- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
goldnarmz #33208 üzenetére
Vagy inkább gyári garanciával kell venni és akkor nincs ilyen gond, de még ha van is mert nem javították meg, akkor kénytelenek kicserélni és az sem tart 3 hónapig, még akkor se, ha úgy jár az ember mint egyszer én, hogy 2-3 hétig véletlen mégsem küldik tovább javításra a telefont és ott ül egy dobozban.
Ilyenek miatt kár a márkát hibáztatni.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
goldnarmz #31627 üzenetére
No, 3 hónap után lezajlani látszik a One X-em garanciális ügyintézése. Volt itt minden, miután másodszor is visszaküldtem a boltba a telefont. Megjavítjuk, kicseréljük, megrendeltük, mingyá' itt van. Majd hívunk. Hívni fogunk. Hamarosan. Hát persze. Aztán... mégsem! Levásárolhatod, csak még azt nem tudjuk, mennyié' számoljuk be. Mi va'?
Most elvileg levásárolhatom a készülék akkori áráért. Hurrá. Neeeem, nem egy 2 nap után megszűnő Muhhamad által üzemeltetett zug-gsm-ről van szó.
Azon röhögtem, amikor anyáztam a szervizre, és kollégám mondta, hogy mit akarok, tökéletesen működik a One X-e, nincs semmi baj a HTC-kel. Másnap beszart a wifi a készülékén, az is lassan egy hónapja a szervizben okszidálódik.Másik kollégámnak a mobilnet ment el. Harmadiknak már 3x megjárta a szervizt a telefonja.
Soha többé HTC-t. -
fravik
tag
válasz
goldnarmz #31627 üzenetére
Na, ezzel aztán most jól elbizonytalanítottál...
Pont most akartam kijelző sárgásodással, kijelző hullámosodással, rossz illesztéssel visszaküldeni...)
Így lehet megfontolom, hogy tudok-e ezekkel élni... rosszabbat nem akarok, mint amilyen most.
Ajj, nem tudom mit tegyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest