- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#71562240 #2191 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, csak reménykedtem, hogy esetleg rosszul kerestem a topikban és esetleg hallott már valaki hasonló problémáról. Sajnos factory reset volt már. Az nem oldotta meg a gondot. Őszintén, kicsi esélyt látok arra, hogy a ROM újra húzása megoldaná a dolgot. A gond, hogy külföldi oldalakon sem találok megoldást. Kijelzőt meg nem akarnék cserélni benne.
Jo... Nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagyon hasznos volt! Bele ásom magam a topikba és kicsit "kiművelem" magam!!
kirin-ből is!
Aztán meglátom hova tovább....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#71562240 #2189 üzenetére
Szia!! Egyenlőre még nem történt semmi az ügyben, ugyanis az asszony nem hajlandó kiadni a kezéből. Illetve én sem sürgettem a dolgot, vártam egy választ, hogy merre induljak, mert szoftveres hiba esetén kerestem volna egy leírást és feltettem volna egy másik firmware-t esetleg. Míog hw.-es hibánál szervíz...
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Az asszonynak ma meg marhult a kijelzője. Először 2-3 sávban vízszintessen megszűnt érzékelni a kijelző. Sajnos volt feloldó minta így a telefont sem lehetett feloldani. Ezt a problémát egy hard reset megoldotta. Viszont semmibe sem lehet bejelnetkezni így (fiókokba). Ami érdekes , hogy olyan mintha javult volna kicsit a dolog és jelenleg kb 1 centi sávban nem érzékel. Hardveres gond lesz? Valaki látott már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest