- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Neonflake #1931 üzenetére
Én egyelőre még a rootolást is hanyagoltam, egyrészt nem hiányzott semmihez, másrészt úgy gondoltam, hogy szűz állapotban hagyom a gépet, amíg megérkezik a gyári update. Mert úgy döntöttem, hogy lesz rá gyári frissítés.
Egy-két apróság javítható is lenne rajt, lásd például a tárgyalt GPS-hiba, ami nálam úgy tűnik, még nem jelentkezett, ellenben nekem kissé hektikusan működik az MTP mód számítógépre kötve. SD-kártyát egyelőre nem használok hozzá, ellenben a belső tárhelyről nem, vagy csak többszöri próbálkozás után tudok dokumentumokat megnyitni, vagy a tárhelyről számítógépre másolni, és USB storage módot nem is ajánl az opciók között, pedig az lenne jó.
Én egyébként kétéves hűségnyilatkozatos szolgáltatói kedvezménnyel szoktam telefont venni, úgyhogy nálam legalább két évet ki fog tölteni a Máté, aztán, ha lejár a hűség, akkor megvárok valami jó akciót valamelyik hatcollosra (amelyek addigra már nyilván nagy választékban lesznek a szolgáltatóknál is, hehe). Defy-om három évig volt meg, nem kapkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest