- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
waccamár #11837 üzenetére
Kipróbáltam mind one x-en mind asus transformeren azt a samsung lwp-t amikor fodrozódik a víz. Asus elvileg gyengébb de mégis tökéletesen fut rajta, míg one x-en eléggé be tud akadni. Szóval meg mindig van mit csiszolni rajta.
Ja és az asuson 4.0.3 fut még, nem is jön ki rá a 4.0.4 hanem elvileg holnap jön a JB. -
-
Youri
veterán
válasz
waccamár #10142 üzenetére
Hivatalos S-OFF ha hivatalos, akkor az gyanúgy garivesztést és álmatlanságot eredményez, de mi a nem hivatalosra várunk
Ez a http://www.htc.com/hu/ annyira egy hasznos oldal
-
lac14
csendes tag
válasz
waccamár #10142 üzenetére
Megvan a válasz!
Dear Beck László,Köszönjük érdeklődését HTC One X készülékével kapcsolatban.
Sajnálattal értesültünk róla, hogy nem elégedett felhasználója a HTC One X telefonnak.
A lehetséges frissítésekkel kapcsolatban sajnos még nem tudok Önnek konkrét információval szolgálni, arról, hogy mikor lesznek elérhetőek, és milyen javításokat fognak tartalmazni.
A HTC már izgatottan várja az Android 4.1-es verzió széles körben való elterjedését, és éppen a szoftverfrissítés kiadásának tervezésével van elfoglalva. Kérem kövesse a legfrissebb híreket a weboldalunkon:http://www.htc.com/hu/
Ezen kívül még a Facebook és Twitter hivatalos HTC oldalakon is megtalálja a legfrissebb információkat.
Megerősíteném, a készülék rootolása a garancia elvesztésével jár.
Leírásából úgy értelmezem, hogy lassúnak találja a készüléket. Ennek több oka is lehet. Ezek közül az egyik, hogy lehetséges, hogy nincs elég szabad memória, tárhely ahhoz, hogy a telefon megfelelő gyorsasággal működjön. Egy másik lehetőség, hogy valamilyen szoftveres konfliktus van jelen a készülékben az alkalmazások között, mely lassítja a telefont. Ebben az esetben azt tanácsolom, hogy vizsgálja felül, hogy milyen alkalmazásokat töltött le abban az időben, amikor telefonja reakcióideje lecsökkent. Ezen alkalmazásokat eltávolítanám.
-
zsofzsof12
csendes tag
válasz
waccamár #10121 üzenetére
Nem a hölgyeménnyel van a baj, hanem a céggel ami megtiltotta hogy infót adjon....
ugyan mi bajuk lehet belőle ha elmondja hogy igen, lesz 4.0.4 1hónapon belül, majd a 4.1 valamikor november-december környékén... meg pl h igen, OTG biztosan lesz, de a 3-as kernelen még dolgozunk....?
A többi cég el tudja mondani. Ők miért nem? -
rígel
őstag
válasz
waccamár #9849 üzenetére
Azon kívül, hogy olyan messze vannak a térképek a naprakészségtől, mint Makó Jeruzsálemtől, semmi! Lehet hogy Budapesten viszonylag gyorsan követi a valóságot, de vidéken katasztrófa (Bár emlékszem, az m31 is majd fél évvel az átadás után került bele, pedig az nem egy poros mellékút)
Vidéki városokban van hogy 1 év!!!! is eltelik mire egy új/átépített útszakasz megjelenik!
Ebből következően az egyéb úthálózatok frissülésének gyakoriságát el tudom képzelni. -
zso79
őstag
válasz
waccamár #9849 üzenetére
Nekem csak ennyi, de nekem a Sygic tökéletesen megfelel, a mostani verzió kifejezetten tetszik: Ha nem cachelem be előre hova megyek, akkor net kell hozzá, ami esetenként baromi lassú. Hétvégén jártam olyan helyeken a Mecsekben, ahol még térerő sem nagyon volt, nemhogy mobil net. Pesten többször egy utcát tévedett, hogy hol is vagyok éppen.
-
bounty123
őstag
válasz
waccamár #9829 üzenetére
Nekem is alap sw van fenn, terminált a play storeból fel lehet tenni pl. a connectbotot, ami jó local és ssh kapcsolatokra is. De ha csak uptime miatt kéne, akkor ennyi erővel célszerűbb egy uptime program a storeból, pl. amit linkeltem. Fura nekem is, hogy nem mutatja a névjegynél, előző telómról rémlett, hogy ott volt.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
waccamár #9134 üzenetére
Szia!
Én is online rendeltem meg, de egy hét alatt sem változott meg a rendelés állapota új rendelésről bármi másra.
Inkább bementem és megvettem edigitalban, érdemes talán felhívni a 1270et és megkérdezni őket a készletről.
Eli577
Én bízok nagyon a nexus 7ben remélem abban már az új kernel lesz amit sikerül majd átemelni a One X be is.
ha pedig hivatalosan kapnánk meg az nagyon jó lenne
-
james008bond
őstag
válasz
waccamár #8824 üzenetére
Nekem majdnem ilyen Nillkin kemény héj tokom van és azt kell mondjam, szuper! Ja és volt a csomagban egy fólia, plusz még csomagoltak mellé egyet, vagyis mindjárt 2 fóliát is kaptam tőlük. Mondjuk az enyémen a hátoldalon levő 5 érintkezős csatit pont lefedi...lehet rendelek egy ilyet is :-), bár Angliából rendelt asztali dokkoló nem érkezett meg, sajnos...
(#8832) lcee79 : persze, hogy hivatalos helyen nem kapsz, mivel élelmes e-bay eladók felvásárolták az összes induló készletet...bár lehet, csak kamu, mert mint írtam, nekem nem érkezett meg és a pénzem se jött vissza ( lehet, ez utóbbi azért, mert virtuális kártyával fizettem ? ). -
-
miiseza
csendes tag
válasz
waccamár #8824 üzenetére
Én fóliát rendeltem (még nem jött meg), ugyanis tokban tartom, nem ejtettem le, nem emlékszem, hogy bármi olyannal is érintkezett volna ami karcolhat, azonban máris (3 hete van meg a teló) van a csoda gorillaglass-on 2 apró karc. Nem látható csak fény felé fordítva, de érdekes...
Hogy mitől kerültek oda, passz... -
Petyb00
aktív tag
válasz
waccamár #8774 üzenetére
Csináltam egy google doks-ot erre a célra, amíg nem lesz 1-es HSZ, addig ezt lehet majd osztogatni egymásnak.
Jelenleg mindenkinek van szerkesztői joga, de a hosszabb távú cél az volna ha lenne egy szűkebb szerkesztői köre a dokumentumnak.
Szóval aki(k) úgy gondolják, hogy vállalnák a köz javára ezt a feladatot, kérem írjanak és felveszem őket szerkesztőnek. (azt hiszem csak gmail-es e-mail címmel tudok felvenni)
Lehetőleg komolyabb írásoknál másoljuk be a teljes HSZ fejlécet is, nem szeretnék senkit se megfosztani az írásától!
-
LouiS22
veterán
válasz
waccamár #8766 üzenetére
Nem akarok flame-et, de az a leggyengébb kifogás, hogy nem tud annyira angolul. Ha valaki Androidos telefonok piszkálgatására adja a fejét, "kénytelen" megtanulni a "szakzsargont", egyébként pedig minden nagyon világosan, egyértelműen és szájbarágósan le van írva. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Keresünk dokkolókat
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest