Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B.i.L
senior tag
válasz
Joczika #1278 üzenetére
Én nem is tudom mennyit telefonáltam,hogy készletet nem tudott nézni az biztos.Akkor lett Mate helyett az Lg F6.De mint utólag kiderült,rendelni is lehet.Boltban persze,mert interneten a készlethiány miatt nem engedte.Míg telefonos rendelést sem biztosítottak,pedig 6 éve hűségem van.Mondtam neki,hogy hozzák ki a Matét,de nemvolt sehol egy darab sem.Mondanom se kell percenként frissítettem a böngészőt,hátha lessz.Aztán két helyen is megrendeltem.Amikor mentem a hozzám legközelebbi Telenorba,hogy megveszem az F6_ot,elötte hívtak,hogy megvan a legmesszebbi boltban,de ekkorra már nem érdekelt.Messze is volt,és lemondtam a Mate'röl.Vidéken és Pesten több boltban voltam személyesen,de csak a harmadikban közölték azt a tényt,hogy meg kell rendelni.Gondolom a mérete miatt nem tartottak készletet.Ekkora tepsi nem illik egy 45 kilós kislányhoz
Aki meg amúgy sem alacsony,vagy szimplán csak ekkora kijelző kell neki,az meg csak meg veszi valahogy. -
B.i.L
senior tag
válasz
nagymedve970 #1205 üzenetére
-
B.i.L
senior tag
válasz
nagymedve970 #1203 üzenetére
1 : Megy Privát...
2 : NYUGALOM !
3 : Köszönöm a bizalmat -
B.i.L
senior tag
válasz
nagymedve970 #1196 üzenetére
Itt jól szól a rendszer,nekem ez van : 4.2.2 Revised 2.0
-
B.i.L
senior tag
Hali srácok!Még nem vagyok Mate tulaj,merthogy a megrendelt készülékre nem tudtam várni(több boltban és telefonon is csak annyit mondtak,hogy elfogyott)LgF6 lett helyette - viszont Dec-22.-én lessz esélyem még Mátét* venni.Akkor asszony kapja az F6-ot - nekem lessz Máté és mindenki boldog.Eggyet szeretnék viszont nagyon tudni,hogy a kijelzőidő hogy alakul?F6-nál kb 6 óra - ebben 2 óra játék - 3,5 óra netes fórum a többi telepítés.Fényerő minimális köszönhetően az IPS-nek beltéren.A kültér más így Ősz-Tél viszonylatban,ott maxon megy a fényerő.
Hasonló infó kellene,nehogy még eggy F6 legyen belőle,mert asszony riogat,hogy a Huaweinek sok a problémás telefonja.Segítsetek a döntésben. -
B.i.L
senior tag
válasz
drifter968 #1065 üzenetére
Hétfőn folytatom,addig peca.Köszönöm srácok.Rendeltem a 1220-on,Pesten állítólag nincsen, vagy nem tudnak róla.
Azért egész Pestet nem szeretném bejárni -
B.i.L
senior tag
válasz
#71562240 #1055 üzenetére
Jut eszembe....Eurocenter Bécsi út,Solymár,Budaörs,Eger : Nincsen raktáron.
Rendeltem Budaörsön és Solymáron is ,még nincsen semmi.
Viszont ha valaki tud Telenor boltban,mondjuk pesten akkor mennék érte.
Sajnos hiba történt a kérés küldése közben! (Hibakód: 8535798928214316) Telenor
Csak jeleztet volna feléjük. -
B.i.L
senior tag
válasz
Neonflake #750 üzenetére
Erre gondoltam
Igaz nekem sima Defy van....
DonLaca@ : Nagyon bíztató!
Más : az a bajom,hogy az aTab5-ös a szervízben,és félek ha az *Asszony kipróbálja az 'újj kicsikét - hát biztos neki is kell egy ilyen - csak az ágyban olvasgatni a Szerencsejátékot,Tipp-Mixet..
Akkor egyből kettőt vegyek? -
B.i.L
senior tag
Lassan,ahogy olvasgatom a fórumot,körvonalazódik bennem a vágy,hogy beugorjak a telenyomorba....
Erősítsetek meg !(3 éve nyúzok MotorolaDefyt - 2 óra kijelző,2 napos üzemidő)
Sólymáron csak 1 darab volt bent - ott is hagytam,de a hétvégei peca után a jövőhéttől benevezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest