- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz
aurora65 #4276 üzenetére
Nem tudom ennek nem néztem utána, az biztos hogy a 6.0-án megjöttek rendesen értesítéssel hanggal időben. Onnét tudom hogy az egyik gmail-os címemre viszonylag sok levelet kapok és működött rendesen ugyanúgy wp-n is párhuzamosan ...csak ott ugye be lehet állítani hogy hány percenként szinkronizáljon.
-
mtm800
senior tag
válasz
Barcsik #4263 üzenetére
Letöltöd ezt mega:///#!Z15DQYbZ!aATEeAhXw6_FObeTPVIi-zeqcBMSj6zImqELFknyKqI
Kicsomagolod aztán a dload alatti UPDATE APP file-t másolod a micro sd dload mappájába. Utána teló tárcsázójába beírod a következőt *#*#2846579#*#* ezután 4-ES PONTRA tapizol és magától felteszi az update app-ot. Máris b300 on vagy./ Lényeges ,hogy ne próbálkozz a három gombos módszerrel, nem fog sikerülni /Letöltöd az 5.1.1 es official-t........ kicsomagol....beteszed az sd dload mappájába majd szintén az előbb említett módszerrel tárcsázójába beírod a következőt *#*#2846579#*#* ezután 4-ES PONTRA tapizol visszaállítódik 5.1.1 re.
Hamar megvan viszonylag és rögtön utána jön is OTA-n a b331 rá.
Nekem kb 20 perc volt az egész, persze a letöltött és kicsomagolt fájlok utánRemélem segítettem
UI: kipróbáltam a másik mate7-en is és azon sem működött a 3 gombos módszer, tehát erősen javallott a tárcsázós megoldás -
mtm800
senior tag
Én a mai napig is aktívan használom a wp-t ...szeretem egyszerűen. Persze mellette a mate 7 is aktívan működik. A 6.0 elég jól működik nálam, egyedül a ram kezelés hagy kívánnivalót maga után .Azonos használattal és programokkal bő 300 megával használ többet mint a b331. Épp most tettem vissza 6-ról 5.1.1 re és rögtön 1 giga szabad van a 6.0-a 700 megával szemben....szóval aki ki akarja próbálni nem veszít vele ráadásul vissza is lehet állni vele már minden mókolás nélkül.jómagam sem gondolkoztam még a cserén nekem is ez az első ami teljesen megfelel.
-
mtm800
senior tag
válasz
peli1983 #4243 üzenetére
Simán cserélték minden kérdezősködés nélkül. 1 héten belül vissza is kaptam. Másoknál is volt ilyen gond ,mert mikor leadtam épp ott volt a pulton 2 db amit a futár előttem hozott vissza ezzel a hibával. Meg is mutatta őket az ügyintéző kislány.Százalékosan nem tudom mi lehet az arány, de gondolom nem kiugró.
-
mtm800
senior tag
válasz
#92239104 #4238 üzenetére
Kikapcsolod a készüléket.Utána hangerő gomb fel+ bekapcsoló gomb egyszerre nyomva tartod addig ,míg be nem jön az EMUI logo.....elengeded a gombokat,majd.ráböksz a Wipe Cacahe Partition ablakra. EMU-i logón látod hogy lefut /pár másodperc alatt/ aztán reboot system now. Ennyi....egy próbát megér.
-
-
mtm800
senior tag
-
mtm800
senior tag
No de csendes a fórum..........
-
mtm800
senior tag
Ma reggel óta nálam már 3 gmail üzenet is becsorgott magától....talán valamit igazítottak a háttérben.
-
mtm800
senior tag
-
mtm800
senior tag
válasz
Neonflake #4146 üzenetére
Újra belaktam alapról....nálam is voltak nova alatt furi dolgok, apex alatt is....így hagytam a gyárit. Memória az változatlanul többet fogyaszt azonos használati körülményeket figyelembe véve. 5.1.1 nél 1 giga volt szabad szinte állandóan ....most pedig olyan 800 Mega közötti a szabad ram.....reméljük javul majd a véglegessel. /Egyébként a funkciókhoz kötött különböző engedélyek nagyon hasonlít a wp beállításához /
-
-
mtm800
senior tag
szabad memória kevesebb nálam az 5.1.1. után.....igaz nem laktam be újra a telót. Majd talán holnap...de az is lehet hagyom így. Tárcsázóban továbbra is fordítva vannak a nevek.....a névjegyzék persze jó. Azt hittem ezt kijavítják.
-
mtm800
senior tag
Naaa mégis feltettem....kíváncsi leszek milyen lesz
-
mtm800
senior tag
Nálam is marad feltehetően friss új ropogós kijelzővel
. Egyenlőre nincs értelmes alternatíva helyette...de valahogy nem is akarok szabadulni tőle.
-
mtm800
senior tag
válasz
zafirdrive #4030 üzenetére
Akkor ideje volt nálad már.
-
mtm800
senior tag
Az is lehet......elöször úgy megzavarodtam tőle/ el voltam havazva melóval...nem is figyeltem különösebben/,hogy amint hazaértem gyors átrendeztem a névjegyzéket....erre nézem a lumiámat másnap,minden fordítva van
. Nem voltam zaklatott cseppet sem mikor tüzetesebben megnéztem hogy csak a híváslistánál kutyulta meg eredetileg a dolgokat
-
mtm800
senior tag
Jah, nem tudom mi lehet az oka. P8-on is megvan ez a hiba /névjegy/ ahogy olvastam a fórumon pár hete.
Más: ma beadtam az enyémet garis javításra....elkezdett foltosodni a kijelző az alsó felétől felfele kb 4 cm hosszan. pár nap alatt egész zavaró lett főleg fehér és szürke háttérnél olvasás közben. 2 hetet mondtak, majd meglátjuk....bár nem én voltam az első ilye hibával ahogy a kis kezit csókolom mondta a Telenornál.
-
mtm800
senior tag
Kellemes ünnepeket minden Mate 7 tulajnak, és fórumozónak.
-
mtm800
senior tag
válasz
szabosasito #3899 üzenetére
Személyes véleményem....nálam teljesen rendben működik. 5.1.1 a legfrissebb plusz van egy update pár napja.XDA-n ott van a listában, hogy megkapja a 6-ot....bár hogy mikor az jó kérdés. A híváslista hülyeségét keresztnév- vezetéknév cserét még nem sikerült kijavítani. Akku több mint kielégítő.
-
mtm800
senior tag
válasz
zafirdrive #3894 üzenetére
Huawei.com on megtalálod.
http://consumer.huawei.com/my/support/products/downloads/detail/index.htm?id=53957&pname=Mate%207%20Standard%28MT7-L09%29&pcode=Jazz-L09
-
mtm800
senior tag
válasz
Szoke1982 #3698 üzenetére
Én nem OTA-n frissítettem, hanem amikor megjelent a huawei.de-n. Nálam minden rendben van azóta is. Tegnap épp egy viszonylag nyúzós napom volt...BP-n hajnali 4-től este 10 ig egy óra navi /here drive/ összesen 4h35 perc kijelző +3 mail fiók 30 perces szinkronokkal..... este 42%-nál tettem töltőre.Play store rendben , nem szaggat.Semmi akkukímélő funkció nincs bekapcsolva.
-
mtm800
senior tag
válasz
szabochris #3623 üzenetére
Ha a telót ,amiben benne van az sd kártya összedugod a pc-vel tuti rá tudod másolni a build-et. Lényeg hogy csinálj egy " dload " mappát az sd karin és az alá tedd be a file-t. Utána meg frissités ...azon belül helyi frissités ha jól emlékszem és elindítod....nincs most a kezemben a teló /épp wp-t használok/.Szal nem bonyolult, mondhatnám egyszerű. Nem tudom miért nem tudod másolni sd re a file-t.
-
mtm800
senior tag
válasz
szabochris #3620 üzenetére
?????.....mit is szeretnél? frissiteni lollira? Ha igen akkor sd-n hozz létre egy dload mappát, majd az alá tedd be a letöltött build-ot ......ha ez volt a kérdés
-
mtm800
senior tag
válasz
Szoke1982 #3528 üzenetére
Sztem nem....ha megnézed egy kb 36 megás csomagról van szó hiába telepíted attól még az utolsó build működik. A b300 kvázi ...csúnya hasonlattal egy "közbülső illesztő telepítő"csomag ami lehetővé teszi . hogy zökkenőmentesen lehessen visszatérni 5.xxx-ről KK-ra....szerintem .
-
mtm800
senior tag
Nálam is dettó hibátlan........A béta 5.1.1-et számtalanszor visszaállítottam KK-ra több készüléken is... b300 kellett hozzá, ez úgymond kk-sítja a rendszert ez kell ahhoz, hogy utána a b137-et telepíteni lehessen. Mindegyik alkalommal hibátlanul működött a huawei béta 5.1.1 rendszernél.Végleges 5.1.1 nél nem próbáltam nem láttam szükségét.
-
mtm800
senior tag
válasz
kalapacsolok #2920 üzenetére
Sztem csak kevesen....sőt lehet ,hogy senki sem. Amikor még gondolkoztam rajta akkor csak gari vesztés terhe mellett működött....lehet ,hogy ez azóta is változatlan ???
-
mtm800
senior tag
Nem értem, még nem találkoztam ilyen gonddal. Próbáld meg a fejlesztői módban az usb-t bekapcsolni, majd úgy rádugni.Akkor másként látja a telót és hátha felugrik az engedélykérő ablak./op rendszertől függetlenül ,működnie kéne mindegy h xp win7, 8, vagy 10./
storm4:
az is előfordulhat.
-
mtm800
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2828 üzenetére
Nálam is hasonló....16óra 35 perc utolsó töltés óta...folyamatos 4G 1h 10 perc kijelző idő 82%
-
mtm800
senior tag
válasz
csalafinta65 #2825 üzenetére
Nálam semmivel sem merül jobban mint 3G-n ........sőőőt a technológia miatt a 4G nem olyan energiaéhes/ megfelelő térerő esetén/
-
mtm800
senior tag
válasz
kalapacsolok #2776 üzenetére
Nekem elég a 2 giga is, nincsenek nagy fogyasztású alkalmazásaim /FB, skype,stb/. Persze ha a szolgáltatónál elérhető lett volna az a verzió, nyílván azt veszem meg. Gsm boltokkal nem volt se időm ,se kedvem szórakozni. Szvsz ...magad tudod eldönteni ,egy mate 7 / ha azt választod/ 32/3 ban jó választás.
-
mtm800
senior tag
válasz
kalapacsolok #2769 üzenetére
Ha szolgáltatónál veszel Mate 7-et akkor az csak 16gb/2 giga verzióban van. A honor 6 plus meg 32Gb/3 giga. Akkuidőben a mate 7 jobb kicsivel.
-
-
mtm800
senior tag
válasz
generic #2766 üzenetére
Hehe....ravasz kérdés
az a curva a kíváncsiság mindig legyőz.Nekem jobban kézreáll nem tudok más idokot felhozni....kipróbáltam, aztán visszatértem 4.4 re ,majd újból visszatettem, jól működik akármilyen béta is.Egy próbát megér sztem aztán ha nem jön be, akkor csak egy b300 kell meg a 137 sp03, nem vészes visszatenni , hamar megvan
-
mtm800
senior tag
válasz
generic #2762 üzenetére
nem vettem észre nagy gyorsulást...... most épp a b312-thasználom pár napja....működik rendesen,kétszer indult újra de csak is kizárólag kamera módban azon belül is hdr-ben.Azóta sem csinálta...és nem exponáláskor,hanem amikor az elkészült fotót akartam visszanézni. B312 jobban tetszik mint a 308...bár az meg nem indult újra egyszer sem
-
mtm800
senior tag
válasz
Meghivott #2724 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni....sokat nem használtam,Hivatalból volt nálam 1 hétig. Ram-ból több van, de nem vettem észre az előnyét igazából a saját használati szokásaim mellett. Üzemideje kicsit kevesebb, böngészője nem volt valami villám, talán a hangja is kicsit fakóbb volt és talán még a kamera képe.gyengébb de nem jelentősen. Nfc sem volt benne.Annyi biztos hogy "kezelhetőbb" a méretét illetően. Lehet hogy azóta túl vannak már jó pár frissítésen és korrigáltak valamennyit....nem tudom. Az tuti hogy jó vétel árban és tudásban, de én a mate-nél maradtam...de mondom ez csak teljesen magánvélemény.Nem játszom, és nem használok FB-t, ellenben net, mail, telefon, fotó sok van a meló miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest