- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
MPeter87 #3357 üzenetére
Volt gyári vissza állítás előtte. Meg utána is raktam egy resetet. Sajna tv-n csak jelszót tudok cserèlni mást nem. Jó volt ,mert bevólt dugva tv be a lan és tv oszotta wifit, igy simán lehetett telórol mindent csinalni kép videó, youtube ha akartam nèzni tv n. Csak rányomtam és küldte egyből tv re. De most csatlakozna wifire de megáll biztonságos és mentve ennyi..
-
alex73
tag
válasz
MPeter87 #3078 üzenetére
Bocs ha félre érzhető voltam.De hogy rossz dolog a root.
Linuxos laptopom van. Persze az android csak távoli rokon. De mivel én teloban nem vagyok képben így a samu galaxy 3 telomon most probálkozom és bizony csak azért mert azt már nem használom. Ugye nem szeretnék telo nélkül maradni meg amihez nem értek jól azt "élő rendszeren nem kockáztatom." Ezért is irtam hogy biztos van itt okos forumtárs aki már csinált ilyet. -
csalafinta65
senior tag
válasz
MPeter87 #3053 üzenetére
Nem fedi a valóságot! A gyártó felé nem szokás továbbítani a készüléket, ugyanis a Huawei-nek szervízpontjai vannak.
Huawei gyártói garancia egyértelműen 24 hónap. Olyan, hogy 12 hónapos Huawei garancia, (gyártói garancia), nincsen. A mobilkereskedes.hu egy szokásos sufni GSM, mely biztosan kijelenthető, hogy szürke importból származó készülékeket árul. Ki ki döntse el, hogy mi a fontosabb. Az ár, vagy a biztonságos szervízelés.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
MPeter87 #2984 üzenetére
A fehér sokkal szebb, és mutatós. Nagyon jó tokot találtál! Nem jó az olyan tok, mely vastagít. A készülék szépségét többek között a vékonysága adja. Szerintem.( a sima műanyag valóban koptatja a telók szélét, sarkát. Többek panaszkodnak erre más készülékek kapcsán is).
-
Skimaster
senior tag
-
aAron_
őstag
válasz
MPeter87 #788 üzenetére
Valóságban nem így néz ki, valóban kicsit pezsgő színűre hasonlít a fekete hátulja. Nem az edigitalban cserélték fel.
Vagy a franc tudja, enyém MM-ból van, elől fekete, de hátul erre hasonlít. Lehet létezik valamilyen hibrid is.Itt jobban látszik, a fekete a valóságban nem igazi fekete (mondjuk ezt már vásárlás előtt is tudtam):
-
Pista0001
addikt
válasz
MPeter87 #419 üzenetére
A franciaországi mobilszolgáltatómtól, újabb 1 év hűségért cserébe elég baráti áron.
Lecs@: Alapvetően nagyon tetszik, a bootolás kicsit fura csak. Egyrészt elég lassúnak tűnik, másrészt elég fura, hogy elkezd bedobálni dolgokat a SIM kártya PIN kódja előtt, aztán eszébe jut, hogy ja, a kód
Olyankor egy kicsit akadozik, ezt szebben is meg lehetett volna oldani. Viszont ha már túl vagyunk ezen, akkor elég flottul megy szerintem, nagyon elégedett vagyok vele. Egy apróságot elárulhatna valaki. Alapállapotban tök jó képeket dobált be a feloldó képernyőre, ezt valahogy elállítottam. Hogy lehetne ezt visszahozni factory reseten kívül? Amúgy semmi gond a kezelésével, elég haamar megtaláltam mindent, szóval kellőképp egyértelmű a felület. Emellett persze élőben is nagyon szép és elegáns, mind a készülék, mind az UI. Ez nálam borzasztófontos volt, a Samsungok ezért nem rugnak labdába nálam. Az UI-juk gyerekes, a készülékek meg gagyi benyomást keltenek bennem, pedig S5 és Alpha is volt már a mancsomban. Na mindegy, örülök, hogy rátaláltam, és hogy sikerült így hozzájutnom. Egy fekete darabnak még jobban örültem volna, de ezt csak halkan teszem hozzá.
-
Lecs@
addikt
válasz
MPeter87 #419 üzenetére
Francia szolgáltatós mikulás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest