- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
dani993 #23342 üzenetére
Érdekes. Ezeken a képeken egészen bejön pedig a leaket utáltam. Mondjuk a menu gomb nem tudom, hogy van megoldva, mert a helyén a logó nem tetszik illetve abal felső sarokban elhelyezett érzékelőkkel sem vagyok kibékülve.
(#23344) enginev3.0: egyet értek. Valószínűleg, ha megnyomkodás után is meggyőz akkor marad a fekete. A fehér-szürke nem jön be. Mondjuk jöhetne barnában.
-
Lacopapi
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
dani993 #21598 üzenetére
Sima ROM-ra is van ezer téma
nekem 25db van fentMás:
Ma megjött tesztre a HOX+
hát gyerekek..... porba döngöli a HOX-ot. Összerakás sokkal kellemesebb, jobb az anyagminőség, a kamera, az üzemidő, a hangszóró hangosabb teltebb hangzású. Sebesség sokkal jobb, sehol egy mikor lagg. Olyan makró fotókat csinál hogy beszarok rajta. Miközben a HOX-om már 8-10cm belül halott ilyen téren. Kevésbé melegszik mint a HOX, a LED értesítés jelző tizede akkora épp egy tűhegynyi (egyetlen mikrofuratot világít be) Telefonálás közben is jobb a hangminőség. Übereli mindenben a sima HOX-ot.Pont jókor jött, saját sima HOX-om úgyis a szervizben van
az Incredible S amit csere telónak kaptam meg 1hét alatt kiakasztott xD -
-
-
baani59
aktív tag
válasz
dani993 #20411 üzenetére
Összejött végül a Wifi Direct kapcsolat a HOX és a TF101 között?
Nálam valamiért nem működik. A HOX-on gyári JB van, a TF101-en AR HD ICS.
Mind a kettőn el tudom indítani, de nem látják egymást.Amikor még a HOX-on is ICS volt, látták is egymást, de ennyi - használni nem tudtam semmire.
-
Youri
veterán
válasz
dani993 #20342 üzenetére
Érdekes... Csakhogy ezek a dolgok nem így működnek
Az ólommentes BGA problémáit nem egy hirtelen lekapcsoló bios fogja megoldani... Ha 110 fokon használod a laptopodat, ne lepődj meg, ha majd elkezd csíkozni
Amúgy engem a magas hőmérséklet fogása jobban zavar, mint a lehetséges következmények...
-
bounty123
őstag
válasz
dani993 #19843 üzenetére
Oké ez lehetséges. Viszont ez egy olyan erős hw, hogy tényeg nem érzem szükségét a mókolásnak, főleg garivesztés terhe mellett. Anno az első androidom csak 3rd party rommal, ext adat+swap partis bűvészkedéssel volt használható, nem sírom vissza az állandó visszapakolgatásokat, app beállítgatásokat, az állandó késztetést a frissítésre, mikor 2 naponta kijött egy újabb rom verzió. Persze azért megvolt a maga szépsége, ezt most a zte blade-emen élem ki
-
Xaels
félisten
válasz
dani993 #19141 üzenetére
Jó gyerekek voltunk. A Mikulás hozott JB-t meg ST Teasert
Már vagy egy tucatszor megnéztem. Már el is felejtettem jövőre milyen filmeket is akartam megnézni, ez meg fogja határozni a jövő évem mozi tekintetében.
(#19144) dani993: nekem is mindig ott csücsül BRrip verzió a telefonon, ha esetleg unatkoznék van ami mindig feldobja a napom. Sok begyepesedett fan mindig sír pedig JJ nagyon eltalálta a vonalat szerintem. Megvan a klasszikus ST is meg a kicsit modern akció/látvány is és ahogy nézem itt is lesz bőven kibeszélni való.
-
rígel
őstag
-
mumk1
addikt
válasz
dani993 #18565 üzenetére
A leírások szerint ilyenekkel is működik, csak nem biztos hogy megéri 50$-t venni 69$-ért.
-
rígel
őstag
válasz
dani993 #17868 üzenetére
Szerintem nem ugyanakkora, de majd utánanézek. Nem is milliméterről, hanem néhány tized milliméterről van szó. 15-16% a kapacitástöbblet, ilyen mértékű térfogat növekedéshez fél mm vastagság növekedés sem szükséges.
Valahol mintha olvastam volna hogy vastagabb, de mostmár utánanézek.. -
LouiS22
veterán
válasz
dani993 #17687 üzenetére
Tudod, majd ha egy moderátor mondja, akkor én is mondok neki dolgokat. Pl. volt ma is olyan, amit simán lehetne moderálni, de mégsem történt meg. És az azt hiszem komolyabb vétség volt, mint az én három válaszom. Na mindegy. Egyébként nyugodtan jelentsd nekik, jöjjenek, szóljanak, töröljenek. A közösség jól elvan itt, néha egymásnak esünk, anyázunk, de segítünk egymásnak. Te meg megérkeztél ide nagy elánnal, aztán egyből egy ilyen baromsággal jössz. Mellesleg nem szenvedek rangkórságban, pont leszarom, hogy mi van a nevem alá írva. Ez itt nem erről szól - szerintem.
Pistának pedig köszönöm
-
Pistakiss
őstag
válasz
dani993 #17684 üzenetére
Háát!
Erre vannak a moderátorok, senki sem kért fel erre, szerintem! Ha valakit zavar, az reklamálhat a megfelelő helyen, nem kell itt rendőrködnöd, ha szabály, ha nem szabály!
Egyébként, az ilyen önkéntes rendőrködők beszélnek a pontgyűjtésről, nevettséges!!!! Most írtál két felesleges, nem témába vágó hozzászólást!
Én még ellennék a kezdő ranggal, mit nyerek azzal, ha 10000 hsz-t írok, ingyen kapok benzint? :_( -
Pistakiss
őstag
válasz
dani993 #17682 üzenetére
Háát!
Szerintem olvasd el, azokat a hozzászólásait, amik miatt most reklamálsz! Minden új hozzászólása más-más hsz-hoz kapcsolódik.
Imádom az ilyen "önkéntes rendőröket", ha téged zavar, akkor "ugorgyunk". Engem nem zavar, viszont érdekel a véleménye!
Ha nem tudsz érdemben a topik témájához hozzászólni, akkor jobb lenne, ha hallgatnál, nem bántanál meg vele! -
-
Youri
veterán
válasz
dani993 #17460 üzenetére
Alap esetben a bootloader azt írja, hogy LOCKED. Kinyitva azt írja, hogy UNLOCKED, visszazárva azt írja, hogy RELOCKED. A második és harmadik opció garancia-mentességet biztosít.
MOD: A HTC hivatalos álláspontja szerint ilyen esetben nincs gari. Persze, lehet keresni kirívóan egyedi eseteket, amikotr ennek ellenére megcsinálták, de nem kellene etalonnak tekinteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest