Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Neonflake #1931 üzenetére

Én egyelőre még a rootolást is hanyagoltam, egyrészt nem hiányzott semmihez, másrészt úgy gondoltam, hogy szűz állapotban hagyom a gépet, amíg megérkezik a gyári update. Mert úgy döntöttem, hogy lesz rá gyári frissítés. :D Egy-két apróság javítható is lenne rajt, lásd például a tárgyalt GPS-hiba, ami nálam úgy tűnik, még nem jelentkezett, ellenben nekem kissé hektikusan működik az MTP mód számítógépre kötve. SD-kártyát egyelőre nem használok hozzá, ellenben a belső tárhelyről nem, vagy csak többszöri próbálkozás után tudok dokumentumokat megnyitni, vagy a tárhelyről számítógépre másolni, és USB storage módot nem is ajánl az opciók között, pedig az lenne jó.

Én egyébként kétéves hűségnyilatkozatos szolgáltatói kedvezménnyel szoktam telefont venni, úgyhogy nálam legalább két évet ki fog tölteni a Máté, aztán, ha lejár a hűség, akkor megvárok valami jó akciót valamelyik hatcollosra (amelyek addigra már nyilván nagy választékban lesznek a szolgáltatóknál is, hehe). Defy-om három évig volt meg, nem kapkodok.

Új hozzászólás Aktív témák