- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Skacok én lépek innen,vettem egy p9 plust,párom kapja az én mate 8-am,az ő mate 7 -ét pedig piacra dobjuk...további jó munkát!
Örültem és köszi a segítséget... -
Skimaster
senior tag
válasz
OutSider17 #4915 üzenetére
Itt ne hirdess légyszi,arra ott az apró...fórumszabályzatot olvasd el....
-
Skimaster
senior tag
válasz
OutSider17 #4888 üzenetére
Megköszönöm,mert ez a 6.0 egy nagy 0...
-
Skimaster
senior tag
Párom telefonján 571-es cucc van és eléggé ócska,párom panaszkodik rá....mit lehet tenni vele?
-
Skimaster
senior tag
válasz
promagus00 #4760 üzenetére
Hol nyolcvan?Magyarba?
-
Skimaster
senior tag
Visszajött a telcsi szervizről,antennákat cserélték, előlap érintő komplett csere,hátlap komplett csere...pénteken postáztam, ma délben itt volt....Huawei szerviz 5 🌟.... Így kéne legyen mindenhol. Most teszteljük szerintem jó lesz! Viva Huawei! Osszátok meg.....
-
Skimaster
senior tag
Párom telcsiét elküldtük szervizelni, mert kikapcsolt állapotot jelzett, ha valaki hívta... Nem mindig de sokszor... Kíváncsi leszek mi lesz vele...előtte új sim lett téve bele, de nem javult...lehet mate 8- ra cserélik neki...
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok...Párom telcsije olyant csinál mostanában,hogy ha hívja valaki,nem csörög,hanem azt mondja nem elérhető...5.1.1 van neki fent és telenoros...
-
Skimaster
senior tag
Huawei Talkband B2 ,amit p8-hoz adnak megy a mate 7-el is?Mennyi ér újonnan?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
csalafinta65 #3008 üzenetére
Bocs,ne haragudj,nem akartalak megbántani.....
És persze van igazság abban,amit mondasz,ha ezt használod,nem kell tok....és látszik a szép hardver,csak nekem úgy csúszós a telcsi...és mivel sokat van a kezemben,nem túl praktikus nekem az effajta zárt dolog...
-
Skimaster
senior tag
válasz
csalafinta65 #3001 üzenetére
Én azt hittem ilyen dohányzacskó jellegű cuccokat már senki nem használ....
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Az email kezelésnél vajon miért nem tudom beállítani a t-onlineos email címem? Azt írja serverhez nem zud kapcsolódni. A gmail fiókra át tudtam irányítani,de ide a telcsire nem akarja...Mit,hogyan kellene csinálni szerintetek?
-
Skimaster
senior tag
válasz
csalafinta65 #2808 üzenetére
Nekem is fehér ezüst van,mondjuk egy nilkin frosted shield( fekete) van a hátulján,de így nagyon jól mutat....drágámé fekete,de az nem az igazi nekem.
-
Skimaster
senior tag
válasz
kalapacsolok #2796 üzenetére
Én 85-ért vettem egy 1 hónapos gépet,telenoros két év garival,független fehér hibátlan állapotban....többet minek adsz érte,ha ennyiért is van????
-
Skimaster
senior tag
Nemrég feltett adatforgalmas kérdésemre nem tud senki semmit mondani?Én nem találtam állítási lehetőséget,vagy olyan összegzőt,ami mutatja mennyi ment el.....
-
Skimaster
senior tag
Be tudom valahol állítani,hogy az adatforgalmat holnap 21 től számolja,mutassa ne pedig hónap első napjától?
-
Skimaster
senior tag
Megvan a gép,nagyon tetszik,szerintem gördülékeny mindenhol,ahol én használom,tetszenek a témák,meg úgy az egész!!!Nem bántam, meg a váltást z1c-ről.És a 6 col nagyon türül!!5-ös volt,de ez még jobb!
-
Skimaster
senior tag
Én most lovagolok át Sonyról ide,a frissítés csak szívással járt náluk,szerintem a más nagy gyártók,sokszor a sietség miatt hibás frissítéseket adnak ki....a csúcs Sony meg egy évesen úgy beázott ,mint a sicc....140 ezres csoda,csalódtam a Sonyban,és nem én vagyok az egyetlen.....sok a beázás z1c-nél,pedig egy év alatt 5x volt nyitva fedél,mert dokkolóm volt. 5év Sony után megnézem a Huaweit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest