- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Backup... Mármint a teló saját backup szoftvere. Lefuttatod, lemented (gépre is), "gyári adatok", majd backup-al vissza szépen minden.
Én még nem csináltam meg így ezt a folyamatot! Más fórumokon láttam már, hogy ezt javasolják, de nem tudom, hogy mennyire működik... Logika alapján jónak kellene lennie, de részemről én is csak majd ez után a frissítés után próbálom ki élesben...
-
kcsa
veterán
A tesztelők is ugyanazt kapták amit te, a fénykép alapján.
-
Ferenczi Áko
addikt
Miért nem veszel egy Piston 3-at, kib@szott jól szól, és nem drága!
-
persil
nagyúr
Hopp a fülest meg is találtam... Hát most már biztos vagyok benne, hogy ezt nem csomagolják az ég világon semmilyen telefonhoz, ugyanis 25 ezer forint
Csak akkor nem tudom, hogy képeken, leírásokban mit mutogatják a telóval, ha nem ez jár hozzá.
Még a mobilarénás tesztben is azt írták, hogy agybadugós füles van a telefonhoz, ami nem szól rosszul. De akkor ők azt honnan szedték?
-
Neonflake
tag
Orulok, hogy ez megoldotta a gondot. Az elod Mate-nel is igy volt erdemes jatszani. Mind azt a telot es ezt is szeretem Normal uzemmodba hasznalni, sokkal jobban teljesit a telefon foleg a multitask/bongeszes teren es persze a jatekoknal amit nem hasznalok
Nem hiszem, hogy gond lenne ahogy masok is irtak minimalis a vele jaro tobbletfogyasztas. Szerintem, hogy a Huawei sajat SOC-ot fejleszt az is kozbejatszik, hogy egyaltalan ilyen lehetoseg van. Normalon amit eszrevettem az A15-magok jobban aktivak (a jatekokhoz ez nagyon jo dolog). Ket eset van amikor nem Normal modba hasznalom: Teamspeakelek Hangoutson vagy Navigalok az autoba, ilyenkor hosszas idore jaratva van a telo, jobb ha az A7-es magok izzadnak, kevesebb fogyasztassal es hotermelessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest