- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DonLaca@ #784 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem hozzáírni, mert számomra magától értetődő, hogy a hangszínszabályzó "Sima" opciója mellett, tehát bármiféle hangszínszabályzás és hangeffekt nélkül hallgattam, így arról fogalmam sincs, hogy a különféle effektekkel milyen. Azt azonban észrevettem, hogy legalábbis az általam hallgatott példány előtte az "Alapértelmezett" hangszínszabályzó-állásban volt, ami nem volt azonos a "Sima" opcióval, tehát kerülendő az "Alapértelmezett", bár azt már nem néztem, hogy gyárilag valamiféle effekt az "Alapértelmezett", vagy a használó állítja-e be, hogy mi legyen számára az alapértelmezett beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest