- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
aki használja a telefont b331 rommal? Sikerült szinkronizálni a névjegyzéket a Google fiókjával? És ha igen hogyan???
-
derrik
őstag
behalt a Tepsi mikrofonja
Valaki tudna szervizest hozzá???? -
derrik
őstag
Sziasztok/Újra
A b907-en a szoftveres gombok ugyan úgy el tüntethetőek mint a b221-en vagy csak valami trükkel?? -
derrik
őstag
válasz
#71562240 #1949 üzenetére
nincs ez másképpen máshol sem, N8000 és N8020 by Samsung van KiKat....N8010 a wifi verzió!Amire azt hinné az ember hogy a legkisebb falat mert nem kell a modemmel bogarászni arra meg egyenlőre nuku.....de át állok tab és telefon fronton Lenovo-ra ott nagyon jönnek fel
-
derrik
őstag
válasz
#16820480 #1909 üzenetére
".....jó az falura !" ez milyen marketing ? Egy nyűves magyarOrszági tablet forgalmazó frissítgeti a szoftvert figyelembe véve az Android verziók élet ciklusát lassan egybe esik a telefonok évenkénti modell cseréjével. Akkor adja a cég a portékáját a legfrisebb verzióval és minden évben cseréljük a telefonnal együtt. Dehogy ennyi verzió számmal legyen lemaradva és a vásárlót ezáltal kizárja azok előnyeiből úgy hogy a gyári SW-re egy év alatt egy 20Mb javító Csomag sem jön / pedig azért vannak hibák benne /ez erősen közelít a lesz@rom kategóriához.....
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a ....beállítások....mobilihálózatok 2g/3g, illetve a hálózat keresés kézi/automatikus. Beállítások opciói a telefonban illetve a SIM kártyán tárolódnak e el?? -
derrik
őstag
Eddig Kiválóan müködő telefonom . bekapcsolás után nem kapcsolódott a 3g hálózatra és a Gps-t sem indította ! ? Csak Hard Reset segített . Ez mi a franc ?
-
derrik
őstag
....Nem juttatottam dűlőre az új 4.2.2-vel :-( Hard Reset után is csak első alkalommal kínálja fel a nyilvános hálózatok belépő oldalait. Utána ugyan a wifi felcsatlakozik, de nyitó honlap hiányában a hálózat nem használható!
Pozitív: -az animációk szebbek, kevesebb grafikai hiba
-wifi air megtalálható a menüben
-a sokkal által kritizált jogosultság kezelő, és az energia kezelő használatával, nagyon finoman konfigurálható a hozzáférések, hálózat használat, és az értesítési rendszer. Így talán némileg jobb fogyasztás is elérhető.
Negatív -szerintem a rádiós rész, vagy csak a kijelzése gagyi, erősen ingadozik.
-sok alkalmazáshoz nem illeszkedik a színvilág, fehér alapon fehér ikonok, és gombok jelennek meg az alkalmazásokban.
-nagyon érzékeny néha a villogás határát súroló fény értékelő szenzor
......megy vissza a b221! Engem nem győzött meg :-( -
derrik
őstag
...nagy a baj! Feltettem a b907-et azóta nyilvános hálózatokba nem tudok belépni mert .....A bejelentkezés a hálózatba....opció a böngészőn át nem jelenik meg! Ötlet??m
-
derrik
őstag
válasz
DonLaca@ #1781 üzenetére
Köszi....próba alatt van, de szerintem nem alkottak semmit. A gsm jel erősség, és az automatikus fényerő erősen ingadozik, wi-fi felcsatlakozási idő jelentősen nőtt. Szerintem a rádiós részt erősen elcseszték. A 4.2.2 alap verziójához képest kihagyták a többfelhasználós felhasználást, a záró képernyőre kitehető widget lehetőségét, az alap android színvilágát jól eltekerték....de minek. Egyenlőre marad míg be nem rágok rá!
-Hogyan lehet rootolni?
-Az alsó szoftveres gombok eltüntetése/mint a régiben/ vagy a sáv áttetszővé tétele meg oldható e? És hogyan? -
derrik
őstag
Ha felakarton tenni ezt a német romot! A három vagy hány gombos módon hogyan kell a telefont indítani?
-
derrik
őstag
....Csak egy nyüves 4.2.2 ig jussunk el legalább! Én nem tudom mi annyira cool abban a P6-baj,nem látom hogy minden második ember azzal szaladgálna. Még ha ég és föld lenne a két vas között. Nekem nagyon jól szolgál ezt leszámítva.
Most a gondom annyi, hogy van a Mate, és egy Galaxy Note 10.1, valamint LG tv, ezek között valami vezetéknélküli összeköttetést kellene teremteni. De nem tudom mit vegyek? Samsung All Share Cast, Chromecast, vagy Miracast .....javaslat? -
derrik
őstag
Hali!
.....a CM rom haladt valamit előre?? -
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1687 üzenetére
....Nem szemrehányás miatt mondtam :-) csak ha valaki megszeretné csinálni a telepítést akkor talán nem itt a fórumban kell majd mindent elmagyarázni sokadjára. Eddig viszont külön őrültem is, hogy nincs. Mert az azt jelenti, hogy kevés a hiba és mennek a masinák :-)
-
derrik
őstag
....Mert ha lenne egy 1.Hsz akkor oda be lehetne tenni
-
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1684 üzenetére
...nagyon örülök jó kezdet! Engem, mivel más fényképezőm nincs és a rádiót is halagatom egy stabil kamera, és ha lehet a rádió érdekelne. Az miért van hogy csak 1.64GB ram van jelen telepítéskor? Valamint ezt az egész telepítést egy kis leírással és linkekkel jó lenne össze dolgozni. Mert amióta ez a telefonom van leszoktam a mókolásról ......
-
-
derrik
őstag
Azt már próbálta valaki hogy az XDA-n lévő EMUI 2.0. apk-kal felül íratja a jelenlegi fájlokat? Akkor mi történik? Nagyon tetszik az időjárás widget, de mivel nincs rootolva a cucc nem merem meg csinálni.
-
derrik
őstag
....ezt az EMUI 2.0-át át lehet portolni valahogy? Vagy nem akkora durranás, hogy érdemes lenne bajlódni vele!
-
derrik
őstag
....azt írja a telefon - Névjegyzék szinkronizálási hiba- utolsó szinkronizálás múlt hónap 18, a hiba hamarosan helyre áll.
Ilyenkor mi a bubánat van vele? A tab-on jó a szinkronizálás! -
derrik
őstag
válasz
Goldenage67 #1571 üzenetére
.....mire számíthatsz? Leadod a képviseletben, és elmondod mi a gond. Kapsz egy papírt amin van egy számsor is. Ezzel a honlapon nyomon követheted milyen fázisában van a javítás, vagy telefonon ez alapján világosítanak fel szóban. Aztán jön egy sms, hogy mehetsz a cuccért. Megkapod a telefont és egy rakat papírt, hogy mi volt a gond, milyen anyagokat használtak fel, és egy teljes bemérő lapot hogy most minden frankón működik! Meg spórolod azt az időt még a szolgáltató elküldi nekik és viszont. Valamint ha szolgáltatónál rákérdezel hogy mi újság a telefonnal jobbára csak szét tárják a kezeiket....tessék türelemmel lenni....Ezek szigorúan csak az én véleményemet tükrözik!!
-
derrik
őstag
válasz
darkrabbit09 #1565 üzenetére
Sd kártyától húzd újra az egészet a 3 gombos biztonsági telepítéssel....szerintem
-
-
derrik
őstag
egy Miui és egy KitKat témát tudnátok linkelni?
-
derrik
őstag
.....b221 es romon vagyok rootolnám
1. a hivás rögzités root után meg oldható?
2. a hivó képe telejes méretben az is?
valamint kérdezném milyen zene lejátszót használtok a gyári helyett? -
derrik
őstag
Nem konkrétan ide vág, de én ezt használom nagy megelégedéssel! Szerintem ezen a méretű kijelzőn kötelező darab........
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.looprtaskswitcherA Kereszt Apának......köszönöm a választ :-)
-
derrik
őstag
....a noname cuccoknál tuti, vagy valami hegesztett rom, ha elég népszerű a dolog. Nekem van egy Pipo m6 tablettem becsülettel toldozgatják de a megjelenés pillanatában is 4.2.2 volt rajta és most is. Ha pl. az Oppo-t nem számítom mert ők lepaktáltak a CM csapattal/ami tuti frissítést jelent/ vagy a hivatalosan Miui rommal rendelkező készülékeket, ami szintén garancia a frissítésre. Akkor a Huawei, Alcatel, Zte gyártók ajánlatai akkor lesznek csak hivatalosan a prémium kategóriában ha szoftveresen is tudnak lépést tartani ebben a gyorsan fejlődő világban. Mert be lehet bukni lásd az Lg! Optimus 2x! Idejében szuper vas, ócska szoft, 0 termék támogatás, utálatos vevő szolgálat. Az eredmény rengeteg veszteség, amerikai per.
-
derrik
őstag
Miért nem ébreszt a telefon kikapcsolt állapotban, pedig eddig megtette, törölni semmit nem töröltem root nincs......csak fagyasztva vannak alkalmazások a kezelőkben?
-
derrik
őstag
......semmi hír? Újabb rom, vagy javítás a láthatáron?
-
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1174 üzenetére
.....sem a frissítés gomb, sem az újraindítás! A diagram az kóser. De csak és kizárólag az Android Os látható fogyasztó ként, ez érdekes mert ami a Mate jó tulajdonsága......hetek óta még csak telepíteni sem akartam semmit sem. Este ki reggel be kapcsoltam, és néha ránézek az aksi üzemidőre :-) ...... ez lett a veszem.
-
derrik
őstag
Mi történhetett? Az akkumulátor infóban napok óta csak az android os látszik mint fogyasztó más semmi?
-
derrik
őstag
válasz
joestone #1162 üzenetére
.....nem jó hírek :-(
-a kijelzőt nem igen használom automatán
-viszont a tesztek pontszáma nem mindig igazolja a rendszer
gördülékeny voltát az az optimalizáltságát
....azért én még várok a tapasztalatokra, ill hátha jön javítás amiben az általad leírtak vagy egy részük orvoslásra kerül.
Ha valakinek lenne egy működés közbeni videót készíthetne...... -
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1158 üzenetére
Köszi ez jó hír.....kettő dolgon gondolkodom. Az előző 4.1.2 hány verziót élt meg? És a végére lett szinte hibátlan. Ha várható akkor biztosan a második, harmadik verzió valószínű még jobb lesz. Bár ez a 4.2.2 elég stabil verza mindenen, mert az összes cuccon az alap szinte változtatás nélkül jól megy legyen az tablet vagy telefon. A második, hogy ha a P6 kihagyva a 4.3-at ami mint tudjuk több buggal is rendelkezett/sok minden beragadt benne/ megkapja a 4.4-et. Akkor ennél a serpenyő telefonnál mit szerencsétlenkednek a Hawaisok. Minek ez a Samsungos üzlet politika? A csúcsra rá pakolunk mindent a többi termék pedig kullog utána. Pont Kinában pakolták mindenre a legújabbat szinte ész nélkül ha bírta a vas, ha nem.
-
derrik
őstag
-több felhasználós mód van benne?
-Wifi air play?
-Akku üzemidőben mit produkál? Hozza az eddigit?
-Ha jól értem az alsó szürke navbar fixen lett kirakva? -
derrik
őstag
válasz
DonLaca@ #1109 üzenetére
:-(......sajnálom, én ezért rendeltem 4 hete egy ilyet. Igaz még nem jött meg, így beszámolni még nem tudok. Amúgy is unom már a kábelezést.
http://dx.com/p/mocreo-m1-rk2928-ipush-hdmi-wireless-adapter-airplay-miracast-receiver-for-iphone-android-phone-240545?Utm_rid=93072394&Utm_source=affiliate -
derrik
őstag
válasz
todorriskov #1026 üzenetére
Én a 4.2-vel kiegyeznék, ha a wifi display és a több felhasználós mód menne, valamint a lapozható zár képernyő....
-
derrik
őstag
Semmi....nem...idegesítő...benne, ha nem tetszik olyat tesztel amilyet akarsz! Van 2 giga ram majd be ossza magának! Könyörgőm ne pánikoljatok már minden marhaságáért, vagy először próbáljátok ki hogy mi is az az android. Akinek samu volt tacsvizt szidta, akinek meg más az azt.
-
derrik
őstag
válasz
nagymedve970 #989 üzenetére
...nem egy telefonról beszélünk! Gyári kamera app-videó rögzítő-legteteje-full hd 1920x1088p....már az enyémen! Úgy hogy ezek a kis ázsiai furmányos fickók mókus vakítást csináltak....bele írták a menübe nekem ezt a szöveget, s közben dia film minőség van csak....
-
derrik
őstag
válasz
eladogeppc #984 üzenetére
Adatik tudtára mindenkinek......ez a un. telefon azt tudja ami specifikációban le van róla írva, és a hardvertől elvárható! ...sem többet /de! Nagyon szeretni való/ sem kevesebbet.
S ha már kicsit langyos a fórum, mert mindenki elégedett a cuccal. Akkor inkább várjuk a hivatalos 4.2-t, mint hitetlenkedőket győződjünk itt sorában. Ha valakinek márka név kell tartsa meg a valóban jó telefonját, és nem fog leégni a cégnél a többiek előtt!
Én már mint írtam Note 2 adtam el, és vettem az árából egy Mate, és egy y300 telefont. Volt még előtte egy g300-am is. Engem már akkor meggyőztek :-) A tabom egy Pipo M6, és rendeltem egy Miracast donglet is. Így jól elvagyok a világgal.
Ui: képeket szépet készít /van tőle jobb/ videót viszont full HD és folyamatos autofókusz....De olyat hogy full hd tv-n visszanézve leesett az állam. Néztem én már be más sufni tuningos pin-pong telefon fórumába 3mp minőség 13mp felirat :-) Rendelte mindenki mint a cukrot "majd jó lesz a frissítés után" .....Hát nem lett :-)
Kímélés ként javasolnám az 1.hsz-ben, egy gsm arena linket. "Ezt Tudja" címen.
....nagyon elfogult voltam? :-) -
derrik
őstag
válasz
Szoke1982 #931 üzenetére
Nem tudom. Felül lett egy szürke sáv, és fésű szerűen látszanak a ledek fénye világosan. Alul semmi.Vagy por amit nem hiszek. Vagy elvált a ragasztás. Optimus 2x-en volt hasonló. De ott szinte mindegyiknél kisebb-nagyobb mértékben. Mástól még nem hallottam ilyet. Mind két variáció egy 90 ezres telefonnál bosszantó. De ez ne tántorítson el, ennyi pénzért ilyen telefont nem veszel még használtan sem....tudom, nekem volt vagy húsz féle.....Ez marad! :-)
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg kicsit megválok a telefontól szervizbe megy. Kijelző probléma miatt.
A Mate-n az értesítési led nekem csak a töltést jelzi! Ez azért lehet mert Nova lett telepítve? Mert most van nálam Ascend y300 is azon semmi változtatás nincs, és ott minden értesítés érkezésekor villog a led! Melyik app lenne jó a led értesítés beállítására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged