- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
joestone #2124 üzenetére
Ó, csak most láttam a választ. Köszönöm!
Ha lenne egy magyar leírás, bepróbálkoznék vele.(ma 2 órát nyomkodtam egy LG G3-at, vicces volt, hogy elsőre azt hittem - még kolléga kezében látva - valami mini variáns
jó kis gép, kár, hogy ennyivel drágább egy ennyivel jobb gép...)
-
Z.É.T.
őstag
Köszönöm a választ!
Akkor JoeStone-tól kérdezném, hogy az előző posztomban írt nyavalyáimra - vagy azok egy részére - megoldást jelentene az általad készített CM?
Ha igen, kérhetnék eligazítást?
Munkára használom a tepsit, fontos, hogy push gmail, fb pages manager (és facebook kliens), viber és telefonálás működjön minél megbízhatóbban.
Előre is köszönöm a választ!
Második bekezdésre: teljesen egyetértünk, nem volt rossz vétel, csupán a GPS szokott kiborítani, hogy néha teljesen jó, néha meg 3 restart kell, míg meggyógyul. Természetesen akkor szarakodik, amikor tényleg szükségem lenne rá.
A wifi és adat eldobás pedig Murphy-szerint működik, ha éppen fontos és sürgős üzenetet várok. -
Z.É.T.
őstag
Köszi, ez legalább egy láda whisky értékű segítség volt számomra!
Ha nem vágom a témát, felejtsem el, hogy jobbat kívánjak a gyári ROM-nál? Vagy tudtok valami leírást a Huawei custom-izálásához? (magyarul)
Szívesen informálódnék, ha lenne honnan.
(utoljára 3 éve egy ZTE Blade-en használtam főzött ROM-ot, de Kelzsocáék leírása meglehetősen szájbarágós volt az inkompetensek számára is)Még egy darabig ezzel a tepsivel kell beérnem és a GPS random jelvesztéssel sem vagyok elégedett, azt sem zártam szívembe, hogy néha a wifi és mobiladat is egyszerre válik köddé, amíg nem ébresztem fel (term. megfelelő beállítások mellett) és a sebesség is olykor irreálisnak tűnik a vas elméleti tudásához képest. (jó, tudom, nem egy erőmű, meg volt itt szó nem natív android futtatásról is, stb.)
Lóvé se Nexus 6-ra, se Note 4-re, de még egy O+O-ra sincs, így szívesen kipróbálnám, mit lehet kihozni a magára hagyott Mate-ből.
Próbáljam megtanulni, vagy engedjem el a témát?
THX!
-
Z.É.T.
őstag
Melyik GPS status app-et érdemes használni? Elég a fejlesztő neve is, persze a linket is megköszönném
-
Z.É.T.
őstag
válasz
joestone #2047 üzenetére
Szerintetek a GPS szarakodása miatt lehet garanciáztatni? (szívesen váltanék, de telenornál nincs vágyott készülék, azzal lennék kint a vízből, ha visszakapnám a pénzem, vagy - amire talán valamivel nagyobb az esély - kapnék egy új Mate-et és azt normális áron el tudnám passzolni... és akkor CM11S-es O+O lenne...)
Mit gondoltok?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#71562240 #1921 üzenetére
Nálam is harmatgyenge a gps (egyéb bénaságok mellett), endomondo vicces vele néha. Navinál is gyakran vagyok Bp-en másik utcában szerinte. Helyenként használhatatlan.
Lehet, h egyszer összefoglalom, mik miatt bánom kissé a megvásárlást, noha valószínűleg teljesen elégedett lennék, ha szoftveresen rendben lenne... -
Z.É.T.
őstag
Még csak pár nap tapasztalatom van, de nálam is ugyanez a kombó van. Asszonynak F6, nekem Mate. Én egy kicsit többet b*sztatom, mint Ő és kb egyformán merülnek. Annyit legalább kibír, mint az, de inkább többet. Mellesleg, voltak korábban itt a topickban beszámolók arról, mennyit bír az akksi. Kevés helyzetet tudok elképzelni, amikor ne bírna ki egy napot. Első nap, szinkron, letöltések, 2 óra játék után 82%-ról 40-ig esett le. (minimum 3.5 óra kijelzővel) Igaz, az energiakezelőben a Akkukímélő mód volt aktiválva.
Ma a Teljesítmény (a Kiegyensúlyozott a harmadik lehetőség) módban, 2 óra kijelzőidő, 1 óra google navigációval (talán ez eszik a legtöbbet) 12 óra alatt 64%-ig csökkent.
Szóval, no para, azért a Mate jóval komolyabb készülék az egyébként remek ár/érték arányú LG F6-hoz képest.
Reméljük hosszabb távon is hibátlan lesz.
#1096) derrik: Köszi, az fizetős és nincs e-kártyám, így a Sync.ME-vel megoldottam, igaz a felét manuálisan kellett behívnom.
-
Z.É.T.
őstag
2 nap után nagyon elégedett Mate-használóvá váltam. Tényleg zseniális. Mérete nemhogy nem zavar, hanem minden más túl kicsi utána.
Egyelőre minden marad gyárin, használom így, aztán pár hét múlva megnézzük, mire van szükségem, mit takarítok, stb.Ugye jól emlékszem, hogy a fb szinkronizálásra a kezdetek óta sincs megoldás?
Ez az egy, ami eléggé zavar, szinte üres a közel ezres névjegytáram fotó szempontból. -
Z.É.T.
őstag
válasz
nagymedve970 #1079 üzenetére
Igen, ez biztos.
Akkor kezdtem el a szőke nőkhöz hasonlóan rázogatni a Blade-et, amikor lett mellé egy Samsung tab2 7 és "valamivel" gördülékenyebbnek éreztem a működését és akkor hagytam fel az idegbeteg szuggerálást, amikor asszonynak megvettünk egy LG F6-ot. Szeretném hinni, hogy 2 évre letudom a telefonkérdést a Mate-tel. Sokáig a Note 2 topikjátt olvasgattam, de az a mai napig nem olcsósodott lőtávon belülre. Délben megyek a (nem is olyan) kicsikémért.
-
Z.É.T.
őstag
Csak jelzem, ma megérkezett a pólus telenorba a következő adag, így gyanítom, hogy máshova is.
(holnaptól már nem csak olvasok itt, várom a készüléket, kíváncsi vagyok rá... Blade után szerintem megváltás lesz!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged