Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Ma frissítettem a B221-re (a B113-ról). A készülék ajánlotta fel, wifin online leszedte pillanatok alatt, és kb. 10-15 perc múlva újra használhattam. Én így első pillantásra nem látok semmi különbséget az előző verziótól. Ti mit tudtok erről mondani?
Az android verziószám nem változott, az maradt a 4.1.2, igaz (persze hogy maradt, megnéztem)? -
dauphin
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy olyan adat monitorozó app-ot keresek, mely kirakja forgalmazott adatmennyiséget az értesítő sávban (egyet találtam anno és használtam eddig, ez a My Data Manager volt, azonban nálam állandóan ébren tartotta a telefont). Tudtok hasonló tudású alkalmazást ajánlani? Köszönöm előre is.
-
dauphin
aktív tag
válasz
nagymedve970 #645 üzenetére
Igen, sokat segítettél és köszönöm a kimerítő válaszodat és a beillesztett linkeket.
Bárcsak minden kérdésemre hasonló, teljes értékű választ kaphatnék.
-
dauphin
aktív tag
válasz
nagymedve970 #639 üzenetére
Nagyon király! Nem problémás a kettéosztott billentyűzet kezelése? És ezt melyik app tudja? Nekem is kell!
Más: Az időjárásapp nevét elárulod?
-
dauphin
aktív tag
Ismerem.
Próbáltam korábban, feltelepítettem a progit, de nem szerettük meg egymást.
Valahogy túl darabosnak és kiforratlannak találtam. Egy ilyen renoméjú honlapnak erre jobban oda kéne figyelnie, a kinézet és a használhatóság nagyon fontos ismérve egy sikeres alkalmazásnak, a gazdag információbázis még nem garancia erre (önmagában ez még kevés). Jó irányban haladnak, jó a koncepció, csak vigyázzanak arra, hogy ne akarjanak túl nagyot markolni. A túl sok infónál elvesznek a finom részletek, amik szerethetővé tennék a terméket.
U.i.: Van más ötletetek?
-
dauphin
aktív tag
válasz
Gutenberger #630 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm szépen!
És időjárás app-okbók melyiket ajánljátok (eddig a Yahoo mutatta az infokat a telefonomon, de mostanában nem működik jól
)?
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Milyen naptáralkalmazást ajánlanátok jószívvel a gyári kiváltására (az szerintem borzalmas)? Nézegettem már többet is, de eddig nem találtam meg a tökéleteset. Hátha ti tudtok alternatívát mondani. Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Gutenberger #623 üzenetére
Galaxy Tab2 7.0-án vagy 10.1-en?
Nem mindegy!
-
dauphin
aktív tag
Igen, a fotófunkciója a leggyengébb láncszeme a telefonnak, szerintem.
De ahogy a kolléga mondotta előttem, nem ezért vettük ezt a kicsikét, hogy professzionális szintű képeket lőjünk vele!
Ugyanakkor a lehető legtöbbet kéne kihozni belőle, ha már kezünkügyébe került. Ti hogyan turbóztátok fel, milyen appokkal tettétek szerethetőbbé és kielégítőbbé ezt a funkcióját?
-
dauphin
aktív tag
válasz
nagymedve970 #599 üzenetére
Nekem két és fél hét alatt jött meg a tokom és a kijelzővédő fóliám Hong-Kongból!
-
dauphin
aktív tag
Ezt egyelőre felejtsd el! Eddig bárhol kerestem nem kaptam, annyival szúrták ki a szemem, hogy mivel nagyon új típusról van szó, talán 1-2 hónap múlva nézzek vissza!
Nevetséges! Én is a személyes vásárlás híve vagyok, de most esélyem nem volt erre! És a Telenor-t sem értem ebben a témában, mi az, hogy nem kínálnak hozzá legalább egy alternatívát tokból és képernyővédő fóliából?! Mert nem tudnak hozzá adni! Milyen kereskedő az ilyen? Én is külföldről (Hong-Kong) hozattam a tokot, ami jelenleg a tepsimen van.
-
dauphin
aktív tag
Szia! Persze hogy lehet zsebben hordani! Én egyelőre övtáskában tartom, de ahogy majd hűvösebbre fordul az időjárás áttérek a bőrkabátom viselésére (a belső zsebét mintha a Mate-nek találták volna ki).
De arra a kérdésre, hogy kényelmetlen-e, az már egyéni tolerancia kérdése. Kinek mi a kényelmetlen? Én személy szerint farzsebben semmiképpen nem tartanám (ez nekem soha nem jött be, más telefonnál sem!), belső/külső kabátzsebben pedig tökéletesen elfekszik, jól érzi magát ott és a súlya sem zavaró.
-
dauphin
aktív tag
Mennyire bonyolult/könnyű a beállítása? Csak azért kérdezem, mert nem vagyok egy műszaki beállítottságú, végigbabrálós/kipróbálós/ az a letöltöm-letörlöm-letöltöm-...-jaj-de-jó-megtaláltam-a-tökéletest típusú ember, nekem ezek a dolgok nehezek tudnak lenni, ha nem egyértelműek/szájbarágósak.
-
dauphin
aktív tag
Újabb felmérést indítok
, a kérdésem azokhoz szól, akik használnak valamilyen launcher-t: milyet használtok és miért amellett tettétek le a voksotokat? Előre is köszönöm a válaszokat.
U.i.: Hogyan tudom a Gmail kliens ikonjára rávarázsolni az érkezett/olvasatlan levelek számát? Külső programot kell telepítenem hozzá?
-
dauphin
aktív tag
válasz
optimus123 #560 üzenetére
Én rakattam rá, méghozzá mattfényűt, ami elvileg nem gyűjti az ujjlenyomatokat (de sajnos ezen is látszódnak a tapizás nyomai, és ráadásul még nehezebb tisztítani, mint a sima üveget! Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehetne gyorsan és hatékonyan eltüntetni a fóliáról ezeket a foltokat?) Valóban tompítja a színeket (a mattfényű igencsak, a fényesről nincs tapasztalatom), ez kissé visszavesz az élményindexből!
Tehát, aki erre háklis, annak nem ajánlom. Elvileg Gorilla Glass üveg van rajta, tehát strapabíró konstrukció, de hogy mennyire karcolódik arról fogalmam sincs (ezért is van a telómon fólia, megelőzősképpen). Ez segített valamennyire?
-
dauphin
aktív tag
válasz
optimus123 #555 üzenetére
Én meg ezt az app-ot használom: My Data Manager.
-
dauphin
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb app arra, amellyel ellenőrizni tudom az appok működését (pl. hányszor ébresztik a telefont, mekkora az energiaéhségük, stb), és amit jószívvel ajánlanátok. Köszönöm szépen.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tapogatódzó kérdés a frissítésről: milyenek az első tapasztalatok róla? Mik a változások, jobb lett mint volt, vagy tapasztaltatok visszalépést benne?
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #524 üzenetére
Megértelek. Én is hosszú-hosszú napokig bújtam a netet infókért a telcsiről. A végére rájöttem, hogy nem lehet mindenre választ kapni, bele kell vágnom a közepébe, ha véget akarok vetni a felesleges körök futásának. Hát fogtam magam és beszereztem egyet a Telenortól. És nem bántam meg.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #521 üzenetére
Belső tárhely 8GB (nem keverendő össze a 2GB-os méretű RAM-mal), ebből 4,68 GB a szabadon felhasználható memória, a többit a rendszer foglalja le. Ajánlom a fórumindító cikk elolvasását, sok kérdésedre választ kaphatsz rá: Huawei Ascend Mate - Tepsi a haverom.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #517 üzenetére
Nálam egy Samsung Pro microSDHC 32GB (class10)-es kártya üzemel.
-
dauphin
aktív tag
válasz
kabalapasika #511 üzenetére
100%-os biztonsággal nem mondhatjuk el, hogy mindegyik Mate független. Elképzelhető, hogy csak az első rakat szállítmány ilyen, és a gyors piacra dobás miatt nem maradt idő arra, hogy szolgáltatófüggővé tegyék őket. Lehet, hogy az összes az lesz - mármint "free". De mondom mindez találgatás, biztosat csak akkor tudhatsz meg erről, ha "van vér a pucádban
" és beleteteted a különböző szolgáltatók SIM kártyáit vásárlás előtt a telefonba.
Működhet? Így persze zsákbamacskának tűnhet, de ha visszaolvasol a fórumban, akkor láthatod, hogy igen sokunknak független a készüléke. Lehet, hogy bele kéne vágnod?
U.i.: Egy ötlet, elképzelhető, hogy sikerülhet: (#464) szabioister fórumtárs hozzájutott egy kódhoz, amit ha beütsz a tárcsázóba, megmutatja, hogy függő-e vagy sem a kínált mobil. Szerintem megéri megpróbálni. Veszteni nem veszthetsz vele semmit. Remélem nem túl nagy butaság, amit ajánlottam.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #504 üzenetére
You're welcome!
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #500 üzenetére
Amit én eddig letöltöttem és használok is a "tepsimen" a következők (fontossági sorrend nem volt szempont
):
NoLED;
aFirewall;
Gravity Screen On-Off;
Android Weather;
AnTuTu Benchmark;
Clean Master;
Dropbox;
Google Drive;
Galaxy S3 Élő háttérkép;
Google Keep;
MultiTouch Tester (szórakozásnak);
MX Player;
BSPlayer;
My Data Manager - Data Usage;
Wi-Fi Matic;
WiFi Widget.U.i.: Srácok, nálatok mik vannak fenn?
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #497 üzenetére
Hogy megéri-e átmenni a Telenorhoz? Saját, tudatos (mérlegelt) döntésednek kell lennie. Mérlegelned kell az előnyöket és a hátrányokat mellette és ellene. Mit nyersz vele és mit vesztesz? Szerintem csak a telefon miatt ne válts szolgáltatót, így elvesztheted az eddigi mobilcégednél felhalmozott "szolgálati idődet", amit később akár sok-sok nyerő forintra tudsz váltani (akár egy jobb telefonra tudsz beruházni igen jó feltételek mellett). Új előfizetőként máshol csak az alapokat kapod meg. De ez csak én véleményem, teljesen szubjektív: tehát nincs kőbe vésve!
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, láma hsz lesz és már előre is elpirultam szégyenemben,
de olyan kérésem lenne, hogy leírná pontosan valamelyikőtök lépésről lépésre, aki penge a témában, hogy miképpen frissítsem telefonomat, és az se lenne mellékes, hogy az adataim még csak véletlenül se vesszenek oda. Mit, mivel és hogyan csináljak? (Gondolom az első lépés az adatmentés lenne. Ugye?)
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
dauphin
aktív tag
válasz
szabioister #464 üzenetére
Akkor az általad leírtak szerint eljárva a telcsim azt mondja: SIM card lock state SIMLOCK_DEACTIVE. Tehát független az enyém is.
U.i.: Egyébként honnan szerezted ezt a kódot? Hogy micsoda trükkök vannak!
-
dauphin
aktív tag
válasz
DanQuijote #452 üzenetére
Köszönöm. És van annak értelme, hogy töröljem a mappa tartalmát? Gondolom erre szüksége van a rendszernek, különben nem foglalkozna a létrehozásával. És milyen időközönként érdemes törölni?
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne a hozzáértőkhöz: az SD kártyán a DCIM mappában van egy .HuSuiteThumbnail almappa, és ebben 1126 fájl. Gondolom, ide a telefonon megtalálható összes fájlt gyűjtötte össze a program. Kis méretű bélyegképek, amelyekre rákattintva sem lesznek sokkal nagyobb méretűek. Mik ezek pontosan, és ezek miért találhatóak meg ebben az almappában (is)? Előre is köszönöm a segítséget.
-
dauphin
aktív tag
Szerintem annak, a 2A-es töltőnek, jól sejted.
Egyébiránt remek teljesítmény a telódtól! Gratulálok.
Más: tegnap írtam a Dropbox és a Google Drive féle hezitálásom felől. Tudna valamelyikőtök abban segíteni, hogy leírja hogyan működnek, és hogyan érdemes beállítani őket, ha használni szeretném valamelyiket. Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
Egyelőre az utolsó jelentésem a fogyasztásról: ma reggel 06:00-kor tettem töltőre a telcsit 30%-os töltöttségnél. Nem tudom eléggé hangsúlyosan kiemelni, hogy milyen jól bírja az aksi! Este 9 és hajnali 6 óra között 17%-kal csökkent a teljesítmény, és futott minden egész éjjel, ami tegnap napközben is. Tehát egyértelműen egy nagy OKÉ! az aksira! Részemről mindenképpen.
-
dauphin
aktív tag
Srácok! Egy kérdés: melyik fájlmegosztó alkalmazást ajánlanátok jószívvel és miért? Napok óta keresek egy jó megoldást, az első versenyzőm a BitTorrent Sync kiesett, mert számomra nagyon bonyolult és nem értem a működését. Amit még találtam az a Dropbox és a Google Drive. Most e kettő között hezitálok, és azok véleményére lennék kíváncsi, akik ismerik valamelyiket és tudnának írni néhány keresetlen szót pro és kontra az általa használt alkalmazásról. Köszönöm szépen!
-
dauphin
aktív tag
Fogyasztás: tegnap este 11-kor levéve a töltőről, repcsimódba téve hajnal 4:40-ig 3%-os töltéscsökkenést kaptam. Utána bekapcsolva a 3G-t és emellett a folyamatos wifi használattal mostanáig (20:56-ig) 47%-ra esett az aksitöltés. Folyamatosan jöttek az email-ek, elolvastam azokat; ment a Yahoo időjárás app-ja, ezt is nézegettem nemegyszer, mert nagyon szépek a háttérképei; a Gravity Screen On/Off bekapcsolva, és a feleségemmel csevegtem vagy fél órát összesen. És még ki tudja mi futott a háttérben.
Nem tűnik rossznak. Szerintetek?
-
dauphin
aktív tag
Fogyasztás: megjegyzés: éjszakára repcsimódba tettem a kicsikét - fogyasztása korrekt 3% volt mínuszban - ma 07:30-tól 54%-ról 14:57-ig 33%-ra esett az aksi töltöttsége a Gravity Screen aktív használata mellett.
Ez estére szerintem 20% alá fog esni, és őszintén mondom, hogy remek az aksi, nagyon jól bírja a strapát.
-
dauphin
aktív tag
A fogyasztásra visszatérve: most, két nap után tudok annyit mondani a Gravity Screen - On/Off energiaéhségéről, hogy valóban kér enni rendesen. Ma reggel 8-kor vettem le a töltőről a telcsit és eddig - 20:35-ig - 57%-ra vitte le az aksi szintjét. Ez kb. 15%-kal kissebb érték, mintha Gravity Screen nélkül futna a mobilom. Javára írom, hogy rendesen teszi a dolgát eddig - kisebb fennakadások azért voltak (1-2 alkalommal nem kapcsolta le azonnal a kijelzőt a flip lehajtásánál. De mi tökéletes? Igaz?)
Elégedett vagyok vele.
-
dauphin
aktív tag
Szia! Még csak most ismerkedem vele, egyelőre úgy hagytam mindent, ahogy az települt a telefonra. Így most kikapcsolja a kijelzőt, amikor a flippet ráhajtom a kijelzőre, és bekapcsolja, ahogy felhajtom, hogy tapizzam egy kicsit. Persze próbálgatom és értelmezem az angol nyelvtudásom függvényében a beállításokat. Ahogy jobban kiismerem a kicsikét, írok egy pár szót róla.
-
dauphin
aktív tag
Megvan az a a program, amit tegnap kétségbeesetten kerestem: Gravity Screen On/Off! Köszönöm a segítséget.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: tudtok olyan app-ot ajánlani, ami lekapcsolja a kijelzőt, ha tok fedelét ráhajtom a telefonra? Csak azért (a kényelmi ok mellett még), hogy ne kelljen állandóan a bekapcs-gombot használnom, nehogy az idő előtt beadja a kulcsot (bár gondolom erre azért odafigyelnek a tervezők). Az sem baj, ha vannak extra funkciói mind e mellett az alkalmazásnak. Pár hete láttam egy videót, amin egy hasonló funkciójú programot mutatott be egy srác, de az istennek sem találom már! Nagyon bosszantó! Megbántam, hogy nem mentettem el a linkjét.
Előre is köszönöm a fáradozásotokat!
-
dauphin
aktív tag
Még magam sem tudom, hogy az én "tepsim" független-e, ezt ki kell majd próbálnom egy másik szolgáltató kártyájával.
Szerzek egyet valahonnan, talán az egyik kollégám a munkahelyemről hajlandó lesz egy próbára átadni a sajátját. Addig meg reménykedem, hogy valóban "free" a kedvesem!
-
dauphin
aktív tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
Én is köszönöm szépen a SIM tesztet és örülök a sikerességéért!
Plusz egy jópont a MATE-nek, nem mintha annyira rá lenne szorulva a potya pontokra.
U.i.: Csak a mindennapi tapasztalat tört fel belőlem gejzír módjára, amikor az aláírásomat szerkesztgettem! Semmi gond, ez már csak ilyen dolog!
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, így sajnos új hsz-t kell nyitnom. Elnézést érte. Felmerült egy kérdés, amire én is szeretném tudni a választ. Egy fórumtárs keresett meg vele, én pedig megírom ide nektek: a Telenornál kapható tepsink függő vagy független? Én magam sajna nem tudom kipróbálni, mert a szűk környezetemben nincs más (T-mobile, Vodafon) szolgáltatói SIM kártya. Ti mit tudtok erről? Kíváncsian várom a válaszaitokat!
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #359 üzenetére
Szia! MTP módba kapcsolva a telefont nem hajlandó a Windows felismerni, és nem telepíti a megfelelő illesztőprogramokat. Sikertelennek ítéli meg a kísérletet. Mit tehetek még?
U.I.: Érdekes: elkezdtem a telefon fejlesztői lehetőségeiben bogarászni, és kikapcsolva az USB hibakeresést, hirtelen megjelent az SD kártya és a belső memória tárhelye! Ez még nem sikerült eddig! Nem tudom mi történhetett.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #359 üzenetére
Köszönöm szépen.
Az kijelző értesítős app kérdésében pedig dűlőre jutottam, a NoLed-nél állapodtam meg egyelőre. Érthetőek a beállítási opciói és még magyarul is beszél! Ami hab a tortán (nekem mindenképpen újdonság, ha másnak talán nem az
), hogy van olyan beállítási lehetősége, hogyha zsebben vagy tokban van a mobil, a kijelző nem kapcsol be (miért tenné, ezzel amúgy is az aksit merítené feleslegesen). Amikor előveszem, akkor ébreszt a közelségszenzor, hogy szabad a pálya és életre kelti az értesítést a kijelzőn. Szuper.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Ha USB kábellel kapcsolom össze a telefont a számítógéppel, akkor mit kell pontosan csinálnom ahhoz, hogy egyben a belső tárhelyet is lássam az SD kártya tartama mellett? Ehhez van külön program a számítógéphez vagy van lehetőségem a mobiltelefon beállításainál bűvészkedni? Bocsánat a kezdő lúzer kérdésekért, idővel tapasztalt lúzer leszek
, ha kiokosítotok!
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! van arra lehetőség, hogy a JB 4.1.2 alatt, amikor esemény történik: email, sms és más értesítés érkezik, a kijelző felébredjen? Sokszor jó lenne csak rápillantani a telefonra, és látni miért is riasztott. Sokszor már fárasztó állandóan nyomogatni a bekapcsgombot a hangjelzés után.
Van erre alapból beállítási lehetőség vagy más megoldás? Köszönöm szépen.
-
dauphin
aktív tag
Nekem nagyon bejön az egész konstrukció! Igaz, valóban nincs kapocs, nincs rögzítési lehetősége a fedlapnak, de nem is hiányzik. Tökéletesen rásimul a telefon kijelzőjére a fedlapja. Nem áll el tőle, és ez idővel még jobb lesz, ahogy a tok "betörik" a telefonhoz. Én mondjuk az övtáskámban hordom a "kicsikét" a brifkóm társaságában, ott meg ha akarna sem nyílik vagy csúszik szét. Az asztalon meg alapból semmi gondot nem jelent a hiánya, és eszméletlen látványt nyújt ott, mint egy kis naptárkönyvecske. Komolyan. Öröm ránézni. Ha telefonálok, akkor fogom és kihajtom a fedelét a hátlaphoz, semmi gondot nem tapasztaltam eddig ezzel kapcsolatban. Amikor pedig hívnak félig kinyitom, fogadom a hívást, visszahajtom a fedlapot és a fülemhez tartom. A hangszóró felett van egy kivágás, ezen keresztül tökéletesen hallani mindent. De hozzáteszem, mindez szubjektív, személyes élmény, ami pedig egyénfüggő: ami nekem megfelel, lehet neked nem.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #329 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még egy apró kérdés: a gyári naptár alkalmazás widget-je miért csak egy hétre előre mutatja a napokat? Vagy valami beállítást elmulasztottam volna? Most csak szeptember 2.-ig mutatja napokat, és hiába is növelem meg a widget méretét, nem ad ki több dátumot, az utolsó nap után üres sorok (mező) látszanak.
U.i.: A Gmail fiók alap email kliensbe való konfigurálás mit takar pontosan?
-
dauphin
aktív tag
Megjött a mai nap a Huawei Ascend Mate tokom Hong Kong mesés vidékéről!
Nagyon jó minőség verhetetlen áron! Valóban minőségi darab, nem érződik rajta a "kínai fíling". Aki szereti az oldalra kihajthatós (mintha könyvet nyitnék ki
) módot, annak kötelező darab, szerintem. Nem bántam meg a vételt (egyébként ez volt az első eBay-ről vásárolt cuccom, be is voltam sz*rva, hogy nem jön meg). Durván két és fél hétbe telt, mire ide ért.
-
dauphin
aktív tag
Szép estét!
Egy általános kérdésem lenne hozzátok a telefonnal kapcsolatban. A Huawei Mate gyári töltője 5V-on 2A-t ad le. Ha ennél kisebb teljesítményű hálózati adaptert csatlakoztatok rá, az okoz valamilyen problémát az aksinak, vagy csak lassabban fogja maximumra tölteni?
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy most butaságot kérdezek, elnézést kérek miatta.
Most szúrt szemet, hogy a Gmail kliens ikonján nem jelenik meg az érkezett levelek száma. Nemrég tettem ki a kezdőképernyőre, mert jobban szeretem ezt használni az alapverziónál. Ugyanakkor a alap email kliensnél pedig megjelenik. Ennek így kéne működnie? Megoldható valamilyen úton? A beállítás menüpontjában nem találtam erre vonatkozó információt. Előre is köszönöm a segítséget.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #310 üzenetére
Köszönöm szépen! Megtaláltam az általad említett beállítási módot. Itt három opciót ajánl fel:
- Mindig
- Csak ha csatlakoztatva van
- Soha
Akkor a "Mindig" opciót válasszam? Az általad leírtak fényében értelemszerűen ez a győztes, a "Csak ha csatlakoztatva van" lehetőség pedig az, amikor töltőn van a mobil? Jól értem a dolgot?
-
dauphin
aktív tag
válasz
Enigmagate #307 üzenetére
+1 a Mate-nek!
-
dauphin
aktív tag
Srácok! Egy kérdés: ha él a mobilinternetem és emellett a wifi is be van kapcsolva, akkor a telefon alvó állapotában melyiket használja adatforgalmazásra? Vagyis: a wifi nem csatlakozik le a hálózatról (nem veszti el a jelet)? Ez lenne a lényeg számomra, hogy okostelefonhoz méltóan a wifi-t preferálja (tegye első helyre) a mobilinternet ellenében, ha az is működik. Költséghatékonyságképpen. Ha alapból nem így van, akkor ezt a beállításokban lehet változtatni?
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok egy olyan app-ot ajánlani, ami az állapotsávban kiteszi a csatlakoztatott wifi hálózat nevét? Van erre lehetőség? Köszönöm a segítséget.
-
dauphin
aktív tag
válasz
vbalazs1989 #285 üzenetére
Használd egészséggel. Öröm, hogy elégedett vagy a vásárlás eredményével.
-
dauphin
aktív tag
válasz
vbalazs1989 #283 üzenetére
Ez valóban gyors volt!
Kíváncsi vagyok a tok és a kijelzővédő fólia minőségére. Ugye megosztod majd a tapasztalataidat minderről? Nekem az eBay-ről rendelte a haverom múlt héten a hozzávalókat (tok+matt fólia), remélem nekem sem kell túl sokat várnom rá. Addig meg úgy vigyázok rá, mint a hímestojásra!
-
dauphin
aktív tag
válasz
vbalazs1989 #269 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Igen, ez valóban külföldi behozatal lesz.
Érthetetlen számomra, hogy a telefonnal együtt miért nem lehet kiegészítőket is beszerezni a forgalmazóknak, és így kompletten kínálni csomagban eladásra!
-
dauphin
aktív tag
Nem próbáltam, mert nekem az előfizetésemhez 250MB internetforgalmazás jár. Én ezt használom a telefonom alkalmazásainak adatéhség kielégítéséhez.
Egyelőre nem is tervezem, hogy külön internetcsomagot igényelnék stick modemmel. Egyébként OTG kábelt már első körben vettem a telóhoz, az USB-t tökéletesen látja és viszi a rajta lévő adatokat, filmeket.
Más: nincs valamelyikőtöknek tapasztalata a BSPlayer-rel kapcsolatban? Én letöltöttem, és az .mkv kiterjesztésű filmeknél a hangot nem játssza le.
Azért töltöttem le (a két meglévő alkalmazással ellettem volna egyébként), mert a gyári lejátszók a felirattal nem birkóztak meg. A BSPlayer tökéletesen megjeleníti a feliratot, az .mp4-es fájlokat szépen viszi mindennel együtt, de az .mkv nem, ahogy előzőleg írtam. Van ötletetek, hogy miért? Köszönöm előre is az ötleteket.
-
dauphin
aktív tag
Megjött a Huawei Ascend Mate 6.1 mobilkészülékem a Telenortól. Az MPL futárszolgálat hozta ki lezárt értékmegőrző tasakban. Meglepődtem. Nagyon korrekt. A csomagban pedig a zsírúj, bontatlan doboz a telefonnal. Én magam vágtam át a kisbicskámmal a zármatricákat, és megcsodálhattam a "kicsikémet"! Eszméletlen, hogy milyen nagy, ezúttal is rácsodálkoztam, és magára a súlyára ugyancsak.
Nagyon jó, emberes súlya van, kedves kollégák! Szép, egyelőre ennyit mondhatok. Csak holnap tudom kiváltani a micro SIM kártyámat - most melóban vagyok reggelig. Ahogy megkapom azonnal beleteszem és elkezdem a beállításokkal babrálni a kedvest. Akkor már többet tudok mesélni róla nektek.
-
dauphin
aktív tag
Én is nézegettem már a SanDisk-et, pro: tetszik a piros-szürke színösszeállítás - a tarka bejövős nekem (kontra: merész, és egyben gyerekjáték küllemet ad neki), de semmit nem tudok róla. Jó márkának számít, megbízható működés jellemzi, vannak róla tapasztalatok? Szeretnék úgy vásárolni, hogy ha lehet azért ne zsákbamacskára tegyek, amikor 1-2k különbséggel Samsungot is kaphatok már (ugye ami azért név az elektronikában és a telekommunikációban, plusz miegymásban
).
-
-
dauphin
aktív tag
Keresem, de nem találom az infót. Lehet, hogy velem van a baj? A kérdés: hány GB-os micro sdhc kártyát fogad a telefon (hasamra ütve: 32GB)?
Szerkesztve: megvan! Valóban 32GB! Ami érdekes, hogy a Huawei hivatalos honlapján ez az adat nem szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest