- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadgy
tag
nagyon jó ár érte, főleg amiket adsz hozzá. tuti hamar elkel.
a méret az tényleg nem mindenki számára emészthető hosszú távon. viszont, ha bejött a teló és az EMUI 3.0, akkor esetleg G7? "csak" 5,5 col, és szinte ugyanígy néz ki, tudásban minimális a különbség, és 99.000-ért már a MM-ban is láttam
-
Quqesz
nagyúr
Láttam a videódat és minden telefon csinálja a mesterséges fénynél,főleg neon és led esetében. Van amelyiknél megszűnik pár sec után. Nekem volt ilyen samu xcover(nem szünt meg és dúrvábban),sony z1c(pár sec után nincs),lg 4x(szinte folyamatosan),lg g2(pár sec nincs)....ne kérdezd mitől van....
-
Den Hadnagy
senior tag
+1
Ne hagyd magad, nagyon szeretnek ügyeskedni a garanciával. Nekem garancia nélkül (!) akarták eladni a Lumiámat...
Panaszkönyv, fogyasztóvédelem. Eleve gáz, hogy neked kell utánajárni, mert nem töltötték ki rendesen a garijegyet.
Amúgy a központjuknak sima mailt is lehet küldeni, nem csak a saját felületükön át... jön visszajelzés meg nyoma is van.
Más kérdés, hogy b.sznak válaszolni.
Üdv:
DH
-
szabadgy
tag
ha használsz időjárás widgetet, akkor nézd meg, hogy a location meghatározás gps alapúként van kiválasztva, vagy a megadott kézzel írtad be pl. hogy Budapest.
az, hogy te a beállításokban kikapcsoltad a gps-t azt nem jelent semmit. Ettől függetlenül egy program még akarhatja használni a gps-t.
-
Pista0001
addikt
Nem szoktam sms-t küldeni, de kerestem ürügyet.
Kikapcsoltam ezt a 7 bites cuccot, elküldtem egy üzenetet, majd megnéztem a beállításokat, úgy maradt kikapcsolva. Készítettem videót is, nem remeg a kép, nem vibrál, sőt, a világosabb és sötétebb részek váltására sem állítgatja össze-vissza a rekeszt/záridőt/érzékenységet. Zsizsikes "kicsit", de szerintem ez normális. A vaku beállítás is csak akkor változik, ha átállítom. nem tapasztaltam még ilyesmit, amit leírsz. Pont.
Kipróbáltam a többit is, kamera appból egyből megnyitja a képet, olyan volt csak, hogy ha több képet csináltam gyorsan egymás után, akkor nem a legutolsót nyitja meg, hanem a sorban a legelsőt, de ez végülis logikus.
Feloldáskor is egyből a feloldó képernyőt adja, nekem csak bootoláskor adja be a kezdőképernyőt, és a PIN kód kérés jön egy kicsit késve.
Nem akarok riogatni senkit, de nem lehet hogy hamisítják?
-
szabadgy
tag
ez az elfelejt beállításokat nem értem. illetve értem, de szerintem itt megint csak program beállítás kérdése.
A hiányzó fícsőrök. Valóban jó dolog a képernyő ébrentartás, de ezt pl. szemüvegesek nem feltétlenül tudják 100%-osan kihasználni, mint én sem. (Illetve amikor én próbáltam akkor még a szemüvegben nem mindig működött jól)
A felugró üzire meg a program(ok) gps beállítása lesz a megoldás.
-
Lecs@
addikt
Mutasd kérlek, hogy hol javasoltam minden kérdésre ezt! Izgatottan figyelek
amúgy meg ez nálam így működik. Ezért is volt már nálam több tucat zászlóshajó. És ezért is cseréltem őket. Mindenki azt kéne használja, ami rendben van az elvárásainak. És az általa kinézett telefont nézze meg, hogy milyen ( esetleg gyerekes) extrákkal van ellátva. Nincs pislogásérzékelő. Na puff. Én kérek elnézést!
És ha picit értenél a dologhoz, meg tudnád oldani ezt a " hibaüzenetet" is, és nem gyerekmódra a telefont szidnád. Na részemről befejezve szaki úr. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- HP notebook topic
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest