- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
Pistakiss #36177 üzenetére
Tény,hogy a mai napig megállja a helyét - persze már nem a legnagyobbak között,de nálam is jól teljesít,nem is emlékszem,volt-e ilyen sokáig nálam telefon
Általában gyorsabban cserélgettem,talán a Defy volt még,amelyik jól bírta...Én is gondolkodom egy esetleges cserén,de az árak,mint már régebben beszéltünk róla.igen elszaladtak egyrészről,másrészről meg nagyon leestek. Eladni csak bagóért lehetne,venni meg aranyárban és akkora különbség azért még nincs az újak és e között.Szerintem. Még mindig meg vagyok vele elégedve és ez nagy szó
Amúgy a Sony Z1C-jét nézegetem egy ideje....nincs nagy kezem és a HOX kicsit nehezen kezelhető számomra. -
ferob
őstag
válasz
Pistakiss #35505 üzenetére
Nekem is javítottak már úgy, hogy nem cserélték a házat, ez mind attól függ, hogy szükséges-e (pl. rossz illeszkedés) vagy épp az operátor béna volt és az miatt kell, de csak úgy nem cserélnek minden ok nélkül, elvégre nekik is kiadás.
Nem kitalálom ezeket, hanem az alapján mondom, hogy már többször küldtem ilyen telefont a szervizbe, mert több van a családban.
A készülékházat pedig tökéletesen lehet bontani sérülés nélkül, sokan ezt otthon meg is teszik, de a szervizben ennek megvan a külön módszere.
-
Tyer
őstag
válasz
Pistakiss #31956 üzenetére
Egyetértek. A viz folyása súlyos hiba. Nekem a többi képen is van egy két elég drasztikus probléma.
Nagybátyám erre mondaná, hogy a fotozás az, ha oylna képet csinálsz, amit kevesen látnak meg, vagy látnak ugy, kattingatni mindenki tud.
Birom mikor a saját képeit nézi, és ennyit hallok:
Szar, rossz a szin, na, ez majdnem jo, szar,szar,szar... Majdnem jo, szar... -
Zárzorró
csendes tag
válasz
Pistakiss #31950 üzenetére
Tisztában vagyok vele és köszönöm az építő kritikát. Ez az első kép, amit beküldtem. Nagyon keveset fotózom mobillal. Ezt talán látszik is, de nekem nagyon tetszett, így beküldtem. Rengeteg kép közül választották ki, így bekerült a legjobb 10-be, ezért úgy gondoltam, hogy nehogy már valami kínai huawei telefon nyerjen.
Mégis csak ez Szlovákia első számú androidos oldala.
-
Tyer
őstag
válasz
Pistakiss #31950 üzenetére
Többi se sokkal jobb... De ez egy amatőr verseny szerintem, összesen 10 alatti képpel, kb mint egy sulis verseny, kinek van több barátja
Nem ez a lényeyg, hanem hogy HOX. A félbevágott dolgokon mászó szarvasbogánál nekem jobbantetszik.
Amugy meg, ha megnézed, a torony baloldala full függőleges, ez lehetett az oka a balra folyó viznek
És egy kicsit jobbra kellett volna tenni a tornyot. -
MerLinh
senior tag
válasz
Pistakiss #30950 üzenetére
Azt irtam hogy ez az egyik =) nem ez az egyetlen oka =) hát hallgatok sok mindent, vivaldit, chopint, beethovent, paul oakenfoldot (van aláírásom is tőle), john digweedet =) illetve én egy fémházasért bármilyen kütyüt lecserélek, hisz csak egy kütyü nekem, használati cucc =)
Bármilyen jó, eszmei érték az emlékben marad =) és soha többé tegra meg nvidia, ha játszanék csak szaggatna a ráírt játék akkor meg minek olyan hardver ha nem viszi a thdt (csak azért mondom mert orrba-szájba reklámozza az nvidia és hát a valóság néha nem úgy jön be).....
És nem tudom hogy vagy vele, de nekem az agybadugós teljesen kizárja a külvilágot, lehet csak nekem deformált a fülem nem tudom. -
lcee79
addikt
válasz
Pistakiss #30862 üzenetére
Melyikre mondod, hogy ott van?
Memóriahasználatot pl nem látom akárhol is keresem. Van??
Mondjuk azt ki is hagytam, az általad kérdezett körbeforgatást, de gondolom ez megint kimaradt
sok más amúgy nem hiányzik, több előnye lett mint ami ne tetszene, úgyhogy meg vagyok elégedve
Igazából ezt az összes firmware frissítéskor elmondhattam, úgyhogy továbbra sem bántam meg, hogy több mint 1 éve a ONE X-et választottam -
Steve1207
veterán
válasz
Pistakiss #30862 üzenetére
Nincs rá lehetőség.
Nem konkrétan ide tartozóan lenne egy kérdésem: nem tudtok valami épkézláb online zene alkalmazást, kb Spotify szerűt? Deezer kiesős, Grooveshark nem az igazi, nem enged telón belépni, pedig van accountom (ez eléggé jónak tűnne). Valaki használ ilyesmit?
(#30864) Tyer: 4.2.2-re épül, nincs annyira átmodolva, kb egy sima aosp launchernek felel meg ezáltal, ezért is a kevesebb szolgáltatás a gördülékenység miatt.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pistakiss #28471 üzenetére
Én azt mondtam, hogy nincsen törvénybe foglalva. Magyarán nem verhetem az asztalt, hogy de nekem ez jár. Lásd link alább.
Az megint más dolog, ha önként vállalja (mert ügyfélbarát). A cég/partnerüzlet saját szabályozása pedigg nem egyenlő azzal, amit az okos emberek a Kossuth téren alkotnak szavaznak meg. Ezért veszélyes leírni, hogy jár, mert mi van, ha a másik szolgáltató meg azt mondja, hogy ő nem ad ilyen lehetőséget?
Életszerűtlen lenne egyébként, hiszen ha törvény írná elő, mindenki mindent szart hordana vissza a szervizbe, csak hogy "újat" kapjon, az így keletkező leterheltség miatt pedig értelemszerűen ki is futnának a 15 napból. Hova vezetne ez - hogy a Csengetett Mylordból idézzek
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pistakiss #28300 üzenetére
Jelenleg csak az alaplapot tekintik főalkatrésznek, bár érintős telefonok idejében ez nonszensz, de ez van.
Ott a békéltető testület, esetleg a bíróság, akinek kedve és ideje van erre.Hol is van írva, hogy kellene biztosítani cserekészüléket?
Max a szolgáltatók szoktak adni, mert ők a használatból élnek. -
LouiS22
veterán
-
Lufoo
csendes tag
válasz
Pistakiss #25684 üzenetére
Azért ez kicsit furcsa hogy a mai világban azzal takaróznak hogy szállítmányozás.... (ember járt a holdon bassz..meg. Az meg engem nem nagyon érdekel hogy oldja meg a logisztikát... Ő adja meg a 15 napot nem én mondom... akkor kalkuláljon vele ha még a középkorban él(szállítmányozás szempontjából). szerintem egy ekkora cég ne takarózzon a heti 1 fuvarral.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #23662 üzenetére
Nem a megapixel határozza meg a képek minőségét, és messze nincs 8 megapixelnyi valós adat egy telefonnal készített képen. Na meg hogy jön ide a plakát méret? Arra vannak külön profi vázak 40+ megapixellel. Vagy akár az A4, kíváncsi vagyok hány telefon fotó végzi A4 es nyomtatásként.
Meglepően jó képeket csinál a HOX, pár dologban fejlődhetne, slow motion videó minősége, alacsony vagy mesterséges fények közötti képek, és szerintem pont ezeken a területeken fog nagyot ugrani, nem véletlenül volt félhomály a Londoni bemutató terembe ugrándozó emberekkel.
-
enginev3.0
félisten
-
Pistakiss
őstag
válasz
Pistakiss #23651 üzenetére
Háát!
Hogy látszon a teljes tesztábra is, ebből lettek kivágva a részletek:
Abban igazad van, hogy nem minden a pixelszám, ez egy bizonyos méret felett igaz, meg a kicsi ugrásoknál, de ekkora különbségnél már érdekes, mint a 4 mp és a 13 mp, ha csak a képek teljes méretét vesszük, nagyítás és konvertálás nélkül, már akkor is túl nagy lesz az eltérés, és itt főleg a vonalfelbontás számít, ami ugye az élességgel is összefügg. A filmes világban a vonalpár szám az objektívek felbontását jelentette, mivel a filmek felbontása, azonos nyersanyagnál azonos volt, ma viszont a szenzor felbontása a mérvadó, mert az objektívek már elérték a maximumot, általános felhasználásra gondolok. A profi gépeknél még a mai napig korrigálják az objektívek felbontását, mivel a nagy felbontású DSLR-k és a középformátumú hátfalak ezt követelik -
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23651 üzenetére
Nem ismerem azt a programot, nem tudom milyen munkát végez ilyen téren, de önmagában a digitálisan felnagyított képek esetén a nagyítás minőség romlással járnak mivel alapjában véve új képi információ nem keletkezik csak a meglévő képpontokat nyújtja. Itt egy példa ugyanabból a képből 2 különböző programmal történt a nagyítás. A bal oldali a PS, a jobb meg célszoftver.
A mpx szám nem minden és nem csak a pixelszámban lesz változás. Ajánlom ezt az olvasmányt [link]
-
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23634 üzenetére
Lehet, hogy csak 4mpx, de ha ép ésszel nézzük akkor a képek nagy része hol köt ki? Instagram? FaceBook? Még a 4mpx is sok. A fotó albumokban sem nagyon kell 21"-os méretű képekre számítani már pedig 4mpx még akkora méretben is elég. Ahova kellene a nagyobb pixelszám az a professzionális felhasználás vagy a smartzoom.
(#23636) Pistakiss: ne mond már nekem, hogy 4mpx pixeles lesz 22"-on
(#23638) FeRRaR1: rendben főnök.
bár inkább ez legyen az OFF téma mint a helyesírás és egymás piszkálása.
-
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23632 üzenetére
Foveon-ról nincs szó. Nem azt a technológiát használják.
(#23631) H3gam: szerintem már 32GB-nál sincs olyan nagy jelentősége a bővíthetőségnek. 16-nál még igen. Az akkuval meg úgy vagyok, hogy a One X-el is kibírok 1 napot, ha visszafogom magam akkor többet is. Ha ezt hozza a One akkor én elégedett leszek. Megszoktam már, hogy esténként kábelre dugom.
-
zola-
őstag
válasz
Pistakiss #23231 üzenetére
Van itt egy video, a digitizer cseréről. A mai napig nem értem, hogy miért áll ki nekem a digitizer két felső sarka. A digitizer egy fekete keretbe van beletéve(nincs ragasztva!), és a fekete keret van a házba csúsztatva. Nem értem miért állhat el nekem, és azt sem, hogy mi tartja a helyén a digitizert. A videóban a 6:45 nél látszik. Szerintetek? VIDEO
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #22036 üzenetére
Én szerencsére pozitívan csalódtam az itteni szervizben O2 UK.
Szétszedés előtt is rosszalkodott a térerő buszozás közben, de utána még szarabb lett, szinte sehol nem volt.
Bevittem szombaton, elhoztam csere nokiátVégig kaptam az sms értesítést hol tart, beérkezett a szervibe, kollégánk megkezdte a javítást, készüléke elkészült másnap szállítjuk a boltba, átvehető...
Mind ezt péntekre!!!! az az 6 nap volt az egész, és kaptam mellé egy tanúsítványt, hogy 90 nap garancia van az elvégzett javításra, és miután a kolléga (neve) megtalálta és elhárította a hibát, átnézettük egy másik kollégával is, aki nem talált további rendellenes dolgokat.
Kapták is az 5 pontot, mikor rákérdeztek pár dologra SMS-ben
-
Avicularia
veterán
válasz
Pistakiss #22036 üzenetére
Mondjuk nem értem, költségnek 241.25 SEK (8230 Ft) van feltüntetve áfával. Ha alaplapot cseréltek,akkor az sehogy sem jön ki ennyire. Vagy visszakapom ugyanazzal a proximity szenzor hibával amivel leadtam.
Ja itt nincs cserekészülék és a garanciaidő sem hosszabbodik meg a szervizben töltött idővel. -
kdava
csendes tag
válasz
Pistakiss #20076 üzenetére
Igen ha jól emlékszem neked is mozgott az üveg igaz? Ezek szerint azt azért orvosolták rendesen ugye?
Egyébként kértem cseretelefont, azt mondták azt nem adnak csak ott, ahol vettem. Jó kis plusz időtöltés volt, mivel a SIM-kártyámat lefaragtam micro-SIMre, most meg szerezhettem adaptert, és vacakolhattam vele hogy a régi telefonomat használni tudjam.
Hivatalos átvevő helyre vittem amúgy, mivel esetemben elég nyilvánvaló a hiba, remélem nem lesz gond (szoftverfrissítéssel nem tudják visszaragasztani az üveget
). De amiket itt olvasgatok szervizes tapasztalatokat, hát elég csalódott vagyok..
-
kirkri
addikt
válasz
Pistakiss #20107 üzenetére
Szerintem egy burkolat kopást nincs az a fogyasztóvédelem, vagy bármi más fórum ahol jogosan át tudsz vinni.
Persze előfordulhat, hogy más ok miatt cserélik a burkolatot is javítás közben, de konkrétan azért, mert az ügyfél azt írta a hibalapra, hogy kopott, sehol nem fogják kicserélni.
Ne áltassuk a fórumtársat, hiábavaló dolgokkal. Ha meg van olyan talpraesett, hogy kijárja magának a burkolat cseréjét, akkor úgyis felesleges.Anno abban sem hittél nekem, hogy nálad is csak készüléket fognak cserélni kiegészítők nélkül a sikertelen javítás után
Hidd el, tőlem több alkalommal kevesen reklamáltak még a jelenlévők közül, így a lehetőségekkel és a határokkal nagyon is tisztában vagyok. Ez nem nagyképűség, csak a tényeket mondom.
Azt pedig már csak halkan jegyezném meg, hogy nem attól cserélik harmadik után a készüléket, mert az ügyfél csapkodja az asztalt a szolgáltatónál, mivel azt a gyártó - hacsak nem tömegesen reklamálnak a vevők - magasról lesz..ja
-
yodee_
őstag
válasz
Pistakiss #20106 üzenetére
Én leadtam pixelhibával és wifi gonddal. 1 hét alatt visszajött, a garipapírra ennyit írtak: ROM FLASH. nem tudom mit takar ez pontosan, de 4.0.1 volt rajta,holott én már frissítettem 4.0.4re. Az alaplap és a ház a régi volt. A kijelzőt cserélték, de máshoz nem nyúltak. Megnéztem, és nem vettem át hanem küldtem vissza. Kíváncsi vagyok másodikra mit csinálnak vele. A 3. után mire lehet hivatkozni? Milyen alapon kérjem a cserét?
-
BenHans
addikt
válasz
Pistakiss #19809 üzenetére
Nem védeni akartam őket, teljes mértékben megértettem amit írtál, és nem is vitatom a jogosságát.
Elméletileg minden kereskedelmi forgalomban lévő HOX sim tokján rajta kell lennie az IMEI számnak pl. (a másik szintén vodánál vásárolton ott van) de megmondták nekem hogy a szervizes cseretelóknál nincs rajta semmi, és nem is volt, de így is átvettem mivel nem volt hibája...
De továbbra sem hiszem hogy túl sokra fogsz náluk menni ezzel, max még hetekig nem lesz nálad a készüléked. Én is sokáig szórakoztam velük júliustól novemberig és még jogászokat is megkérdeztem, de anélkül hogy pereskednél nem nagyon van rajtuk fogás, ha pedig fogyvédhez fordulsz akkor fenn áll a veszélye hogy az eljárás díját neked kell kifizetned.
Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, és nem is akarlak meggyőzni, vagy eltántorítani, csak tudom miről beszélek sajnos. -
BenHans
addikt
válasz
Pistakiss #19787 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de 99,99%-os valószínűséggel mindig "zacsis telót" fogsz visszakapni. Anno beszéltem egy E-care-ben dolgozó sráccal, (aki nekem a legtöbbet segített és korrekt volt) és ő mondta hogy a cseretelefonokat doboz nélkül kapják és kb. egyszerre 15-30 darabot összecsomagolva, egyszerre, tartozékok és doboz nélkül, mivel amit cserekészüléknek szán a HTC azok nem kereskedelmi forgalomba szánt darabok hanem direkt erre...
De ne így legyen! -
LouiS22
veterán
-
fravik
tag
-
kdava
csendes tag
válasz
Pistakiss #19527 üzenetére
Basszus ettől féltem :/ Gondoltam, hogy nem egyedi probléma lesz, 2 hetes sincs a készülék és nem volt leejtve se semmi. Beküldöm inkább én is mielőtt kiesik az egész üveg...
Remélem azért hogy 1 hónapnál nem lesz több a javítás. Neked egyébként mennyi idő után jött elő/vetted észre? Új korában?
-
kirkri
addikt
válasz
Pistakiss #18886 üzenetére
Felejtős, nem fogsz gyári csomagolású készüléket kapni.
Ha kicsit otthonosan mozog valaki a szervizek világában (nem okvetlenül HTC-re és nem okvetlenül telefonra gondolok) akkor tudja, hogy a gyártók nagy többsége erre fenntart egy készletet.
Ezek a gyártósorról legördülő termékekkel megegyező minőségűek kell legyenek, tehát nem tudsz miért reklamálni.Tőlünk nyugatabbra működik az a szervizelés típus (Whole Unit Repair), hogy leadod a terméked a szervízbe, ahol rögtön kapsz helyette egy másikat. Amit leadtál azt megjavítják és minden burkolati elemet lecserélnek, majd a következő delikvens azt a megjavított és "felújított" terméket kapja amit te leadtál. Ez a fajta tevékenység szintén nem csak telefonos szervizelésben van jelen, de minden telefon gyártónak van ilyen szolgáltatása (persze nem Magyarországon, mert ez nem olcsó mulatság a gyártónak).
-
BenHans
addikt
válasz
Pistakiss #18883 üzenetére
Én dobozzal és annak minden tartalmával adtam le a telefont, cakk pakk, és ugyanebben a dobozban pukkanószacsiban + körbefóliázva (kék fólia a hátlapon kijelzőn kamerán, a hátlapi HTC feliraton külön egy fólia
)kaptam vissza egy teljesen új készüléket, megvolt az új IMEI, és a júliusi helyett szeptemberi gyártási szám, csak a hibák nem voltak.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pistakiss #18883 üzenetére
Szerintem a cserekészülék azt jelenti, hogy bontatlan dobozú telefont kell(ene) kapnod. És ehhez ragaszkodj is! Még jó, hogy nem valaki más "levedlett" telefonját adják neked oda. Meg azt sem nagyon értem, hogy miért a szerviz illetékes cserekészülék küldésében. Én úgy tudtam, hogy ezt az eladóhely és a forgalmazó/nagyker intézi egymás közt. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Pistakiss #18104 üzenetére
Jobb helyeken meg lehet kérni őket hogy ne kapcsolják be, még akár a nagyobb szolgáltatóknál is. Rengeteg olyan iPhone van a piacon, amit nem bontottak ki direkt amiatt, hogy ne induljon a vásárlás napján a garancia.
Egyébként az iPad is hivatalos magyar piacra szánt darab volt, itthon vettem, számlát is kaptam róla. Nah mindegy, ez már nagyon off, szóval részemről a téma lezárva
Amúgy mindig megmosolygom az aláírásod és a hozzászólásod első szava által keltett iróniát.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Pistakiss #18102 üzenetére
Szerintem Te félreértettél. Nem azt szeretném elérni hogy sorozatszám alapján javítsák a készüléket, hanem a használt készülék megvásárlása előtt szeretném ellenőrizni, hogy van-e rá érvényes garancia és nem vonták-e meg. Papíron ugyanis lehet rá garancia, de mi a biztosíték arra, hogy nincs-e rég megvonva a gyártó által?
Egyébként almáéknál pont úgy van, hogy amíg nem kapcsolod be az eszközt, addig nem kezd pörögni a garancia. A múlt héten adtam el egy iPad-et ami még a nyár közepén lett legyártva. Megvásároltam és másnap bontottam ki a dobozából. A garancia abban a percben indult el, amikor bekapcsoltam és nem akkor amikor vásároltam.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Pistakiss #18096 üzenetére
Az Applenél és a Samsungnál is úgy van, hogy megvásárlásnál regisztrálják a készüléket (Apple-nél te regisztrálod az első bekapcsoláskor) és onnantól indul a garancia. Ezt az előbb említett mindkét gyártónál egy sorozatszám megadása uán ellenőrizni lehet, így tudni fogod hogy hivatalosan mennyi garancia van még a készülékeden. Igazából az érdekelt, hogy az HTC-nél van-e hasonló szolgáltatás, de úgy tűnik hogy supportban kicsit le vannak maradva.
-
rígel
őstag
válasz
Pistakiss #17665 üzenetére
Látom nagyjából megkaptad a kérdésedre a választ, jogszábályi idézetekkel, ami fedi az elméletet.
A gyakorlat- tapasztalataim alapján- egy kicsit más. Üzlet- és ügyintézőfüggő. Van aki ragaszkodik a jogszabály betűjéhez, és vannak - bármilyen hihetetlen 2012-ben ebben az országban- akik inkább a jogszabály szellemét tartják szem előtt, és az ügyfél érdekeit nézik.
Az én szolgáltatóm lakóhelyemen lévő üzletében dolgozó ügyintéző szerencsére a második csoportba tartozik.
Mikor letelt a 15 naptári nap besétáltam, és közöltem hogy a telefon, munkaeszköz, és szükségem van rá. Egy kis rinyával megfűszereztem. ( 12 éve vagyok előfizető, a telefon az egyik legdrágább amit kapni lehet náluk, cserekészülékre ígéretet kaptam, mégsem érkezett meg stb.)
Türelmet kért, hogy utánanézzen. A telefon állapotáról semmilyen infót nem tudott meg. Mondta hogy majd visszahív.
Mondtam ok, de ha nem hív zárás előtt visszajövök, és addig nem mozdulok míg meg nem kapom a javított készüléket, vagy ha az nincs újat.
Így történt, elnézést kértek, kaptam egy újat. Válogathattam a raktáron lévőkből. Elhoztam a legújabbat, azóta teljes megelégedéssel használom.
Lehet ezt így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest