Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katamonostor
újonc
Sziasztok! 3 eve hasznalok why HTC One X-et, eddig csak a hangszoroval volt problemam, most viszont ugy tunik, nagyobb a gond. Par napja mar nem tud a halozathoz csatlakozni, ugy nez ki, mintha folyamatosan a repulos uzemmodot probalna kikapcsolni, eredmenytelenul. Rakerestem erre a problemara, es mint kiderult, az IMEI szam valahogyan "eltunt", ezert nem mukodik a telefon.
Teljesen tudatlan vagyok telefonokkal kapcsolatban, fogalmam since, hogy ilyenkor mi a teendo, elvittem egy szervizbe, ahol addig jutottak, hogy geppel osszekapcsolva megtalaltak az IMEI szamot, de nem tudtak visszaallitani.
Tudnatok segiteni?
Imadom ezt a telefont, szeretnem meg no sokaig hasznalni.
Elore is nagyon koszonom!!! -
s3nsitivity
addikt
Kernel miatt, de ha rossz a HBOOT verziója akkor nem is fog tudni felrakni rendes kernelt.
Apropó nekem főzött rommal (Nik projext X) simán írja az IME-m mindenhogy..ALEX kerneljét javaslom próbálni, az nekem minden bajra gyógyír volt.
De először a HBOOT verziót jó volna tudni. -
-
LouiS22
veterán
Ne hasonlítsd össze egy PC supportálásával egy telefonét. Egyrészt ott a plusz garancia főként hardveres problémára vonatkozik, esetleg oprendszert tudsz upgradelni, de! Azt az oprendszert a gyártó megkapja a Microsofttól és semmit nem foglalkozik vele.
Mellesleg vitázhatunk itt egymással, kurvára nem fog senkit meghatni, a mobilcégek meg nem fognak változatni a mi kedvünkért a jól bevált modellen.
Ennyire erővel lehetne sírni minden nagyobb PC-játék megjelenésekor, hogy ezt is az aktuális videokari csúcsmodellre optimalizálták. Évek óta ez megy, és köszönik szépen, jól elvannak, nem változtatnak ott se a modellen, sőt, a DLC-kkel inkább lehúznak rólad még pár száz bőrt.
-
Tyer
őstag
-
LouiS22
veterán
Túl sok a ha. Ha letölti a user, ha működne a modell. Ha. Ne magadból indulj ki, hogy azonnal minden frissítésre szükséged van, mert nem tudsz nélküle élni. Biztosan csináltak a HTC-sek ilyen statisztikát, és komoly pénzt mernék tenni rá, hogy a felhasználók igen jelentős százaléka nem foglalkozik a frissítéssel.
De maradjunk a te példádnál. Ha még működne is ez a modell, ahhoz ugyanúgy erőforrás kellene. Minden modellhez megcsinálni a frissítést, tesztelni, hibát javítani. Továbbra is azt mondom: nem azért nem csinálják meg, mert ezzel téged akarnak szopatni, hanem azért, mert nekik nem éri meg. Ha te verziód működne, az nagyobb kiadást jelentene a gyártónak (programozás, tesztelés, hibajavítás), mint amekkora bevétel lenne belőle. Brutálisan egyszerűen fogalmazva: ezek a srácok nem termelnék meg a saját bérüket és járulékukat. Még egyszer: ne magadból indulj ki, hanem az átlagból, aki vesz egy okostelefont és használja. Lehet, hogy életében nem lép be a Play Store-ba sem. Sose becsüld le az emberi egyszerűséget: azért vesz okostelefont, mert a szomszédnak is van és nehogymá' nekem ne legyen.
És akkor még nem is kapargattam meg a trükközést. Egy ember letölti és felrakja valahova. Hopp, HTC-nél 20 dollár bevétel és... 500 másik letölti. A végeredmény 10000 dollár veszteség.
-
-
HaZse
őstag
Hát már magam se tudom...
A recovery jelenleg egy cwm.
Most próbálom visszatenni a nanbackup féle VODAP102-est. Hátha.
Sajnos a RUU-s féle error 131-el leáll.
Szerk.: Pedig megvan az unlock bin is és már vissza is zártam a bootloadert, de úgy se akarja a RUU-t feltenni.
Pedig szereném a gyári állaopotot rátanni. (Így vettem) Az unlock.bin file-t meg a HTCDEV elkülédte újra.
-
jeni
félisten
-
Hegasus
senior tag
Nem tartom valószínűnek, hogy sokat dobna rajta...
A hox és a hox+ között sokkal nagyobb a különbség mint az a +300 mah... olyan mintha a hox csak egy prototípus lenne és a + meg a normális verzió. Vagy tényleg valami ultratrágya az első szériás tegra3, és az újabbak sokkal jobbak fogyasztásban, vagy a szoftver is teljesen máshogy van megírva... vagy úgy az egész sokkal jobb...
ez van. -
kirkri
addikt
Jelen pillanatban csak azt látjuk, hogy nem postáz Magyarországra, így a postaköltséggel nem számol(hat)tál. Én vettem UK-ből is egy darabot, így tudom, hogy ~8 fontra jön ki. Ha ezt hozzáadjuk az induló árhoz és feltételezzük, hogy nem licitál rá más, akkor is 38 fontnál járunk, ami a jelenlegi gyalázatos árfolyamnál ~14k-t eredményez. Aztán itt már mindenkinek el kell döntenie, hogy megéri-e használtan UK csatlakozóval (nem cserélhető a kábel, tehát átalakítót kell hozzá használni) és jó eséllyel garancia nélkül ennyi pénzért megvenni, vagy inkább innen 17k-ért.
-
LouiS22
veterán
Ez mondjuk enyhe túlzás, mert full wipe főverzió-váltásnál kell, a többinél "csak" ajánlott.
Amúgy szeretem a "jó" üzemidejű ROM kifejezést. Magának a ROM-nak kb. nulla köze van a fogyasztáshoz, az mindig tőled függ, szoftveresen sok pluszt nem tud senki beletenni. Ahhoz a kernelt kell variálni, szóval szerintem mielőtt váltanál, nézz körül a kernelek közt. Én most a legutolsó XM-et használom, 10 órája megy a telefon, 50 százalékon vagyok, BT be volt lőve egész nap, mondjuk nem volt bekapcsolva a mobilnet, csak wifin és ma nem is nagyon kerestek, sms-ek meg fb notik jöttek csak.
-
sprinter24
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Mire való az a BIN file? Csak azzal nyitható újra a bootloader?
Xaels: Szerencsére semmi gond vele csak ez így eléggé arcon csapott, mert én attol vettem meg a telót aki megvette az eredeti tulajtol és neki azt mondta, hogy nem volt buheralva + nő használta...
-
LouiS22
veterán
Mert USA, UK és Kanada. És ha még patchelt Walletet tennél fel, az sem megoldás, mert nem tudsz hozzá magyar kártyát társítani. A neten vehetsz amerikai kártyaszámot, de ennyit nem ér az egész. Meg kell várni, amíg globálisan engedélyezik a Walletet. Én is nagyon szeretném már használni. Amúgy semmi extra nincs benne, nyáron teszteltem, amikor volt "ajándék" Google 10 dollár. Ugyanúgy működik, mint a PayPass kártya, csak hülyébben néznek rád fizetésnél
-
Arween
senior tag
Bogarászok én ,de azért annak hogy valaki pont egy gyári dokkolót adjon el,kicsi az esélye, lévén a HOX sem egy nagy futó termék itthon
És nyilván nem akarok hónapokat várni egy lehetséges eladásra várva.Szóval ezért keresek alternatívát.Rendelek egy ilyet jobb mint a semmi de azért ennél valami jobbra vágyom
-
Tatu-1981
tag
De jó is lenne, ha így működne.
Fülhallgatóval tudod használni a dokkolót, vagy ha benne van a telefon, akkor már nem tudod használni a telefon jack csatlakozóját?
Munkahelyen használnám, ahol a kollégák miatt csak a fülhallgatós zenelejátszás jöhet szóba. Ezért is írtam korábban, hogy nekem csak a töltés kellene az egész dokkolóból, a kihangosítás például számomra haszontalan. -
Hegasus
senior tag
Ohh azok a gyönyörű szép ics idők... mikor készenlétben a 3g-n folyamatos szinkronizálással 10 óra alatt merült talán 1%-ot, mit nem adnék azért (najó a garanciát azért mégse
)
De most komolyan a htc akar ez ügyben tenni valamit? Mert nem kis létszámról beszélünk, akiknek merül... -
Hegasus
senior tag
Itt a mai termés, amit ha figyelembe veszünk, hogy végig ment az fm rádió meg zene, (4 óra fm, 3 óra zene, ami nálam -5% óránként, érdekes hogy fm sokkal kevésbé tartja ébren a telefont mint a poweramp...) és azalatt böngésztem 3g-n, nem is vészes, így kijöhet a 4 óra böngészés zene nélkül...
tehát aktív használat mellett se nem javult, se nem rosszabbodott nagyon a a jb-vel az akkuidő nekem, de a készenlét is mintha javult volna fr+htc-s dolgok átugrása+guggli backup nem állíthatott vissza semmit után, de még mindig nem olyan mint régen (vagy ott nem figyeltem rá, és csak most figyeltem fel rá), de most már lenyugodtam, főleg hogy a nexus 7-en játszok csak(meg kell hagyni a játékok n7-en smúsz-abbak, de a kijelzője a hox-hoz képest leírhatatlan fakó, mintha fekete-fehér lenne
, és sokkal kockásabb minden)
De már rájöttem, hogy nem ezekkel a készülékekkel van a baj, hanem én vagyok xtreme júzer, szerintem akkor lennék megelégedve, ha durván egy hosszú munkanapon 15 órát szólna a zene, mellette mondjuk 6-8 óra 3g böngészés, egy ilyen gépre azt mondanám hogy jól bírja a gyűréstaz ez alattiakat meg mindenképp tölteném, szóval vagy legalább 5000 mAh, vagy nem nagyon érdekel az üzemidő, mert az mindegy hogy 1 órával később teszem fel tölteni vagy sem, mert úgyis felteszem...
szerk.: a bookmark widget, meg ugyanúgy feltűnik, (de azzal indítom a napom, hogy leállítom) azt szerintem majd egy frissítés javítja, mint azt az acore izért
-
Agony
aktív tag
Kernel és Sense akku merítő problémához:
Tegnap este nyomtam egy teljes wipe-ot a ViperX JB-nek.
Beállítások:
- Google helymeghatározó cuccok letiltva
- Időjárás widgethez manuálisan Szeged hozzáadva
- Szinkronizációk 1 órára állítva
- Fényerő fix 30%-on
- HTC fiókot be se állítottam
- Google szolgáltatásokból is a lehető legtöbbet kihagytamPluszba csak az alábbi programok vannak fent:
- Betterbatterystats
- Dropbox
- ES File Explorer
- GSAM Battery
- No Signal Alert
- PowerampA wipe-ot megelőző időben délre 70-75%-ra ment le az akksi ha csak az asztalon állt, most ez a következőképpen alakult. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, azóta folyamatosan wifin van, és most fél4kor 88%-on van a telefon.
Az elfogyasztott akku 70%-át így is a Kernel és a HTC Sense tette ki, de 12% 70%-a már talán nem olyan sok. Érdekessége a dolognak, hogy töröltem a HTC Bookmarks widgetet mert azt mutatta nagy fogyasztónak és úgysem használom... mostmár erre a nagyfogyasztóra HTC Sense-t ír.Próbálgatom még a napokban és ha lesz valami egyéb észrevétel írok.
-
LouiS22
veterán
A sok force stoppolás helyett jelentősen egyszerűbb, ha elmész a system/app mappába, RW jogot adsz magadnak és kukázod a HTCBookmarksWidget.apk nevű apk-t.
Egyébként meg azt nem értem, hogy mi a probléma: merül a telefon, és? Be van kapcsolva, futnak rajta processek, stb. Olyan sosem lesz, hogy 100%-on marad a töltöttség. Két egyforma user sincs, ahogy két egyforma felhasználási mód sem. Éppen ezért szerintem sok értelme nincs battery screenshotokat posztolgatni és keseregni, hogy de átlag bélának két perccel jobb akkuideje van.
-
-
-
hurrikan
addikt
Nálam is ez a helyzet egy ideje. Nálam semmi idegen battery monitor nincs fent.
De én is leveszem a töltőről és 6-7%-ot merül óránként akkor is ha hozzá sem nyúlok....
és a fogyasztás nagy részét nálam is az Android OS adja. Ez a 22-ei kis OTA óta van így.... előtte semmi bajom nem volt az üzemidővel.Ismerősöm OneX-ével is ugyan ez a gond és XDA is hemzseg az ezzel kapcsolatos beírásoktól.
Sok helyen azt ajánlották hogy le kell tiltani a folyamatosan futó Google appokat és kikapcsolni a Google Asszisztenst, le is tiltottam a maps-ot, a Gogle+-ot, és kikapcsoltam az asszisztenst, egyedül a hang alapú keresés maradt bekapcsolva és a G-mail. De mindhiába a gyors merülés továbbra is fennáll.Ötletek valakinek esetleg?
Visszaállítást nem fogok csinálni mert nem segít. Ismerős 2x csinált már de nem oldja meg a problémát. -
simico
aktív tag
Én ismét ezt a telefont venném meg. Nekem a fő szempontok a nagy méretű (4-5" között), jól látható (tököm tele volt már a napsütésben nem látható kijelzőkkel) kijelző és az időtálló hardver volt, illetve normális kinézet és anyagminőség, meg pár szoftveres apróság.
Nálam ezek a telefonok voltak versenyben: One X, One S, Galaxy Nexus, Galaxy S3. Nexus és S3 elsősorban a kijelző miatt esett ki. One S részben a kijelző miatt, részben a One X-szel összemérhető ára miatt - kb 10e forinttal volt olcsóbb, nem sok értelmét láttam ilyen kis árkülönbség mellett nem a csúcsmodellt megvenni.
De hát ahány ház, annyi pofon
Csak te tudod majd, hogy neked is bejön-e a One X, nekem mindenesetre nagyon bevált.
H3gam: Kasperskyt is nyugodtan leszedheted, nem sok értelme van
-
rígel
őstag
Olyannyira szürke, hogy ezért az árért úgy látom csak a csupasz készüléket kapod, se tartozékok, se doboz. Rendes gyári garancia ennyiért biztosan nincs. Valószínűleg Nyugat- Európából "zsebben" behozott brandelt készülék.
Igen a szolgáltatói árak mostanára sajnos nem alacsonyabbak mint a megbízható gsm boltok gyári garanciás árai.Hacsak nincs valami nagyobb szolgáltatói kedvezményed.
Az elején más volt a helyzet, én áprilisban vettem szolgáltatónál 105-ért, akkor nagy kedvezmények voltak.
A szolgáltatós garis ügyintézésről meg annyit, hogy nálam jelentkezett a wi-fi probléma, bevittem a közeli üzletükbe, leadtam. 15 nap múlva nem lett kész, kisebb asztalra csapás után kicserélték egy újra. -
g0n21
senior tag
Igen, mert 106-ért nem bolti garanciávalkapod. A bolti garinál meg vagy vállalja a bolt a javíttatást, vagy nem...vagy megszűnik jogutód nélkül, vagy nem.
A vodánál is függetlent osztogatnak, a szolgáltatok nem sim lock-olták. Enyém T-s, telektorral használva...
135-nél olcsóbban gyári garis van, de nem hiszem, h sok helyen... Magy elvárás lenne, hogy a csúcsmodell gyári garival 120 alatt legyen, szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest