- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Eddig nem sok mindenre jutottam, mert közben operálni kell az egyik asztali gépet is.
Amit eddig elmondhatok róla, hogy jónak tűnik, de számomra kicsit lassúnak tűnik a válaszideje amikor a képernyőt feloldom. Egy-két másodpercbe telik mire bekapcsol a kijelző. Ilyesmi nem volt a gyári B221-nél, ott azonnal reagált.
Nincs benne alapból a Google Play Áruház. Letöltöttem a telepítőjét és fel is raktam, de valamiért még mindig nem megy vele a telepítés, mert a következő hibaüzenetet dobja ki: "Az XY alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (Hiba történt az információk szerverről való lekérése során.)" Már külön feltettem a Google Services-t is, de valami még kell neki, csak nem jöttem még rá, hogy mi.
Pár olyan alkalmazás volt rá előtelepítve ami a kínai felhasználók számára hasznos lehet, de én amit csak tudtam azonnal töröltem. A belső tárhelyből egész sok maradt szabad (4,67 GB-ból 4,12 GB).
Akkumulátor probléma továbbra sem jelentkezett. Remélem nem is fog már. A SIM továbbra sincs még benne.
Egyelőre ennyi.
-
joestone
addikt
Az általam készített CM sem oldja meg a GPS gondokat (természetesen ehhez sincsen gyártói forráskód) , viszont wifi és mobiladat gondok nem voltak vele , tempóra is elég korrekt. A pozicióval nem voltak gondok az villámgyorsan megvolt , viszont az sokszor előfordult , hogy menet közben elfelejtette követni azt. Ezt egyébként a gyári rommal is tudja. Ilyen szempontból talán a b221 volt a legstabilabb.
-
aol.
csendes tag
Szvsz jobban jársz, ha egy időre elfelejted ezeket a 4.4 alapú romokat mivel eléggé hiányosak még, mindennapi használatra én nem javasolnám. Joestone féle CM a legjobb alternatíva a gyári rom helyett.
Még annyit, hogy tökéletes telefont sosem fogsz találni, mindegyiknek lesznek hátulütői bármilyet veszel is, a Mate szerintem elég korrekt ár-tudás aránnyal rendelkezik. Nekem csak a supporttal és a gyártó hozzáállásával van problémám, de ez a téma már ki lett vesézve. -
Z.É.T.
őstag
Melyik GPS status app-et érdemes használni? Elég a fejlesztő neve is, persze a linket is megköszönném
-
joestone
addikt
A gps hibája miatt tudod gariztatni. Lehetőség szerint dokumentálni kell a hibát , pl videó az ugrálásról , vagy egy másik készüléket mellétéve azt , hogy nem mindig követi az utvonalat. De a gps status app sem mindig jelzi a poziciót ilyenkor általában nulla a fix műholdak száma és nincs gps ikon a statusbaron.
Az , hogy ez sw vagy hw hiba tökmindegy , a rendeltetésszerű használatot akadályozza . Köteles a gyártó garanciában orvosolni a hibát , ha nem külső beavatkozás miatt következett be a hiba. (pl . root esetén visszadobhatják) -
törölt tag
Azt én is úgy tapasztalom, hogy a műholdas GPS vételi erőssége nem valami jó. Talán ott lehet a vízválasztó, hogy ha jó vételi körülmények között van, akkor rendeltetésszerűen működik, ha gyengébbek a vételi körülmények, akkor akadozik.
De olyat a műholdas GPS-szel elvileg nem csinálhat, hogy a másik utcába tesz. Azt a mobilcellainformációs, vagyis aGPS szokta csinálni, de az meg mindenfajta készüléken pontatlan, mert az egy olyan rendszer - egyelőre. Műholddal nagyon pontosnak kell lennie a GPS-nek, és legalábbis az enyémen az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged