- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
Emilchen #36393 üzenetére
Háát!
Nekem idén nyáron jár le az előfizum, nagyon gondolkozom, hogy mi lenne az a telefon, ami ezt a készüléket le tudná váltani. Formailag nincs vetélytárs, szolgáltatásban csak a 4G hiáyzik, de az a szolgáltatómnál még nem érhető el, fényképekkel meg vagyok elégedve, kijelző is nagyon jó, talán a frissítés az, ami hiányérzetet kelt. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ismét szervizbe került a telefonom. Újra a sim foglalat makacskodik, nem tudom mit tudnak vele kezdeni, ha az első javítás után ismét előjött a hiba? Itt többen is írták, hogy alaplapot kell cserélni benne, de esőre ezt nem tették meg, mivel az IMEI száma az maradt a régi, meg nem is írták a szerviz lapon. Cserekészüléket kérdezték, hogy igénylem-e, de én a jól bevált DEFY-met vettem újra elő. Remélem gyorsak lesznek, mert már most hiányzik -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ennek a telónak az elődjét, kijelző elállás miatt javították, és cserélték a hátlapot és akkor mondták, hogy pont azért cserélik, mert mindenképpen feszegetik, tehát már nem felel meg az eredeti állapotnak. Egyébként szerintem ez nem olyan költség nekik mintha nekem kellene megvennem és cseréltetni, Ebay-n 5510 ft, nekik ez ennek töredéke -
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ma leadtam a Hox-mat szervizeltetni. Délelőtt elkezdte eldobálni a SIM-t, állandóan újraindult, a SIM-t többször ki-be tettem és kapcsolgattam a telót, néha pár percre megjavult, de később újra kiírta, hogy nem ismeri fel a SIM-t. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az a baja, de semmit nem segített, délután a boltban, szolgáltató, végezte. Cserekészülék nincs, a régi DEFY-mat kellett elővennem. Most várhatok 2 hetet. Remélem épen és egészségesen visszakapom. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Nem akarok vitát gerjeszteni, de egy fénykép, fotó az mindenképpen meg kell felejen az alapvető követelményeknek, mindegy mivel készült, hova szánjuk! Nem hiszem, hogy követelmény lenne az1:1-ben beküldés, tehát utólag is javítható lett volna.
A torony aranymetszésbe helyezésére is gondoltam, de az már tényleg komoly kritika lett volna ilyen oldalakon, ahol nincs komoly zsűri. -
Pistakiss
őstag
válasz
Zárzorró #31942 üzenetére
Háát!
Ha igazi fotó verseny lenne, már el is utasították volna a képet, bármilyen szép természeti jelenséget ábrázol! Ferde a horizont, balra dől az egész kép, legalább erre illene figyelni, ezért lehet a szerkesztést segítő vonalakat a kópernyőre kitenni, meg az aranymetszés beállítására.
Ne haragudj, hogy ilyet írok, de ezek a minimumok.
De hogy a márkát támogassam, nyomtam én is egyet -
Pistakiss
őstag
válasz
s3nsitivity #31000 üzenetére
Háát!
Ez a Zoe nagyon klassz, ha lesz időm, akkor az összes képemet, videómat megszerkesztem vele. Tetszenek a témák, meg hogy milyen klasszul összevágja a képeket -
Pistakiss
őstag
válasz
MerLinh #30949 üzenetére
Háát!
Mennyibe került ez a jobb lejátszóra váltás? Mit tudsz belőle profitálni, egész nap szinfónikusokat hallgatsz, mert máshoz nem nagyon kell a jobb lejátszó, pláne mobil kivitelben, ahol a külső körülményeket nehéz kizárni a legjobb fülesekkel is? Annyiért már egy jó hifi rendszert is lehet venni. -
Pistakiss
őstag
válasz
lcee79 #30876 üzenetére
Háát!
Gondolom azért a fejlődés ezt is hozza, nem véletlen az új felület. Azért remélem a képernyők pörgetését még többen fel fogják vetni és javítani fogják.
Egyébként tényleg, mintha gyorsabb lenne, most néztem a netet Chrom-al és sokkal gyorsabban töltötte be, talán a WIFI is jobb lett
A BF-et van valaki, aki bekapcsolta? Milyen tapasztalat van vele? -
Pistakiss
őstag
Háát!
A zárolt képernyőknél hiányoznak azok a jó kis lehetőségek, hogy pl időjárás, ahol esős időnél ment az ablaktörlő
(#30874) lcee79
Nekem most 626 mb-ot mutat, hogy eddíg mennyi volt nem tudom
Engem jobban izgatna az üzemidő, hogy javul-e
Szerintem a kikapcsolás előtti effekt lehet -
Pistakiss
őstag
válasz
lcee79 #30857 üzenetére
Háát!
Én is letöltöttem, nagyon tetszik.
A kérdésedre, ott van az, ahol volt, csak más nézetben.
Nekem is lenne kérdésem, az előző verzióban a képernyőket lehetett körbe léptetni, de itt nem és a beállításokban sem látom, hogy lenne rá mód. Ha ezt valaki megtalálta megköszönném, ha jelezné. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ez engem is érdekelne, mivel futás közben mindíg dugdosnom kell a fülest, mert kimászik a fülemből. Másik kérdésem, hátha használja valaki a cardio trainer programot futáshoz, véletlen elál&ítódott a térkép, műhold nézetre, de sehogy sem tudom visszaállítani, tudtok rá megoldást? Az újra telepítés se segített. Előre is köszönöm! -
Pistakiss
őstag
válasz
SimonYana #29341 üzenetére
Háát!
Szerintem csak iphon-hoz jó a lábkiosztás miatt, ezt azután merem állítani, hogy van két AKG fülesem is, amik szintén iphon-hoz készültek és egyik sem használható semmilyen más telefonnál. Szerencsére a kábeleik lecserélhetők, igaz csak fejhallgatóként funkcionál ekkor.
Gyártani gyárthatnának, pláne, hogy az Android már lenyomta az Ios-t, csakhogy vagy szerződés, vagy az i imádat miatt nem gyártanak. Egyébként az AKG készülékekhez, állítólag, lehet kapni átalakító kábelt Androidhoz, csak még nem sikerült beszereznem a hazai forgalmazónál, szerintük nincs ilyen, meg egyébként is mindent aranyárban mérnek -
Pistakiss
őstag
-
Pistakiss
őstag
válasz
LouiS22 #28467 üzenetére
Háát!
Ha jól gondolom ez a szolgáltató érdeke is, hisz a javítás időtartama alatt is igénybe veszed a szolgáltatást, ami egyeseknél lehet több tízezres forgalom is. Valamint volt már róla szó, hogy ha a javítás előre látható ideje kinyúlik a 15 napos határidőn túlra, akkor a szolgáltatónak ez kötelessége is. Tőlem minden esetben meg szolkták kérdezni, hogy kérem-e a kölcsönkészüléket. Ha kérek, akkor írnak külön szerződést is, hogy visszavárják. Tehát szerintem nem csak ujjbegyből szopott dolog ez. Persze ettől lehetnek még más törvények és példák is. -
Pistakiss
őstag
válasz
blakey #28350 üzenetére
Háát!
Szerintem ez a telefoncserélgetés olyan, mint a kábítószer-függőség. A legtöbb ember csak a szükséges időközönként cserélgeti a készülékeit, sőt vannak, akik annyira "kihordják", hogy már tényleg használhatatlan, mire cserére kerül.
A HOX-ról és a többi csúcsgépről az a véleményem, hogy szinte kihasználhatatlan lehetőséggel bírnak, amiket hiányolnak és hibának tüntetnek fel az olyan, mint az új divat a ruhában, teljesen felesleges dolgok, senkinek sem kellenek, de az egyikben van, hát kell a másikban is. A cserélhető akkuról, még senki sem mondta más fórumokon, hogy annyira megérné cserélgetni az akkukat, a régebbi telómban is csak azért vettem ki az aksit, mert a memóriakártya máshogy nem volt hozzáférhető. -
Pistakiss
őstag
-
Pistakiss
őstag
válasz
Pityukaka #27249 üzenetére
Háát!
Szerintem a legjobb kiinduiópont az autós tartó, ehhez könnyedén lehet barkácsolni megfelelő rögzítést bármilyen állványfejhez. Egy ilyen autós tartót már kb 2000 Ft-ért is meg lehet venni, hozzá ragasztással, csavarozással lehet megfelelő állványtalpat rögzíteni -
Pistakiss
őstag
válasz
bandy13 #26674 üzenetére
Háát!
A 16 Gb-os telefont késöbb adták ki a 32-s mellett, ez van most a VODAFONE kínálatában. A tárhelyen kívűl mindenben egyeznek. Mivel OTG kábellel bővíthető a memóriája, ezért nem olyan nagy probléma, hogy csak 15 Gb-tal gazdálkodhatunk, egyébként is könnyebb egy külső háttértárat nagyobbra cserélni és zenéket filmeket rátenni, mint a telefont csatlakoztatni a pc-hez -
Pistakiss
őstag
válasz
bableves88 #26633 üzenetére
Háát!
Akkor elég fiatal, hogy ez gond legyen, én 61 vagyok, két éve van "okostelefonom" -
Pistakiss
őstag
válasz
bableves88 #26631 üzenetére
Háát!
Szerintem szedd le az összes HOX-hoz való dolgokat, indítsd újra a pc-t és úgy próbáld meg, másik USB porton a telepítést. Hány éves az édesapád, hogy ezek nehézséget okoznak neki? -
Pistakiss
őstag
válasz
LouiS22 #25702 üzenetére
Háát!
Ezt, az első mondatodat nem is vitattam, hisz nem is írtam ilyet.
A hsz-ed második részét gondolom nem nekem címezted, mivel egy szót sem szóltam a cserekészülékről, én nem is kértem, mert még megvan a Motorola Defy-m. Fel sem ajánlották, amikor leadtam javításra a HOX-mat, egyből a DEFY-ba tettem át a SIM-t -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha nem pesti, vagy egyéb nagyvárosi átvevőhelyről van szó, akkor nem várható, hogy naponta vigyék-hozzák a készülékeket. Az én esetemben, 9 nap alatt fordult meg a készülék, ebből 1-2 napot volt a szervizben, a többi várakozás és utazás volt. Az üzletből hetente 3x vitték hozták a javításra és vissza a telefonokat, tehát ha hétfőn 12 után vittem be a telefont, akkor szerdán vitték el és ha pénteken elkészült a szervízben a javítás, akklr is leghamarabb szerdán kaphattam kézbe, mivel a szállításba be van iktatva egy központi elosztó. Tehát nem mindenkinek egyforma a visszajuttatási idő hossza -
Pistakiss
őstag
válasz
Bulitt #25139 üzenetére
Háát!
Ezzel az állítással vitatkoznék!
Az autofókusz mindkét esetben működik, tehát próbál élességet állítani a kamera rész. Az "exponáló" gombra nyomva a középre próbál élességet állítani, bár makrónál még ez nem sikerült nálam, pláne ha túl nagy a távolság a közeli és távoli tárgynál. Az ujjal tapizásnál a fókuszpont a nyomás helye lenne, ha nem mozdítjuk el közben a telefont. Azt a lehetőséget találtam eddíg a legjobb megoldásnak, közeli tárgyaknál, hogy a fényképezni kívánt témát középre teszem, ha olyan a kép késöbb is lehet a kompozíciónak megfelelően vágni, majd megvárom amíg a telefon élesre állítja ós ezután exponálok.
Az általad leírt auto élesség állítási metódus akkor lenne igaz, ha minden automatikusra lenne állítva, ugyanis ahhoz kellő élességi mélység kell, ami csak magas érzékenységgel, szűk rekesszel oldható meg, vagy pedíg nem lesz éles, amit szeretnénk. Így viszont megnőhet a képzaj is. -
Pistakiss
őstag
válasz
falijja #24254 üzenetére
Háát!
Ennek örülök, de ettől még egy plusz, nem optikai elem, mindenképpen ront a kép minőségén. Nem véletlen, hogy egy jobb objektív megtervezése olyan sok időbe telik. Még a mobil objektíveket is azért tervezik és vitelezik ki olyanra, amilyen, mert az adott lehetőségekhez, méret, felbontás, kell alkalmazkodni, ebbe már nem tervezik be az ilyen "extrákat". Továbbra sem tartom jó megoldásnak a kijelzővédő fólia használatát, mert még azt a minőséget is lerontja, amit ki tudtak hozni a HOX objektívméből. Itt van a fólia, ami ugye nem megfelelő fényáteresztéssel rendelkezik, nincs optikailag a fénytörése hozzászabályozva az optika többi részéhez, valamint van egy ragasztóréteg, ami még rosszabb. Bizonyos körülmények közt lehet kicsi a kép romlása, de más esetekben teljesen használhatatlanná teheti a képet, itt előjönnek a különböző színi hibák, lágyság és élességi problémák, vonalaknál kettőződés. Egy-két karc, ami közel van az érzékelőhöz, kevesebb hibát tud okozni, mint ez a teljes lencsét beborító homály. -
Pistakiss
őstag
válasz
Zsirmanc #24231 üzenetére
Háát!
Így viszont csodálkozom, hogy ezt úgy javaslod, mintha tényleg ez lenne a megfelelő, veszteségmentes megoldás.
Én nem javaslok semmilyen, a fény útjába kerülő, vagy azt befolyásoló eszközt tenni az objektívre. Ennél még az is jobb lenne, ha az objektív köré, kb 3-4 mm-rel nagyobb lyukátmérővel egy az objektív szinjétől elálló gyűrűt ragasztanánk, akár vékony gumiból, vagy más puha anyagból, védve azt a sérülésektől, ha letesszük az asztalra -
Pistakiss
őstag
válasz
Zsirmanc #24229 üzenetére
Háát!
Szerintem, ha jobban megnéznénk, találnánk különbséget, nem kicsit. A fényből sosincs elég a fotózáshoz, nem véletlen a 2,4-s optika, ami ezzel a fóliával biztos lemegy 3,5-5,6 közé. Ezt főleg kis fénynél és mozgó témánál lehetne ellenőrizni, de a képek exif adatait is meg lehet nézni elötte-utána, természetesen úgy, hogy mielött feltesszük a fóliát készítünk egy képet azonos körülményekkel, azonos témáról és fóliával is. Valamint, mint már írtam, az élességből is veszít a fotó, lágyabb lesz a kép és még a fólia széle miatt, iphon 4-nél volt hiba, oldalsó fénybeszűrődés lépett fel az üveg hátfalnál és vakuhasználatnál. nem véletlen, hogy yz objektívek fekete foglalatban vannak, a lencsék széleit is külön lefestik feketére, nehogy bevezessék a lencsébe a fényt. -
Pistakiss
őstag
-
Pistakiss
őstag
válasz
enginev3.0 #23660 üzenetére
Háát!
Azért azt már ne kelljen magyarázni, hogy a 3 és 8 mp-es képfájl között mi a különbség. Csak azt érdemes megfontolás tárgyává tenni, hogy a felhasználás feltételeinek melyik felel meg.
A kettő között akkora különbség van, mint a filmes világban a kisfilm (24x36 mm) és a "rollfilm" (60x60mm) között. Gondolom nem hiszi senki sem, hogy a kettő ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, azonos technikai háttér (Objektív minősége, képkivágás és expozíció) és körülmény mellett. Az más kérdés, hogy a 6x6-os filmről is lehet kisméretű képet készíteni és a kisfilmről is nagyméretű nagyítást.
Nem véletlen, hogy a profik középformátumra dolgoznak, a digitális hátfalakkal is, a nagyobb képméret-felbontás több részletet tartalmaz, jobban nagyítható, akár plakát méretre is. Persze, ha valakinek csak képeslap méretben kell, annak felesleges, mint a mai gépeknél is, de azért nem árt ha van egy kicsi tartalék a képben
Jó éjt mindenkinek! -
Pistakiss
őstag
válasz
enginev3.0 #23655 üzenetére
Háát!
Nem éppen erről beszélgettünk, de nem hülyeség a kérdésed.
A lényeg, hogy mire szánod a képet, ha csak a telefon memóriájában, vagy feltölteni facéra, vagy egyéb közösségi oldalakra, akkor elég a 3 mp, ha átteszed pc-re, vagy képeket készíttetsz belőlük, akkor a 8 mp. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Néztem az általad ajánlott cikket, de szerintem ez se árul el semmit a szenzorról, csak annyit, hogy van, de hogy milyen technológiával, arról egy szó sincs, azt meg hogy a nagyobb pixel több fényt képes befogadni, a rekesz megnagyítása, több fényt enged a szenzorra, azt enélkül is tudja mindenki, aki tanult fizikát. -
Pistakiss
őstag
válasz
Pistakiss #23651 üzenetére
Háát!
Hogy látszon a teljes tesztábra is, ebből lettek kivágva a részletek:
Abban igazad van, hogy nem minden a pixelszám, ez egy bizonyos méret felett igaz, meg a kicsi ugrásoknál, de ekkora különbségnél már érdekes, mint a 4 mp és a 13 mp, ha csak a képek teljes méretét vesszük, nagyítás és konvertálás nélkül, már akkor is túl nagy lesz az eltérés, és itt főleg a vonalfelbontás számít, ami ugye az élességgel is összefügg. A filmes világban a vonalpár szám az objektívek felbontását jelentette, mivel a filmek felbontása, azonos nyersanyagnál azonos volt, ma viszont a szenzor felbontása a mérvadó, mert az objektívek már elérték a maximumot, általános felhasználásra gondolok. A profi gépeknél még a mai napig korrigálják az objektívek felbontását, mivel a nagy felbontású DSLR-k és a középformátumú hátfalak ezt követelik -
Pistakiss
őstag
Háát!
Gondolod, hogy telefonban szórakoztam ezekkel?
Az Olympus DSLR-m szerkesztő programjával készítettem a képeket, Olympus Studio 2-vel
Szerintem ennek nem teszik ki magukat, ezért mondtam, hogy valami van a dolog mögött, simán 4 mp-s kamerát bármilyen nagy méretű pixelek vannak az érzékelőn, nem fognak bele tenni, lehetetlen, hogy ekkorát lépnének vissza -
Pistakiss
őstag
Háát!
A 3 mp-nél lévő elmosódás a felbontásból adódik eleve, itt főleg a legsűrűbb vonalrészt kell nézni, több képet is készítettem, mindenhol összefolytak a vonalak, persze ezen én nem is csodálkoznék, ez így lenne állványról készített képnél is, A 8 mp-nél 2,5x több pixel jut egy képpontra, a 4 mp-el szemben, tehát, ha egy vonal 1 mp széles és ugyanannyi köztük a távolság, akkor a 3 mp-nek eleve össze kell folyniuk, mivel azok ezt nem tudják leképezni, mert a 2,5 szeres képpontra már majdnem kettő vonal esik
De csak a feltevésetekre készítettem még két képet 3 mp felbontással, mindkettőnél összefolyt a sűrűbb vonal. mivel mindegyik képet kézből készítettem nem hinném, hogy pont a 3 mp-nél lenne álladóan bemozdulás -
Pistakiss
őstag
Háát!
Nem hagyott a kisördög, készítettem pár képet, tesztábrát fényképeztem le azonos körülmények közt, és hogy ne legyen off a HOX-al. Az egyik 8 mp-s felbontásban, a másik 3 mp-ben, csak az egyenlő nagyság miatt a 3 mp-t felkonvertáltam méretben a 8 mp-hez illő méretre.
3 mp:
8 mp:
Azt hiszem jól látszik a különbség a két kép közt, A képeket normál méretre nagyítva látszik a különbség, Ennél lenne még szemléletesebb ábra is, csak most nem találtam, így csak a legsűrűbb vonalaknál és a vonalak szélén látszik a különbség, sajnos ezen az ábrán nem volt rézsútos részlet, ahol a recésséget lehetett volna szemléltetni -
Pistakiss
őstag
válasz
FeRRaR1 #23638 üzenetére
Háát!
Egy topik hsz-ra írtunk, tehát, ha a mi hsz-k nem való ide, akkor téma felhozatala sem!
Ha a kép felbontása nem lenne érdekes, akkor más gyártók miért nem e szerint járnak el? Egyébként továbbra isúgy gondolom, hogy valami Foveon-ra hasonlító megoldás áll a háttérben, mert másként nem lenne értelme ennek a nagy felhajtásnak. A nagyítás az nem feltétlen azt jelenti, hogy az egész képet nagyítjuk, amiben igazad lehet, hanem a részletekben nagyítást is, valamint a kép részletgazdagsága is a felbontás nagyxágától függ, hogy az objektív vonalélességét át tudja-e vinni a képre. És utoljára, nem mindenki csak a memória kártyának fényképez, vannak, aki esetleg ki szeretnék nagyíttatni a jobban sikerült képeiket, ott azért kellenek a mp-k.
Hogy fényképeztem-e vele? Természetesen nem, de te sem, viszont volt már pár fényképezőgép a kezemben, hogy tudjam mit írok! Ha tévednék, akkor előre is bocs.
Ez volt a témában az utolxó megjegyzésem, hagyjunk más témában mást is szóhoz jutni. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Nem azt írtam, hogy Foveon , hanem, hogy hasonló, mivel három rétegen helyezik el a három színnek megfelelő szűrővel az érzékelőt. A hagyományos Bayer szűrős érzókelővel ellentétben, ahol egy pixelcsoport 4 pixelből áll, tehát a 13 mp-érzékelőnél 4-el kell osztani.
Egy korábbi leírásban ezt olvastam. Nem hinném, hogy visszalépnének 4mp-re, mégha a pixeleket megnövelték volna is, a 4 mp az bármilyen szép zajtalan és világos, akkor is csak 4 mp. -
Pistakiss
őstag
válasz
BenHans #23619 üzenetére
Háát!
Mi az, ami nem érthető? Annyit írnak le, hogy a rekeszérték 2, a képérzékelő lapka 1/3", ami a 24x35 mm-kisfilmhez képest, kb 7-8x kissebb képátlót jelent, míg más telefonoknál ez sokkal kissebb méretet ad, a képérzékelő fizikai felbontása 4 mp, de ezt meg kell szorozni 3-al, mivel ez az érzékelő három rétegből áll, piros-zöld-kék, míg a többi érzékelőnél ez egy rétegen van. A SIGMA- nak van hasonló érzékelője (Foveon a neve) a DSLR-ek között, nagyon szép és zajtalan képei vannak, mivel az azonos fizikai méretű érzékelőkhöz képest 3-4x nagyobb egy pixel mérete. Itt sajnos a három réteg miatt nagyobb a fényveszteség, ezért is nagyobb a rekesz legnagyobb nyílása. -
Pistakiss
őstag
válasz
Jamesch #23555 üzenetére
Háát!
Szolgáltatói szervizelésről tudok beszélni, szállítással együtt, átlag 9 nap alatt fordult meg a telefonom. A 30 napos és 3x visszaküldést tudom mondani példának. A 9 napban általában benne volt 1-2 nap pihenés az üzletben, mert nem minden nap szállítanak vidékről. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ezen nincs mit érteni, valami deformálódott, vagy a ház, vagy a kijelző, gyárilag és a ragasztó elengedte. Nálam is elsőre kijelző csere volt, de az is elállt és mozgott, ezért visszaküldtem és ez után lett készülékcsere. Nálad egyből cserélni kell, mivel még nem telt le a 3 munkanap. -
Pistakiss
őstag
-
Pistakiss
őstag
-
Pistakiss
őstag
válasz
begrimisu #22713 üzenetére
Háát!
Szerintem ha normális helyről veszed, normális áron, akkor már nem lehetnek kétségeid. Egyébként használt készüléknél érdemes jobban utánanézni a menüben a "névjegy"-nél, ott ugyanis minden le van írva, ami lényeges és árulkodó lehet.
Telefon azonosítója, hardver és szoftver információk! -
Pistakiss
őstag
válasz
LouiS22 #22142 üzenetére
Háát!
Tegnap nekem is volt egy ilyenben részem, a HOX-al. Miközben a kezemben tartottam a telefont, a kutyánk felugrott a kezemre és kiverte belőle. A kezemből repült vagy 2 m-t és a kövön, járólapon landolva, pofával lefelé, még csúszott is. Lelki szemeim eiött egy ripityára tört kijelzőt láttam, míg fel nem vettem a földről. Szerencsére van rajta fólia, így csak az karcolódott meg, egyéb hibát nem észleltem rajta. Gondolhatjátok mekkora kő esett le a szívemről.
Elötte Motorola Defy-om volt, még megvan, azzal semmi ilyen kalandom nem volt, pedig azt erre képezték ki. -
Pistakiss
őstag
válasz
Pityukaka #22121 üzenetére
Háát!
Én csak ötleteket tudok, a leleményesség, kézügyesség a leghasznosabb ötlet, sőt még büszke is az ember magára, ha valamit alkotott. Minden kiegészítőmet, tokot állványt magam készítem, mások által eldobált dolgokból, csak meg kell látni bennük azt amit szeretnék készíteni. Erre a kérdésedre reagálva dobtam össze egy töltő, dokkoló állványt, kb fél órás munkával. Igaz már régebben is jól szolgált egyszerű állványként az eszköz, de megfelelő mikro usb dugasz nélkűl nem tudtam töltő-dokkolóként használni. Kb egy hónapja találtam egy 90 fokos mikro usb csatlakozót és most megépítettem vele az állványt.
A róla készített képeket még konvertálnom kell. -
Pistakiss
őstag
válasz
Avicularia #22038 üzenetére
Háát!
Cserekészülékként nem a javítási időre adott készüléket értem, ez a kölcsönkészülék, hanem egy a javításra beadott készülék újra cserélését, amit minden csomagolás és dokumentum nélkűl dobnak elém és higgyem el, hogy gyári új! -
Pistakiss
őstag
válasz
Avicularia #22031 üzenetére
Háát!
Nagyon sajnálatos a dolog. Aztán csodálkoznak, amikor az ember bizalmatlan a szervizeléssel kapcsolatban, meg amikor nem veszem át a cserekészüléket, amit egy többször használt uzsis zacskóban dobnak az ember elé. -
Pistakiss
őstag
válasz
kontrabass #21112 üzenetére
Háát!
Az ikont csak a kezdőképernyőről tudod törölni, az alkalmazások közül nem, szerintem.
Most néztem, az alkalmazások megnyitásakor megnyitod a menüt, fent jobbra a 3 pont és ott választható az alkalmazás elrejtése, lehet erre gondolsz, kiválasztva a játék ikonját nem látható az alkalmazások között. Remélem tudtam segíteni. -
Pistakiss
őstag
válasz
kontrabass #21110 üzenetére
Háát!
Csak az ikonját, vagy a programot is? Ha programot akarod, akkor egyszerűen hosszan rányomsz, a menüben és belehúzod a szemetesbe, vagy megnyitod az alkalmazáskezelőben és törlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest