- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Gondolom nekem szántad a kérdést.
Most már néhány napja fent van, de eddig nem sok mindent csináltam a telefonnal, inkább csak az a lényeg, hogy működjön és lássam jól működik-e az akkumulátor töltöttség jelzése.
A Google-lal nem szinkronizáltam és korábban sem szoktam. A telefonszámokat a SIM-en tárolom. Én elsődlegesen telefonként (hívás, SMS) használom és a WiFi-t is csak akkor kapcsolom be, ha tényleg szükségem van rá.
-
törölt tag
Akármennyire is antipatikus ez a fajta üzletpolitika, de azért gondolom te is érzed, hogy ilyen (méretű) cégeknél olyanok hozzák a döntéseket, akik számokban látják a fejlesztéseket, költségként a terméktámogatást, és ott spórolnak, ahol tudnak, keveset törődve a piac reakciójával.
Sokan amúgy azt sem tudják, hogy mi az a frissítés, vagy miért kellene nekik az ilyesmi. Annak idején az Apple sikeresen beverte a köztudatba az okostelefont (második próbálkozásra, mert eredeileg igen buta volt a szifon), de mivel a nem éppen tudatos felhasználókon keresztül nyílt így meg a piac, így sajnos a biztonság, vagy frissítések/funkciók utáni igény nincs benne annyira az emberekben. Ezért lehet szerintem megtenni azt, hogy egy kiadott termékkel soha többet nem foglalkoznak, mert az emberek döntő többsége nem lát bennük többet, mint amit egy tévében vagy kávéfőzőben, azokat pedig nem szokás frissíteni... -
Neonflake
tag
Eddig én is igazság szerint nem siettem el, de Joestone kollega anno át is nézte az megvan. Mostmár viszont két hasznos leírás is lenne: Cyanogenmod telepítés és a MultiWindow beállítása <- ezt sikerült alaposan kitapasztalnom, hogy milyenre érdemes állítani. A vasárnapom eddig free, meg majd a telón is editálok napközben (egész jól lehet szöveget szerkeszteni ekkora kijelzőn
A telefon mókolásról ez a teló engem is leszoktatott, de lassan de biztosan jönnek a jóságok a Mate-re.
-
Neonflake
tag
Eljött az idő... Meg amíg a munkahelyen rájöttem, hogy Windows Xp-alatt nem árt egy Timeout.exe a bootloader nyitáshoz
Na akkor a lépések amik kellenek Joestone féle, Cyanogenmod-hoz.:
- Bootloader nyitás TWRP telepítéssel
- TWRP frissítése a recoveryből
- Factory Reset a recoveryből
- CM10.1 .zip telepítése
- Gapps .zip telepítése
- Cache és Dalvik Wipe
(nálam ez volt a menet)Első tapasztalatok:
Ez bizony gyors és reszponzív rendszer, Nova kellett a kényelmes tájoláshoz. Kamera app. nekem jelenleg a Focal ami vagy kifagy, vagy működik de csináltam képet ami kellett... Akkuidő ugyanolyan jó, mint a gyáriba, hardveres gyorsítás megy a videókra, ami nekem must have. Hangerő alapból emelt, csak az audio beállításokba kell kiszedni a pipát.Szerintem ez remek kezdet, hagyom mint napi rom, FM rádió annyira most nem lét szükséges.
-
Neonflake
tag
Ezt a jelenséget N7000 esetén, pont ellenkezőleg tapasztaltam. Egy jól elkészített és jól optimalizált kernelű CM jobb élményt ad. Pl. nem egy embernek rakom föl a végleges CM10.1-et Galaxy S2-re, az hozza ki a legtöbbet stabilan. A MB526-nál volt tipikus és U8500-nél még jobban is: gyorsabban merült az akksi STOCK hoz képest.
-
Jolly777
csendes tag
Köszi a választ!
Hát, nem igazán merek rootolgatni, mert nem csináltam még sosem, illetve garanciális a telcsi.
Persze, ha egyszerű és ráadásul az unroot visszaállítja olyan állapotra, hogy ne maradjon nyoma a rootolásnak, akkor megpróbálnám,
de ahhoz azt kéne tudnom, hogy pontosan hogyan is kell ezt a root - unroot dolgot végrehajtani... -
nagymedve970
tag
A Google Play jóbarát
https://play.google.com/store/search?q=miui%20theme
https://play.google.com/store/search?q=miui%20launcher
https://play.google.com/store/search?q=miui
https://play.google.com/store/search?q=kitkat&c=apps
https://play.google.com/store/search?q=kitkat%20theme%20cm&c=apps
https://play.google.com/store/search?q=kitkat%20launcher&c=appsTalán ezeken a linkeken megtalálod amit keresel
-
joestone
addikt
Van valami intelligens háttérvilágítás funkció beépítve az van elrontva . Az rángatja a fényerőt , nerm az automatikus fényerő.
Azért is írtam , hogy a rom alapbeállításaival működik , mert nyilván ezeken lehet finomítani , de az alapbeállítások általában jónak kell legyenek , hiszen a tesztek során az volt legoptimálisabb választás a Huawei mérnökei szerint.Nem csak az antutu hoz keveseb pontot , hanem érzetre is lassabb , mint a b221. Az sms backup and restore pl produkált egy olyan lagot , hogy azt hittem lefagyott a telefon.
-
Neonflake
tag
Sajnos a P6-köré ment a felhajtás nagy része és a Mate csak utána terjedt el, hogy az megjelent. Habár a Mate jelenleg a P6-mellett friss teló ként van kint a Huawei honlapon, nem beszélve a P2 és D2 modellekről mivel nem került nagy számban eladásra inkább a P6 van fókuszban szoftverfejlesztés terén. Megjegyzem még a P1-re is érkeznek új firmwarék biztos lesz erre is csak idővel. Most a lényegre fókuszálnak. Nem zavarna a dolog, ha kapnánk mi is nyitott bootloader-t mint a P6 és megindulna a custom ROM áradat. Főleg, hogy valamilyen szinten a K3V2 nem közvetlen futtatja az androidot volna mit kisajtolni. Megjegyzem a 4.1.2-alap ROM-mal nem volt gondom minőségi váltás volt a Note-ról. Csak hiányzik a napi szintű ROM frissítés
-
Tel Chi
tag
-
nagymedve970
tag
Nem nagyon értem, hogy miről is beszélsz; én a Huawei Ascend Mate-ről beszéltem. Most raktam át a tegnap készült videóimat gépre és egy 22" FULL HD monitoron néztem meg s nekem semmi bajom nincs vele. Ha ez Mate amiről beszélsz, akkor ez elég fura. Szerintem senkinek ilyen gondja nincs aki szolgáltatónál vette meg.
Nem valami klónt kaptál sárga nagy testvértől?...vagy esetleg a felbontásod nincs beállítva HD értékre.
-
eladogeppc
veterán
Egyáltalán nem fikázni akartam. A márka enév ngem sem érdekel. Singi sungiról csak annyit, hogy a THL W8-asom 13mpx interpolált, de valós 8 mpx-elt tudott ! Baromi szép képeket lehetett vele lőni.
Ezert vagyok kivancsi arra ,hogy peldaul milyen a kijelzoje.
GPS mennyire gyors ?
Ilyenek.THL W8amnal sajnos a GPS nem volt tul eros.
Akkuido is fontos, azert a 4050-es aksinak birnia kellene vagy 2 napot szinkronokkal.
Erre is kivancsi lennek hogy mennyit bir valojaban.Milyen a hangminosege fulesben illetve mennyire hangos, mert eleg suket vagyok.
Udv,
LG -
DonLaca@
senior tag
-
nagymedve970
tag
Ajánlom mindenkinek az EBAY-t. Most néztem szét a magyar Ebay-en és itteni árakat leszégyenítő dolgokat láttam tokok terén.
Hát hiba az "igazi magyar" kereskedő sosem változik; egyből akar milliomos lenni!
Ja és azt nem is mondtam, hogy sok helyt az Ebay-en ingyenes a szállítás vagy, ha van is, akkor olcsóbb az is mint itt nálunk elkérnek.
EBAY_RA FEL!!! -
nagymedve970
tag
Megnéztem ezt az Obostore oldalt és örömmel töltött el, hogy szép választék van tokokból ehhez a modellhez. Sajnos ez a Telenyomorról, mint "forgalmazó, szolgáltatóról" nem mondható el. Nem, hogy választékuk, de egyszerűen semmilyen tok félét nem árulnak hozzá. Szerintem én is innen fogom majd megrendelni. Neked "derrik" mennyi idő alatt érkezett meg a tok és mi a véleményed, tapasztalatod róla?
A fedél részét hátra lehet teljesen hajtani sérülések nélkül? Ha esetleg egy pár közeli fotót megosztanál azt megköszönném. -
dauphin
aktív tag
Mennyire bonyolult/könnyű a beállítása? Csak azért kérdezem, mert nem vagyok egy műszaki beállítottságú, végigbabrálós/kipróbálós/ az a letöltöm-letörlöm-letöltöm-...-jaj-de-jó-megtaláltam-a-tökéletest típusú ember, nekem ezek a dolgok nehezek tudnak lenni, ha nem egyértelműek/szájbarágósak.
-
Neonflake
tag
Most ez így hirtelen nem jött át, de próbáld ki az intelligens háttérvilágítást ki/be kapcsolni hátha javul a dolog. Amúgy tényleg csak este látni, de szerintem ez nem zavaró, ez nem egy Amoled panel. Valamint dícsértessék, hogy nem az
Felcsigáztál felraktam egy RGB tesztet. Nos felül látok bevilágítást alul szinte semmi. Navisáv szintén nem változtat ezen.
-
DanQuijote
csendes tag
A Primo tökéletesen fut rajta. Csak éppen szükségeltetik hozzá egy pici trükközés, amely csupán annyiból áll, hogy mielőtt elindítanánk az Igo-t, el kell rejteni az alsó navigációs sávot, különben téves visszajelzést kap a progi a meglévő felbontásról.
Én használtam mindkét navit, de szvsz a Primo sokkal jobban teljesít és mutat mint a Sygic.(#555) optimus123:
Nem szükséges külön programot feltelepítened, így is túl sok van rajta gyárilag. A beállításokban a Mobilhálózatok alatt található Továbbiak pontra kattintva, Adathasználat címen pontosan meg tudod nézni mennyit használtál fel eddig. -
Neonflake
tag
Na vagyok...
Ahhoz, hogy fel lehessen rakni a B221-et. Vissza kell frissíteni a B113-ra. Továbbra is myascendmate.com a letöltési hely. Vigyázat a B113 Full SW tehát belső SD és adatok formázásra kerül. Jó a B221, a Music app a P6-os ból leledzik. Elvileg megoldódott a hangerő probléma, csak nem hallok akkora különbséget. Rootolással a CUST mappába meg kell keresni az adott operátort, ami nekem pl. C432 -> channel/weurope/prop és ott a local.prop-ba ki kell iktatni egy-egy # jellel két sort:
#ro.config.ce_authenticate=1
#ro.config.hw.security_volume=11Ebbe a fájlba van a CUST szám is feltüntve innen lehet a sajátod is kibogarászni.
Eroot működik B221-en, a root B113-al kiiktatható.
Valakinek ha ideje van nézze már meg mert mintha tényleg jobb lenne.
-
-
-
Nigér
őstag
-
dauphin
aktív tag
Szia! Még csak most ismerkedem vele, egyelőre úgy hagytam mindent, ahogy az települt a telefonra. Így most kikapcsolja a kijelzőt, amikor a flippet ráhajtom a kijelzőre, és bekapcsolja, ahogy felhajtom, hogy tapizzam egy kicsit. Persze próbálgatom és értelmezem az angol nyelvtudásom függvényében a beállításokat. Ahogy jobban kiismerem a kicsikét, írok egy pár szót róla.
-
dauphin
aktív tag
Még magam sem tudom, hogy az én "tepsim" független-e, ezt ki kell majd próbálnom egy másik szolgáltató kártyájával.
Szerzek egyet valahonnan, talán az egyik kollégám a munkahelyemről hajlandó lesz egy próbára átadni a sajátját. Addig meg reménykedem, hogy valóban "free" a kedvesem!
-
Neonflake
tag
Gondolom minden üzemmódban bekapcsolva marad az adatforgalom, hogy ha törik, ha szakad megkapd az üzeneteket. Vagy talàn Wifi mellett is üzemel. A hanglimitáció valós dolog nem nagyon lehet tovább növelni, ezért is vettem másik fülest.
Hogy HW vagy SW a dolby az jó kérdés de az egész rendszerre ki tud hatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest