- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
lcee79 #36573 üzenetére
Amúgy is a jelentéktelen változtatásokkal nem sokat érek, ha valami nagyot dobna az android, meg persze a készülékgyártók (nem kijelzőméret meg felbontás versenyre gondolok, hanem valami használható újításra
) arra esetleg érdemes lenne lecserélni
Pont ezért nem váltok egyelőre én sem. Csak a parasztvakítás és értelmetlen
e-péniszspecifikációnövelés (még nagyobb kijelző/felbontás, még izmosabb SOC tök feleslegesen, stb) megy mindenhol, semmi hasznos innováció. Még a HTC-nél úgy-ahogy vannak hasznos kis újítások, de számomra azok nem érnek annyit, hogy 160+ ezret kiadjak értük egy új készülékben. A fenntarthatatlan profithajhász spirálban vannak a gyártók itt is, muszály kiadni valami újabb szart horror áron évente/félévente, hogy megint lehúzzák az embereket egy csomó pénzzel, cserébe viszont csak teljesen haszontalan, értelmetlen dolgokat tudnak elsütni az új készülékben (mert valamit mégis csak fel kell mutatni újdonságként, mégha csak parasztvakító baromság is).
A gugli meg a másik, az állandó UI átdizájnolások a rendszer érdemi átdolgozása, kezdetek óta hiányolt (és konkurens rendszerekben jól működő) dolgok normális megvalósítása helyett... -
simico
aktív tag
válasz
lcee79 #36560 üzenetére
Én nyár elején próbaképp felraktam ezt a Slimkat ROM-ot, gondoltam hétvégére felrakom megnézni milyen a Kitkat élet aztán úgyis megy vissza az ARHD. Nos, nem ment vissza semmi, azóta is ez a Slimkat van fent (még az 5.95 verzió amit anno felraktam, most 6.6-nál jár de az újabb verziókban nem láttam semmi olyat amiért frissítettem volna). Minden tökéletesen működik vele, én eddig a két hónap alatt egyetlen hibával se találkoztam. Folyamatosabbnak, simábbnak érződik a használat, bár nekem az ARHD-vel sem volt gondom. A kamera sem csinál rosszabb képeket a gyárihoz képest, pedig én is rosszabbra számítottam. A Sense okosságok kicsit hiányoznak, például a telefonkönyv/tárcsázó, az álő időjárás hátterek (bár ezt már a HTC is kivette az újabb Sense verziókból és van hasonló dolog a play áruházban), képek és videók egyszerű lejátszása tévén (ezt mondjuk ki tudtam váltani a tévé saját alkalmazásával, illetve a miracast-ot tudó vagy a gugli saját cuccával (chromecast?) felokosított tévékkel alapból is megy ez Kitkat alatt), stb. De egy idő után megszoktam a hiányukat, némelyik kiváltható alkalmazásokkal, illetve azt is megszoktam, hogy néhány dolog máshogy működik.
Én úgy néz ki, hogy maradok is Slimkat-et egyelőre. Bár az is igaz, hogy tulajdonképpen semmi érdemi dolgot nem nyújt számomra a Kitkat a 4.2.2-es gyári / ARHD-hez képest, úgyhogy bármikor visszatérhetnék arra és nem igazán lenne hiányérzetem.
Szerintem egy próbát megér. Csinálsz recoveryben egy teljes mentést a jelenlegi rendszeredről, felrakod és kipróbálod. Ha nem jön be, akkor egyszerűen visszarakod mentésből a korábbi rendszert.
Más.
A héten lett 2 éves a telefonom
Gondolkoztam váltáson, elsősorban jobb üzemidő és kevesebb melegedés miatt, de nem nagyon találtam semmit amire ténylegesen, racionálisan megérné váltani. Egy-két hónapja követem az M7, M8, Z2 és Nexus 5 telefonok topikjait, de eddig egyik se győzött meg, hogy megérne kiadni értük egy halom pénzt. Szóval egyelőre marad a HOX. Külsőre, fogásra nekem jobban be is jön, mint az újabbak. Csak ez a forrófejű energiazabáló Tegra ne lenne benne...
-
bzoley
veterán
válasz
lcee79 #36564 üzenetére
Nem, én max azt mondom, hogy nekem jó. Xda-n lehet hasznos olvasgatni, bár ott is több hibáról olvasok, mint amennyivel összesen találkoztam. Konkrétan semmi hibám nincs, de nem is használom sok mindenre a telefont. Telefon, voip, fényképezés, wifi router, és néhány alkalmi app.
Nekem annyira nem jön be a sense, a CM10/11 annál inkább.
Az, hogy érdemes-e, attól függ, a mostani megfelel-e neked, vagy hiányzik valami. Ha semmi bajod nincs vele, és nem is unod, akkor fölösleges piszkálni. Nekem most így tökéletes. Sajnos a s2w menüből nem elérhető, azt minden újraindítás után widgetből indítani kell. De ez a legnagyobb gondom. -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
lcee79 #36398 üzenetére
Annyiért próbálkoztam én is, de a kutyát nem érdekelte, úgy, hogy az 55-ben volt még 2 tok, meg egy autós tartó.. 40-ért ment el végül egy tokkal és tartó nélkül. Azért mondtam, hogy ki mit szeretne. Hirdetni, vagy eladni. Persze szerencséje akárkinek lehet, hogy megveszik 55-ért, de kicsi az esélye sajnos.
-
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #36143 üzenetére
Azért 23GB, mert regisztrációkor adott 2GB ingyenes tárhelyet, plusz a promóció miatt 23GB-ot, ami egyébként együtt volt 25GB-nak reklámozva.
Nekem is van nagy tárhelyem ott, de mivel érzékeny adatokat nem tárolok ilyen helyeken, ezért sose tudtam maximálisan kihasználni.
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #36139 üzenetére
Van minden funkcióra megoldás, de utána kell nézni, mert én magam egyáltalán nem használom, sőt az üzenetküldő alkalmazását sem, mert arra vannak sokkal jobb megoldások, amik szinte egyáltalán nem merítik a telefont feleslegesen.
Ellenben ez eléggé téves felfogás, hogy rossz helyzetben vannak, mert egyáltalán nincsenek, sőt a hírek mindig csak arról szóltak, hogy kevesebb lett a nyereség a vártnál, viszont a kisebb nyereség is plusz bevétel, így ezen kár rugózni.
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #36137 üzenetére
Ezek mind a minősíthetetlenül rossz facebook kliens által okozott hibák, így nem tudom, hogy ebben mit kéne javítson a gyártó.
Próbálj meg másikat használni, vannak alternatívák.Az egyéni RSS bár nem hiba, de tényleg jól jönne, viszont az újabb android verzióra készült és lett tesztelve, sajnos senki nem fog plusz erőforrásokat mozgósítani azért, hogy ezt belerakják.
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #36135 üzenetére
A jelenlegi rendszeren nem tudok olyan hibáról, ami nagyobb csoportot érintett volna és azóta se javították ki, az akkukímélésen meg nem tudom, hogy mit érthetsz, mert ebben szoftveresen elég nagy korlátok vannak, így bizonyos fizikai adottságoktól nagyobb csodát nem lehet várni, míg a Sense felület frissítése meg szintén újabb androidra épül, így ez a dolog itt meg is állt, szóval nem véletlenül nem történik már semmi.
Az újabb verzió után pedig felesleges mindenáron csillapíthatatlan vágyat érezni, mert szinte semmiben nem hoz nagy változást, viszont idővel majd az android is eljut oda, aminek a hiánya szerintem jelenleg a legnagyobb probléma, hogy gyártótól függetlenül a telefonon futó rendszer alapját lehet majd frissíteni és akkor az ilyen és ehhez hasonló gondok nem jelentenek majd problémát.
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #36126 üzenetére
Az egész beszélgetés okafogyott a frissítés kapcsán, mivel nem a HTC-vel van a probléma, mert még kaphatna a készülék frissítést, de itt az Nvidia a hunyó, mert már egyáltalán nem nyújtanak támogatást az AP33 (HOX) és az AP37-es (HOX+) chipsethez, ezért a HTC nem is tud mit tenni, így nincs több frissítés, mert az Nvidia már nem biztosít semmilyen új BSP-t, persze ilyenkor jön a képbe az, hogy a T30L, ami a Nexus 7-be van, ahhoz még van támogatás, és ezért simán elérhető rá a KitKat rendszer, attól függetlenül, hogy az is Tegra 3, de ennek az okai mélyebben keresendőek, szóval kár is ezzel foglalkozni.
A másik dolog, ami szóba került még, hogy alacsonyabb rendszerigénye van a 4.4-nek és nem értitek, hogy miért nem kapja meg több régi telefon, míg ennek az egésznek a lényege nem abban keresendő, hogy a régi telefonokra is elérhető legyen, hanem inkább abban, hogy az új gyengébb telefonok is a legfrissebb rendszerrel érkezhessenek, hogy a legtöbb funkcióhoz elérhető legyen a támogatás, így ezzel nem az öregebb telefonokat birtoklóknak akartak kedvezni és jobban megdolgoztatni a gyártókat, mert nem ez volt a cél, és erre külön erőforrása egyik cégnek sincs, hogy az összes régi modellre elkezdjék elkészíteni a frissítéseket, főleg úgy, hogy itt több dolog is beleszólhat, ami látható itt például egyből a Tegra 3 kapcsán is.
A harmadik dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy ez az egész használt telefon árazás dolog irreális úgy ahogyan van, mert hogy már 50 ezer forint alatt kell eladni egy ilyen készüléket, ha valaki másikra cserélné, az egyenesen baromság, főleg úgy, ha azt vesszük alapul, hogy mire képes a telefon, így az én véleményem az, hogy lehet, hogy a legújabb készülékek majd sokkal jobban teljesítenek a benchmarkokban, de kérdezem én, annak, akinek csak minden funkció kihasználására kell egy felsőbb kategóriás készülék és nem célja mindig a legújabb készüléket villantani a társadalom előtt, annak mire jó, ha súlyos százezreket bukik egy telefon eladásán, miközben szinte semmivel nem kap többet, és persze az eladott telefon árához hozzá is csaphat újabb 150-200 ezret, hogy megkaphassa az újat és az lehessen a kezében, amit a tévében is mutatnak.
Ha valaki mégis beruházna az új M8-ra, akkor a Telekomos árazást meg jól nézze meg, mert listaáron vagy prepaid csomagban csak ezer forinttal drágább a készülék, mint 2 év rablánccal és e-Pack kedvezménnyel, amit az emberre kényszerítenek, ha olcsóbb díjcsomagot akar.
-
Lacopapi
addikt
válasz
lcee79 #36128 üzenetére
Csakugyan érthetetlen okoskodás, illetve ebben az értelemben okafogyottá válik a kitkat. Mellesleg eddig amúgy sem találtam olyan átütőnek,mint az eddigi váltásokat. Úgy tűnik,hogy egyre nehezebb igazán újat-jót összehozni és ez érvényes a készülékekre is...éppen ebben nagy a HTC,hogy ha már mást nem,legalább a minőségérzetet meg tudják fogni. A hardver eléggé egységes és túlmutat a lehetőségeken és igényeken. Persze az Androidnak kell az erő,az IOS ebből a szempontból mérföldekkel előrébb van.Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok oda az Iphone-okért,de ami igaz,az igaz,még ha fáj is
-
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #36123 üzenetére
Bár most hopgy frissült t-mobile árlistája (reggel még nem volt ott, pedig néztem
)
HTC One M8 189.990-ért tudnám venni, 89990-et először, aztán havi 10e
nem kevés, de sokkal nem megy le mostanában
Bár szoktak rövid akciókat, de azért 120-ra akkor sem fogják levinni -
ferob
őstag
válasz
lcee79 #35827 üzenetére
Így kapásból két dolog jut eszembe, az egyik, hogy bár be van kapcsolva az USB hibakeresés, a telefon mégsem úgy kapcsolódik, ami ugye egyszerűen ellenőrizhető az állapotsávon, ami ha előfordul, akkor én csatlakoztatott állapotban ki, majd újra be szoktam kapcsolni a hibakeresést, vagy a másik, amire még gondolok, az az, hogy le van tiltva a HTC Sync Manager vagy egy másik, ehhez kapcsolódó alkalmazás a telefonon.
A fenti két esetben ez a hibaüzenet jelenik meg, így gondolom valami hasonló dolog áll fenn.
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #33358 üzenetére
Azért törli, mert azok nem a telefonod telefonkönyvében vannak tárolva, hanem a Google fiókod címtárában, így ha törlöd, akkor egyből onnan törli, ahogy leszinkronizálja.
Annál az 5-10 embernél szüntesd meg a facebook profiljukkal való csatolást és esetleg töröld is a névjegyet, majd újra hozd őket létre.
-
Steve1207
veterán
válasz
lcee79 #33040 üzenetére
Biztos, ami biztos visszaállítok egy gyárit és relockolom (még megpróbálok valamit, hátha bejön, ha sikerül gari után beszámolok róla
). A látottakból nem sűrűn érdekli őket, ha nyitva van a telefon. Sokak úgy veszik használtan, hogy már nyitott és gond nélkül gariztatják, ha baja van. Idehaza is talán még a X. kerületi szervizben kötekedtek ilyesmivel max.
-
kirkri
addikt
válasz
lcee79 #33014 üzenetére
Ebben az esetben egy dolgot tudok elképzelni, (és valószínüleg ez lesz a hiba) hogy a mikrofon egy kis fekete gumi kamrába ül bele, ami a környezeti zajokat hivatott kiszűrni. (A képen a réz színű hasáb forma a mikrofon, a lentebb lévő fekete gumi a hangcsillapító) Ha ezt a gumi kamrát elfelejtették rátenni a mikrofonra amikor cserélték a kijelzőt, és a mikrofon úgy lett betéve a helyére, akkor a körülötte lévő tér okozhatja ezt a doboz hangot.
Viszont a hangszóró problémát ez nem okozhatja.
Az talán abból adódik, hogy a kicserélt hangszóró hibás. -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
lcee79 #32590 üzenetére
Szia!
Nagy valószinüséggel egy majdnem vadi új telót fogsz visszakapni, ha minden jól megy. Képernyősárgulással adtam be, cserélték a képernyőt, akksit, készülékházat, antennákat, 3.5mm-es aljazot, hangszórót, pedig ezekból csak a képernyőt és az akksit irattam fel a hibalistára.
Gyakorlatilag csak az alaplapom a régi most. -
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #32580 üzenetére
Na leadtam a telefont... Túlságosan nem kellett demonstrálnom semmit, elmondtam a hibát és elfogadta/tudomásul vette már csomagolta is el szállításhoz
ÉS kaptam helyette egy LG GU230-at
Mit is mondhatnék... Végül is feldobta a napom, mert röhögnöm kellett mikor megláttam
Igaz hogy a Gmailre szinkronizált névjegyeimet (az összes ilyen) túlságosan nem fogom tudni megnézni ezen...
1 hét-10 nap elvileg, és megérkezik, kijelzőcserével, meg ha már ott van a wifit is nézzék meg -
Shokkolo
addikt
válasz
lcee79 #32577 üzenetére
ha nincs benne személyes adat nyugodtan leadhatod. általában úgyis kap a szervízben egy full vipe -ot.
a DHD-val bevittem dobozt, töltőt mindent, erre csak a telefont vette át.
Berakta ilyen pukkasztós fóliás történetbe és abba ment el. Garlevél + telefon semmi más nem kellett.Az a lényeg, hogy a hibát tudd prezentálni amikor megmutatod a T-ben a "szervizes" ügyintézőnek.
-
Shokkolo
addikt
válasz
lcee79 #32571 üzenetére
1 évet ad a T és a HTC kiegészíti +1 -el.
Viheted a leírt gyűjtőpontra, de a T-Mobil is garanciális felvevőpont. Amíg a gyári gar él rá, addig a T átveszi és intézi helyetted.Ha megvannak a papirok nyugodtan viheted oda javíttatásra.
(A Desire HD-mat 9 nappal a gyári gar lejárta előtt simán bevették) -
kirkri
addikt
válasz
lcee79 #32571 üzenetére
Igen, ez garanciális hiba.
T-Mobile elvileg egy évet ad rá, második évben a HTC garancia él.A HTC garancia igénybevételéhez a Telemaxhoz kell eljuttatni a készüléket. Van Kaposváron gyűjtőpont, (Bayer Gsm; 7400, Kaposvár, Zárda u. 3.) oda vidd be. Viszont a számla, vagy a garanciapapír kellene hozzá.
(#32570) blt.62: Nincs különösebb jelentősége. A HTC töltők 1000mA-esek, ha van ilyen töltőd, akkor ugyanaz, mintha a gyárival töltenéd. Ha csak kisebb van, akkor annyi a különbség, hogy tovább tart, amíg feltölti a telefonod. Én 750mA-es gyári BlackBerry töltőt használok, pont a vezeték hossza miatt. (kb 1.5 méter a hossza
)
-
ferob
őstag
válasz
lcee79 #32009 üzenetére
Ha a visszaállítás utáni első indításkor nem pörgeted végig a beállításokat és ott adod meg a google fiókod és előzőleg is be volt állítva a mentés, akkor ha most is kijelölöd a mentés/visszaállítást, akkor le fog mindent szinkronizálni a telefonra.
Általában, akkor szokott probléma lenni, ha utólag van hozzáadva a fiók, utána próbálhatod akárhányszor, mert nem lesz jó, de ez igaz pl. a dropbox-os ingyen tárhely aktiválásánál is. -
ferob
őstag
válasz
lcee79 #32007 üzenetére
Én nem tudom mit vársz a dologtól, a júliusi alapbeállítások visszaállítása után már rég megléptem volna egy újabbat, de gondolom nem akarsz és rajtad kívül más maximum annyit tud tenni, hogy ezt javasolja vagy hogy vigyed be a szervizbe, ami szerintem ezért felesleges.
Szerk.: Ha letiltod, akkor a képek is elvesznek a névjegyeknél.
Én azért megpróbálnám visszaállítani a telefont, már csak a frissítés miatt is, főleg így, hogy úgyis visszaállít mindent a google fiókból a telefon. -
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #32005 üzenetére
volt 9 óra óta összesen 2 telefonhívásom, továbbra is kb 5-10 perc képernyőnél vagyok, de már 0%-ról 81-re merült....
Arról ne is beszéljünk, hogy ha bekapcsolnám a wi-fit meg a fényképezőt, ami egyből fel is nyomja a fényerőt és videóznék 2 percig akkor kb 60%-ra ugrana vissza a töltöttségi szint.
És közben 586 mb foglalt memóriám van, tehát semmi program nem is fut a háttérben sem.(#32006) ferob: facebookot ha teljesen letiltom, akkor leveszi a fényképeket a kontaktjaimról vagy megmarad? Mert nekem 90%-ban onnan szedi a képeket... És az kell(ene)
De azért nekem ez azért annyira nem logikus, mert nem folyamatosan lett gyengébb, hanem mondjuk hard reset előtt jobb volt aztán rosszabb lett, aztán meg a legújabb firmware-el újabb romlás. -
ferob
őstag
válasz
lcee79 #32005 üzenetére
Egyrészt, akkor még új volt az akkumulátor a telefonodban, másrészt, ha az 8 óra után is 100%-ot mutatott, akkor ha elkezdted használni, elég hamar esett legalább 5-6%-ot.
A frissítés meg a használt akksi után ezek teljesen normális adatok, főleg ha nincs letiltva a facebook teljesen. -
simico
aktív tag
válasz
lcee79 #32000 üzenetére
Kénytelen voltam én is frissíteni és az akkuidő nálam is látványosan kevesebb lett. Ami a vicc, hogy hard reset után egy kicsivel még rosszabb lett
Ugyanolyan körülmények, ugyanazon a dolgok letiltva, ráadásul sok egyéb elfoglaltság miatt kevesebb telefonhasználat mellett.
Én két dolgot vettem észre egy hétnyi megfigyelés után. Egyrészt a rádiós rész fogyasztása drasztikusan megnőtt, 1 nap alatt 20-28%-ot tesz ki az összfogyasztásból, frissítés előtt ez 3-6% volt. Pedig ugyanott vagyok, 15 méterre a bázisállomástól, értelemszerűen max térerővel és felesleges cellaváltások nélkül. Másrészt valami vagy a kernelben vagy a Sense-ben (toronymagasan ez a két legnagyobb fogyasztó) állandóan beragad és maxon pörgeti a processzort 30-90 percen át. A legdurvább hard reset után volt, 4 óra alatt lemerült teljes töltésről a nem használt telefon mert egyáltalán nem ment deep sleep-be, végig 640 és 1300MHz-en pörgetve a procit. Tegnap egy teszt keretében 1:13 percet volt használva a telefon, ehhez képest 1:38 percet 1300MHz-en és további 1:04 percet 1000MHz-en ment a proci, tehát valami serényen ügyködött 1 órán át a nem használt telón. Frissítés előtt semmi ilyen nem volt.
Eléggé zavar, hogy kevesebb telóhasználat mellett több mint egyharmaddal kevesebb ideig húzza ki a teló készenlétben, ha meg használom is akkor feleannyit bír mint frissítés előtt. És mielőtt jönne valakitől a szokásos szöveg: nem mindenki bassza magát egész nap áramforrás mellett. Ez meg az ocsmány, lebutított Sense 5 (ami szerintem egyáltalán nem gyorsabb a 4+ verziónál) kezd erősen rávenni a bootloader nyitására és valami normális ROM felrakására. De az is biztos, hogy ez volt az utolsó HTC telefon a családban.
-
Tyer
őstag
válasz
lcee79 #31602 üzenetére
Persze, pontosan, na de ez azt jelent, hogy sw frissitést után ha 901 contactot visszahuzok G-böl, akkor ujrarakhatok minden képet... Legalább lehetőségem lenne választani, meg arra is, hogy mondjuk melyikre, mert pl egyes képek simán jol láthatóak, mégis ilyen pettyes.
Saját:
Pl ez is simán jol látható volt... -
szika87
aktív tag
válasz
lcee79 #31578 üzenetére
Húú na ennyire nagyon azért én nem vagyok benne ebben az audio témában
viszont ha ilyen cuccaid vannak a kocsiban, akkor az tény hogy oda elég karcsú 16bit/48khz
vagyis nem is mondanám azt hogy kevés oda mert sokaknak bőven elég lenne, hanem akkor úgy mondom a többi cucc túl "overkill" a fejegységhez képest
-
szika87
aktív tag
válasz
lcee79 #31576 üzenetére
Jaja ilyen külső DAC-ot én is nézegettem, még mikor Lumiám volt mert az számomra nagyon szörnyű volt zeneileg, de azzal voltam hogy most feleslegesen dugjak rá egy újabb kütyüt...ezt már nem akartam.A OneX nekem meg elég zenehallgatásra míg úton vagyok,egyébként is a legfontosabb egy jó fülhallgató,az csak plussz ha még minőségi DAC is jár a készülékhez
UI: Ez a geek tényleg brutál
-
szika87
aktív tag
-
szika87
aktív tag
válasz
lcee79 #31539 üzenetére
A gsmarena szerint a One S-nek van az egyik legtisztább hangzása a piacon lévő telefonok közül.Nekem egyébként semmibajom a Hox hangzásával, legalábbis nekem megváltás volt a Lumia 800 vérszegény halk hangzásától, de emlékem szerint a régi Sgs1-em voodoosoundal se volt sokkal de sokkal kkiemelkedőbb a Hox-nál..bár az már rég volt, ha most hallanám lehet mást mondanék.
-
bounty123
őstag
válasz
lcee79 #31142 üzenetére
Én több emberhez tettem fel gmailben fotót a pöttyösödés miatt, és 1 kivételével mindnél megszűnt a hiba. Akinél nem, annál kiderült, hogy alacsony felbontású fotót adagoltam be a gmailbe. Van akinek a fb fotója is pöttyös, ő szar felbontásút állított be magának a fb-n. Engem amúgy ez a pöttyös megoldás sokkal jobban zavar, mint egy gyengébb felbontású fotó, aki ezt kitalálta (google / htc?) azzal lenne egy nem túl barátságos beszélgetésem. Legalább lenne opcionális, de nem, basszuk el a jól működő megoldást.
-
simico
aktív tag
válasz
lcee79 #31073 üzenetére
4.1.1 alatt így lehet, remélhetőleg ez megmaradt: Settings -> Apps -> All -> Menu gomb -> Reset app preferences. Nekem ez segített visszaengedélyezni az összes, még ICS alatt letiltott programot 4.1.1-re frissítés után.
Más
Az eddig olvasottak nem győztek meg, hogy felrakjam a frissítést. Őszintént szólva a Sense 5 volt az egyik ok amiért nem váltottam One-ra. Megint egy csomó apró, jó dolgot kivettek vagy elszabtak, a gyorsaságot is a minimalista, faék szintre butítással érték el. Szvsz minden újabb verzióval egyre inkább elvész a Sense lényege, amitől jobb volt más és a gugli gyári felületektől. Na, ez nekem nem kell. Egyébként is sikítófrászt kapok a búvalb.szott gyászfekete felülettől... ha erre lenne igényem, akkor Nexus-t tolnám a Holo felülettel. -
Steve1207
veterán
válasz
lcee79 #30938 üzenetére
Nincs ilyen, a kamerából hiányzik, de amit felveszel azt eseményben lehet, én is nemrég jöttem rá
Egyébként szépen fényképezel, felveszed a videókat stb, bevágod utána a jókat egy mappába, a videót meg megvágod rövidre, hogy jó legyen ez meg majd szépen összedobálja. Szerintem egyáltalán nem nagyobb munka, egész pofásra összedobja egyébként 720p-s mp4-et készít, ha lerenderelitek. -
Pistakiss
őstag
válasz
lcee79 #30876 üzenetére
Háát!
Gondolom azért a fejlődés ezt is hozza, nem véletlen az új felület. Azért remélem a képernyők pörgetését még többen fel fogják vetni és javítani fogják.
Egyébként tényleg, mintha gyorsabb lenne, most néztem a netet Chrom-al és sokkal gyorsabban töltötte be, talán a WIFI is jobb lett
A BF-et van valaki, aki bekapcsolta? Milyen tapasztalat van vele? -
Pistakiss
őstag
válasz
lcee79 #30857 üzenetére
Háát!
Én is letöltöttem, nagyon tetszik.
A kérdésedre, ott van az, ahol volt, csak más nézetben.
Nekem is lenne kérdésem, az előző verzióban a képernyőket lehetett körbe léptetni, de itt nem és a beállításokban sem látom, hogy lenne rá mód. Ha ezt valaki megtalálta megköszönném, ha jelezné. -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
lcee79 #30679 üzenetére
Az enyém 2012. novemberi vásárlás és mégis még június végi gyártású. Hozzáteszem, GSM boltos vétel.
Mindezektől függetlenül szerencse dolga. Kollégáimmal anno együtt vettünk 3 Sensation-t. Az enyém kifogástalanul ment, amig el nem adtam és vettem a HOX-ot. A másik kettő állandóan szervizben volt/van.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest