- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadgy
tag
Ezen ne bosszankodj. Ahogy haladunk egyre jobban előre az időben úgy lesz egyre olcsóbb, erre még rájönnek a forgalmazói promók, és már egyből szimpibb a telefon ára.
Érdemes a Huawei-n tartani a szemeket, szépen lassan egyre több magyar kezében lesz ilyen márkájú telefon.
Egy kis magyar vízilabda támogatás, egy kis internet fejlesztésbe való befektetés......szépen lassan elkezdtek itthon is terjeszkedni, és ahogy nézem pl. a két nagy műszaki cikk forgalmazót (MM és Edigi). Gyakorlatilag december óta felváltva akciózzák a Huawei telókat.
-
Fura, hogy ha nem lehet kikapcsolni (ahogy volt itt említve).
Nekem nincs ilyen telefonom, de pl LG G2-n gyári rendszeren direkt van rá beállítás, ha jól emlékszem a Hangok vagy Hívások Beállításaiban (azért alapvető funkció lenne szerintem is amúgy).Az ikonrakosgatásos rezgésre meg másik launcher-t ajánlok Play-ről, pl a híres Nova-t.
Abban alapból hátha nem rezegne ennél a telefonnál (meg amúgy is nagyon testreszabható program, bátran kijelentem, hogy bármiféle gyári launcher-t érdemes rá lecserélni). -
szabadgy
tag
Valóban, ezt nem néztem csak, hogy 2 év gari.
Viszont az rbx-et nem ismerem, és ahogy néztem a véleményeket, elég kevés van, és nem is régiek. Ergó viszonylag újabb cégről beszélünk. Ilyen esetben én inkább egy picivel drágább, de biztosabb helyről rendelném.Btw 149-ért már a MM-ban hivatalos forgalmazótól 2 év gyári garival is tudsz venni.
Lassan de biztosan csökkenek az árak.
-
szabadgy
tag
Mivel az alapszínek a silver és a black, ezért a gold-ot valami miatt "prémium" árban mérik.
Pl. aqua-nál 173.900 HUF. Ennyit az arany szín önmagában nem ér. Ezek után szerintem a GSM boltok is hasonló fogják a gold árát megképezni.Amennyiért lehet kapni 145 - 150e, szerintem ennyit bőven megér, de csak az arany színért plusz 20-25 nem jó üzlet.
-
szabadgy
tag
Igen. Direkt nem hívtam fel őket, hogy ne az legyen, hogy a karácsonyi hajtásban lerázzanak egy olyannal, hogyha az oldalon 1 év van, akkor annyi a gari.Az automata üzi 72 órás válaszadás időt ígért, ami az ünnepek miatt tolódhat. No de sebaj. majdnem 2 hetünk van még az akció végéig.
Írtam egyébként a Huwaei-nek is, kíváncsi leszek ők mit írnak vissza.
Ha bármilyen fronton kapok hírt, akkor jelezni fogom.
gyurikabmx
Gyors nekifutásban nem találtam semmi hivatalosat, de mivel most ez a Huawei flagship-je, szerintem 2015Q1-ben jönnie kell(ene). -
szabadgy
tag
Ez számomra is fura, mert sompetike a MM-ban, ami mégis csak hasonló üzlet, 2 év garival vette, és ha a "hivatalosabb" forgalmazókat nézem, pl. Speedshop ott is 2 éves gari van, és a nagyobb GSM boltok is 2 évvel forgalmazzák.
amúgy a elején is néztem Edigital-ban és akkor is csak 1 év volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DJI topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest