- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
elmúlt időben nem figyeltem a topicot, keresve nem találtam, így sorry, ha már lerágott csont....
ezt a modot próbáltátok? van értelme felrakni, van érezhető hatása az akkura?
-
WiZARD
addikt
Új viperx rom nektek milyen? Nálam sokkal jobban eszi az akkut, mint előtte 12.1-es Ordroid
(bár még kap 1-2 napot) -
WiZARD
addikt
1.36 a hboot?
-
WiZARD
addikt
válasz
balazs0102 #18261 üzenetére
én sygicet használom/ajánlom
-
WiZARD
addikt
Na tv24-et leszedtem, majd kiderül jobb-e nélküle. tv-t úgyse nézek, F1 szezonnak mindjárt vége, úgyis csak az volt fontos, hogy mikor kezdődik
Ezen kívül persze, hogy az az 1 program tud kellően beragadni, és procit zabálni, amit nem tudok semmivel se kiváltani, és mindenképp kell nekem - metatrader 4
Aztán vannak még fura dolgok, pl nike running program minek eszik procit, amikor ma reggel volt reboot, és ma nem voltam futni, így el se indítottam. Talán a widgetje miatt, azt is leszedtem. Nem evett sokat, szinte semmi, de akkor is, miért...
Van még pár hasonló... -
WiZARD
addikt
amit talán legjobban utálok a HOX-ban (vagy androidban?), hogy 7 napból 3 nap van valami fos program ami beragad, és pörgeti a procit.
ezáltal persze akku is merül.asztalra le van téve, kikapcsolt kijelzővel, és meleg, úgy hogy elvileg semmi se fut.
restart után jó.kéne felrakni megint valami figyelő cuccot, de csak nyűg. mit ajánlotok, mi a legjobb, ami megmutatja hogy mi az ami miatt nincs nyugton?
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
Ez az mhl micsoda baromság. minek bedugni töltőt is, ha úgyis merül közben + túlmelegszik, és lekapcsolja a töltést?
-
WiZARD
addikt
GSMarena onex+ akku teszt
durva mennyivel jobb mint a sima onex.
persze benne van nyilván a sok soft optimalizálás, sima onex is sokat javult idővel... -
WiZARD
addikt
valószínűleg így lesz.
1.5 éve a sensation akkuval volt hasonló, tökéletesen jó volt bele az evo3d akku, és nagyobb kapacitású volt. DE ha a HTCnél rákérdeztünk, akkor közölte, hogy nem jó bele az evo3d akku, és nem bele való.
pedig ott user cserélhette az akkut, a hátlap lepattintásával, méretre stimmelt, csak a felirat volt fejjel lefelé -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
One X+ -t lehet kapni boltokban, JB -nel, távolkeleten kijött a frissítés, a kiszivárgott/főzött romoknál sincs gond.
innen kezdve szerintem nehéz azt mondani, hogy nincs kész a JB rom... -
WiZARD
addikt
hmm tökjó, ez a 4.2-es panorámás kamera, aki tudja az próbálja ki.
(bár hogy mi értelme, és valaha fogom-e használni, az jó kérdés
)
-
-
WiZARD
addikt
előbb néztem ismerős OneX-ét, nagyon keveset használja, második telefon blabla...
gyári rommal, 15%-on volt az akku, és 5 nap pár órája töltötte utoljára, ebből 1 óra 10 perc volt amíg ment a kijelző. -
WiZARD
addikt
éljen, hétvégére elutaztunk, erre itt a JB legyilkolja a wifit...
otthon semmi gond nem volt vele.felrakok egy mások romot, hátha csoda történik, de félek hogy ezzel is fos lesz
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
volt korábban szó valami lopásvédelmi soft-ról, ami még hardresetnél is megmarad (persze másik rommal elveszik)
mi volt ennek a neve? -
WiZARD
addikt
Norvégok már kapják az OTA JB frissítést
-
WiZARD
addikt
no felraktam ARHD 10.2 JB romot, eddig müxik, jónak tűnik, aztán majd kiderül...
-
WiZARD
addikt
válasz
hurrikan #14991 üzenetére
elvileg közben minden reboot után lekérdezi/kiírja az aktuális akkufeszt.
figyelj, hogy ez emelkedjen.ha csökkenne akkor próbálj másik usbportot(alaplap hátulján lévő jó szokott lenni)/számítógépet, mert nem kap elég kakaót. (xda topicban írják, volt akinél előfordult ilyen gond)
-
WiZARD
addikt
válasz
hurrikan #14985 üzenetére
notepadba másold át, és mentsd el akarmi.bat filenéven.
utána futtasd ezt a .bat file-t.ez végtelen ciklusban fut, újraindítgatja stb a telefont, közben aránylag sokat van kikapcsolva a kijelző, így szép lassan töltődik.
(nem próbáltam, csak rákerestem a problémára, és ezt találtam)
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
hááát nagyon csábító, hogy felrakjam ezt
remélem lesz még ma valami jó főzött anyag
-
WiZARD
addikt
kinézetre béna lett az X+ imho.
sebesség különbségre kíváncsi leszek úgy, ha azonos rom lesz mindkettőn, nem hiszem hogy jelentős/érezhető különbség lesz.
akkunál a +200mAh nem fog csodát tenni, persze biztos jobb, de lényegi változáshoz kevés.inkább a JB-nel sietnének, remélem nem húzzák el október 31-ig
-
WiZARD
addikt
kijelzőhullámzás:
tegnap nyomkodtam barátnőm szifon4-esét. erősen nyomva (kb ugyan olyan erő kell hozzá mint a HOX-omnál) ugyanúgy hullámzik a kijelzője... -
WiZARD
addikt
most, hogy túl vagyunk a 4.0.4 + 4.1 frissítésen, remélem JB-re koncentrálnak HTCnél, és jönnek majd a jó kis leaked JB test romok, és azok főzetei
-
-
WiZARD
addikt
ma próbálgattam miui-t, tetszik, de le van véve az auto fényerő, és így nekem túl sötét.
próbáltam átírni, de nem sikerült az apk-t visszacsomagolnom, így addig sajnos miui nélkül maradok, amíg ezt nem bírom megoldani -
WiZARD
addikt
na végre volt időm megcsinálni mindent.
visszazártam, gyári soft, OTA, unlock, cwm, majd arhd 9.0
így végre új hboot is van, bár nem tudom miért jó azmár csak miuit kéne kipróbálni vmikor
-
WiZARD
addikt
grr, most látom, van új hboot, ahhoz hogy az felkerüljön lehet visszazárni, gyári romot tenni, majd újranyitni, és utána a főzött rom.
jól megbonyolítottákna majd holnap nekilátok, egyelőre nem tűnik világosnak, hogy melyik romot kell tennem, ami a cidemnek megfelel
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
nekem is 2 hónapig volt gyári rom, és nem tapasztaltam semmi lassulást.
persze most főzött rommal se...
-
WiZARD
addikt
válasz
hurrikan #10544 üzenetére
mondjuk a cikkben említett 2.15-ös rom, ami kiszivárgott, az nem egyezik ezzel tökéletesen:
sense 4.1 ez is, de quadrant "csak" 5100 pont, 3D nem tűnt el, kameraváltó gomb nincs.
viszont gyorsabb, simább, live háttérkép nem laggol, üzemidőről még nem tudok nyilatkozni...
-
WiZARD
addikt
válasz
koxminator #10538 üzenetére
nekem már 4.1 sense van fent
sokkal simább mint a 4.0(1-2 napja elérhetők ilyen romok)
-
WiZARD
addikt
thx, majd ha unatkozok feldobom
Fent van az új testrom-ra alapuló Football féle rom...
töltöm is már(miui-t se próbáltam még, arra is kéne kis időt szánni)
-
WiZARD
addikt
mumk1: viper rom mit tud?
a topicja annyira nem megnyerő nekem, de annyi embernél látom, hogy kezd érdekelni :p
-
WiZARD
addikt
csinálhatna vmelyik kínai gagyi fröccsöntő üzem is olyan bölcsőt, ami a pogo pin-en tölt...
usb-be dugdosós bölcső nem kell, de egy olyanra beneveznék. -
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #10315 üzenetére
thx, bőrtok kell nekem, ami minél kisebb, vékonyabb, és zsebrevágós
fitbag tokot is vettem, a bőre tetszik, de a világos belső kezd koszolódni, ami nem tetszik. (pedig irodában ülök egész nap, nem sok kosszal találkozok)SGP tok nagyon tetszik, csak az a kihúzó izé ne fényesítené ki...
még Sena tokon gondolkozok, de már így is 10k felett költöttem a HOX tokokra, és kezdem túlzásnak érezni
-
WiZARD
addikt
válasz
Jamesch #10189 üzenetére
a lényeg, hogy a build.prop-ban át kell írni a ro.product.model és a ro.product.device soroknál htc_jewel -re (root kell), az apk-t be kell rakni \system\app -ba (ehhez is root kell).
utána megy, simán aktiválja magát, "add google prepaid card""kapsz" egy google prepaid card-ot, ajándék 10$-ral. utána elvileg erre a prepaid "kártyára" tudsz tölteni pénzt, hogy pontosan hogy megy azt még nem próbáltam.
este ezt a 10$-t akarom élesben kipróbálni, ha müxik, akkor megpróbálok pénzt varázsolni rá...(regelni a prepaid kártyára külön nem tudsz, csak a wallet app-ból)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest