- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#71562240 #1864 üzenetére
"Wi-Fi alvó mód bekapcsolása" menüpont alatt a következő beállítások vannak szó szerint:
1. mindig
2. Csak ha csatlakoztatva van
3. Soha (növeli az adatforgalmat)Neked is ezek a beállítások, a kapcsolók elnevezései?
Nálam így működik:
1. folyamatosan online, azaz csatlakozva van.
2. kikapcsol néhány perc után.
3. kikapcsol néhány perc után.Én ezt valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy értelmezem, h. a Wi-Fi alvó mód beállításnál a mindig kapcsoló azt jelenti, h. mindig alvó módban van. A Soha (növeli az adatforgalmat) pedig számomra azt jelenti, h. sosem kerül alvó módba. Még mindig azt gondolod, h. rosszul értelmezem?
-
törölt tag
válasz
KillR911 #1860 üzenetére
Most, h. mondod van egy program, nevezetesen a skype ami nem fut rendesen. Pl.: a skype menüikon nem jelenik meg, pedig ott van mert amikor a sarokba koppintok előjönnek az opciók. Az üzenetküldés is kissé körülményes. Értesítést sem mindig küld. Azt is tapasztaltam, h. a wi-fi alvó mód fordítva működik. Ha a "mindig" van beállítva pont akkor nem kerül sor az alvó módra, a "soha" beállításnál pedig pár perc múlva offline lesz minden. Ill. van még egy probléma újabban, a játékgyorsítón keresztül (clean master) indított programok néha nem akarnak elindulni, csak fekete képernyő van. Kilépve újraindítva viszont futnak. Ez utóbbi jelenség azóta van, amióta csináltam a biztonsági mentésből egy visszaállítást.
Azért a win98-hoz nem kellene hasonlítani a 4.1.2-őt szerintem. Olyan rettentő nagy különbség nincs a kitkat és e között.
-
törölt tag
Nem nagyon értem mi a bajotok a 4.1.2-vel, vagy a B221-el. 141 app van feltelepítve az enyémre (+ a gyáriak) és kivétel nélkül mind tökéletesen működik. Mit szeretnétek még? Mi az ami hiányzik? Csak kérdezem...
-
törölt tag
Sziasztok! Hogyan lehet safe mode-ban elindítani a telefont?
-
törölt tag
Valaki tulaj, leírná, h. fényes nappal, még pontosabban napfénynél, milyen a kijelző fényereje, mennyire csillog, tükröződik? Ha esetleg egy SGS III-mal tudnátok összevetni még jobb lenne. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest