- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szornyu1
tag
Eddig jobbnak tűnik. Böngészőből (CM browser) sem gondolkodik videó lejátszásnál. Navit még nem próbáltam, akkuról is csak később tudok nyilatkozni. Reggel mikor felraktam, 74%-os volt az aksi. Most perpillanat 63%. Frissítésként raktam fel, minden adat megmaradt. Mondjuk mentésem mindig van. Összességében jobbnak vélem, az ujjlenyomat olvasó sem gondolkodik annyit.
-
szabadgy
tag
bár a híreket már régebb óta követem, de tulaj csak péntek óta vagyok.
Mivel ahogy beüzemeltem egyből jött az üzi, hogy van a 127 verzió, amiről tudtam, hogy rendesen működik, így egyelőre megálltam ennél.A fórumon van egy kolléga, akinek francia szolgáltatós M7-e van, és azon már a 130-as verzió fut. Eddig nem panaszkodott. Ergó nem hiszem, hogy bármi baj is lenne ezzel.
Telepítés menete:
ha letöltöd a fájt, akkor csomagold ki és egy "dload" nevezetű könyvtárba másold fel .APP fájlt. Ezután a frisstő menüben a manuális frissítsd választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest