- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1888 üzenetére
Most már talán a driverek rendben vannak, de a telefonnal nem tudok mit kezdeni. A twrp.img az SD kártyán van a gyökérben, de nem megy fel. Újraindul és Ascend logó, ennyi. Ha szervizbe viszem a telót, a garit már biztosan buktam ezekkel a mókolgatásokkal, vagy szerinted van esély hogy nem derül ki ha már ennyire meghalt?
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1885 üzenetére
Sajnos semmilyen gombvariációra nem reagál, mindent kipróbáltam, újraindul, a képernyőn a Huawei Ascend és nem változik, nem megy tovább. Most le volt merülve 1 napig, így ki volt kapcsolva, de ha ráteszem töltőre akkor ugyanez a játék kezdődik elölről. Nincs valami mód ezt kiütni Windows alól?
-
DanQuijote
csendes tag
Az egyetlen ami a telefonra utal az eszközkezelőben az az "Android Platform Sooner Single ADB Interface" az Android Phone menüpontban.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1882 üzenetére
Megpróbáltam az általad írt ROM-ot feltenni, a TWRP telepítésénél szerintem nyomhattam valami olyat hogy újraindítás valamilyen Boot módban, pontosan nem emlékszem mi is volt, a teló újraindult, de csak az Ascend logó világít, nem lehet kikapcsolni, csak újraindítani. A CWM és a TWRP útvesztőiben tévedtem el, biztos valami hülyeséget csináltam.
Parancssorból a windows nem találja a fastboot devices-t, és az eszközkezelőben sem találok fastboot interface nevű pontot. Kell valamilyen drivert feltelepítenem előtte? Ha igen, esetleg tudsz egy linket honnan tölthetem le?
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
#71562240 #1869 üzenetére
- Egyelőre rajthagyni szándékozom a kijelzőfóliát. Aki leszedte, tapasztalt-e lényegi képminőségváltozást? Megbánta-e, hogy leszedte?
Tavaly szeptember óta nincs rajta fólia, eddig egyetlen pötty, karcolás nincs rajta, pedig elég óvatlan tudok lenni.
Pár hsz-szel feljebb írtam hogy behalt a telóm. Mivel nem érkezett válasz, esetleg abban tud valaki segíteni, hogy melyik szervízbe érdemes vinni BP-n, mert a root és az új ROM miatt szerintem a garit már buktam. Vagy próbáljam a hivatalos utat a Telenornál?
-
DanQuijote
csendes tag
Üdv. Sikerült a nagy barkácsolásban teljesen meghalasztanom a telóm. Csak az elején a Huawei Ascend logó jön be, onnan sehova. A bekapcs gombot hosszan nyomva újra tudom indítani de semmi több. Hiába tettem fel a Dload mappát is az SD kártyára, nem indul semmi, már kipróbáltam az összes gombnyomásos variációt. Valakinek esetleg nincs ötlete, hogyan tudnám életre kelteni?
-
DanQuijote
csendes tag
KitKat frissítést kap a Huawei Ascend P6
Nagyon remélem, hogy a Mate is megkapja.... Minél hamarabb....
-
DanQuijote
csendes tag
"Nem tudja valaki mi annak a proginak a neve, amely letiltja az alkalmazásokban futó reklámokat?"
Angollal hogy állsz? Nekem most nincs időm lefordítani, de itt a tökéletes megoldás, minden külső program nélkül, csak root szükségeltetik:
-
DanQuijote
csendes tag
Az augusztusi kiránduláson én már a Mate-tel készítettem a képeket, gondoltam megosztok veletek egy párat, hátha valaki kíváncsi a minőségre. Lehet még ennél is többet ki lehet hozni belőle, de ezek még csak a kezdeti szárnycsapások voltak.
Eredeti felbontásban, mindenfajta feljavítás nélkül a többi kép:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
nagymedve970 #832 üzenetére
DonLaca@ ahogy tömören összefoglalta, annál egyszerűbben nem lehet.
De ahogy már írtam, itt le van írva lépésről lépésre képekkel:Root folyamata: [link]
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
#71562240 #782 üzenetére
"Mindazonáltal kíváncsi vagyok, mit szólnak a felvetésemhez az alacsony hangerőre panaszkodók"
Hát én vagyok az egyik
Teljesen egyetértek az általad leírtakkal, csak szerintem nem egy dologról beszélünk. "Normális", vagyis általános vagy hosszabb időn keresztül tartó zenehallgatáshoz tökéletesen elégedett vagyok a hangerővel és a hangzás minőségével. Azonban sokszor van olyan kedvem, hogy egyes zeneszámokat fülsértően hangosan hallgassak. Na most erre semmilyen fülhallgatós eszközzel nincs lehetőségem, a már sokat emlegetett előírások és a korlátozások miatt, holott technikailag adottak lennének a feltételek. A legtöbb telefonnál idővel mindig kikerül egy apró trükk vagy program, amivel megkapjuk a lehetőséget a halláskárosodáshoz vezető út jelentős megrövidítésére.
Szóval a mostani maximum hangerő köszönő viszonyban sincs az általam elvárt szinttől, még a codec mappa törlése után sem (bár egy picit javult).
-
DanQuijote
csendes tag
Szia Neonflake, ennél nem próbáltad a codec könyvtár törlését? A B221-el én kipróbáltam, tényleg jobb lett egy kicsit a hangerő, de még mindig nem az igazi...
-
DanQuijote
csendes tag
Hát végül is sikerült frissiteni 221-re, de hogy hogy csináltam azt nem tudom. Kezdésnek megoldottam a CWM telepítését. A P6-os topicban leírtak szerint feltettem a 2. pontban ismertetett verziót. (Bootloader verzió (teljes értékű CWM))
CWM telepítése
Installer verzió
1. Telepítsd fel a telefonra TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t
2. Indítsd el, nyomj az Instal recovery-re, majd adj neki ROOT jogot!
3. Végül nyomj a Reboot into recovery-re, így a telefon újraindul és belép a CWM menüjébe.Bootloader verzió (teljes értékű CWM)
1. Győződj meg róla hogy az installer verzió telepítve van és működik!
2. Másold a TouchRecoveryLoader.zip-et az SD kártyára (vagy belső SD-re)
3. Indítsd el a CWM-et, nyomj az "Install zip"-re, majd "choose zip from external sd card" (vagy "sd card", ahova másoltad), keresd meg a TouchRecoveryLoader.zip-et és installáld!
4. Reboot phone, és ezzel kész is. Belépni telefon indításkor a 'hangerő le' gomb nyomkodásával lehet.Eddig az első pontban leírt CWM-et próbáltam használni, de ahogy már írtam, hiába tudtam belépni, semmilyen műveletet nem volt hajlandó végrehajtani, se frrissítés, se formázás, se gyári visszaállítás. Így kiegészítettem a Bootloader-es verzióra, amivel sikerült mindent véghezvinnem. Egyedüli furcsaság az volt, hogy nekem ilyen egyszer használatos CWM-et sikerült feltennem, mert ha másodszor is be akartam lépni, már hiába nyomogattam a hengerő le gombot, le se sz*rta, muszáj volt újra végigmennem az egész prodecúrán.
Belépvén, gondoltam kezdjünk egy gyári visszaállítással. Lefut, újraindít majd csodálkoz. Nem a megszokott Huawei logo, hanem egy króm színű android felirat lebegett kezdésként. Itt már kezdtem aggódni, hogy valamit sikerült elbénáznom. Majd mégis elindult egy eddig sosem látott oprendszerrel a telefon, valamilyen nagyon alap programokkal ellátott android fogadott, nyoma sem volt a gyári, rengeteg felesleges programmal tarkított Emotion UI-nak. (itt hibáztam először, meg kellett volna jobban néznem, miféle verzió ez)
CWM eltünt, Root megmaradt. Akkor megint CWM telepítés, Bootloader verzió. Valahol itt vesztettem el a fonalat, ugyanis belépve a CWM-be sikerült valami olyasmire rányomnom amitől a telefon újraindult és leformázott mindent (kivéve a külső SD-t) majd feltelepítette újra a Huawei Emotion UI-s B113-as verziót.Valamilyen bootloader-es újraindítást nyomtam, de nem vagyok benne biztos. A frissen telepített rendszerrel már sikeresen lefutott a B221-es upgrade.
A lényeg hogy sikerült, mégha fogalmam sincs a hogyanról....
Most készülök neki nyomni újra egy Root-ot az Eroot progival, aztán békén hagyom szegénykémet, biztos megviselte ez a mai nap... -
DanQuijote
csendes tag
Hát én nem tudom az enyémmel mi a baj, de nekem a Recovery nem hajlandó müködni. Feltelepült, újraindításnál be is léptem, azonban egyik menüpont sem hajlandó tenni a dolgát. Hiába próbáltam a gyári visszaállítást, sd kártya formatálást, mentés létrehozását, egyik sem fut le. Mondjuk nekem a gondok már ott kezdődtek, hogy a 221-es firmware sem volt hajlandó feltelepülni.
Valakinek valami ötlete? Vagy esetleg valaki küszködik hasonló gondokkal?
-
DanQuijote
csendes tag
ClockworkMod Version: v6.0.3.6
1. Telepítsd a TouchRecoveryInstaller-vX_X.apk-t a telefonodra.
2. Nyisd meg a feltelepített "Recovery Installer"-t.
3. Válaszd ki a "Install Recovery" menüpontot. (ROOT jogosultság szükséges)
4. Végül válaszd ki a "Reboot into Recovery" a CWM megnyitásához. A telefon újraindul és már benn is vagy.Kezdőknek és középhaladóknak: mire jó a ClockworkMod Recovery?
-
DanQuijote
csendes tag
Végre megérkezett az én tokom is. Pénteken átutaltam az összeget, ma reggel már csengetett is a futár. Ha valaki nem szándékozik heteket várni egy hong-kongi vásárlással, annak ajánlom ezt a hazai lehetőséget, privátban szívesen megírom az üzlet címét. És akkor tessék néhány kép is:
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
szabioister #567 üzenetére
Hát ne. Mindenképp vidd vissza, a lehető leghamarabb, hátha sikerül egy csere.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
szabioister #565 üzenetére
Szerintem semmi jóra ne számíts. Az első dolog a szervízben amit néznek, a külsérelmi nyomok. Ha csak egy pötyöt is találnak, már rádverik, hogy leejtetted. Persze lehet, hogy vannak kivételek, de olyanról még nem hallottam.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
optimus123 #560 üzenetére
Nekem nincs rajta, mindig leszedem. Szerintem tompít a kijelzőn, (nem csak ennél) inkább kockáztatok de teljes pompájában szeretném látni. Épp most rendeltem meg egy tokot hozzá, így már biztosan nyugodt leszek, gorilla glass ide vagy oda.
-
DanQuijote
csendes tag
A Primo tökéletesen fut rajta. Csak éppen szükségeltetik hozzá egy pici trükközés, amely csupán annyiból áll, hogy mielőtt elindítanánk az Igo-t, el kell rejteni az alsó navigációs sávot, különben téves visszajelzést kap a progi a meglévő felbontásról.
Én használtam mindkét navit, de szvsz a Primo sokkal jobban teljesít és mutat mint a Sygic.(#555) optimus123:
Nem szükséges külön programot feltelepítened, így is túl sok van rajta gyárilag. A beállításokban a Mobilhálózatok alatt található Továbbiak pontra kattintva, Adathasználat címen pontosan meg tudod nézni mennyit használtál fel eddig. -
DanQuijote
csendes tag
A mai napon megjelent egy hivatalos frissítés. A beállítások - A telefonról - Rendszerfrissítések menüpontban találjátok, katt az Online frissítésre. Már későre jár, ma már nem kezdek hozzá, csak szóltam, hogy tudjatok róla
-
DanQuijote
csendes tag
Csak akkor van értelme ha már nagyon nagyra nőtt, és szükséged van némi extra helyre. Főleg ha már rég lementetted az eredeti nagy méretű képet, akkor teljesen feleslegesen terheli a telefonod, hisz már nem fogod többet megnézni azt ami nincs. Az időtartomány pedig értelemszerűen a fotózási szokásaidnak megfelelően. Ha naponta több tucat képet készítesz, vagy másolgatsz ide-oda, akkor kb hetente érdemes frissiteni, kiüríteni.
@pirintgabor: Engem nem kell meggyőzni, én beleszerettem egyből, viszont a munkatársaimtól kapok hideget-meleget, hogy minek ekkora bumszli telefon.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
pirintgabor #453 üzenetére
Végtelenül egyszerű: Nagy.
A legtöbb ember telefonálásra használná, + egy kis játék meg egyéb alap funkciók, arra meg egy 4"-es kijelzővel rendelkező készülék tökéletesen alkalmas. Egyszerűen kicsi az igény egy ekkora telefonra. -
DanQuijote
csendes tag
Minden androidos telefonnak van egy ilyen mappája, a telefon ezeket a kisméretű képeket használja a gyors megjelenítéshez, időnként érdemes kitörölni. Ha az eredeti képeket használná nagyon belassulna. Ha megnézel a telefonon egy képet, a rendszer automatikusan készít egy ilyen kis thumbnail-t.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake #397 üzenetére
Szia, már írtam neked, lehet nem vetted észre:
"Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
"
Tehát Win7 alatt is látható a sajátgépben, csak a TC-vel nem tudom kezelni, márpedig az lenne nekem kényelmes. Még1x köszi.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
bakterka #381 üzenetére
Szia, köszi, ismerem, de nem használom, mert a mostani HiSuite is tudja ezeket alapból, nem szükségeltetik külön program. Wifi-n keresztül simán tudom ide-oda küldeni a fájlokat vele. Vezetékes módszerrel szerettem volna, (mert gyorsabb, meg hát közben tölt az aksi is) csak a Total Commanderem nem látta a dolgokat, csak a windows-os sajátgép. (Végre egy dolog a Windows-ban, ami olyat tud, amit más program nem)
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
DanQuijote #379 üzenetére
Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
-
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake #373 üzenetére
Köszönöm. Feltettem a linkelt drivert is, de semmi. Újraindítottam mindent, továbbra sem tudom elérni a tárhelyeket MTP vagy HiSuite módban. Meghajtóként csak az SD kártyámat látom, de csakis USB-Háttértároló módban. HiSuit-tal tudom kezelni, de fájlkezelőkben nem jelenik meg. Amatőr kérdés, de lehet átsiklottam felette, root-olni szükségeltetik a az eredményhez?
-
DanQuijote
csendes tag
Elöször is üdvözlök mindenkit ebben a topicban, újdonsült Mate tulajdonosként. Immár két hete van birtokomban, Atab5-ről váltottam. Maximálisan elégedett vagyok, egyszerűen nem nagyon találok benne hibát. Illetve egyet mégis, a nagyon halk hangerőt fülesen keresztül, amit remélem hamarosan sikerül valakinek szoftveresen megmókolnia.
Én az a a típus vagyok, aki 3 havonta cseréli a telefonját. Most úgy érzem végre megtaláltam az igazit. Ásó kapa, nagyharang...Egyetlen problémám eddig, hogy Win7 alatt még nem sikerült semmilyen módban elérnem a belső tárhelyet. Driverek, HiSuite telepítve. De még próbálkozom.
Sokan említették, hogy ez a méret már meghaladja a kényelmes kezelhetőség határait. Nem tudom, nálam eddig minden ruhadarabom zsebébe tökéletesen belefért, még most a nyári időszakban a rövidnadrágom oldalzsebébe hordva sem okozott problémát.
Amiért most billentyűzetet ragadtam, az dauphin kérdése volt, miszerint független-e a telenyomoros készülék. Örömmel jelentem, hogy ma reggel kipróbáltam és a válasz: IGEN. Bevallom ha nem érkezik eme kérdés, én tuti, hogy elviszem próba nélkül kisütetni, álmomba se gondoltam volna, hogy független
Tehát köszönöm a kérdést dauphin fórumtársnak, így mostmár használhatom végre a T-s kártyámmal.UI: Ezért a kérdésért cserébe elnézést kérek tőled az összes átokért és csúnya szóért amit az a kib****tt aláírásod ezredjére való elolvasása miatt elhagyta a számat. (Remélem eddig nem vált valóra egyik sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest