- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Neonflake
tag
Az Apex-el nekem is rosszak a tapasztalatok ilyen téren. Pár ismerősöm vett Ascend P1-et felfrissítettük Emotion UI 1.5-re őket, ott is a Nova végezte a dolgát. Valahogy vannak launcherek amik, máshogy jelentik le a widgeteknek a szabad területet az asztalon, ezzel nem lehet nagyon mit tenni.
-
Neonflake
tag
Sajnos a gyári appok, amiket említesz a Huawei launcherével működnek együtt (gondolom le is csekkolják a jelenlétét). Nekem az a tapasztalat, hogy a Miui launchere ami a Play Store-ból letölthető az még képes megjeleníteni őket. Ilyenkor a legjobb helyettesíteni: Accuweather, Apollo Player, stb. A Nova launcher tökéletes amúgy ehhez a telefonhoz, főleg a fektetett asztal miatt. Részemről már átszoktam az Emotion UI-ra. Pár mappa asz asztalon és a dokk-ban, máris minden a helyén van. Sajnos vele jár ha ROM csere van akkor rendezkedni kell.
-
-
DonLaca@
senior tag
Xposed / Xblast tools modullal sikerült annyit elérnem hogy az állapotsport és a navigációs sávot átlátszóvá tudtam tenni a Next launcherben. Illetve asz ikonok színét tetszőlegesen tudtam változtatni, valamint az értesítési panelnak saját háttérképet beállítani. Azonban bármilyen programot indítok el az átlátszóság megszűnik. Programból kilépve a képernyőt lezárva egy pillanatra ismét átlátszó lesz mindkét sáv a következő programindításig.
-
nagymedve970
tag
Futólag én is próbáltam a Nova Launchert, de annyira nem fogott meg. Nem lehetetlen, hogy még egyszer neki ugrok egy hosszabb próbának. A KitKet kezelő sávra én sem találtam semmit, csak Jelly Bean és Ice Cream Sandwich módokat találtam, de bármelyikre állítottam nem tapasztaltam semmi változást. Persze lehet, hogy csak én nem csinálok valamit jól.
A tablet módot is kipróbáltam. Nem rossz, de én inkább álló helyzetben használom. Itt egy kép tablet módról.
...és, ha már itt tartunk két kép a "Windows Phone 7 Launcher-ből, hátha valaki kedvet kap hozzá. Nekem itt már elveszti androidos mivoltát, de egy próbát megért. Egész jól kezelhető és kicsi a helyigénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest