Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Buno, te rendeltél innen? Mert nekem nem derül ki egyértelműen, hogy ez a mi telefonunkra való-e, vagy Nokia Lumia 1520-ra. A felső képek a Huawei kivágásait mutatják, az alsók meg a Nokiáét (egy nagy lyukkal a közepén és az alsó leírás is Nokiáról szól). Pedig már egy ideje szeretnék egy ilyen fekete vagy sötétbarna tokot, ami a felső képeken van (főleg ilyen 1500 Ft-os áron), de nem vagyok biztos a mellényúlásban.
-
nagymedve970
tag
Szia Buno!
Megpróbálok segíteni neked. Kicsit szétnéztem a "nagyvilágban" és az ott olvasott infókat, ha elég jól értelmeztem, akkor az inteligens háttérvilágítás lényege, hogy a külső fényviszonyok fügvényében szabályozza a készülék háttér megvilágítását.
Ennyi
Örülök, ha segíthettem. -
törölt tag
Szia!
Idézek a használati utasításból:
"Touch Smart backlight to turn smart backlight function on or off. If this function is turned on, your phone automatically adjusts the screen brightness based on the content displayed on it."
(Alapszabály, hogy elektronikus készülék használatbavétele előtt-alatt a használati utasítás elsajátításával kell kezdeni, ezzel különféle bajokat meg tudunk előzni, az áramütéstől a felesleges fórumkérdésekig.)
-
joestone
addikt
A wifi működése során elég szépen merül. Elképzelhetőnek tartom , hogy a dlna player beakadt , ráadásul az nem kapcsol ki a visszsgombra , hanem külön ki kell lépni belőle. Amikor alszik akkor szép egyenes a grafikon , tehát nem beragadt alkalmazás. Viszont mihelyt megy a wifi megindul lefele , mint a titanic.Ott kellene a problémát keresni.Az fmrádió is tud zabálni , mert az meg a BT chipet használja.
Elméletben ilyesminek kellene lennie a grafikonnak(ez mondjuk nem gyári rom , de ebből a szempontból ez lényegtelen) : -
prolad
addikt
A zte szintjét kijelzőben simán hozza, szép színek, jó kontraszt, állítható színhőmérséklet, napfényben is olvasható marad. És nem olyan kis lőrés
Szerintem kamerában is hoznia kéne, szép makrót csinál, kültéri napos képek is jók, beltéren vakuval kicsit túlhúzza a színeket de abszolút vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest