- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
A Telenornál árusított Mate-re 1 vagy két év garancia van? Behalt ami az enyém volt és szeptemberben járt le az egy év. Lefagyott, kikapcsolt azóta nem lehet visszakapcsolni. Kár érte, a húgom nagyon szerette. Remélem 2 év a gari.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
#71562240 #2025 üzenetére
G3 szerelmem első látásra.
Mate-re semmi rosszat nem tudok mondani. Nem azért cseréltem le mert elégedetlen voltam vele. Nálam minden rendesen működött, még a GPS is. 11 hónap alatt egyszer sem fagyott le. Kiváló akkuidő, több mint 7 óra képernyő használat. stb... Eddig a legszerethetőbb telefonom volt. De a változatosság gyönyörködtet.l
-
DonLaca@
senior tag
Úgy néz ki eladóvá vált szeretet Mate-em ha valakit érdekel.
Nem bírtam ki és elcsábultam. Új szerelem LG G3. T -nél nagyon kedvező az ára. -
DonLaca@
senior tag
Lehet perverz vagyok de nekem bejön az új rom, csak az a bajom hogy sehogy sem tudom a play árúházat telepíteni. Hálózatkezelés, jogosultságok beállítása sokkal egyszerűbb lett. Színhőmérséklet is jobb, nem az a sárgás árnyalatú melegfehér.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Tubal-cain #1787 üzenetére
Gyári B907. Xposed/XBlast tools modullal csinosítgattam saját ízlés szerint
.
Root kell hozzá. -
DonLaca@
senior tag
válasz
tekevics #1783 üzenetére
Én csak egy átlag felhasználó vagyok, a három gombossal raktam fel. Úgy tudom ez egy teljes rom. Majd a profik megmondják az igazat.
derrik
Build.prop-ban engedélyezni kell a navibar eltüntetését. False átírni true-ra. Újraindítás után megjelenik a beállítások között.
ro.config.hw_shownavisettings=falseÁtlátszóvá vagy a méretét módosítani az Xposed/XBlast tools modullal tudod . De nem mindegyik launcher-ben marad átlátszó. Én a TSF-t használom az például felülbírálja. Átszíneztem feketére, picivel keskenyebbre állítottam.
Rootolni eRoot 1.3.5 lehet. -
DonLaca@
senior tag
Azért hogy ne csak negatív hangú hozzászólások legyenek leírom én is az új rommal a tapasztalataimat. Annak idején kipróbáltam az orosz verziót is ami elméletileg megegyezik ezzel, de a német verzió nálam hibátlanul működik az orosznál előfordultak érdekes jelenségek. Na de nem is ezért írtam hanem ami számomra a legnagyobb javulás az az akkú idő. Energiagazdálkodás normálra állítva eddig kb 6 óra 30 perc volt max. a képernyőhasználatom (B221). Most 8 óra felett. Gyári rom mindenféle buhera nélkül.
-
DonLaca@
senior tag
Nekem a tiltott, kimondhatatlan három betűs navi tökéletesen működik. Rendszeresen használom.
Sőt a Mate ugyanazon a helyen hamarabb és több műholdat talál mint a kollégám LG G2je. -
DonLaca@
senior tag
válasz
eladogeppc #1640 üzenetére
Ebben fórumban ilyet kérdezni.
Egyértelmű hogy a Mate a nyerő. -
DonLaca@
senior tag
TSF Shell és Next launcherrel is tökéletesen működnek a gyári widgetek.
-
DonLaca@
senior tag
Xposed / Xblast tools modullal sikerült annyit elérnem hogy az állapotsport és a navigációs sávot átlátszóvá tudtam tenni a Next launcherben. Illetve asz ikonok színét tetszőlegesen tudtam változtatni, valamint az értesítési panelnak saját háttérképet beállítani. Azonban bármilyen programot indítok el az átlátszóság megszűnik. Programból kilépve a képernyőt lezárva egy pillanatra ismét átlátszó lesz mindkét sáv a következő programindításig.
-
DonLaca@
senior tag
Hogyan lehet a navigationbart átlátszóvá tenni? XBlast Tools-t telepítettem, de csak átszínezni tudom vele.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
pipiguru #1411 üzenetére
Memóriakártyára rámásolod egy dload nevű mappába. Beállítások/telefonról/szoftverfrissítés. Ez nem töröl mindent.
Full wipeos megoldás: Lekapcsolod a telefont. Hangerő le, fel, bekapcsológomb egyszerre megnyom. Kb 10 másodpercig tartod. Elengedés után indul a romfrissítés. -
DonLaca@
senior tag
Build.prop-ban engedélyeztem a hívás közbeni hangfelvételt. Müxik rendesen. Nem is értem ez az opció miért nincs alapból bekapcsolva. Ha valakit érdekkel ezt a sort kell átírni.
„ro.config.hw_voicerecord=false” true-ra. -
DonLaca@
senior tag
Nálam minden rendben, jönnek az üzenetek rendesen. Skypeon és facebookon is szoktam chatelni. Skypeon naponta többször videótelefonálok. A facebook app egyébbként eléggé gázos. Kollégával, pedig ő G2-vel nyomja egyszerre szokott belassulni a facebook. Szerintem Telekom is hozzájárul ehhez. Wi-fin minden rendben. Mindigre van állítva.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #1341 üzenetére
Szerintem igen. Most van 4 óra 6 perc képernyő használhatom és 52%-on van az akku. 4.1-gyel 6 óra alatt merült le eddig teljesen. Arányaiban nézve azért ez jelentős javulás. Teljesítmény (normál) mód van kiválasztva az energiakezelőben.
-
DonLaca@
senior tag
Az orosz 4.2 rom valóban használhatatlan volt. Malaysiai viszont eddig hibátlan. Az energiagazdálkodás is jobb szerintem. Wi-fi alvó módból pillanatok alatt vissza csatlakozik. Több routerren teszteltem. Automata fényerő kissé lassu, bár azt úgysem használom. Barnás téma nekem bejön. Rendszeresen használom a GPSt (tiltott hárombetűs navival) teljes megelégedéssel. Adott helyen a kolléga LG G2-e kevesebb műholdat lát mint a Mate.
-
DonLaca@
senior tag
2 napja használom ezt a Neonflake által linkelt B221 Malaysia B904SP2 romot. Eddig minden ok. Jó lesz ez az új rom csak kissé paranoiás. Minden háttérben futni akaró vagy adatokhoz hozzáférő proginál figyelmeztet.
A hangerő növelésre három módszer van. P6 topic összefoglalóban le van írva mindegyik lépésről lépésre.
Mate-t Samura soha
.
-
DonLaca@
senior tag
Én is csak jókat tudok írni a telefonról. Hétköznapi használat során teszi a dolgát ahogy kell. Nem fagyott le még soha. Fotót, videóit jó fényviszonyok esetén szépet készít. Netezés, játék, filmnézés ekkora kijelzőn (IPS) nagyon király. Ilyenekkor jól jön a 4050mA aksi. Audio része jobb, szebben szól mint az Xperia S-emé. Mindenféle mókolgatás nélkül. A három betűs, kimondhatatlan nevű navi teljesen jól műxik, stabilan tartja a jelet. Wifit nem dobálja el.
Pár percig gondolkodtam milyen rossz tulajdonságot írjak de nem jutott eszembe semmi :-D . Megvan...... nem Snadragon 800 a soc. -
DonLaca@
senior tag
válasz
todorriskov #1239 üzenetére
Sajnos a Mate nem MHL kompatibilis. Én rendeltem kínából hozzá átalakított próbaként, hátha műxik. De nem. Se kép se hang.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Joczika #1210 üzenetére
Én három napig használtam, de visszatértem a B221-re. Szerintem a 4.2 még csak valami oroszok által összebuherált béta lehet. Pl. deodexed appok a system mappában, akadozó működés. Három napig újra éreztem Sony feelinget
(előző telóm az volt). Gyorsan ment is vissza B221 rom. Inkább megvárom a hivatalos frissítést. Novemberre ígérték remélem sokat nem késnek vele.
Inkább legyen unalmas a topic mint hogy arról szóljon mit hogyan kell megmókolni hogy működjön rendesen a teló.
Személy szerint nekem nagyon bejön hogy csak használom, 2-3 naponta feltöltöm és ennyi.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
donki730221 #1188 üzenetére
Valamelyik telepített program lesz az oka. SIM hibánál a hálózatot dobálná el. Teljesen szűz, gyári rendszernél is előjön? Mert akkor szerviz a megoldás.
Zsolt74
Nekem 6 és fél óra a max képernyő használat. Többet még soha sem sikerült összehoznom. -
DonLaca@
senior tag
válasz
donki730221 #1184 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt amikor a Neutron player telepítve volt. Lecseréltem Jetaudiora azóta jó.
-
DonLaca@
senior tag
Valaki feltöltené valahová a B907 rom alap témáját. Nagyon megköszönném. Megtetszett, csak én már visszaraktam a B221-et.
-
DonLaca@
senior tag
B907 ez hivatalos rom? System/apps könyvtárban deodexelt apk vannak.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #1142 üzenetére
A három gombos telepítés legyalul mindent.
B907 romot az eRoot még nem tudja rootolni. Kiveték a beállítások közül a fejlesztési lehetőségeket, home gomb eltüntetésének lehetőségét. Film nézés, játék alatt zavaró oldalt a szürke sáv.
Viszont belerakták azt ha híváskor a fejemhez teszem a telefont automatikusan felveszi.. Az újak az animációk, az alap téma is szép. Minden azonnal indul, nem laggol semmi. Jó ez a rom, csak ezt az állandóan jelenlévő szürke sávot nem tudom megszokni.
-
DonLaca@
senior tag
Ma megérkezett a telefonhoz a flip tok
. Feketében rendeltem. Élőben jobban néz ki mint a képen. Nagyon elegáns lett tőle a telefon
.
Most éppen akciós, 11 dodó helyet csak 9. Ingyen postával kb 2 hónap volt a szállítás.
+ adtak hozzá ajándék képernyővédő fóliát. -
DonLaca@
senior tag
Megjött az MHL kábel Kínából. Sajnos a Mate nem MHL képes. Gondolom ezért nem írták sehol a honlapon. Egy próbát megért. Ettől függetlenül imádom ez a telefont
. Három hónap alatt még semmi gondot nem okozott. Nem úgy mint az elődei.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #973 üzenetére
+1
-
DonLaca@
senior tag
Kipróbáltam ma reggel azt hogy tényleg ébreszt-e a kikapcsolt teló. Müxik.
-
-
DonLaca@
senior tag
-
DonLaca@
senior tag
Erős felindulásból rendeltem is egy MHL kábelt. 9 dolcsi.
-
DonLaca@
senior tag
Ezt azoknak írom akik gondolkodnak egy ilyen telefon vásárlásán de félnek a kinai minőségtől. Több mint egy hónapja nyúzom a Mate-et. Skype videó telefonálás, facebook, youtube, játékok, filmeket nézek, zenét hallgatok rajta, nap pár fotó, néha még telefonálok is. Egyszóval mindent. Ez idő alatt soha nem fagyott le., nem lépett ki a programból, nem indult újra, nem laggolt. Reggel mindig ébresztett. Volt már pár androidos telóm, nem az alsó kategóriából. Mindegyikükkel jóval több gond volt mint a Mate-tel. Gyári rommal (Mate). Nem valami mókolt csodával. Szóval ez a kinai minőség a Huaweinél.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #845 üzenetére
Nincs mit. Superuser megjelent a programok között akkor sikerrel jártál.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #837 üzenetére
eRoot más gyártók készülékeivel is kompatibilis. Egy próbát megér. Program úgyis figyelmezett ha valami nem jó. Rom frissítést beállitások/telefonról/rendszerfrissítések menüpontból éred el. Kettő opció van, online és helyi (sd kártyáról). Van egy biztonsági módszer is ha esetleg behalna a teló romcsere közben. De ez gyári visszaállítást csinál.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #825 üzenetére
Codec mappát csak root után éred el. [Rootolás] szerintem ennél egyszerűbben nem lehetne megcsinálni mint a Mate-nél. Sonynál jóval bonyolultabb.
-
DonLaca@
senior tag
Telenornál ki van állítva. Ott lősz vele néhány fotót és megnézed hogy megfelel-e a minősége. Ez nagyon szubjektív.SE K800i, Xperia S, Mate képei között amiket kézi beállítással csináltam, és eddig akinek megmutattam (40"-os tv-n) még senki nem vette észre hogy nem egy géppel készültek. 3,3Mp/12Mp/8Mp.
-
DonLaca@
senior tag
Én nem bonyolítom ennyire a rootolást. Telefonban USB hibakeresés bekapcs. HiSuit telepítve, telefont rádug a gépre hisuit üzemmódban, eRoot futat, katt a root gomb és kész. Két kattintás az egész.
SD kártyát kivenni? Minek?
-
DonLaca@
senior tag
válasz
DanQuijote #788 üzenetére
Viper4Android FX playbackAGC enabled/effect strength/ extreme-re állítva sokat dob a hangerőn. Dinamic system-et is érdemes bekapcsolni. Így fél hangerőn már hangos, maxon meg kiugrik a dugó a fülemből.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
#71562240 #782 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. Xperia S, SE Live with Walkman-nál érezhetően szebben szól a Mate. AKG K374 fülhallgató + Viper4 audio móddal. Sokkal nyíltabb és dinamikusabb a hangzásvilága. Dolby Digital Plus-t kikapcsoltam mert nem szeretem. Hangerő növelés = /system/etc/audio/codec mappa törlése kb 10 másodperc alatt megvan.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #759 üzenetére
+1. Imádom ezt a telefont. Melóhelyen mindenki fikázta hogy kinai, Samu Sony a király stb. Nap végére én még vígan nyomom amikor ők már szaladgálnak a töltőért. Egész nap hallgatóm mit szopnak az állandó romcserékkel. Ilyenkor azért elnyomok egy két önelégült vigyort.
-
DonLaca@
senior tag
7 dolcsis tok idehaza 5000 Ft + 700Ft a postaköltség.
-
DonLaca@
senior tag
Én ilyet rendeltem kínából 11 dolcsiért ingyen szállítással. http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrival-For-Huawei-Ascend-Mate-x1-BASEUS-Faith-side-flip-Leather-Case-huawei-mate/837534881.html Idő kérdése és ideér.
-
DonLaca@
senior tag
Kissé unalmas ez a telefon :-D . Három hete használom és minden úgy működik rajta ahogy kell. Xperia S-t ilyenkor már szét kellett mokolni. Ezzel most mit csináljak? :-D
-
DonLaca@
senior tag
-
DonLaca@
senior tag
Sziasztok. Ma vettem én is egy ilyen készüléket a Telenornál. Az ügyintézők nagyon segítőkészek voltak, simán belementek hogy kipróbálhatom Telekomos kártyával is vásárlás előtt. Arra hivatkoztam hogy két kártyával fogom használni a sját Telenorossal és a céges Telekomossal és csak akkor kell ha független. Azt mondták biztos hogy nem független de most már ők is kíváncsiak rá
. Független
. Öröm és bodotád...
Xperia S-em volt, hát ég és föld a két telefon. Rom mókolgatás nélkül minden funkció benne van a rendszerben. Nem úgy mint a Sony-éban. 2 évig nyúztam az Xperiat és utána megváltás ez a telefon. Ezt első nap lemerem írni amit ezzel a telóval nyomtam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest