- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1896 üzenetére
Gratulálok !
A lényeg , hogy működik a telefon.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1894 üzenetére
A lényeg , hogy amikor a bekapcs gombot 20 másodpercig nyomva tartva újraindítod a rezgésnél már nyomva legyen a hangerő le gomb a bootloader módhoz míg mindkét hangerő gomb a dloados módszerhez vagy twrp-hez.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1892 üzenetére
Ha zárt a bootloader akkor csak gyári aláírt recovery és boot rakható fel.
A pcre töltsd le ezt [link]
7zippel csomagold ki a tartalmát egy mappába.
nyiss egy parancssori ablakot a pc-n.
ebben a parancssori ablakban navigálj abba a mappába ahová a relock exe tartalmát kicsomagoltad
telefon bootloader módba
a parancssori ablakban a következő parancsok:fastboot flash efi efi.img
fastboot flash fastboot fastboot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot rebootinnentől a dloados módszerrel vissza tudod tenni a gyári rendszert.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1890 üzenetére
Ha van válasz a fastboot devices parancsra akkor a pcről fel tudjuk tolni a twrp recoveryt , de akár a gyárit is.
hangerő le és bekapcs , ascend logo lesz a képernyőn. ne piszkáld hagyd úgy és pc -n fastboot devices. Ha van válasz (??????? fastboot) akkor driverek rendben , mehet fel a recovery. Ha van rendes válasz bootloader módban akkor jelezd és írom , hogy hogyan tovább.A pcre töltsd le ezt :[link]
másold abba a mappába ahol a fastboot.exe is van.
nyiss egy parancssori ablakot
ebben a parancssori ablakban lépj be abba a mappába ahol a fastboot.exe és a twrp2_7_0_0.img is van.
telefon bootloader módban (hangerő le és bekapcs)
a parancssori ablakba írd be fastboot flash recovery twrp2_7_0_0.img
fastboot reboot
mindkét hangerő gomb nyomva tart.
bejön a twrp. -
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1886 üzenetére
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1883 üzenetére
A drivert a fastboot módhoz akkor kell telepíteni amikor már fastboot(bootloader) módban van a telefon. (Android sooner single adb interface)Nálam a fastboot devices parancs ezt adja vissza : ???????? fastboot
Nálam ez a drivercsomag van fent [link]
De elvileg a fastboot interface driverét leszedi a win7 a winupdate oldalról.
A két hangerőgombot nyomva tartva sem jön be semilyen recovery. (két hangerőgomb nyomva tart közben bekapcs is nyomvatart) -
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1859 üzenetére
Hangerő le és bekapcs. Csak huawei ascend logo lesz. A gépen parancssori ablakban be kellene írni , hogy fastboot devices. Ellenőrizd , hogy az eszközkezelőben legyen fastboot interface.
Ha látszik az eszköz akkor simán talpra lehet állítani. egy gyári recovery és máris működik a dloados módszer.
Persze azért jó lenne tudni mit tettél a telóval amitől elfeküdt. -
törölt tag
válasz
DanQuijote #841 üzenetére
Köszönjük a szép képeket, látszik, hogy sokat fejlődtek kameramodul ügyben a kínaiak. Bár még mindig lehetne jobb a telefon kategóriájához képest, de azért már elfogadható képminőség telefontól. Állatfényképezéshez nem is olyan rossz. Ennek is az a fő baja, hogy nagyon magasra lehet állítva a zajelnyomó algoritmusa, és ez eléggé a részletesség rovására megy. No meg igencsak szüksége van napsütésre, hogy ne legyenek fakók a képek. Talán Balaton-Felvidék?
(#842) Tel Chi "Nem tudja valaki mi annak a proginak a neve, amely letiltja az alkalmazásokban futó reklámokat?" Rengeteg ilyen app van, ami kifejezetten erre a célra készült, leghíresebb talán az AdFree, amelyet nem véletlenül vetettek le "Google-ék" a Play Store-ról. De az ad blocker, ad detector kifejezésekkel a Play Store-ban is elkezdhetsz ilyeneket keresni, lavina módszerrel találsz egy csomót, és válogathatsz. Emmelett számos "svájcibicska" szoftvernek is van reklámblokkoló eszköze, például többek között a Droidwall-nak. (Általában nem sikerül mindig minden reklámot blokkolniuk, mert a reklámozók is folyamatosan fejlesztenek és változtatnak, hogy kiekerüljék a blokkolókat, így ez is egy állandó rabló-pandúr harc.)
-
nagymedve970
tag
válasz
DanQuijote #835 üzenetére
Köszönöm majd megnézem egy teszt alanynál:-)
-
DonLaca@
senior tag
válasz
DanQuijote #788 üzenetére
Viper4Android FX playbackAGC enabled/effect strength/ extreme-re állítva sokat dob a hangerőn. Dinamic system-et is érdemes bekapcsolni. Így fél hangerőn már hangos, maxon meg kiugrik a dugó a fülemből.
-
Tel Chi
tag
válasz
DanQuijote #789 üzenetére
Lol!!
Levert a víz!!
Az van, hogy másik gépen minden mint a schffhausenúgy müxik!
Erre újraindítottam a pc-t és minden ok!!
Boldog vagyok, reméltam, hogy Máté nem hagy cserben.
Így is lett! -
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #735 üzenetére
Feltétlen szólok. Igyekszem friss maradni és itt megosztani a tapasztalatokat. Sikeresen visszatértem B113-ra majd ha már érdemes megint lecsekkolom a frissitést.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #733 üzenetére
Ennél tuti használna, de azt írják nem lehet rootolni, még... Eddig tuti a speed a Utorrent is most rendesen külső SDre tölt. Antutu: 16e ponty.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #692 üzenetére
Próbáld ki a teljes B113 updatet a Huawei honlapjáról. Az talán helyrerázza a dolgokat és tudsz majd B221-re is frissíteni
-
Nigér
őstag
válasz
DanQuijote #606 üzenetére
Tetszetős tok, gratula hozzá!
-
Brockey
csendes tag
válasz
DanQuijote #606 üzenetére
cool
-
szabioister
csendes tag
válasz
DanQuijote #566 üzenetére
Az marha jó. Egy nyilvánvalóan látszó anyaghiba miatt én szívjak? Hát ne legyen igazad.
-
válasz
DanQuijote #471 üzenetére
Én már hozzá is látok
Köszi az infót
-
válasz
DanQuijote #457 üzenetére
Kapom én is h LCD-tv-vel járok meg ilyenek....lépcsőzni se a legjobb vele...
Remélem elviszik hamar
-
válasz
DanQuijote #454 üzenetére
Real Racing 3 repeszt rajta, és mivel Phablet...tablet helyett is tökéletes..
-
dauphin
aktív tag
válasz
DanQuijote #452 üzenetére
Köszönöm. És van annak értelme, hogy töröljem a mappa tartalmát? Gondolom erre szüksége van a rendszernek, különben nem foglalkozna a létrehozásával. És milyen időközönként érdemes törölni?
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #398 üzenetére
Igen most nézem. Semmi gond már én is megakartam nézni mi a helyzet vele
-
bakterka
tag
válasz
DanQuijote #380 üzenetére
Hali!
Airdroidot próbáltad már!Én azt használom! -
DanQuijote
csendes tag
válasz
DanQuijote #379 üzenetére
Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #376 üzenetére
Root-al ez nem fog megjavulni sajna. Valami driver hiba van itten. Majd utánalesek mégjobban.
-
dauphin
aktív tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
Én is köszönöm szépen a SIM tesztet és örülök a sikerességéért!
Plusz egy jópont a MATE-nek, nem mintha annyira rá lenne szorulva a potya pontokra.
U.i.: Csak a mindennapi tapasztalat tört fel belőlem gejzír módjára, amikor az aláírásomat szerkesztgettem! Semmi gond, ez már csak ilyen dolog!
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
A hangerő problémán rajta vagyok. Most is kipróbáltam egy módszert eddig nincs siker. Elvileg majd a 4.2-es SW nél könnyebb lesz a megoldás. A myascendmate.com on van ez a WinDriver cucc. Azt még próbáld meg. Amúgy Üdv. itten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest