Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz goldnarmz #31627 üzenetére
No, 3 hónap után lezajlani látszik a One X-em garanciális ügyintézése. Volt itt minden, miután másodszor is visszaküldtem a boltba a telefont. Megjavítjuk, kicseréljük, megrendeltük, mingyá' itt van. Majd hívunk. Hívni fogunk. Hamarosan. Hát persze. Aztán... mégsem! Levásárolhatod, csak még azt nem tudjuk, mennyié' számoljuk be. Mi va'? Most elvileg levásárolhatom a készülék akkori áráért. Hurrá. Neeeem, nem egy 2 nap után megszűnő Muhhamad által üzemeltetett zug-gsm-ről van szó.
Azon röhögtem, amikor anyáztam a szervizre, és kollégám mondta, hogy mit akarok, tökéletesen működik a One X-e, nincs semmi baj a HTC-kel. Másnap beszart a wifi a készülékén, az is lassan egy hónapja a szervizben okszidálódik. Másik kollégámnak a mobilnet ment el. Harmadiknak már 3x megjárta a szervizt a telefonja.
Soha többé HTC-t. -
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! HTC garanciális szervizről pár tapasztalat:
Nemrég megírtam itt a problémát, de azért mégegyszer:
Telefonomnak annyi hibája volt, hogy 50%-os töltöttség alatt egyszercsak fogta magát és újraindult. Újraindulás után pár perccel ismét. Ezt csinálta egészen addig, amíg rádugtam töltőre. Factory reset sem segített. 1 hónapja eljutottam oda, hogy marhára kezdett idegesíteni ez a jelenség, és visszavittem. Elmondtam, mi a baj, garanciális hiba, javítják. Egy kérésem volt még, hogy végre sikerült a fóliát mindenhol faszán ráilleszteni, és szóltam, hogy azt ha lehet, ne nagyon csesszék szét. Ok.
Eltelt vagy 3 hét (asszem), és hétfőn visszakaptam a telefont. HTC szerviz levelezés kinyomtatva bele a dobozba, go haza. Otthon nézem, mit szervizeltek rajt'. Na, hát összesen 24 alkatrész lett benne cserélve, az összes gombon át a hangszóróig és mikrofonig, persze alaplap és akku is. No, teszt. Akksi baromi gyorsan merül, nem lepett meg. Wifi: másik szobában épphogycsak volt jelerősség. Mobilnet akadozott, inkább ment, mint nem. Teszthívás. Hangszóró: baromi rosszul hallom az illetőt, ő szintén panaszkodik a mikrofonom hangminőségére. Ja, és a jelzőfény - ami nekem nagyon fontos - nagyon halványan villogott, csak szemből lehjetett észlelni, és csak közelről. Fólia ellenőrzés: tökéletesen rajta a fólia, annyi icipici hibával, hogy a telefon hátulja közepén a védőfólia alatt, (!) egy 3 cm hosszú kék alkatrész védő (B)fólia(/B) (vagy mittudomén, hogy mi) beragasztva.
Eddig az említett hibás dolgok tökéletesen mentek, már bánom, hogy az akku miatt elküldtem ebbe a retek szervizbe a készüléket, inkább éltem volna a hibájával együtt. 1 hibából lett 6! Ezek után ki tudja, mit fognak csinálni a szerencsétlennel. Mert hogy cserélni nem - pedig azt kértem így, másodszorra - az biztos. Soha többé HTC-t.[ Szerkesztve ]
-
goldnarmz
aktív tag
válasz batai15 #27871 üzenetére
Sziasztok! Olyan problémával találkoztatok már, hogy ha a One X akksija elér bizonyos merülési szintet (30-40% között), akkor egyszerűen kikapcsol a telefon? Visszakapcsolom, és kb. 1 perc főképernyő után megint leáll. Ezt csinálja, amíg nem teszem fel töltőre. Gondoltam, hogy az akku figyelő szoftver miatt gajdul meg, de azt eltávolítva is ugyanezt csinálja. Egy kb. fél éves készülékről beszélünk, ami ROM szinten sosem volt piszkálva. Mi a fenétől lehet ez?
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Tatu-1981 #19936 üzenetére
Nem nevezted át véletlenül a DCIM mappát más névre? Ismerősöm próbálta felhekkelni az iGO-t, valami nem ment. Tanácsolták, nevezze át ezt a mappát. Megtette, ami következtében current locationt írt ki a weather gadget. Visszaneveztük DCIM-re, reboot után helyrejött. Gondolom, a geotagging-hez lehet vmi köze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Path of Exile 2
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával