Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #24964 üzenetére
Basztattam? hol? mikor?
Hidd el a HTC azok közé tartozik, akik a legkevesebbet kapták
Természetesen a Sonyval karöltve, de ha baj van ott is ordítok. pl mikor TFT kijelző van egy 200ezres telefonban.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Üdv nektek
csak jelzem, hogy hivatalosan búcsúztam innen, de néha benézek. És magától a HTC-től nem búcsúzok.
Eladtam az X-em, innen vette meg valaki, méghozzá markyy18 nevű fórumozó.
Ahhoz, hogy jó áron adhattam el, nagyon kellett a HTC képviselet és a szerviz jóindulata, korrekttsége. Miután a készüléket is elégedetten használtam 8hónapon át, úgy a szervizzel és a céggel és jó tapasztalataim lettek.
Annak ellenére, hogy ez előző tulaj kinyitotta a bootloadert, majd szemét módon kifogások keresésével, aljas húzásokkal, a levelekre való nem válaszolásokkal kerülte ki a felelősséget a HTC segített. Méghozzá a következő módon, kérték, hogy mellékeljem az adásvételit, mellékeltem. Abban ugye ott volt a dátum, hogy mikor vettem, ezután a rendszerben ellenőrizték, hogy mikor történt a bootloader nyitás, és mivel azelőtt, hogy én megvettem volna, így megcsinálták ingyen, méghozzá korrekt módon.
Ugye wifi hibával küldtem be, és azzal hogy a kamera üvegezése nagyon kopik, karcolódik, ami miatt rossz volt a képek minősége. Ugye ezek miatt alaplap csere történt, valamint egy full ház csere. Igaz egy bakit vétettek, ropog a jobb felső sarok. De ezt leszámítva igen korrekten jártak el az ügyben.Az utódja a HTC One lesz nagy eséllyel, ha végre megérkezik a T-mobile-hoz.
Közben hamarosan jelentkezem az One X+ és a DesireC tesztemmel itt Logouton. 1.5hónapig nem volt laptopom, mert szétvertem a Samsungom a hülye állatságai miatt, ahol egyébként a szerviz sem volt korrekt, sőt kifejezetten felgemák voltak és szakértelem nulla náluk. Fél év alatt többször volt szervizben a laptop mint nálam mégsem múlt el soha egyik hardveres és szoftveres hibája sem. Eladtam mátúl egy ASUS Ultrabook szolgál Windows8-al a fedélzetén.
Samsung pedig soha többé, nem volt még olyan Samsung termékem aminek nem csalódás lett a vége. Végeztem velük egy életre. És a szervizük hozzáállása.... hm.... és még a nagy Samsung fanok szidalmazzák a HTC és Sony szervizeket....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz enginev3.0 #22381 üzenetére
Facen azt írták valakinek hogy nem. A papír kötelező.
De ha szolgáltatónál vetted akkor a szolgáltató nyomtat neked új papírt IMEI alapján.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Visszavonva.
Újra kéri a data letöltést viszont miután ez megtörténik a mentéstől fojtatódik amit visszaállítottál. Tehát működik.
De hogy emiatt miért kell az egész data-t újra letölteni azt nem értem.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Amúgy ez a Carbon backup & restore semmit sem ér.....
Van pl az NFS MostWanted, IncredibleS-en csinálok egy lementést mert már 3. vagyok a rangsorban és nem akarom újrakezdeni.
Majd ha a HOX+-ra ezt a mentést visszaállítom, akkor nem hogy beállítaná oda, ameddig átvittem, hanem full lenullázza az appot és még az 590megás data letöltését is újra kell kezdeni.
Ugyan ez van Asphalt7-nél is.Szpisti:
Értem. Köszi.
Akkor nem sok a különbség.... bár írják hogy nem mér tökéletesen. Főleg tegrát.
Sima HOX-on én sosem futtattam, pedig 8hónapih használtam. Igaz a létezéséről sem tudtam ennek az appnak.
Tulajdonképpen ez a GPU-t méri mint a Nenamark2? Vagy GPU+CPU-t is?[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Rascally81 #22197 üzenetére
Köszi. Tökéletesen fut
Liszensz check-en is gond nélkül átmegy, ahogy sejtettem
Mivel a jogot mindig is e-mailhez párosítják és az adotthoz tartozik jog akkor futtathatod, akkor is ha nem PLAY-ről van. Ez eddig is így volt minden appal.A lényeg hogy megy és még csak meg sem röccen
FPS lassulás sincs mint sima HOX-on Köszi mégegyszer.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Rascally81 #22195 üzenetére
Még nem.
Megköszönném.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz nistv4n #22190 üzenetére
Szerintem csak rendszerhiba.
Jeleztem az EA-nak már 2hete de csesznek válaszolni ahogy mindenki másnak is.
Senkinek se válaszolnak, bármilyen problémával kapcsolatban is írsz nekik.
A gameloft ilyen téren milliószor felhasználó barátabb!! És jobban is optimalizálnakHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Darth_Revan #22188 üzenetére
Már miért bukna meg?
Az e-mail címemről van megvéve hivatalosan. Tehát ha ellenőrzi hogy az e-mailhez tartozik e jog akkor egyből látja hogy igen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Amint korábban írtam.
HOX+-on nem tölthető le az NFS MW. De megvettem.
Tört innen onnan származókat nem akarok rátenni. Valaki aki sima HOX-ra megvette lementené és elküldené nekem az apk-t privátban vagy e-mailban?
Lehetőleg a legfrissebbet. Bár aki megvette gondolom frissítette is a minap.
Íme a bizonyíték:[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz Hegasus #21799 üzenetére
Amit visszább is írva lett... sokkal többről van szó mint arról hogy van +300mHz ami amúgy is 200.
1. Eleve jobb, fejlettebb, kevésbé melegedő proci, nem csupán emelt mHz-ről van szó....
2. Jobb, nagyobb teljesítményű GPU, és gyorsabb RAM modul is van benne, nem csak a CPU jobb
3. Akksi nem csak +300mAh, hanem sokkal újabb generációs drágább aksitechnológia, kevésbé merül, kevésbé melegszik, sokkal gyorsabban töltődik
4. Kijelző védő GG2 nem GG1
5. Nagyobb felbontású az előlapin kamera és a hátsó is jobb. Szerintem az egyel újabb Sony kamera
6. Más az egész anyagminőség és összerakás
7. Sokkal jobb, hangosabb, teltebb hangszórók vannak benne
8. Belső memória kétszerese a HOX-énakKiadás út 1 kisebb és egy nagyobb frissítést kapott. JB 4.1.1 van rajta.
Nem véletlenül van majd 40ezer különbség a két telefon között, nincs ebben semmi lehúzás, egyszerűen egy modellfrissítés, semmi több. És javítja a sima HOX gyengéit....
Minden gyártónál vannak ilyen ráncfelvarrások és voltak és lesznek is mindig. Nem HTC találmány.... a lehúzáshoz pedig távolról sincs semmi köze.
A sima HOX is az egyik legjobb telefon a piacon a maga hibáival együtt. Egy telefonnak sincs kevesebb hibája.
Vannak hibái a JB-nek, de korántsem olyan súlyosak amilyenek te beállítod.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz -FreaK- #21769 üzenetére
A HOX-on alig látszik?
pedig azon bazi nagy van. Ezen meg épp hogy tűhegynyi.Pár érdekesség még:
-MostWanted nem kompatibilis, hivatalosan le se tölthető
-itt nincs gond a fájlok másolásával és az MTP móddal mint HOX-on
-az akksi jóval gyorsabban töltődik, 1,5óra alatt fullon van ahhoz képest hogy nagyobbHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Bulitt #21766 üzenetére
Meg CPU, GPU, RAM modul sebessége is. Továbbá előlapi kamera, nagyobb és jobb akku.
Valamint ezen GG2 van. Ennyiről tudtam hivatalosan a belső memórián kívül. A többi már személyes tapasztalat.Szerk: Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz dani993 #21598 üzenetére
Sima ROM-ra is van ezer téma
nekem 25db van fentMás:
Ma megjött tesztre a HOX+
hát gyerekek..... porba döngöli a HOX-ot. Összerakás sokkal kellemesebb, jobb az anyagminőség, a kamera, az üzemidő, a hangszóró hangosabb teltebb hangzású. Sebesség sokkal jobb, sehol egy mikor lagg. Olyan makró fotókat csinál hogy beszarok rajta. Miközben a HOX-om már 8-10cm belül halott ilyen téren. Kevésbé melegszik mint a HOX, a LED értesítés jelző tizede akkora épp egy tűhegynyi (egyetlen mikrofuratot világít be) Telefonálás közben is jobb a hangminőség. Übereli mindenben a sima HOX-ot.Pont jókor jött, saját sima HOX-om úgyis a szervizben van
az Incredible S amit csere telónak kaptam meg 1hét alatt kiakasztott xD[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Egy gyors kérdés.
Ugye a telóm szervizben van tehát nem tudom megnézni. Emlékezni meg nem emlékszek rá mert sosem helyezgettem belső tárba az appokat.
De rám írt ma egy S3 tulaj, hogy az OneX-en is megszűnt e JB frissítés után az appok belső tárba/SD-re való áthelyezése. Mert S3-on nincs meg a lehetőség és annyi játékot tárol hogy belsőbe nem fér már el.
Köszi előre is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz keIdor #21222 üzenetére
HOX-iPhone-S3
ugyan az a Sony kamera van bennük.
Volt is erről cikk itt MA-n is év elején. Csak a HTC valahogy nem tudja belőni szoftveresen....valamint nekem meg van hivatalosan véve a:
-GTA Vice City (egyszer sem akadt meg a legelejétől fogva sem, sőt ki sem lépett semmi míg a Google PLAY-en az app alatt rendszeresen panaszkodnak ilyen hibákra S3 tulakok)
-Asphalt7, szintén kifogástalan ez elejétől fogva,
-NFS MostWanted, az első szörnyű volt, a második már tűrhető, most 9-én újra frissült és már gyorsabb mint bármi máson simán vitte a full fps-t, és magasabb grafikával mint S3-on. Csak mostanra optimalizálták, ez nem a HTC s nem a Tegra hibája....S3-asok viszont szintén panaszkodnak PLAY-en az app alatt, nézd meg ha nem hiszed, igaz nem szagatásra hanem hogy kilépked az app
-menüje JB óta szerintem kicsit sem gyorsabb ICS-n laggolt néha a HOX, de JB-n suhan, nálam legalább isMás:
Partnero-nál:
Kapható az X+: 135ezerért
Az XL ára 40ezret zuhant? 109ezerért kapni
DesireX: 65ezer
One SV: 95ezer
8X: 120ezer
8S: 88ezer[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #21178 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy a Qualcomm már bebizonyította mind CPU-k, mind GPU-k terén, hogy nem, illetve nem "csak" a magok száma számít ám.
Valamint ne feledkezzünk meg az új Qualcomm 600 és Qualcomm 800-ról sem, és a legerősebb MSM variánsról semA krait 300-as magok 2x-es, míg a krait 400-as magok 5x-es számítási kapacitással bírnak az első generációs kraithoz képest.
Valamint az Adreno 330, a 320-as teljesítményének több kétszerese lesz (az ígéretek szerint) továbbá 820mHz-s DDR3... stb stb. ami a jelen kraitokban nincs benne.Továbbá az Exynost nem nagyon osztogatja a Samsung, tehát nem igen fenyegeti a szinte minden gyártó számára szállító Qualcommot. Továbbá 1,9-2,5Gh-sek az új karaitok. Az utolsó 3 SOC-ot kell nézni.
Elvileg 2013 Q1-Q2-ben mindhárom megjelenik. Míg a 8magos Exynos az év második felére van kiírva.... addig bármi lehet még. Lesz még erősebb Tegra4 és lehet még erősebb Qualcomm is.... továbbá a Kínaiaktól is jön 8mag. Jönnek az ST-E 4magosai, stb.És azt se feledjük hogy a 8magból 4db segéd mag, és egyszerre max egyik mehet. Mindnek más a feladata.
[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
Egy kis off.
Az OneX-em szervizben Wifi antenna hibával, egy IncredibleS-t kaptam csere telefonként.
Egy egymagos 1Ghz-s processzorral és 768mb RAM-al, 4.0"-os SLCD kijelzővel rendelkező modellről van szó, amit 2011 Januárban a CES-en jelentett be a HTC, azaz pont 2éve.
Fóliás, full új állapotban került hozzám, android 2.3.2-vel, és SENSE 2.0-val!
Ezután sorban jöttek az OTA frissítések, szám szerint 8db.1. Kis 33megás frissítés stabilitásra stb-re
2. Frissítés 2.3.5-re és SENSE 3.0-ra (221mega)
3. Kis hibajavító 24megás frissítés a 2.3.5-höz.
4. Egy nagyobb hibajavító 2.3.5-höz (220mega)
5. Egy hatalmas majdnem 300megás update ICS 4.0.3-ra és SENSE 3.6-ra
6. Kis hibajavítás a 4.0.3-hoz (60mega)
7. Újabb 300megás OTA, Android 4.0.4, 3.12-es kernel, Sense 3.6+
8. Kisebb hibajavítás a SENSE 4.0.4-hezÉs akkor térjünk vissza az üzemidőre.
Jelenleg 29órája, hogy levettem a töltőről. Volt 3,5óra zenehallgatás, 25-30perc böngésző használat, 45perc Facebook és ugyan ennyi Facebook Messenger, 15perc Youtube, 38perc telefonhívás, 5SMS, kb. 7 e-mail, 20-20percnyi játék NFS MostWanted-el és Asphalt 7-el (bár mindkettő bekadozik és kilépked ellentétben a PLAY-el) összesen majdnem 5óra kijelző használatnál járok és most van az akksi 37%-on na ez teljesítmény! Végig be volt kapcsolva a szinkorizálás is, kijelző automata fényerőn volt!
Maga a telefon nem egy szélvész, kb Xperia neo szintjén van, de attól függetlenül egész jó, az üzemidő előtt pedig le a kalappal.Természetesen azért visszavárom az OneX-em
-
hurrikan
addikt
HTC, falra szerelhető SLCD2-es okos TV!
Avagy amikor a vagyonőr a munkahelyen éjjel unatkozik[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
Főleg azért érdekes mert többönknél megvan ez a hiba.
Ahogy jelezték a napokban. Mondjuk nem tudom hogy nekik is Wifin e. De nekik is a kernelt nyomta fel 60fölé így gondolom igen.Agony:
Akkor lehet, hogy tényleg az antenna lesz....Xaels:
Google+ tiltva van.
Face meg engedve van 3G-n is ahogy minden más is. Még a PLAY frissítések is.
De sosem láttam hogy beszorult volna a szinkron, mert akkor a jel is kint ragadna nem?[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Akkor lehet tényleg a Wifi "antenne fault" hiba miatt szívja?
De akkor miért a kernelnél üt vissza azt nem értem..... miért nem a Wifinek tulajdonítják a battery monitor progik a nagy fogyasztást?
A Wifit 2% alá teszik..... ha egész nap azon vagyok is. A kernel megy olyankor 70-75% fölé.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
No akkor....
Wifivel ugyebár a készülék 8óra 41perc alatt merült 100%-ról 0-ra a HOX, úgy hogy alig 10percet használtam. +power save be volt kapcsolva, fényerő automatán.
a fogyasztás 77%-át a kernel adta, azaz az szívta le, a kijelző használat 20perc alatt volt.Most hogy tegnap átáltam HSPA+-ra
23órája megy a HOX, 3óra34perc kijelző használatnál járok. A kernel össz fogyasztása 4,2%.
amikor nem használtam 2-3óránként csökkent 1%-ot csupán.
Most vagyok 19%-on.
Volt benne Face+face messenger(45-50perc), hívás(45perc), játék(25-30perc), mobilTV(1óra), zenehallgatás(1,5óra)
tehát ég és föld a különbség.akiknek hasonló gondja volt Wifin vagy 3G-n használják/használták?
-
hurrikan
addikt
Őőőő...
roszz állapotban. Illetve nekem elég így is, de a típus hiba fennáll ami mindenkinél előjött.
De ez nem a Wifinél jelentkezne? Miért a kernelnél?
Szerintem itt arról van szó, hogy a wifi nem hagyja alvó módba menni a kernelt.Az az érintkezés szívná, akkor nem a kernelben jelentkezne.
Meg az első JB buildnál is rossz volt már a Wifim, és mégsem merült....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #20847 üzenetére
Nos....
újabb fejlemény a "gyors merülés" ügyben.
Csak Wifi kapcsolaton csinálja a készülék....... HSDPA+-os hálózaton semmi baja.
5órája vettem le töltőről és 91%-on van, úgy, hogy van benne 38perc kijelzőhasználat, ráadásul nem is akármilyen, mert GPS navigáltam Navigon-al.
Ha Wifin van, ennyi idő alatt 50-60%-ot meről hozzányúlás nélkül.
Szinkron és minden ugyan úgy bekapcsolva, és egy alkalmazás sincs törölve azóta.
Ezek szerint mégis a szoftverrel lesz valami.... talán a Wifi nem hagyja alvó állapotba menni a kernelt....[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #20846 üzenetére
Amit csak hozzá lehet adni mind hozzá volt adva.
Folyamatos szinkronnal együtt.Facebook, Skype, Google, Google+, Friendcaster, Microsoft Hotmail, Flickr, HTC fiók, Haxa Sync
és mégsem jelentkezett a hiba, csodálkoztam is mikor jött az OTA hogy mi az amit ír hogy javít, aztán jöttem fel fórumra és láttam hogy többőtöknél jelentkezett, de ahogy ez a kernel okozta merülés, úgy emez bug sem jelentkezik(ett) mindenkinél.
Tehát amit mondtam tartom
attól hogy egy adott szoftverben van egy bug, nem kutya kötelessége mindenkinél előjönnie.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz keIdor #20842 üzenetére
Persze hogy meg.
Tavaly is hasonló kifogásokkal nem frissített ICS-re a HTC és mások több modelt. Majd a Desire C mégis kijött ICS-vel. (600mHz/512mb RAM)
Tavaly a Sony nagyon példás supportot adott (minden 2011-es megkapta az ICS-t még a 35ezres vételárú Mini és LWW is). Úgy tűnik beleuntak.... mert idén már 45-55ezres modelleket sem frissítenek (U-Sola), csak minimum 60-65ezres vételárúakat.... nagy kár, hogy visszafelé fejlődnek a gyártók ilyen téren... és ez mindre vonatkozik.
Inkább van egy közepes supportot adó csoport (Sony-HTC-Samsung-Asus)
és egy nagyon rossz supportot adó csoport (Motorola-LG-Huawei-ZTE-Alcatel)
de olyan hogy a többi fölé emelkedő kiváló húdejó olyan nincs....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz keIdor #20836 üzenetére
Még az hogy az OneV, de még a DesireX sem.
Ami még a Sola/U-nál is fentebbi kategória. 2mag+768mb RAM. És idei, 2012-es, nyár közepén jelent meg.
De a HTC ugye leközölte a hírt, hogy csak azokat frissíti ami minimum 2magos és minimum 1GB RAM van benne.
Kb a Sony is ugyan ezt teszi. A GO is csak az alacsony kijelző felbontása miatt kapja meg, míg a J a viszonylag magas ára miatt. De majd megnézem hogy megy a JB 512mb RAM-on xDHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #20828 üzenetére
Ezzel sem értek egyet
attól hogy van hiba a szoftverben nem biztos, hogy mindenkinél jelentkezik....
nekem pl az Emberek app hibája nem jelentkezett. Pedig Skype, ebuddy, facebook, hotmail.... minden létező integráció be volt kapcsolva.
Pedig mégis HTC bug volt mert más telefonokon nem fordult elő.... meg jött is rá a javítás ugyebár.....
Xperiakon is volt már nem egy olyan szoftver hiba, ami nem jött elő mindenkinél.
Tehát az, hogy ha hiba van, kivétel nélkül mindenkinél elő kell jöjjön, erősen téves állítás.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
A mindannyiunkat úgy értettem, hogy akiknél gyorsan merül a készülék.
XDA is tele van ezzel a hibajelenséggel, baráti körömben kettőből kettőnél ugyan ez a hiba. Meg itt is jelezték már többen is.
Tehát biztos hogy a szoftverben van valami gixer. Pontosabban a kernelben.
És mindenkinél a December 21-22-ei kis 14megás OTA update után jött elő. Ahogy nálam is. Tehát kicsit sok a közös pont mind időben, mind hibajelenségben ahhoz, hogy ez egyéni probléma legyen.
Hogy akinél nem jön elő annál miért nem, azt nem tudom. De a hiba biztos nem a készülékemben van ennyi fix. Ahhoz túl sokaknál áll fenn.Továbbá ugyan ezek az appok vannak fent DesireX-en, XperiaU-n is. Mert ha tesztelek is azokat pakolom fel amiket magaméra szoktam, és egyik sem csinálja a gyors merülést, a DesireX és az U pl most jár 2napnál, mindkettő több mint 3óra kijelzőhasználattal.....
Igaz az is, hogy egyiken sem JB van.
Tehát ha nem HTC bug, akkor max JB kernel+egy külső app összeakadása lehetne.... de ezt meg azért zárhatom ki mert amint fentebb írtam, haveromén full gyári visszaállítást csináltunk és 5-6napig úgy használta és úgyis húzta az akksit a kernel, hogy a gyári appokon kívül az ég világon semmi nem volt fent, még csak egy háttér sem.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
fene esne a kernelbe.....
azért ez, hogy mindannyiunknál a kernel fogyaszt, biztos hogy nem egyéni hibákról, hanem szoftver hibáról van szó.
És mindez 9óra alatt történt.
Azaza 9óra alatt szívta le 100%-ról 0-ra az akksit. Úgy hogy csak kb 5percet használtam a telefon, (a fájl kezelővel rendezgettem dolgokat)
Tehát 9óra az üzemidő ha hozzá sem nyúlok....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz vatoteam #20745 üzenetére
Nálam már napok óta ki van lőve írtam fentebb de nem segít.
Nem tiltottam le, de kikapcsoltam a menüjébe. Csak a hangalapú keresés maradt mert azt használom időnként.
De amint mondtam, kétlem hogy ez okozná, mert a kernelt jelzi nagy fogyasztónak.... és a GoogleNow, igaz a Maps és a Google+ sem volt letiltva a 14megás OTA előtt és akkor mégsem merült....
ugyan ezek voltak letiltva mint most. OTA frissítés idejére mindent feloldottam mert XDA-n írták hogy bezavar a frissítésnek. Majd utána ugyan azokat tiltottam csak le amik előtte is le voltak. Új app pedig nem lett azóta telepítve....sorry véletlen új postként küldtem
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nekem fényerő automata+power shave bekapcsolva.
KB ezek vannak nekem is letiltva. + a merülés óta a Google+, Google Maps, Dropbox, Dropbox HTC sense számára, Google Music, meg a nem használt widgetek.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
A mini OTA-ig nálam is látványosan javult.
Majd pár hete, a 14megát update óta kifejezetten sz@r. És nem alkalmazás okozza mert hardresettel próbáltuk szűz rendszeren napokon át és úgyis ugyan ez volt a helyzet. Ahogy sok ember számol be ugyan erről.
És GSMA meg minden az Android OS-t és kernelt hozza ki nagy fogyasztóként.....
biztos hogy szoftver hiba, mert a legutóbbi OTA miatt van nálam meg havernál is napra pontosan.... pedig teljesen más alkalmazásokat használunk és egyikünknek sincsen telepakolva..... 50db telepített alkalmazás van összesen.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #20721 üzenetére
Tulajdonképpen ugyan azzal a tempóval merül, mint amikor használom.....
teszi mindezt úgy, hogy az energiatakarékos mód be van kapcsolva.
Ami amúgy kakit sem ér, mert ugyanúgy szinkronizál és van net, nem kapcsol ez le semmit sem.
De nem emiatt merül, mert a 14megás frissítés előtt is minden be volt kapcsolva, mégis 1,5napokat bírt intenzív használattal.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nálam is ez a helyzet egy ideje. Nálam semmi idegen battery monitor nincs fent.
De én is leveszem a töltőről és 6-7%-ot merül óránként akkor is ha hozzá sem nyúlok....
és a fogyasztás nagy részét nálam is az Android OS adja. Ez a 22-ei kis OTA óta van így.... előtte semmi bajom nem volt az üzemidővel.Ismerősöm OneX-ével is ugyan ez a gond és XDA is hemzseg az ezzel kapcsolatos beírásoktól.
Sok helyen azt ajánlották hogy le kell tiltani a folyamatosan futó Google appokat és kikapcsolni a Google Asszisztenst, le is tiltottam a maps-ot, a Gogle+-ot, és kikapcsoltam az asszisztenst, egyedül a hang alapú keresés maradt bekapcsolva és a G-mail. De mindhiába a gyors merülés továbbra is fennáll.Ötletek valakinek esetleg?
Visszaállítást nem fogok csinálni mert nem segít. Ismerős 2x csinált már de nem oldja meg a problémát.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Egy kérdés.
Ha a "derűs" témát állítjátok be (kinézet) nektek sem tölti be az "Emberek" widget a kontaktokhoz tartozó képeket?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
+1
kezdetek óta kíméletlenül szétgyapálom az agyát, mindennel játszok, (Vice City, NFS HP, Shift, MW. Asphalt7) mégsem füstölt le.... pedig volt hogy éjjeli szolgálatban 4-5órát játszottam és közben végig töltőn volt.
Nyáron rendszeresen volt 70fok felett a hőmérséklet a drágában...
A Wifi típushiba ugyan előjött újabban Decemberre. De annak semmi köze hozzá.
Valamint a Tegránál van egy hőmérsékleti határ (80fok) aminél lekapcsol mindent....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Én egy kicsit intenzívebb felhasználó lehetek
de a frissítéssel mindenképp javult. Frissítés előtt 850-900mega volt foglalt, most 780-830
tehát jó 65-70megát javult. Ez jó dolog mert mikor kifogyott a RAM-ból szeretett kilépdelni dolgokból és belassult.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz useless #20200 üzenetére
Nem akad hanem lassú maga a játék (20-21fps) de azóta XDA-n is írták hogy lassú ugyan úgy minden HOX-on mint eddig.
Korábban csináltam videót, nézd meg hogy meg HOX-on(21fps) és hogy az U-n(50fps). Hatalmas a sebességbeli különbség. Akadás az nincs, azt nem is írtam.
A lényeg hogy nem nálam van a hiba, minden HOX tulaj írja akinek van összehasonlítási alapja. Aki nem írja csak azért nem mert azt hiszi direkt ilyen lassú a játék.
Pedig nem. Csak HOX-on ilyen. Enyémen is, haveromén is. Minden más próbált telón és Nexus7-en is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz kosturica #20191 üzenetére
Én is tegnap előtt szedtem le. Javult a sebesség.
Nincsennek laggok most már mappa nyitáskor sem.Más:
Frissült ugye a NFS MostWanted. Elvileg most már Tegra optimalizált is.
Felkerült a TegraZones-ra is. De nekem ugyan olyan lassú az X-en. Pedig a frissítés után kiírta hogy törli a régi összetevőket és újakat szed le. De nem javult a helyzet, max egy hangyányit...... még mindig sokkal gyorsabb kisebb kaliberű telókon. DesireX, XperiaU is lealázza de nagyon magasan....Másoknak van tapasztalat a játékkal frissítés után?
Esetleg van valahol valami rootot nem igénylő megoldás? Mert idegesít.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #19814 üzenetére
Nem működik.
Gépen és telefonon sem tud belépni Facebookal.
Mindkét helyen error üzenettel elszáll. De Google PLAY-en is ugyan erre panaszkodik mindenki ahogy olvasgattam.De megtaláltam a nekem valót: GreenPower Premium
Van benne hely alapú Wifi, a tudása egyéb területeken is hatalmas és még Magyar nyelvű is
Helyalapú Wifije is tökéletesHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Használja valaki a Locale nevű appot?
Ez ugye különböző kondíciók alapján automatizálja a telefont. Pl GPS koordináta, idő intervallum stb.
De nálam valamiért nem akar működni. Hiába kapcsolom be a progit (húzom el felül a "ki-be"csúszkát), amint mindent beállítok és kilépek belőle, kikapcsolja önmagát. Akkor is ha a középsővel, akkor is ha a vissza gombbal lépek ki.Majd mikor újra belépek ez az üzenet fogad a program alján:
Ötletek, esetleg más program javaslása ami tudja ugyan ezt?
XperiaT-ben gyárilag van egy ilyen megoldás, megtetszett meg rengeteg energiát spórol amellett, hogy kényelmes.Lehet hogy a JB a gond?
Pontosabban a JB-n belül az, hogy az ilyen és hasonló alkalmazások bekapcsolási lehetősége nem jelnik meg a "Kisegítő lehetőségek" alkalmazások között?
Mert pl a Notifaction Toogle sem jelenik meg ott, ami eddig mindig megjelent pl.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Szintén.
1nap 10órás üzemidejeim vannak JB óta (+-5óra kijelző használattól függően) ami nagyrészt 2,5-3órát tesz ki.
Van Benne Asphalt7, FB, hívás, zenehallgatás, kevés Skype, meg spontán nyomkodás....
Folyamatos szinkron belőve.... tehát nem tudom másnál mi hogy alakul, de nálam 35-40%-ot javult az üzemidő, ha a takarékos módot bekapcsolom, akkor még többet is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy az Asphalt7-el XperiaT-n Wifivel is engedné a MultyPlayer-t, de HOX-on csak LIVE-ban?
T-n akkor is felajánlja, ha be sincs kapcsolva a Wifi, és ha rámegyek bekapcsolja a direktet, partner keresésehez. HOX-on akkor se ajánlja fel, ha a Wifi direct eleve be van kapcsolva....Más:
Ha a kezelő sávban mappákat hoztok létre, vagy a főoldal bármely pontján, nektek is akadozik néha a mappák megnyitása?
ICS-ben sosem akadt. Igaz ott meg az oldal lapozás volt ami akadt.Az is furcsa, amit észrevettem még, hogy fülesen sokkal jobb lett a telefon hangja. Viszont hangszórón nem keveset halkult.
Mindenkinek ajánlom fülesen az Equalizer app letöltését, abba beállítani a Dance hangzásképet. A Beats ugyanúgy megy attól, viszont nagyon jó hangzás lesz így.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Komolyan bokán fosom magam ettől a telefontól xD
Most megint jó a Wifim......
biztos megwoodozták a központból..... most megint a régi jó kis erős wifi....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Így pár nap nyomogatás után egy dolog idegesít a JB-ben.....
Én telefon billentyűt használok, mert 10x gyorsabban gépelek azon mint a qwerty-n.
Viszont állandóan XT9-re ugrik, hiába teszem át hagyományos írásra. Ha meg a menüből kikapcsolom a prediktív bevitelt akkor szó javaslatot sem ad.
Ez jobban volt megoldva az ICS-ben, mert a kettőt külön lehetett ki-be kapcsolni. Valamint ha hagyományos írásra tettem nem ugrált vissza XT9-re akkor sem ha engedélyezve volt az.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nekem is javult, nem is kicsit.
Jelenleg 3óra kijelző használattal, 18,5óra üzemidőnél járok. És még 45%-on van.
ICS-vel ilyet sosem tudtam összehozni.
Igaz az energiatakarék be van kapcsolva, de amint mondtam a netet nem kapcsolja le, az a része nem működik, mert kapok minden netes szinkronizációt igénylő értesítést folyamatosan.
Wifi végig bekapcsolva, GPS is minden.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
hurrikan
addikt
Üzemidő nagyon durván jó JB-vel!!!
-
hurrikan
addikt
Köszi.
Igen sajna ez lesz. A hírhedt Wifis típushiba.....
ha nyomom azon a részen a kijelzőt, ahol a videóban mutatják, akkor nekem is fullosra ugrik....
Hmmm...
ezek szerint csak nem úszom meg én sem a dolgokat hiba nélkül. 8hónapon át hibátlan volt a cucc pedig.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Azoktól kérdeznék, akiknek a Wifi hiba előjött már korábban.
Hogy miként jelentkezett a hiba?Teljesen nem érzékelte, vagy érzékelte csak sokkal gyengébben a hálózatokat mint előtte?
Még ICS szoftver alatt kezdte el Kb. egy hete. Azt vettem észre hogy ahol eddig fullos volt, ott csak 1-es vagy teljesen 0 az ereje (bár net attól van) és éppen emiatt azt hittem, hogy csak szoftveresen elkallódott valami és nem jelzi rendesen a Wifi erejét.
Node a hiba most, JB OTA frissítés után is megvan, elég erős a gyanúm, hogy így 9hónap után csak elengedett az a fránya wifi?Úgy tűnik az én HOX-om sem ússza meg hiba nélkül.....
kuszálok azon kevesek 2%-alatti táborából akiknek nem jött még elő a Wifi gond
Ha ez az állapot maradna még nem biztos hogy gariztatnám. Mert a lakásban használom a wifit és ott elég mondjuk. Csak kérdés hogy ez tovább rosszabodik e vagy mi lesz?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz lcee79 #19180 üzenetére
Persze.
Telepítést sikeresnek írta, feltette a szinkronizálót is.
Kitoltam vele, mert fogtam becsomagoltam egy 6GB-os csomagba mindent, és láss csodát úgy felment.
Majd root explorerrel a telón kibontottam és kihelyeztem a mappákat ahova kell.
Minden esetre ez az MTP nem valami frankó. Jobb volt a háttértáras megoldás.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Viszont ez az MTP nagyon nagy sz@r folyamatosan megszakad a másolás.....
nem tudom visszarakni az SD-re a fájljaimHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz istnag #19168 üzenetére
PC-re csatolva automatikusan felnyomta a szinkronizálót. xD
mint ha akartam volnaMás:
Antutu maradt a régi 14500
Quadrant rengeteget javult megint: 6979
Linpac sokat rosszabbodott: single: 53 multi: 144
Nenamark maradt 57-58Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz vatoteam #19163 üzenetére
Hm, nálam nem zárja be azt sem.
Meg egy appaot sem. Sem OneX-en, sem DesireX-en, sem T-n, sem U-n
de amint fentebb írtam nem a futó alkalmazásokat mutatja amúgy sem, hanem azokat amiket nemrég megnyitottál/használtál.
Pl ha bezársz egy programot teljesen a feladatkezelőből vagy a beállítások/alkalmazások/futó menüpont alól, az is ugyan úgy ott lesz köztük. De mondtam, kipróbálhatja bárki amit fentebb írtam[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz lcee79 #19154 üzenetére
Nem, de egyébkét több tesztemben leírtam hogy ez hülyeség.
Ott hiába húzod el az appokat oldalra az nem zár be semmit sem.
Google oldalakon utána lehet nézni. Ezt az MA elkezdte terjeszteni aztán azóta sokan tévhitben vannak.
Ha nem hiszed el próbáld ki. Húzz el mindent oldalra onnan aztán nézd meg a futó alkalmazásokat a beállítások/alkalmazások menüben és mind futni fog ugyan úgy amit elhúztál.
Az csak mutatja az utoljára megnyitott appokat, ha meg elhúzod, akkor nem mutatja, ennyi. nincsen semmilyen bezárás meg ilyenek.
Eleve nem is a futó, hanem a nemrégiben megnyitott appokat mutatja. Azt is amit rég bezártál már[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
"Facebook HTC Sense számára" nektek is eltűnt?
Mikor meg akarok osztani valamit nincs a lehetőségek között.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nem.
Nem küldik újra, csak a regisztrációs e-mail címre, amiről a teló regelve lett.De lényegtelen, úgysem használtam ki a nyitottságot.
A játékokat meg elölről kezdem majd, ennyi.Visszazártam.
Feltettem a 4.0.4-s RUU-t
Majd frissítettem OTA-n JB-re.Összességében elégedett vagyok, de mintha a Wifi gyengébb volna, ahol eddig fullon volt ott max 2-es de néha csak 1-es az ereje, pedig a "legjobb teljesítmény" most is be van kapcsolva.
-Üzemidő sokkal jobb főleg a takarékos móddal.
-Akku használatnál nem lehet megnézni a kijelző használati idejét
-maga a rendszer pozitív irányba változott, gyorsabb, jobban konfigurálható,nincs akadás sem
-bugot egyet vettem észre, hiába állítom be, a jobb gomb nem hozza fel a menüt
-kamera is jobb lett (29fps lett a videóm), OTG is tökéletesNekem összességében tetszik.
magyarosodott is itt-ott, de a ki-be elég fura fordítás a menüben[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
Elindul a frissítési folyamat, majd a felénél kb megszakad....
Lehet hogy az a baj, hogy 4.0.3 recoveryjét rakom fel.
De 4.0.4-ét az ég világon sehol nem találni, beírtam kismillió féle képpen.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nyitott bootloaderre nem megy fel.....
pedig eddig minden frissítés felment érdekes. Csak vissza kellett tenni hozzá a gyári recoveryt.
Most viszont nem megy. Piros felkiáltójellel megáll a közepén....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Kérdés hogy ha ilyen jó ez a chip, akkor miért nem használják a gyorsítást sima videofelvételnél is.
A chip okos, a hardver elbírná...tehát kétlem hogy itt ilyen, vagy ehhez hasonló megoldásról lenne szó.
-
hurrikan
addikt
válasz balazs0102 #18671 üzenetére
Már bocsi, de a slow az lassú.....
lassított felvételt tud.
23fps-el rögzít alap állapotban és ICS-vel ennél nem is tud többet, JB-vel megy már a 30fps.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz balazs0102 #18650 üzenetére
Nagy sebességű videofelvétel alatt mit értesz?
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #18640 üzenetére
Sajnos nem, az volt az első, mikor rájöttem mit tud, hogy megpróbáltam HOX-ra is feltenni....
ki lehet szedni a apk-t, települ is minden root nélkül, de indításkor rögtön leáll :/Nem hiszem el, hogy erre Google PLAY-en nincs még program....
Avicularia:
Az is ment app data-t?
Ki tudnád szedni az apk-t esetleg?[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Lassan vissza állítgatom a gyári állapotokat, hogy ha jön az OTA, akkor már csak küldhessem rá.
Visszatettem a törölt appokat, Roise-t.
Visszaállítottam a gyári frameworkot, sytem.ui-t, animációkat, bootlogót, mindent.
Még csinálok egy recoverys mentést, majd a gyári recoveryt is vissza flashelem. Aztán várom az OTA-t. Szerintem napok kérdése. Legalább is a 44-es és 36-os CID közötti frissítési dátum közötti idő lassan letelik, és a 36 után mi jövünk-47
-44
-36
Gondolom mi jövünkMás:
Xperiakon van egy biztonsági mentés/visszaállítás app. Volt divat régebbi Xperiakon is, még 2.3-on.
De ez most sokkal több mindennél. Belső tárhelyre ment mindent. Telefonkönyvet, sms-eket, könyvjelzőket, hívás listát, feljegyzéseket, feladatokat, ébresztési időpontokat, beállításainkat mindenre nézve (téma, betűméret, háttér, fény és hang beállítások amit csak el lehet képzelni) továbbá az appokat,de ami a legfontosabb minden root nélkül menti az appok data-ját is!! Egy mentés majdnem 2GB-os persze ennek köszönhetően....
na egy ilyen app kéne nekem, és akkor zárnám is a bootloadert. Jelenleg is csak azért nem zárom mert egy csomó játékom veszne amivel június óta játszok. És sajnos a data visszaállítást csak a titanium tudja amihez meg root kell.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Tud valaki olyan téma visszaállítót ami visszaállítja a megváltoztatott témát eredetire?
akku ikon, statusbar stbHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nem tudom mennyien néznek közületek F1-et, de ez kib@sz@tt nagy videó:
Raikkonen eltévedésének okai az Interlagosi pályán
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #18334 üzenetére
Persze hogy lehetséges.
Mivel mikor átáll Wifire akkor 2G-t használ. Ha meg leszállsz wifireől frekvenciát vált 3G/HSDPA-ra.
Jó nagy házatok lehet nekem a legtávolabbi részen is maxon van a Wifi jelWifi tuning be van kapcsolva?
-
hurrikan
addikt
válasz Anulu79 #18331 üzenetére
Igen, én, még nyár legelején.
Sokszor leírtam kereső biztos hoz találatotBenHans
Térerő volt?
Mert ilyen akkor szokott lenni ha nincsen térerő és pont akkor hívnak. Vagy esetleg frekvencia váltáskor. (2/3G)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest