- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Szoke1982 #2046 üzenetére
Sajnos lehet , hogy a gps gyengesége miatt nem találta. Elvileg a készüléken látnod kell a GPS bekapcsolását jelző ikont a státuszbáron amikor az eszközkezelő weboldalon rákeresel. De van egy app amit a telefonra tudsz telepíteni.Eszközkezelő app
Csont nélkül működik a samu P5100 tabletemen , a G2 , illetve a G-Flex esetében is. De működött szépen a G510 -en és a G300 -on is, igaz saját fordítású CM -et használtam rajtuk.A képen láthatod , hogy hiába van wifin a készülék a mobiladatot (is) használja az eszközzel történő kommunikációhoz.
-
-
Neonflake
tag
válasz
Szoke1982 #1926 üzenetére
Kicsit összejöttek a dolgok, rég szóltam hozzá, de utánaolvastam én is pár dolognak: Júniusban nekünk is lesz Update Emotion UI 2.0-ra de az valószínű, hogy marad 4.2-es alapokon. Nem is a KitKat a fő gond. Itt a P7-es teszteket olvasva, ez a 3.0.8-as kernel lehet a fő problémánk (P6, P7 is ezt használja). Volt a kezembe Y530-as 3.4-es Android kernellel, kevés RAM ide vagy oda, tette a dolgát.
-
derrik
őstag
válasz
Szoke1982 #931 üzenetére
Nem tudom. Felül lett egy szürke sáv, és fésű szerűen látszanak a ledek fénye világosan. Alul semmi.Vagy por amit nem hiszek. Vagy elvált a ragasztás. Optimus 2x-en volt hasonló. De ott szinte mindegyiknél kisebb-nagyobb mértékben. Mástól még nem hallottam ilyet. Mind két variáció egy 90 ezres telefonnál bosszantó. De ez ne tántorítson el, ennyi pénzért ilyen telefont nem veszel még használtan sem....tudom, nekem volt vagy húsz féle.....Ez marad! :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest