- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm a tippet, de nem vagyok tisztában azzal, hogy ez mit is takar pontosan.
Annyit tudok, hogy nem szeretnék ötszázvalahány bejegyzést a telefonjegyzékembe, teljesen felesleges, hiszen csak elvesznék benne, mert jó ha 20-30-ra van valóban szükségem a mindennapokban. Nekem csak annyi kéne, hogy a SIM-kártyán tárolt nevekhez (melyeket előzőleg bemásoltam a telefon saját memóriájába, mert csak így jön elő a kép csatolása a névjegyhez opció - ha jól tudom, persze) fotókat tudjak csatolni, melyek aztán kimenő és bejövő hívásnál megjelennek. Végig csinálom az egész procedúrát, a névjegyzékben ott a kép a helyén, úgy tűnik minden rendben van, de hívásnál már nem jelenik meg a kijelzőn. Kiteszem a főképernyőre gyorshívó gombként is a kontaktot, ott is rendbenvalónak látszik minden, de az onnan kezdeményezett a hívásnál sem kapom meg az óhajtott végeredményt! Nem értem, hogy ez miért lenne komoly kihívás a Lollipop rendszernek, amikor ezt az előző Huawei-em (az első generációs - 4.1.2-es androiddal) röhögve megoldotta gond nélkül. Ennek fényében értetlenül állok a jelenség előtt. Lenne bármi más meglátásotok a megoldáshoz?
-
aurora65
tag
Ugye hogy volt olyan menüpont,hogy szinkronizálás gyakorisága?A gmailen belül a beállításokban is csak annyi van,hogy szinkronizálás.Aztán a rendszeralkalmazások beállításokban be lehet egy csomó appot pipálni,hogy wifin és vagy mobiladaton keresztül szinkronizálhat.De a gyakoriság menüpont eltűnt.
-
Neonflake
tag
Mondjuk valami ilyesmi:
Nem hiszem el, hogy ezt a szép napsütéses napot ROM telepítésre... Mind1 én sem bírtam ki, gyorsabb és más az alkalmazás váltó, beállítások menü meg kissé nagyon más. Bejáratjuk mi baj lehet...
Hoppá... Mostmár intelligens toknál is változik a háttérkép.
-
nebancsa
senior tag
Letöröltem majd újratelepítettem az alkalmazást, nem változott a mérete, majd újraindítottam a telefont, erre kiírta hogy formázni kell az sd kártyát. Leformáztam, most jó lett az alkalmazás mérete. Sony 32Gb kártya van benne, amit a Mol akciózik. Lehet nem kedveli a teló, még adok neki egy esélyt...
-
Szoke1982
senior tag
Aha hát probléma csak az ,hogy a wifim nem csatlakozik fel a saját netemre max ezért állnèk vissza. De érdekes más wifire meg simán csatlakozik. Más gubanc nem nagyon van ami zavarna. Csináltam hard resetet is. Meg ilyen wifi repairt de semmi. Viszont gyorsabb antutu is 46700 lett. A Règin meg 43e ha jól tudom.
-
törölt tag
Thx,amúgy üzemidben tényleg annyira jó a telefon? Eddig nekem az Lg g2 volt az etalon.Ja és egy másik kérdés egyenlőre nano sim kártyám van és azzal használnám egy darabig de úgy tudom mivel dual simes a telefon ráadásul a mikro sd kártya helyére nano simet is be lehet tenni
-
evooo
aktív tag
Ez a frissítés dolog jó nagy blama egyébként.
Amit csinálnak, szaros másodosztályú márkáktól is rosszabb.
2 hónap múlva jön az új Droid, ezek meg még mindig szenvednek az 5.1-el!Aki szereti a friss rendszereket használni, óvakodjon a Huawei termékektől.
A jövőben remélem nem tudnak ennyi telefont eladni.
-
totj80
tag
-
totj80
tag
Igen nagyon korrekt, és fogásra is jó érzés, nekem a mérettel semmi bajom,nagy kezemmel simán jó méret. Nincs vele igazán semmi komolyabb bajom,de azért egy üzenet érjen már ide azonnal, és ne 20 percel később.Ilyen apróságok ami miatt picit mérgesebb vagok rá, de ez inkább a droid sara. Most nézegettem a témákat, lehet vele jokat alkotni.
Szép és jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest