- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Skimaster #3005 üzenetére
Ebből a "dohányzacskóból", ha előveszed, teljes szépségében látható . Ahelyett, hogy mindenféle szírsz@rba becsomagolod. Nekem az a röhejes. Fólia elől..ocsmány hátsó műanyag tokba pattintva..méretes a telefon, de karcsú, és bebugyolálva , mint egy vastag péklapát, olyanná válik. Egyébként én pozitív hangnemet ütottem meg, most kivételesen. Visszafelé is elvárnám. Egyébként nem egy usert láttam utcán, villamoson, hasonló dohányzacskóból elővenni ilyen nagy méretű telefont.
-
MPeter87
őstag
válasz
Skimaster #2985 üzenetére
Ez a frosted shield sima műanyag tok vagy gumis a felülete? Oldalt, ahol a telefonra pattan, nem dörzsöli a teló házát? Régen Galaxy S-en volt hasonló rápattintható tokom, de ott a króm keret és a tok közé beszóródó por szépen lassan elkezdte lepolírozni a króm réteget.
-
Lecs@
addikt
válasz
Skimaster #2929 üzenetére
Semmi nem történt. Teszteltem kismillió telót, majd erre esett újra a választás
Szeretném megkérdezni, ki melyik buildet használja manapság, melyik a legajánlottabb ? Én 137 Kitkatra downgradeltem vissza tegnap Lolliról, hogy legyen egy alapom. Mi a legújabb FW most ?
-
Freezee
senior tag
válasz
Skimaster #2893 üzenetére
Wifiről vagy mobilnetről állítod be. Mert nekem a küldés például csak mobilnetről megy mert annak az küldőszervere van beállítva. Ilyenkor h wifire csatlakozok ugye megváltozik nekem az SMTP és akkor nem megy. Lehet hülye gondolat de nálad nem lehet ez gond?
Ird le plz miket állítasz be a t-online kapcsolatnál akár képernyőmentéssel ha ugy egyszerűbb, összehasonlítom az enyimmel. -
Freezee
senior tag
válasz
Skimaster #2887 üzenetére
Nem tudom nekem mind a Tonline-os, mind a saját levelező szerverem levelei oda jönnek be. A Gmail-est pedig a gmail appal kezelem. Nekem tökéletesen működik, talán annyi az egyetlen kis dolog amire még nem jöttem rá, hogyan lehet külön fiokonként szinkronizálni kézzel.
-
törölt tag
válasz
Skimaster #2606 üzenetére
Hello,egy kis segítséget szeretnék kérni ,úgy néz ki nemsokkára én is közétek fogok tartozni.Olyan kérdésem volna,volt-e a Mate7 valamelyik szolgáltatónál kínálatban?Van egy kiszemelt példány elvileg gyárilag független de sajnos semmilyen papírja nincs meg,honnan tudom megalapítani hogy tényleg gyaurilag független vagy esetleg utólag függetlenítették?Nem szeretnék úgy járni hogy megveszem és kiterülne hogy élőfizetéssel vásárolták de nemfizetés miatt letiltják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest