- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Ma frissítettem a B221-re (a B113-ról). A készülék ajánlotta fel, wifin online leszedte pillanatok alatt, és kb. 10-15 perc múlva újra használhattam. Én így első pillantásra nem látok semmi különbséget az előző verziótól. Ti mit tudtok erről mondani?
Az android verziószám nem változott, az maradt a 4.1.2, igaz (persze hogy maradt, megnéztem)? -
kovicska
aktív tag
-
nagymedve970
tag
Sokkal jobb mint, ha a fél képernyőt kéne át nyúlni (hacsak nem zongorista ujjaid vannak
).
Ezen a linken megtalálod a play-en a billentyűt.:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.tabletAz időjáráson agyalok, mert már nem emlékszem biztosan hogy is született meg
Na itt az időjós linkje is:[link] és ez is kell a megfelelő megjelenéshez, különben nem működik [link]. Ha javasolhatok még mellé valamit-Next Launcher Theme Glass 3D és
Next Launcher 3D. Nekem ezzekkel lett teljesebb a téma [link]
[link]
Jól komponálható rengeteg lehetőséggel. Nálam magyar nyelvű minden, de nem free, tehát nem tudom mit adnak a próba verziókban.
Remélem tudtam segíteni.
Jó szórakozást mindenkinek. -
nagymedve970
tag
Sokkal jobb mint, ha a fél képernyőt kéne át nyúlni (hacsak nem zongorista ujjaid vannak
).
Ezen a linken megtalálod a play-en a billentyűt.:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.tabletAz időjáráson agyalok, mert már nem emlékszem biztosan hogy is született meg
-
Gutenberger
tag
A következő progikat tettem fel:
aCalendar+ (tökéletes)
BBC News
Spiegel online
Adobe reader
FBReader
Dolphin Browser
Amazon KindleKipróbáltam a Nova Lunchert, de nekem semmi szükség rá. Valóban független, pedig telenornál vettem, akkuidő szuper, nálam simán 2 nap. Eddig Galaxy Tab 2-őn telefonáltam
és ahhoz képest nem nagy
-
storm4
aktív tag
Nálam ezek vannak telepítve:
Gyári:
Facebook
Chrome
Google keresés
Google Play Music
Google+
Hangouts
Kingsoft Office
Street View on Google Maps
Térkép
Twitter
YouTubeSaját telepítés:
Antutu
Fancy Widget
Galaxy S3 háttérkép
Gmail (lehet ez is gyári)
GSam Battery Monitor
Időkép
LG TV Remote
Opera Mobile Classic
Month Calendar Widget
Nova Launcher
Poweramp
Speedtest
Sygic
True Weather 3D
Viber
Wifi Toggle Widget -
Neonflake
tag
Ha a verziód B113:
beállítások/összes/a telefonról/rendszerfrissítések/online frissítésEzután ha talál letölti majd rákérdez, hogy akarod e... Te most akarod
újraindul a teló., frissül, újraindul bebootol, android alkalmazásokat frissíti, aztán I feel good
Ez a frissítés nem jár adatvesztéssel.
-
DanQuijote
csendes tag
Csak akkor van értelme ha már nagyon nagyra nőtt, és szükséged van némi extra helyre. Főleg ha már rég lementetted az eredeti nagy méretű képet, akkor teljesen feleslegesen terheli a telefonod, hisz már nem fogod többet megnézni azt ami nincs. Az időtartomány pedig értelemszerűen a fotózási szokásaidnak megfelelően. Ha naponta több tucat képet készítesz, vagy másolgatsz ide-oda, akkor kb hetente érdemes frissiteni, kiüríteni.
@pirintgabor: Engem nem kell meggyőzni, én beleszerettem egyből, viszont a munkatársaimtól kapok hideget-meleget, hogy minek ekkora bumszli telefon.
-
DanQuijote
csendes tag
Minden androidos telefonnak van egy ilyen mappája, a telefon ezeket a kisméretű képeket használja a gyors megjelenítéshez, időnként érdemes kitörölni. Ha az eredeti képeket használná nagyon belassulna. Ha megnézel a telefonon egy képet, a rendszer automatikusan készít egy ilyen kis thumbnail-t.
-
Brockey
csendes tag
Én tegnap reggel vettem le a töltőről, azóta nem töltöttem. Nem neteztem vele most, csak telefonok, e-mailek fogadása, időkép frissítése volt. (Bluetooth, Gps, Wifi/3G állandóan bekapcsolva, automata fényerő, energiatakarékos mód) Ma reggelre 80%-ra esett vissza (1 nap alatt 20%). Reggel TV távirányító appot töltöttem le, tesztelgettem, ez nyilván jobban vitte le, most 58%-on áll.
A töltése is sokkal gyorsabban megy, mint az eddigi készülékeimé. 20% alattiról szerintem kb. 2 óra alatt 100%-ra tölti. Nem tudom, hogy ez a 2A-os töltőnek köszönhető-e. -
dauphin
aktív tag
Egyelőre az utolsó jelentésem a fogyasztásról: ma reggel 06:00-kor tettem töltőre a telcsit 30%-os töltöttségnél. Nem tudom eléggé hangsúlyosan kiemelni, hogy milyen jól bírja az aksi! Este 9 és hajnali 6 óra között 17%-kal csökkent a teljesítmény, és futott minden egész éjjel, ami tegnap napközben is. Tehát egyértelműen egy nagy OKÉ! az aksira! Részemről mindenképpen.
-
dauphin
aktív tag
Fogyasztás: megjegyzés: éjszakára repcsimódba tettem a kicsikét - fogyasztása korrekt 3% volt mínuszban - ma 07:30-tól 54%-ról 14:57-ig 33%-ra esett az aksi töltöttsége a Gravity Screen aktív használata mellett.
Ez estére szerintem 20% alá fog esni, és őszintén mondom, hogy remek az aksi, nagyon jól bírja a strapát.
-
dauphin
aktív tag
A fogyasztásra visszatérve: most, két nap után tudok annyit mondani a Gravity Screen - On/Off energiaéhségéről, hogy valóban kér enni rendesen. Ma reggel 8-kor vettem le a töltőről a telcsit és eddig - 20:35-ig - 57%-ra vitte le az aksi szintjét. Ez kb. 15%-kal kissebb érték, mintha Gravity Screen nélkül futna a mobilom. Javára írom, hogy rendesen teszi a dolgát eddig - kisebb fennakadások azért voltak (1-2 alkalommal nem kapcsolta le azonnal a kijelzőt a flip lehajtásánál. De mi tökéletes? Igaz?)
Elégedett vagyok vele.
-
nagymedve970
tag
Üdv mindenkinek!
Gyári adatkábel felejtős!!! Én egy HTC kábelét használom Win 7-en és a Hisuit magától telepíti és utána minden szépen kommunikál egymással. Sajnos a meglátásom az, hogy a gyári kábel cssak max töltésre való.
Remélem tudtam mindenkinek segíteni akinek ilyen gondja van.
Egyébként én is csak bő 24 órája vagyok kütyü tulaj, de nem cserélném le semelyik "Samura"!!! -
Brockey
csendes tag
Én most próbálom rábeszélni a nejemet is egy Mate-re, pont a kiváló akksi miatt. Nálam is állandóan megy a 3G/wifi, gmail, bluetooth, GPS (endomondóhoz), időkép. Szerintem elég sokat netezek rajta. Szombaton volt a 3. napja, miután megnéztem neten az m1-es kajak-kenu közvetítést (kb. 2 óra), 18:18-ra merült 18%-ra (csütörtök reggeltől). Teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
dauphin
aktív tag
Megvan az a a program, amit tegnap kétségbeesetten kerestem: Gravity Screen On/Off! Köszönöm a segítséget.
-
DanQuijote
csendes tag
Elöször is üdvözlök mindenkit ebben a topicban, újdonsült Mate tulajdonosként. Immár két hete van birtokomban, Atab5-ről váltottam. Maximálisan elégedett vagyok, egyszerűen nem nagyon találok benne hibát. Illetve egyet mégis, a nagyon halk hangerőt fülesen keresztül, amit remélem hamarosan sikerül valakinek szoftveresen megmókolnia.
Én az a a típus vagyok, aki 3 havonta cseréli a telefonját. Most úgy érzem végre megtaláltam az igazit. Ásó kapa, nagyharang...Egyetlen problémám eddig, hogy Win7 alatt még nem sikerült semmilyen módban elérnem a belső tárhelyet. Driverek, HiSuite telepítve. De még próbálkozom.
Sokan említették, hogy ez a méret már meghaladja a kényelmes kezelhetőség határait. Nem tudom, nálam eddig minden ruhadarabom zsebébe tökéletesen belefért, még most a nyári időszakban a rövidnadrágom oldalzsebébe hordva sem okozott problémát.
Amiért most billentyűzetet ragadtam, az dauphin kérdése volt, miszerint független-e a telenyomoros készülék. Örömmel jelentem, hogy ma reggel kipróbáltam és a válasz: IGEN. Bevallom ha nem érkezik eme kérdés, én tuti, hogy elviszem próba nélkül kisütetni, álmomba se gondoltam volna, hogy független
Tehát köszönöm a kérdést dauphin fórumtársnak, így mostmár használhatom végre a T-s kártyámmal.UI: Ezért a kérdésért cserébe elnézést kérek tőled az összes átokért és csúnya szóért amit az a kib****tt aláírásod ezredjére való elolvasása miatt elhagyta a számat. (Remélem eddig nem vált valóra egyik sem)
-
Neonflake
tag
Android Debug Bridge aka USB Hibakeresés mód. Nagyon LOL
Semmi gond én sem ma kezdtem
Ezzel az üzemmóddal férhetsz hozzá a rendszerhez számítógépen keresztül. Rootolásnál ez nagyon fontos kiskapu.
Amúgy ez az MTP Windows 7 és a fölött könnyebben összejön mint Windows XP alatt.
-
Neonflake
tag
Fura mondjuk két naptár widget van. Nekem a "saját naptár" widget 31 napos. Nézd át megint a minialkalmazásokat, ha nem jó majd kiötlünk valamit. Gmail bekonfigurálása: a gyári email kliensbe tettszőleges számú email fiókot állíthatsz be. Megadod a felhasználóineved, jelszavad Gmail, Hotmail stb. fiókjaidhoz és akkor onnan is tudsz levelezni, számláló is lesz az ikonja mellett. Ilyenkor mondjuk jobb a Gmail app-ból a szinkronizálást levenni, mert akkor duplán kapsz levelet mindenhova.
-
Brockey
csendes tag
Tegnap délután hozzájutottam én is.
Első tapasztalatok: Nagyon könnyű, én sokkal nehezebbre számítottam, a méretéhez képest pihekönnyű. Kijelzője nagyon szép, elég nagy is (szerintem nem túl nagy, egyáltalán nem zavaró telefonálás közben sem), netezni tényleg tökjó vele, flash-t is tudja. A 2GB Ram nagyon jól muzsikál, nem akad, gyors, számomra tökéletes megoldás ( főleg az LG Optimus 2X-em 512MB ramja után), játékra nem próbáltam, arra nem fogom használni. Az akksit nagyon nehezen (lassan) tudtam meríteni, szerintem első ránézésre sokáig fogja bírni. A füles (bár nem agybadugós) tényleg szépen szól, bár az a furcsa érzésem van, hogy ki akar esni a fülemből. A hangerő lehetne valamivel erősebb is, bár a maximumon nem vészes, szerintem az a normál hangerőnek felel meg. Pendrive-ot tökéletesen viszi OTG-vel, Huawei E160 mobilsticket külső meghajtóként látja, de mobilnetre nem tudtam rábírni egyenlőre. A Note2 150e árát tekintve, 75e-ért kiváló vételnek érzem.
És akkor a videó. Csak wifin próbáltam. Az mp4-et viszi a legjobban, azzal semmi gond. Flv-t nem viszi. BSplayert telepítettem rá, mkv-nek tényleg egynek sincs hangja, sőt nálam a legtöbb avinak sem. Ezekre az ES File Explorer videolejátszója volt talán a legjobb, Tplayer és a gyári videojátszó nagyon szaggattak, vagy lassan töltötték be wifin. Majd még tesztelem, de úgy érzem, másik lejátszót kell keresnem (nem tudom, ez hardveres probléma-e, vagy a 4.2 Android majd javít-e valamit), ha valakinek van tippje, legyen szíves, ossza meg.
A tokkal van még bajom, úgy látom, az övre felfűzhetősről lemondhatok (legalábbis neten nem láttam hozzá, esetleg hátha pont passzol valami a helyi boltban). A fentebb linkelt mobilászos cucc ([link]) nem tűnik rossznak (leszámítva az övre csíptetés hiányát), de nem tudom, hogy oldalra nyitva hogyan lehet vele telefonálni? Ki kell fordítani? És úgy nem kényelmetlen? Ha valaki írna erről, megköszönném. -
Brockey
csendes tag
Nálam is így van, az előfizetéshez jár 500MB net, és egy külön Sim kártyán 2GB (eddig a 2GB rajta volt a telós Sim-en, de amióta rátették alapból az 500MB-ot, szétválasztattam, mert asztali géphez is használnám munkához és nem akartam kártyákat cserélgetni meg nem elérhetőnek lenni). Ekkora kijelzővel szerintem nem biztos, hogy elég lesz az 500MB, ezért gondoltam, hogy befogom az OTG-ra csatolt Huawei 160 stickemet.
Az OTG-s USB jó működése jó hír.
A BSplayerről: nem lehet, hogy az az mkv, amit próbáltál, pont valamilyen más audiókódolást kapott? Mert nekem tableten eddig mindent teljesen jól vitt (bár volt olyan, hogy a feleségem gyengébb felszereltségű tabletjén ugyanaz az mkv el sem indult). Próbáld ki több mkv-vel, hátha csak azzal az eggyel van baja. Én egyébként a képernyőn, ujjal (sáv nélkül) való előre-hátratekerést és hangerőállítást bírom benne a legjobban. -
Tombi
őstag
-
maki12
senior tag
-
maki12
senior tag
Ha EU-n belül rendeled akkor nincs Vám..Ha pedig külföldről,(Pl. hongongból elég sok cucc jön) akkor ha szerencséd van átcsússzan..Ez attól függ hogy hogy küldi,pl nekem egy tok simán átjött a Vámon,egy boritékba küldte a srác. Nem szóltak semmit. De ha telefont rendelsz,szerintem azt kikapják! Egy memória karit is átengednek szerintem,ha okosan adja fel az eladó! Ez igaz hogy Sandisk,de remek árba van és UK-ból jön!Kockázatmentes és olcsó!
-
Neonflake
tag
Sok sikert a vàsàrláshoz
Kicsit utánajàrtam a jàtékoknak, nagyon kedvez nekik ha az energiakezelőbe a teljesítmény profilra klikkeltek
Azonkìvűl a neten olvastam, hogy a sok P6, P2, D1, D2, Mate, Mediapad 10 FHD (nem hagytam ki semmit? Jah: Honor 2
) terjedése miatt, sok fejlesztő optimalizàl a K3V2 chipre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest