Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #28619 üzenetére
Írtam egyszer korábban, mert már volt valakinek ilyen panasza....
Nekem Desire csinált ilyet kicsivel az 1 éves szülinapja előtt, nem találtam rá más megoldást, csak szerviz, ott alaplapcsere+az ezzel járó akksicsere és probléma megoldva.
99,9% hogy a Sensation-nek is ez a baja.
-
szrobi66
aktív tag
válasz
stilo18 #28368 üzenetére
Note2?? One x limitáltva volt a vodánál, és aggódtam, hogy nem jön össze, megfordult a fejemben a note2, de hálás voltam, hogy összejött a one x.Sansung?? nálam elsődleges a htc, de inkább sony, mint samsung, inkább nexus, mint samsung... és esküszöm nincs 5perce , hogy elment az unokahugom az s3-al, szörnyű....
-
Davzone
senior tag
-
Lacopapi
addikt
válasz
stilo18 #26116 üzenetére
Nem tisztem az igazságszolgáltatás,de a HOX-ot meg kellett védjem
Ha valaki az előző videó alapján dönt,akkor igencsak félrecsúszik...
És igen,egy szint felett már apróságok,egyéni referenciák döntenek,ebben meg nem nagyon lehet befolyásolni senkit,nem is kell. Nekem sok telefon tetszik a mostani kínálatból,fogalmam sincs,hogy melyiket választanám,ha vennék-de van a OneX,így azután nem töröm a fejem rajta. Legfeljebb rácsodálkozom a fejlődésre-vagy visszafejlődésre,mert az is előfordul. -
kirkri
addikt
válasz
stilo18 #26116 üzenetére
Soha nem értettem miként lehet kis túlzással "vérre menő" vitákat folytatni arról hogy az S3, vagy a HOX a jobb készülék.
A haveromnak akkor lett S3 telója, amikor nekem HOX-om. Hogy őszinte legyek, az elmúlt fél évben még csak meg sem néztük soha egymás telefonját, nem hogy vitázzunk azon kié a jobb. -
markyy18
aktív tag
válasz
stilo18 #25696 üzenetére
Valahogy én is így értettem a hozzászólásom h persze kinek a pap kinek a paplan de az slcd2 minden csak nem gagyi.
Nem szaturál és emellett a feketéje sem vészes.
( #25697 ) MerLinh : hát ha mást nem a felbontása jobb.
A többiben meg csak nem fejlődtek vissza felé. Videókat nézve a One-ról egész jó az a kijelző de majd élőben.
-
-
Tyer
őstag
válasz
stilo18 #24891 üzenetére
Kijelzőben nagyon nagy különbséget nem éreztem, biztos jobb , meg egyes helyzetekben, deezen aszinten nekem nem ez volt a lényeg.
rígel: minőségben én nem érzek különbséget. a HOX tapintása nekem pl puhább, így jobban bejön, az elég fémes. szinre ugyan ez igaz, a HOX mattabb, nekem szintén puhább érzést kelt.
Ez lehet csak az én véleményem, de Én nem váltanék HOX-ról.
2 észrevétel:
-Egyértelműen nagyobb, azaz több helyet foglal.
-Kamerája meg még mindig nem az igazi. Nem jó a stabilizátor sem. Nokia 920 lazán verte. (félre ne értsetek, nem vennék WP8-at)
Ezeket leszámitva, ha valakinek bejön a külseje, meg mindaz ami nekem nem, jó cucc.
De ha itt tartunk, én a Pillangót választanám.Nigér: 250 ezerért nem veszek ikonokat
A másik meg nem azzal van a baj, hogy kevés az ikon, hanem hogy sok a hézag az ikonok közt. Ha legalább nagoybb ikonok lennének, vagy hátterük lenne pl.
Igy olyna, mintha kihasználatlan lenne a kijelző -
-
Steve1207
veterán
válasz
stilo18 #24547 üzenetére
Kíváncsi lennék már egy rendes kamera tesztre, miért olyan büszke erre mindenki, a kikerült képek alapján nem hozza, amit elvárnék fejlődésileg a technikától. Arra viszont tuti jó, hogy a következő modellben még csiszoljanak rajta, na akkor lesz ütős
Nem hinném, hogy lehúzzák a rolót, szerintem hidegen hagyja őket az a telómennyiség, amit pl idehaza adnak el, úgyhogy addig baj nem lehet. -
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #24547 üzenetére
Nagyon nem jó hírek, de legalább lesz időm félre rakni
Na meg lehet mire nálunk kapható lesz kicsit mérséklődik az ára(bár ezt kétlem). De a HOX-al mindenképpen kibírom addig, mást nem vennék.
(#24551) batai15: nem hiszem. A One előrendelési ára rendszerint a Sony Xperia Z ára alatt van és egy külföldi tesztből idézve felmossa vele a padlót
A HOX sem volt drágább mint a konkurencia. Külföldön meg pláne nem mondható, hogy túl lenne árazva. Ezen a hangyaf@sznyi piacon vannak csak ilyen "urban legend"-ek.
-
kirkri
addikt
válasz
stilo18 #24546 üzenetére
Mindkettő jó minőségű, csak teljesen más a színviláguk. Az egyik sokkal élénkebb színeket jelenít meg mint a másik. A leglátványosabb a lezárt képernyőnél, amikor időjárás témára van állítva és a kék háttérbe beúsznak a fehér felhők.
Itt az egyik telefonnál élénk világoskék a háttér, a másiknál sokkal sötétebb ugyanaz a kék szín. Egyik sem gyengébb minőségű a másiktól, csak láthatóan más. -
Hegasus
senior tag
válasz
stilo18 #24171 üzenetére
40k
igaz kicsit elbizonytalanodtam a múltkor, de végül mégis bejött, hogy a t4 36k-jára simán rákontráztak
most megjósolom, hogy kijön a snapdragon 800 az meg 45k lesz .
valamiért ezen már csak jót mulatok.szerk.: amúgy kíváncsi leszek, hogy ténylegesen mikor is fogja 8 mag közül melyik felét használni... az erősebbeket a benchmarkoknál, minden másnál a gyengébbeket
-
Hegasus
senior tag
válasz
stilo18 #22577 üzenetére
Még nem próbáltam,és nagyon tetszik, de eléggé sokallom :S, majd ha akciós lesz....
én apex-et használok hd widgets-el, és mit ne mondjak teljesen meg vagyok vele elégedve, nincs bookmark widget darálás (semmilyen sense launcher fogyasztás, csak egy kevéske apex), és mivel már nincs is nagyon 3d-s widget a sense-ben ezért már nem is hiányzik nagyon.
A sense launcherből egyedül a naptár és a feladatok widget hiányzik(meg talán a kockás galéria), viszont kárpótol a csodás testre szabhatóság, és ugye maradnak a sense alkalmazások és beállítások. Pazar
és kiegészítettem még a 2x battery-vel és így már megvan a 4 óra böngészés, és a tűrhető készenlét, sikerült visszahozni az ics szintre(#22601) Xaels: hát már sok mindent hallottam, hogy az lg gyártja(még csak az kéne), majd az asus, majd fullhd kijelző, vékonyabb, jobb üzemidő, tegra4. De majd meglátjuk, ez eddig mind csak találgatás
(bár sok minden változhat, a padfone 1 is eleinte tegra3-al jött volna ki, majd hirtelen a kétmagos s4 került bele, aztán szenvedtek is a proci hiány miatt
)
bár se így, se úgy nem fogom lecserélni az n7-et, csak felhúzom 1,7 Ghz-re és talán megpróbálok egy kis passzív hűtést belefarigcsálni, azt majd két év múlva talán utolérik a soc-ok(#22614) biroatis: ha gyári garanciás akkor eléggé, ha gsm bolti, akkor már nem annyira jó ár, szerintem akkor inkább nézelődj használt gyári garissal.
-
Hegasus
senior tag
válasz
stilo18 #22509 üzenetére
Főleg, hogy az üzemideje se jobb egyáltalán a miénknél.
-
Dicker
őstag
válasz
stilo18 #19578 üzenetére
Letöltöd, felteszed, aztán lesz még egy store, ami viszi a pénzed.
Csak majd ne Magyarországot állítsd be, hanem mondjuk Angliát. Mert nálunk még nem működik.Szerk.: VD megelőzött. De a lényeg, hogy használható így is. De még nagyon kezdetleges, így szerintem felesleges.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #19310 üzenetére
Én eddig is elégedett voltam vele. Ezt a tesztet csak azért csináltam mert ez egy elég meghatározott, nagyrészt azonos feltételekkel lefutott teszt. Az nem kizárt, hogy böngészésnél javul valamit, ha jobban kezeli az erőforrásokat, kéne már egy böngészős script amivel tudok tesztelni.
-
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
válasz
stilo18 #18267 üzenetére
Így nem csoda hogy a Samsung termékekből millió számra adnak el... Ilyen tesztnek nevezett megnyilvánulások után
és a folytatása ez...
"AMOLED szintű mélyfeketét pedig ugyebár senki sem várhat el egy ilyen LCD paneltől"
Mert amúgy az amolednek csak előnyös tulajdonsága létezik, + még jobb a feketéje is, ...gratulálok
Nem is értem IPS paneleket minek gyártanak, ha ez a kijelző is csak max. középmezőnybe illik, a 364PPI értékével? -
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #18173 üzenetére
Remélem azért nem jön, mert ide 32 és 64 GBos változatot küldenek valami más néven.
SLCD3, Full HD, 2GB RAM, Snapdragon S4 pro szerintem biztosra vehető... az akku szerintem marad sajnos.Még az lenne érdekes ha valami más SOCra is fény derülne, Tegra4 [link] az utolsót már a STARK Industries gyártja le, és Robert Downey jr adja át.
-
hurrikan
addikt
válasz
stilo18 #17725 üzenetére
Nem biztos.
Qualcomm S4-es, 2magos van emelt órajellel és Adreno 320-al is.
MSM8960T néven. Márpedig a sima is lenyomja a 4magosak egy részét.persze a 4mag akkor is 4mag.
Csak arra írtam hogy nem rossz azért, meg mert fentebb írta valaki hogy elkell FULL-HD alá az Adreno 320.
Tehát a 4mag mellőzése nem feltétlenül egyenlő az Adreno320 mellőzésével is.Valamint megjelent egy még erősebb 4magos is.
4krait mag, 2,5Ghz-n. -
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #17227 üzenetére
Nekem akkor mind1 hogy mikor jön ha még betudhatom karácsonyi ajándéknak (szoval idén) mert akkor még nem olyan nagy a csúszás. ((a két HOX ból az egyiket úgyis eladom jövő tavasszal, és veszek valami mást, de addig nem szeretnék várni a JB re))
Jöjjön hát 21-én, csak bugmentesen, amúgy is már nagyon kíváncsivá tettél ezzel a dátummal, ha hasraütésből mondtad szerintem jelentkezz az ezo tv-be -
ilyen_85
senior tag
válasz
stilo18 #16385 üzenetére
Nekem Tp-link 1043-as van, de nem találkoztam még ezzel a hibával, pedig van rajta 4 gép (2 kábel - 2 wifi) és 3 telefon wifin.
De jó, hogy végre valami hibát megúsztam, én általában mindig közelről tudok megtapasztalni minden bugot
(#16402) bounty123
Bounty az erősen szerencse lesz szerintem, azért elég sok minden változott a két rendszer között. Jobb a békesség és a reset szerintem. De majd kiderül
egy két dolgot én se szívesen veszítenék el, pl játék állások :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest