- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
válasz
cicabajszika #702 üzenetére
Ha nincs még mókolgatva a telefonod (amit nem is értek, hogy miért van szükség ennél a telónál), akkor simán a telefonról frissítheted a firmware-t. Semmi hókusz-pókusz nem kell hozzá.
Belépsz a beállításokba utána lapaljára le, ott válaszd "A telefonról" szöveget, ha beléptél, akkor legfelül ott van, hogy "Rendszerfrissítés" ott belépsz és van olyan, hogy "Online frissítés" kiválaszt és már keresi is magától s, ha talál újabb firmware-t akkor letöltés és telepítés, de a továbbiakat is értelemszerűen kiírja és csak követni kell a további pár lépést. -
törölt tag
válasz
cicabajszika #702 üzenetére
Ha van olyan kedves és hozzáértő az eladó, megcsinálja, de nem feladata, ellenben a márkaszerviznek feladata. De te is meg tudod csinálni, és jobb ha te csinálod. Addig jó, amíg nincs a telefonod feleslegesen mások kezében.
-
Neonflake
tag
válasz
cicabajszika #677 üzenetére
Ahhoz sajna B221-es firmware kell és root útján át kell nevezni a codec mappát.
-
storm4
aktív tag
válasz
cicabajszika #677 üzenetére
Esetleg a Poweramp-ot megpróbálhatod a play áruházból.
15 napig ingyen használható -
Neonflake
tag
válasz
cicabajszika #572 üzenetére
Ez nem repedés hanem a gyártás során keletkezett heg. Ha azon kívűl van valami az már gond
Amúgy már három esése volt a telómnak nem nagyon viselte meg.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #524 üzenetére
Megértelek. Én is hosszú-hosszú napokig bújtam a netet infókért a telcsiről. A végére rájöttem, hogy nem lehet mindenre választ kapni, bele kell vágnom a közepébe, ha véget akarok vetni a felesleges körök futásának. Hát fogtam magam és beszereztem egyet a Telenortól. És nem bántam meg.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #521 üzenetére
Belső tárhely 8GB (nem keverendő össze a 2GB-os méretű RAM-mal), ebből 4,68 GB a szabadon felhasználható memória, a többit a rendszer foglalja le. Ajánlom a fórumindító cikk elolvasását, sok kérdésedre választ kaphatsz rá: Huawei Ascend Mate - Tepsi a haverom.
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #517 üzenetére
Nálam egy Samsung Pro microSDHC 32GB (class10)-es kártya üzemel.
-
storm4
aktív tag
válasz
cicabajszika #517 üzenetére
Üdv!
Nálam egy ilyen muzsikál:
Transcend Micro SDHC Class 10 32GB -
Nigér
őstag
válasz
cicabajszika #512 üzenetére
A 464-es hsz alapján az enyém független, Telenornál vásárolt motyó.
-
kabalapasika
tag
válasz
cicabajszika #509 üzenetére
Köszi!
De biztosan kéne tudnom!Mert nem lehetek praktikumos!Vodafonos céges kártyám van!Nem próbáltathatom bele vásárláskor
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #504 üzenetére
You're welcome!
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #500 üzenetére
Amit én eddig letöltöttem és használok is a "tepsimen" a következők (fontossági sorrend nem volt szempont
):
NoLED;
aFirewall;
Gravity Screen On-Off;
Android Weather;
AnTuTu Benchmark;
Clean Master;
Dropbox;
Google Drive;
Galaxy S3 Élő háttérkép;
Google Keep;
MultiTouch Tester (szórakozásnak);
MX Player;
BSPlayer;
My Data Manager - Data Usage;
Wi-Fi Matic;
WiFi Widget.U.i.: Srácok, nálatok mik vannak fenn?
-
dauphin
aktív tag
válasz
cicabajszika #497 üzenetére
Hogy megéri-e átmenni a Telenorhoz? Saját, tudatos (mérlegelt) döntésednek kell lennie. Mérlegelned kell az előnyöket és a hátrányokat mellette és ellene. Mit nyersz vele és mit vesztesz? Szerintem csak a telefon miatt ne válts szolgáltatót, így elvesztheted az eddigi mobilcégednél felhalmozott "szolgálati idődet", amit később akár sok-sok nyerő forintra tudsz váltani (akár egy jobb telefonra tudsz beruházni igen jó feltételek mellett). Új előfizetőként máshol csak az alapokat kapod meg. De ez csak én véleményem, teljesen szubjektív: tehát nincs kőbe vésve!
-
szabioister
csendes tag
válasz
cicabajszika #494 üzenetére
Én éppen ellenkezőleg. Eleinte szoknom kellett, de most már a "normál" mérettel nem tudnék együtt élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged