- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
gyuri81 #18075 üzenetére
Tudok róla, volt S3-am, de ha "természetes" -re vagy "film"-re teszem akkor meg egy mezei LCD-nél is sokkal de sokkal fakóbb.
Még megvolt a neo-m, amikor az S3-at vettem, hagyományos módban az S3 olyan fakó volt, amilyet még nem láttam, a neo színvilága porba alázta. A gyári "szokásos" és "dinamukus" beállításon meg igen is szaturál, méghozzá nagyon.
Ez mindenki tudja, szaklapok, teszterek is rendszeresen megírják, csak nagyol elvakult AMOLED fanok próbálják meg tagadni. Nagyon sokan emiatt nem veszünk AMOLED-et, na meg a gyenge fényerő miatt.
Nincs ezen mit vitázni, ami tény az tény.Van akinek tetszik a szaturált színvilág, van akinek meg nem, ennyi. Akinek nem tetszik nem vesz AMOLED-et, akinek meg tetszik az igen. Egyszerű.
de tényeket azért ne tagadjunk le
én pont a kijelző miatt váltottam HOX-ra S3-ról. Meg az anyagminőség miatt.
-
Hegasus
senior tag
-
hurrikan
addikt
válasz
gyuri81 #16464 üzenetére
Gondolom ezt viccnek szántad.
rengeteg telefont tesztelek és spontán is rengeteg fordult meg a kezemben de az OneX-en kívül eggyel sem találkoztam amiben csörögne a kamera.
Persze engem nem zavar, mert a működést nem befolyásolja. Csak azért maradjunk reálisak.autófókusz minden telefonban van már lassan de a kamera egyikben sem csörög-lötyög.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
gyuri81 #11940 üzenetére
Az, hogy a szolgáltatódnak annyi esze volt hogy berendelte a 0. szériát egyből, sokat, vagy valami selejtet, nem egyenlő azzal, hogy a HTC szar.
Én amit vettem érdekes módon nem hullámzik, se wifi se pixel hiba.
3 kollégámé szintén hibátlan.De biztos bennem van a hiba, vagy a többi hibátlan készülék tulajdonosban.
4 magos tesztben is mind a két szerkesztő ezt választotta volna érdekes.
Vegyél mást, és legyél boldog vele...
-
Dicker
őstag
válasz
gyuri81 #11940 üzenetére
Na, és te miből veszed, hogy a szolgáltató nem adta párszor ugyanazt a készüléket a kezedbe?
Mert megteszik, hogy visszacsomagolják. Amúgy meg legyél rambóó, rendeld meg neten, mint ahogy én meg sokan mások. KP.-i raktárból kapottakkal érdekes módon nincs gond általában. Hidd el még belegondolni is rossz,ezzel a kevés infóval is a birtokomban, hogy mi mehet egy-egy t-pontban, vagy akármelyik szolgáltató boltjában. -
Hegasus
senior tag
válasz
gyuri81 #11885 üzenetére
Ma egész nap csak könyvet (pdf) olvastam, és mit ne mondjak elég jó lett...
Mivel otthon voltam, így a net az asztali gépen ment, tehát wifi, meg 3g off, és 40 %-os fényerő, de akkor is elég jó lett, (angry birds-el is volt egyszer 4 óra játék idő), de mikor a wifi be van kapcsolva akkor 2,5-3,5 óra szokott lenni... használattól függően. Elég durván eszi az akkut a wifi meg a 3g.Szerk.: És természetesen minden gyári.
-
Dicker
őstag
válasz
gyuri81 #11885 üzenetére
Kevés használattal: maximum 4 nap.
Átlagossal: maximum 2 nap
Erőteljes igénybevétellel: még mindig 1 nap, mint minden más telefonKijelző:
3-4 óra, és ez 18-36 óra készenlét mellett. Szóval nem úgy, ahogy a tesztelők, hogy az elejétől fogva megy a képernyő gyakorlatilag megállás nélkül, és akkor lett 5 óra.- a fényerőt manuálisan állítom, ha kimegyek maximum, ha bent vagyok 30%.
- wifi megállás nélkül megy, ha nem lenne akkor azonnal kapcsolódik a mobilnetre
- email, időjárás, dropbox, google fiók, facebook szinkron
- helymeghatározás, stb. bekapcsolva
- skype fut -
g0n21
senior tag
válasz
gyuri81 #11507 üzenetére
" I called HTC today (8may2012) and they said it is a known issue, but he had no information wether they are fixing it in a new batch." Ez a szöveg a szép a videó alatt...
Más...most találtam ezt a videót, tök véletlen, a pengetős szétszedés szó szerint fájt!!!
Ez tényleg suckszerű?
-
BenHans
addikt
válasz
gyuri81 #11482 üzenetére
gyuri81 nek teljesen igaza van! 2szervizessel beszéltem azóta és mindkettő azt mondta hogy erősebb, ujjal történő nyomásra sem szabad csinálnia, mert ez a kijelző rétegzésének valamint az illesztésének a hibája! Az enyém is ilyen volt és nem tartottam rá igényt, csak azért mert "használatban ugysem mindig érinted úgy"... leszarom hogy érintem ha egyszer fennáll a hiba. A pixelhiba meg no comment...
Nem kellene a jelenlegi piacon más készülék, mert most ki fogják cserélni az enyémet és bármit választhatok helyette, de érdekesség a páromé, ami akármennyire nyomom akárhol nem csinálja és erre mondta a szervizes hogy ilyennek kell lennie. Persze nem a HILTI fúrókalapáccsal mentem rá de ujjal történő nyomásra nem szabad ezt produkálnia.Azzal nem értek egyet hogy a vodához megy a szar, mert a páromé is onnan van, és tényleg nem tudják ilyen módon kiválogatni. Azt tudnám elképzelni még hogy mondjuk külön gyártósoron készülnek a szolgáltatókhoz szánt darabok és ott van valami probléma de találgatásnak és feltevéseknek nincs helye itt sztem.
de végülis lehet hogy mivel túl hibátlan a páromé az a hibás.
-
LouiS22
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
gyuri81 #11482 üzenetére
Én bementem megjelenéskor a t pontba be se tudtam kapcsolni, mert nem volt feltöltvbe az akksi, és csak itthol 20 perc múlva kelt életre, és azóta használom... pixelhibám nincs, a kijelző ha ráfekszek akkor a széleken hullámzik, de leszarom, szolgál rendületlenül, és nem 10 bar nyomással szoktam tapizni
-
falijja
őstag
válasz
gyuri81 #11474 üzenetére
Nekem a bal felső résznél hullámzik be ...de ha a kijelzőt nyomom akkor meg egyáltalán nem...minek nyomkodnád a telefon szélét...? jó oké értem hogy ennyiért ne legyen már semmi baja de egyáltalán nem zavaró hidd el.....én soha nem vettem volna észer ha nem írod mint már írtam is....inkább próbálj meg olyant kifogni ami nem pixelhibás....
-
hurrikan
addikt
válasz
gyuri81 #10730 üzenetére
Kijelző hibákat sosem fogja kinőni, mert a beszállító folyamatosan visz ki később meghibásodó darabokat. Ez a többi márkára is nagyon jellemző most.
Legfeljebb a Wifi hibákat, illesztési hibákat ilyesmiket fog kinőni. De ilyenek mint a pixelesedés, sárgulás, mindig is lesznek.
De látod az enyém még márciusi. Áprilisba lett véve és azóta is hibátlan. Tehát teljesen random ez.
-
hurrikan
addikt
válasz
gyuri81 #10502 üzenetére
Hát nem tudom.
Pont ugyan ezeket használom Ion-on, és az egy éjszaka altt 1-3%-ot merül. 12óra alatt.
Tehát... nem tudom...
Ugyan ezeket használtam XperiaP-n is ami még az Ion-nál is jobban teljesített, ahogy a tesztemben is publikáltam a videót róla. Volt hogy 14óra alatt mindössze 1%-ot merült. -
Eli577
senior tag
válasz
gyuri81 #10421 üzenetére
Hú és akkor mi van, te ujjgyakorlatot csinálsz a telefonon, vagy nyomásvizsgálatnak veted alá? Hidd el, hogy vajmi keveset jelent ez az egész, pont telibe kakálják azok a userek akik HASZNÁLJÁK a készüléket, nem pedig benyomkodják. Ha 500 kilofont-tal
benyomod a szélét, akkor behullámzik. Inkább nyomogasd meg egy kutya orrát azzal az erővel, az nem csak hullámozni fog....
-
hurrikan
addikt
válasz
gyuri81 #10362 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni, az enyémet valami istenség gyártotta vagy áldotta meg!!
Se pixel hiba, sem hullámzó kijelző, sem wifi hibák, sem kijelző sárgulás, sem karcolódó gorilla, se fagyások, se újraindulások. Se semmilyen hiba amit írtok.
Engem a 3pont sem zavar. Szoftverrel is elégedett vagyok naggyarészt.ami zavar:
- az a forrósodás/rövid üzemidő/ha forró vagyok nem töltök
-karcolódó kamera plexi
-csuklópánt rögzítési hibaA legelső nem HTC találmány. Ugyan ezt csinálja a 4XHD, ma tudtam meg. Tehát ez a Tegra3, nem csak a forrósodás és a kis üzemidő (mert azt eddig is tudtuk) hanem a melegedéskor nem töltés is.
Utóbbi kettő a HTC sara. -
LouiS22
veterán
válasz
gyuri81 #10331 üzenetére
Nekem egy kérdésem lenne: miért nyomkodod a kijelző melletti fekete keretet?
Ez pont olyan, mint azok, akik markolásszák a fényképező körül és azt mondják, hogy nahát, szar a wifi, ez egy fos telefon, hogy lehet ilyet csinálni.
Lehet, hogy én tudom rosszul, de milyen alkalmazás van, ami a kijelző körüli fekete keretet érdemben hasznosítja? Az a baj, hogy találtál valamit, ami nem tetszik és most ezen lovagolsz.
Megnéztem, nekem is megjelenik ott. Megnyomtam az LCD tévé kijelzőjét. Ott is. Sőt, a monitoromon is ugyanez a jelenség van. DE BAROMIRA NEM ÉRDEKEL
És ez szerintem is minden LCD velejáró sajátossága. Használd a telefonod, ne az ilyen youtube-os hülyeségeken lovagolj. Bassz rá egy kalapáccsal, akkor meg szét fog törni. Akkor azért fogsz lázadni, hogy nem törhetetlen?
-
Dicker
őstag
válasz
gyuri81 #10335 üzenetére
Ez egyéni tapasztalat. De azt hiszem itt valaki még anno az elején (tavasszal) felvette a kapcsolatot email-en a HTC-vel, és ő is hasonló választ kapott, azzal kiegészítve, hogy ez a folyadékkristályos megoldás velejárója, és az érintésre történő hullámzás számít csak igazán hibának. Az enyhe nyomás, ami nálam volt az elején, azt úgy képzeld el, mint egy távirányító gombját nyomnád meg. (gumi gombosra gondolok, semmi érintős, meg műanyag..) Na akkor előjött, de ahogy telt az idő abbahagyta. Viszont itt fontos, hogy nem szabad nyomkodni, mert akkor soha nem tűnik el.
Úgy néz ki beleszaladtál egy erősen túl hypeolt dologba a telefonnal kapcsolatban. Mindenesetre még újra meg tudod venni, ha akarod. -
Dicker
őstag
válasz
gyuri81 #10331 üzenetére
Ha nagyon !érintésre! hullámzik vidd vissza.
A kijelző "bejáratásával" ez a hullámzás megszűnik. Nekem az elején enyhe nyomásra hullámzott, ahogy írod. Gondoltam hagyom, hogy kicsit kiforrjon, és lám most már csak kalapáccsal tudnám megúsztatni a képernyőt. Most nem figyeltem meg, hogy mennyi idő múlva látszik igazán a fejlődés, de kb. kettő illetve négy héten belül biztosra eltűnt. -
ilyen_85
senior tag
válasz
gyuri81 #8483 üzenetére
Igen
az lett belőle, Vodától nem tudtam szerezni és már úgy voltam vele, hogy muszáj megvennem, így szerencsére megtaláltam én is az edigitalban
#8484 Emilchen
A telón magán ma láttam egy használatit, meg adtak hozzá valami cd-t is, azon nem tudom mi van, nem nagyon szoktam megnézni az ilyen cd-ket, a win7 úgy is felismeri ha rádugom és amerre én járok ott csak 7-es van.
#8499 hurrikan
Az eDigital előtt felhívtam a Partnero-t mert írtad fórumon, hogy őket érdemes megnézni, a csóka mondta a vonal másik végén, hogy a 132 eFt-os árban csak egy év bolti gari van, a két év gyári garis 162 eFt, így azonnal telefont ragadtam és lefoglaltam a mamutban az uccsó fehér One X-et.
#8575 yodee_
Ez engem is érdekelne, sajna még nem volt időm megkeresni, egyébként lehet egyszerűbb feltenni egy swype-ot, nekem minden telómon az volt, nagyon remek bill. csak sajna a Nexus S-en szaggatot, pedig a Galaxy S-en tökéletes volt.
Nos, bár biztos nem kapott szívrohamot senki, hogy eltűntem, de jelentem élek virulok, és meglett a teló is
fehér, HT242W tehát nem friss darab, mégis hibátlan szerencsére, mikor kezembe nyomták a dobozt és láttam, hogy április... hát ... szerencsére kibontottam még ott átnéztem és semmi baja
Örülök, hogy nem a feketét vettem, nagyon tetszik a fehér, eddigi legjobb telóm, legalább is most még nagyon nagy a szerelem.
A játékok terén viszont nem vagyok megelégedve vele, igaz nem játszok valami sokat, csak mikor megnéztem a marketon a cuccaimat, alig van olyan játék amit feltudok telepíteni, mert nem kompatibilis az X-el...
Viszont az FPSE elég megdöbbentő, még a Vagrant Story is akadás nélkül fut, pedig mindenféle képjavítót bekapcsoltam, nagyon tetszik
Egyelőre ennyi, megyek át is írom az aláírásom
-
kenny123
addikt
válasz
gyuri81 #7786 üzenetére
Hasonlóan vagyok én is.
Most úgy döntöttem, hogyha ~2-3héten belül nem jön ki one x-hez egy emberes frissítés/javítás/s-off, akkor a HTC dugja meg magát a supportjával, veszek olyan telefont ami biztos megkap 3 éven át minden támogatást. Fáj(na) is a szívem az one x külsője miatt, de mint tudjuk a külső nem minden.
És olvastam, hogy sokatoknak nincs vele problémátok, de amilyen szerencsém van, kifogom azt a példányt, amivel hetente járhatok a szervízbe.
-
Sca
csendes tag
válasz
gyuri81 #7786 üzenetére
Amikor megvettem arra gondoltam, hogy a francnak kellett nekem egy új telefon 170-ert: Tök jó az O2X is, amit használtam.
Aztán 5 perc után véglegesen elsülyesztettem a régit a szekrényben. Ez az új egyszerűen tökéletes. A kijelzőjére még a samuledes kollégák is csak elismerően hümmögnek. Csak egy prblémám van: nem tudom lemeríteni a telefont egy nap alatt. Pedig szerettem volna letesztelni ezt a ficsört isSzóval nem kell elkeseredni. Jó kis gép ez
-
Xaels
félisten
válasz
gyuri81 #7783 üzenetére
Senki
Csak 200-300oldal szól a témáról, rá kéne keresni.
Sárga folt: ragasztási hiba, hő hatására besárgul a ragasztó. Garanciális csere.
Hullámzás: ha erősen megnyomod mindegyik hullámzik. Enyhe érintés esetén, ha jelentkezik akkor garanciális kijelző csere.
Egyébként 3napon belül bármelyikre hivatkozva kérhetsz azonnali készülék cserét, ha rendes boltban vetted.
(#7785) Youri: Rendes boltot írtam nem?
T-Mobilhoz nem volt szerencsém ilyen téren, nem tudom mennyire kell eréjesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest