- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joczika
csendes tag
a boltban rendelés sem úgy megy ahogy gondolod. először megrendeltem az europarkban,személyesen,kb 6 hétig vártam,hetente hívogattam őket és így sem lett rendelésre. ezután hívtam az ügyfélszolgálatot és ott egy nőci korrektül elsorolta melyik boltban mennyi van még,hozzáteszem öszz-viszz 3 boltot mondott,amelyikből az egyiket felhívtam,és mentem érte.
megjegyzem,kétszer is hívtam az ügyszolgot,ahol először egy pasi azt mondta sehol nincs belőle,valószínű,hogy ez nem nézett utána csak mondott valamit,mert szart a fejemre.
-
nagymedve970
tag
Itt van több link is a cikkben, de nem tudom biztosan melyik is kell nekem. Én erre gondoltam, de nem tudom még kell e esetleg más is. "MSB 3.0 Megjelenés:2013.08.08 elérhető!
[http://filefeltolto.hu/letoltes/c4ea9b355a28e5be/msb-4.2.2.20130422.revised.zip]MSB Revised"
(Ez a 191.66 Mb tömörített anyag lenne a teljes rom?)Mit jelent az ajánlott telepítés? Ezeket a menü pontokat kell majd kiválasztgatni, indítani ebben a sorban telepítéskor?
"Ajánlott telepítés:
-Navigate to Recovery>> Custom Recovery-Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Install zip from sdcard.MSB 4.2.2 revised
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Reboot system now"
Most MB 525 android 2.2.2 van rajta. Ja és ez csak sima Defy nem a +-os! Vagy ez nem gond? Nem tudom elég infót adtam e a további segítséghez.
Bocs ha marhaságokat kérdezek, de sose csináltam még ilyet és ahogy látom itt nem olyan "egyszerű mint Mate-nél" elrontani pedig nem szeretném. Bocs a lámaságért -
Z.É.T.
őstag
Még csak pár nap tapasztalatom van, de nálam is ugyanez a kombó van. Asszonynak F6, nekem Mate. Én egy kicsit többet b*sztatom, mint Ő és kb egyformán merülnek. Annyit legalább kibír, mint az, de inkább többet. Mellesleg, voltak korábban itt a topickban beszámolók arról, mennyit bír az akksi. Kevés helyzetet tudok elképzelni, amikor ne bírna ki egy napot. Első nap, szinkron, letöltések, 2 óra játék után 82%-ról 40-ig esett le. (minimum 3.5 óra kijelzővel) Igaz, az energiakezelőben a Akkukímélő mód volt aktiválva.
Ma a Teljesítmény (a Kiegyensúlyozott a harmadik lehetőség) módban, 2 óra kijelzőidő, 1 óra google navigációval (talán ez eszik a legtöbbet) 12 óra alatt 64%-ig csökkent.
Szóval, no para, azért a Mate jóval komolyabb készülék az egyébként remek ár/érték arányú LG F6-hoz képest.
Reméljük hosszabb távon is hibátlan lesz.
#1096) derrik: Köszi, az fizetős és nincs e-kártyám, így a Sync.ME-vel megoldottam, igaz a felét manuálisan kellett behívnom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fotók, videók mobillal
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest