- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
szucsi #10200 üzenetére
Ez tényleg felhasználás függő dolog. Én kifejezetten szeretem, hogy nem kell feloldani, ha jön egy üzenet/e-mail, csak ránézek az értesítési sávra. A JB romokban pedig halmozottan hasznos, mivel az értesítési sáv még több infót tartalmaz.
Igaz én nem zsebben hordom, hanem övön bőrtokba. -
lcee79
addikt
"nekem azzal van a legnagyobb problémám, hogy a háttérben futó zenelejátszót kinyírja a memóriakezelő uszkve fél óra inaktív kijelző után"
Én is szoktam konditeremben így használni vagy tunein radioval (+wi-fi), vagy beépített zenelejátszóval, vagy player pro-val... egyiket sem kapcsolja ki 2 óra után sem, és végig hozzá sem nyúlok a telefonhoz...
más lehet nálad a gond... -
twine
veterán
értem én,,,,,,
szerencsére én nem olvastam erről, így nem is jelentkezett a hiba
cinizmus OFFEzért mondtam hogy a saját készülékemről beszélek, saját tapasztalatokkal.....
Olyan nyíl egyenes track-jeim vannak hogy le a kalappal....nem ugrál,,,,nincsenek kilengések....
De ahogy írtam, nálad attól még lehet
Gondoltam jelzem hogy vannak hibátlan darabok is,,,mielőtt elindul ismét egy áradat, mint a kijelzőnél, hogy a ONE X egy sz@r.....mert nem csak a kijelzője, de még a GPS-e is szar...
Ezt ne magadra vedd, nem személyeskedtem, és nem is kifejezetten rád értettem, hanem a csordaszelllemre ami el tud uralkodni néha a forumokon
píííííííííísz -
twine
veterán
találkoztam már egy olyan emberrel aki a GPS "hibája" miatt vitte vissza készüléket...
Valami hasonló jelenségre hivatkozott mint te....
Az én személyes tapasztalatom viszont épp ellenkező....Szvsz. szenzációs a GPS a készülékben....
Kutyasétáltatás(ami inkább kirándulást jelent nállunk) illetve kirándulgatások közben használom a my tracks-el....illetve ritkábban élesben a városban(maps-el),ha ismeretlen a cím,,,,de az eddigi készülékeim közül az egyik legjobbnak tartom....(a példákat csak azért mondtam,hogy tiszta legyen hogy átlag felhasználás van nálam, nem egy egész napos pizzafutárkodás vagy ilyesmi)
(ettől persze másnak lehet más a véleménye)
Szerk: Egy dolgot vettem észre mostanában,,,hogy a My tracks maximum sebességnek nem normális adatokat ad meg....
Én eddig ezt a szoftver hibájának róttam fel, és a gyakorlatban nem is törődtem vele, mert ezt az adatot általában pont le is......*rom
-
hurrikan
addikt
A rendszerben.
Beállítások/Alkalmazások/Mind
Minden alkalmazáson belül van egy letiltás gomb. Illetve nem mindegyiken, hanem amit enged tiltani. Itt letilthatod az adott alkalmazást. Van amikor előbb frissítések eltávolítását kell elvégezni, és azután engedi letiltani.
Van amiket meg nem enged mert kell a rendszernek. Valamint a HTC is levédett pár alkalmazást amit nem enged tiltani. HTV HUB, HTC fiók stb...Eli577:
Maximálisan egyetértek.
Az Ion kijelzője is nagyon szép, élénk, nagy a fényerő stb.
De a fekete megjelenítésében jobb a HOX kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest