- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
Köszönöm az infókat! Egy baj van.. én nem szeretnék tarifát váltani.
Mire végre elhatároztam magam, h melyik mobilt is szeretném, elfogy, kifogy, mindenféle mese.. stb. Lehet valami jel, h még várjak..
Mindenesetre az események hatására újra előtérbe került az LG G3 (egy nagy baj: fehér) és ez mellé a most kijövő LG flex 2, ill. a xiaomi mobilok (3 évre visszamenőleg megkapó frissítések miatt*) és persze a Mate 7.. adok még 2 hetet a dolognak, remélem addig kiforrja magát. (Szerinted?)
*Ez nagy félelmem is a Huawei mobilokkal, hogy fél év után megfeledkeznek a fejlesztők majd róla és nem feccölnek bele többet..
Üdv,
Ádám -
nebancsa
senior tag
Mikor én vettem az egész üzletbe csak 1 db. jött, és a boltvezető is azt mondta nagyon nem fognak kapni. Amit adtak az is független volt, és semmi szolgáltatói program nem volt rajta. Feltételezem, azon dolgoznak hogy tegyék függővé.
Eszembe jutott mi tetszik még a telefonba, az 1 másodperc alatti fényképkészítés, a hangerő le gomb gyors kétszer megnyomásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Akciókamerák
- Építő/felújító topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest