- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
elroysk
tag
Foztem magamnak egy kis romot, gondoltam megosztom veletek is. Europai regiora allitva, kinai karakterek minimalizalva, dpi korrigalva. Telepites twrp-bol, nincs root-olva. Kis szepseghibaja a navigacios sor, de elviselheto.
-
elroysk
tag
Figyelem, a B331-re csak b321-ről lehet frissíteni, ha régebbi verzióra teszed tégla lehet. És b331-ről vissza lehet térni b221-re, csak előtte három gombossal fel kell tenni a pár hozzászólással előtti updatet, majd onnan b930 és utána bármilyen régebbi verziót felrakhatsz. Én tegnap zongoráztam végig a legkisebb probléma nélkül.
-
elroysk
tag
válasz
rolcsika20 #2152 üzenetére
ezzel probalkozz : EMUI3 to EMUI2
-
elroysk
tag
az normalis hogy ha egy mar megvett alkalmazas telepitesekor ujbol meg akarja vetetni a progit?
-
elroysk
tag
felraktam, es meg vagyok lepve, teljesen magyar, hihetetlen gyors, nem laggol es tele uj funkciokkal.
csak ajanlani tudom. -
elroysk
tag
lehet ezt valahogy magyarositani?
-
elroysk
tag
az oroszok (kinaiak) mar az EMUI3.0 hegesztik 4.4-en:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=475994&view=findpost&p=35959636
-
elroysk
tag
jo hir:
http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/ascend-mate/rom-cyanogenmod-11-android-4-4-4-t2946990/post56914004
-
elroysk
tag
decemberben jon az EMUI 3.0 mate-ra!?...
http://huaweinews.com/2014/09/emui-3-release-schedule/
-
elroysk
tag
-
elroysk
tag
uj kinai verzio jott ki ma, B930
http://consumer.huawei.com/cn/mobile-phones/support/downloads/mt1-u06-cn.htm
-
elroysk
tag
megvannak az elso tapasztalatok b929, aksi tovabb birja, launcher itt-ott beszaggat, ujrainditas utan hajlamos nehany ikont ujrarendezni es nehany beallitast elfelejteni. a kezdokeprenyo a feloldas utan frissiti magat, (feloldaskor meg latni a regi idot, idojarast, stb.). egyebkent a kinai programok kiszorasa, gapps telepitese es billentyu lecserelese utan minden rendben.
-
elroysk
tag
nos, masodszorra mar nem olyan jo, a betuk nagysaga ugyan rendben viszont a menu grafikai resze oriasi ami kezdett kicsit idegesiteni, a launcher is meg-meg akadozik. 240-es dpi bootloop. ment vissza a 907 sajnos.
-
elroysk
tag
nos, en is felraktam. elsore gyors, a betuk nagyok de megszokhatoak. a menu mindehol magyar (talan 1 helyen angol), plusz funkciok is jok. egyenlore hagyom, belakom es meglatjuk.
-
elroysk
tag
ma kiadtak a B929 (unicom) stabil verziot a kinaiak: http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=35
-
elroysk
tag
ha hihetnenk a huaweinek mar itt lenne az uj frisites a telonkra. de ahogy a tapasztalat mutatja mikulasra talan (nagy Tvel) megkapjuk.
-
elroysk
tag
válasz
joestone #1824 üzenetére
mindent igy csinaltam lepesrol lepesre, mindket zip-et ujbol lehuztam, advanced wipe (system,cache,cust,data), rom install, gapps install, restart, varazslo vegigmegy (cyanogen account es gmail kihagy), rendszer betolt, par perc utan restart, a hangok nem lathatok a menuben (csak az alapbeallitast mutatja es masodik megjelenitesnel befagy a menu,csak home gombal lehet kilepni majd hatterbol torol), kepernyokepet megcsinalja de a mentest nem fejezi be, mintha befagyna. de a rendszer mukodik. egyebkent a hang fajlok ott vannak a /system/media konyvtarban es a jogosultsagok is ulnek.
-
elroysk
tag
van valami megbizhato MIUI rom ami felrakhato a telefonunkra?
-
-
elroysk
tag
a kinai felhasznaloknak mar elerheto a 4.4.2 frissites P6-ra.
-
elroysk
tag
a huawei meg nem tudja azt amit a nagyok mar igen, minel tovabb latsz el egy telefont friss androiddal annal elegedettebbek es husegesebbek leszunk. remelem hamar rajon.
-
elroysk
tag
needrom-on ma feltettek egy uj firmware verziot, remelem mar hamarosan megkapjuk hivatalosan is
-
elroysk
tag
most vettem egy ilyen telefont es remenykedem egy 4.4.2 ben. legalabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest