- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
bandi0000 #28506 üzenetére
Nekem HOX+ van és az is újraindulgat.
Szombaton csináltam gyári visszaállítást és azóta már 4szer csinálta.
A HOX+ alapból letörli a háttértárat is uh az sem lehet h azon maradt valami.
Teljesen random volt h töltöttem és akkor volt h készenlétben volt vagy éppen böngésztem rajta.
Van h naponta többször csinálja van h 2 hétig nem.Volt HOX-om az is csinálta.
Amíg ICS volt rajta soha nem csinálta amikor kijött a 4.1.1-es frissítés utána kezte el csinálni.Aksit mind a két telónál rendeb találtam mind kettőt újonnan vettem függetlenül.
Mi lehet ennek az oka valaki mondhatna rá valami okosat.
Nem tartom valószínűnek h mind két telefon hibás lett volna. -
Nazara
őstag
válasz
bandi0000 #28215 üzenetére
Jobb felső sarok, rendezés, de csak dátum, és név szerint engedi gyárilag. Viszont a képernyő alján lévő három alsó menügomb egyike a gyakori, oda a leggyakrabban használtakat gyűjti értelemszerűen.
szerk: Szivesen, én sem régóta vagyok tulaj, remélem jön valaki hamarosan, és megcáfolja a kijelentésemet...
-
-
Bulitt
addikt
válasz
bandi0000 #27861 üzenetére
Sennheiser nem okoz csalodást. Az agybadugós verziók 12-15k-tól a rendes fejhallgatók pedig ettől feljebb szoktak kezdődni. Esetleg AKG. Ebből a márkából már van 6k környékén. Mind a két márka nagyon jól szól a telefonnal. Nekem például Sennheiser CX400-van. Nagyon tuti, még a basszus is rendesen átjön, ahogy kell.
-
blakey
titán
válasz
bandi0000 #27815 üzenetére
Nem értem miért nem olvasol/keresel utána, minden le van írva, JB van, nem lesz.
Nincs doboz hangja, akkuidő semmivel sem rosszabb mint bármilyen más okostelónál, a 720p-s kijelző igényli az energiát így nyilván többet fogyaszt mint egy 480p-s, használat közben. Nem lassú és minden egyéni tapasztalat más eredményhez vezethet. Rossz és jó példányt is ki lehet fogni, mint minden más cucc esetében. Gyerekbetegsége mindennek van, idővel kinővi, ha nem akkor nem marad a piacon.Semmi baja a telónak, általánosságban, bátran belevághatsz.
-
Bulitt
addikt
válasz
bandi0000 #27812 üzenetére
Milyen részletes adatokat szeretnél? Fogyasztásról? Felhasználás függő. Nekem teljesen gyári a telefon. T függő és nincs rootolva. Belépek a menübe azonnal megjelenik, lapozok a menüben azonnal reagál. Galériában a képeket azonnal megnyitja. Mivel csúcskészülékről beszélünk (ha nem vesszük figyelembe az új ONE készüléket), gyors. Szerintem nagyon is. Az ismételten felhasználó függő, hogy ki mennyivel érzi gyorsabbnak egy custom rommal. Most is azt mondom, hogy nagyon gyors és megbízható. Nincs is okom egyelőre másként vélekedni róla.
-
jilian
addikt
válasz
bandi0000 #20635 üzenetére
Én is ràgodtam, vègül ezek döntöttek a vàlasztàsomon:
- ha vàrok az új kèszülèkre, "azokkal kezdetben sok a gond" cimszò alatt megint szìvhatom a fogam
- ez a kêszülèk apróbb hibàkkal is (mindig is lesznek) de màr jò úton jàr
- tetszik, első tànêzèsre megfogott
- a hardverhez a programok / alkalmazàsok csak gyorsulni fognak
- meguntam az IOS-t hiàba volt JB rajt -
ferob
őstag
válasz
bandi0000 #20628 üzenetére
Mire jó, ha nem maradnak nyitva az alkalmazások, ami a multitasking ellen játszana vagy épp mire jó, ha kihasználatlan marad a memória?
Épp az ellenkezője jó annak, amit hiszel, ezt hívják memóriakezelésnek. A telefon majd bezárja, amit kell, ha szükség van még memóriára.
Szoftveresen teljesen használható és a Sense még mindig az egyik legjobb felület.Ellenben alkalmazás bezáródásokról, fagyásokról kérdeztél az előbbiekben, mikor elolvastad a tesztet és hasonlót se láthattál ott, bár szintén erre a tesztre hivatkozol üzemidő kapcsán, ami már lassan 1 éve volt és nem keveset javult a frissítésekkel a telefon.
Az, hogy mit bír, rajtad áll. Ha hozzá se nyúlsz, akkor elmegy egy hétig is, ha meg órákig játszol, akkor lemerül, mint bármelyik. -
FeRRaR1
őstag
válasz
bandi0000 #20607 üzenetére
Hozza az átlagot, semmivel sem jobb vagy rosszabb.
Ha jól beállítod, nem játszol csak zene + kis böngészés akkor megvan a 2 nap nekem,
de ha zene, böngészés mellé még jön egy kis játék, filmezés, egyéb appok, akkor nap végén már enni kér, de cserben még nem hagyott.Szóval lehet az üzemidő 4 óra is komolyabb játékkal, de 2 nap is, felhasználó függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest