- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szika87
aktív tag
válasz
Zirowe #32257 üzenetére
A fém burkolatú Urbeats vagy műanyag Ibeats van otthon neked?
CSak mert mindkettő HTC tartozék volt, míg az XE-hez műanyag Ibeats járt addig az XL-hez a fémházas Urbeats, Ibeatsből már láttam hallottam gagyit,de a urbeatsből még nem, pedig az én kezemben is megfordult néhány darab.A legegyszerűbb olyan magánembertől venni aki eleve ilyen készülékkel rendelkezik, így nem hinném hogy hamisat adna.
-
Steve1207
veterán
-
ferob
őstag
válasz
Zirowe #31927 üzenetére
Ami biztos, hogy az 5. POGO pin felelős a töltésért (miközben az 1. a föld), ami maximum 500mA-t tud, így kétlem, hogy erősebb áram át tudna folyni rajta. Erre már voltak régebben próbálkozások, hogy hálózati töltést lehessen elérni a POGO pinen keresztül, de nem tudok róla, hogy sikerült volna egyáltalán.
Érdekességképpen a 2. és 3. pin az audióban játszik szerepet, mint bal és jobb csatorna, míg a 4. pin felelős azért, hogy tudja a telefon (az ellenállás alapján), hogy mit csatlakoztatnak hozzá.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zirowe #31770 üzenetére
Hali!
Milyen samba app-ot használsz? 4.1 előtt a Samba Fileshare volt a legjobb ilyen program, de nem működik már, így a Wifi File Tansfert használom, ami azért kicsit még mindig körülményesebb mint a Samba.Hol nézelődsz One után használtan? Én is tervezem a cserét, főleg ha használtan 100 alatt van.
-
kirkri
addikt
válasz
Zirowe #31469 üzenetére
Igazából annak amit hirdettek megfelelt a telefon, szóval nincs miért reklamálni.
Azt azért mindenki tudta aki sufni GSM-nél vásárolt telefont, hogy ott valami nem kerek. Vagy EU-s szolgáltatós telefon, vagy ázsiai. Csodák a telefon bizniszben sincsenek, 30-40 ezerrel olcsóbban ugyanazt a telefont nem lehet megvenni.
Mondom ezt úgy, hogy a nejem első HTC telóját én is beszívtam egy ilyen ázsia CID-el. (ráadásul olcsóbb sem volt mint a hivatalos garis, csak rózsaszínben kellett az asszonynak, ami csak sufniéknál volt elérhető)
-
kirkri
addikt
válasz
Zirowe #31430 üzenetére
Az is szívás, bár mostanában már nem szoktam NFC tag-eket használni.
Szerencse, hogy nem az elsők között kaptam meg a frissítést, így mire az én szolgáltatós telómra is kijön, talán lesz megoldás root nélkül is.
Igazából engem nem győzött meg a Sense 5, szóval ez a nyelv dolog csak egy újabb lökés a 4.1 irányába. -
Márkosz
tag
válasz
Zirowe #31006 üzenetére
Váó..ezt még nem is tudtam...köszi bár nem nekem kellett! De jó tudni! Van még valami egyéb rejtett valami?
30990.-hozzászólós kérdezte, hogy lehet kikapcsolni a hátérvilágítást a gombok alatt! Amúgy minden telefonon így lehet kikapcsolni a hátérvilágítást a gombok alatt?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Zirowe #30772 üzenetére
Most nagy baromságot mondtál már bocsánat.
Két külön világ, attól függetlenül, hogy tegra mind a kettő teljesen más.Mindenki másnak pedig.
HTC elevete szerint holnap indul az OTA.
És a hó végére lesz vége mindenhol. (+ a szolgáltatósok)
Csúszások szokás szerint lehetnek.Személyes vélemény a rom-ról pedig a következő:
Aksi idő nekem jobb.
Gördülékenyebb na és persze szebb.
Egyenlőre ennyit tudok nyilatkozni. -
Atmo
senior tag
válasz
Zirowe #30451 üzenetére
Akkor nem szólok semmit, inkább, minthogy sértően reagáljak rá....
Arra nem gondolsz, hogy talán kezdő?????Neked se esne jól, ha kezdő lennél valamiben és mások lefikáznának a tudásod hiányosságai miatt, ami teljesen természetes egy kezdőnél.
De nem erőlködöm, fulladj meg a tudásoddal ott ahol vagy
-
Márkosz
tag
válasz
Zirowe #30423 üzenetére
Hát én is azt érzem, hogy a Sense 5 miatt lessz itt nagy fórumcsat, én amit a legjobban sajnálni fogok az a képernyők közti 3D-s váltást, meg a kijelzőfeloldásnál a kőr eldobását! És amitől félek az a HTC Blinkfeed mert nemtom, hogy az mennyi netet "eszik" és úgy e nincsenek magyar oldalak benne vagy hírportálok! De kitudja lehet megszeretem, elvileg Facebook-ot hozzálehet csatolni, bár azt nemtudom, hogy vebes oldalakat is mert ha igen akkor a Mobilarénát hozzákötném...de majd kiderül!
-
kirkri
addikt
válasz
Zirowe #30375 üzenetére
Az nem szerelési hiba (szerviz egyben cserél kijelző modult, ők nem ragasztanak), hanem a kijelző gyártási hibája (más kérdés, hogy nem lett volna szabad kiengedni így a szervizből). Találkoztam ilyen hibás kijelzővel, azt hittem én szereltem össze bénán, majd szétszedve láttam, hogy ez bizony kijelző probléma.
Vagy hátlap deformáció is okozhat ilyet, de ezt is észre kellett volna venniük. -
Pocee
senior tag
válasz
Zirowe #29950 üzenetére
akkor lehet félreérthető voltam de én ezt a handcentes dolgot kerestem anno desire hd-n használtam,csak nem jutott eszembe a neve
.
de mintha nem azt a szótárt használná amit a gyári üziküldő,csomót szavat nem dob be.de mindegy inkább mint hogy sokszorozódjon a számlám
köszönöm mindenkinek! -
lcee79
addikt
válasz
Zirowe #29817 üzenetére
Én telefonról sosem szoktam semmit nézni tv-re kötve, mert túl macerás
Én ajánlanék helyette ilyeneket
Popcorn hour, Dune (nekem egy dune base 3.0 van... 3 éve, nem nagyon találtam olyat amit nem vitt...)ezek mindent lejátszanak, nem úgy mint a tv-k, és sok más hasznos hálózati funkciót is tudnak, és sorolhatnám
-
ferob
őstag
válasz
Zirowe #29815 üzenetére
Egy kis magyarázat az MHL dologhoz.
(#29814) Tyer: Pl. az árából?
Mellesleg azért szerintem minőségileg elég könnyű megkülönböztetni egy vacak ~2 dolláros valamit. -
-
Valkűr
addikt
válasz
Zirowe #29417 üzenetére
Nem erre gondoltam...Én soha nem mondok olyan termékről véleményt amit még nem hallottam, nem próbáltam ki valamilyen formában...Hisz ha ezt tenném az nem lenne hiteles. Erre utaltam a tapasztalattal. Annak van benne tapasztalata aki hallotta, próbálta, együtt élt vele, aki ezt nem tette az milyen megfontolásból alkot véleményt? Hasra ütésre nem lehet egy terméket megítélni
Márpedig ha nem is hallotta, akkor az a kijelentés, hogy (nem jó, nem éri meg a pénzét, és hasonló jelzők,) nem állják meg a helyüket, és csak üres beszéd...Egy hifi termékre sem mondom azt hogy nem jó, amíg nem hallottam, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy az sem mindegy min hallgatod, mit hallgatsz vele és hol hallgatod. Szóval efféle véleményt akkor mondjunk , ha az megalapozott. Persze elképzelése lehet mindenkinek, de annak azért kicsit másként adok hangot, más formában, más szövegkörnyezetben.
Ja én azért mindenkinek van egy bizonyos elvárása, az adott termék annak kell megfeleljen, nem más elvárásának. HA valaki megelégszik a HTC saját fülesével, én azt sem nézem le, azt sem akinek a 150 ezres kell...
-
Valkűr
addikt
válasz
Zirowe #29400 üzenetére
Ezekből jónéhány simán felveszi a versenyt a komoly fejhallgatókkal...A Shure jobban szól a hifin mint a nagy Sennheiser fejhallgatóm. Hallgasd meg egy jó rendszeren őket, utána itélkezz. A tapasztalat hiányában ezek a hozzászólások csak a leíróját minősítik. Nem megsértődni, nem sértegetni akarok senkit, csak egy véleményt formáltam meg.
-
BenHans
addikt
válasz
Zirowe #29400 üzenetére
50-100k között és persze felett is elég érdekesnek találom én is az ilyen agybadugós fülhallgatók megvételét.
Ennyiből veszek olyan fejest ami betonba döngöli. "Sajnos" még mindig nem tud olyan minőséget nyújtani egy fülhallgató mint egy hasonló árú fejhallgató, mert méretbeli akadályba is ütközik.
Az már más kérdés hogy utcán a mindennapokban hogy mutat a fejhallgató használat közben, de erre a használatra bőven kiváló egy 20-25k-s füles is. Tisztelet a hasonló stílusú kivételeknek, de én azokon is jót röhögök akikről lesír hogy nincs fülük a zenéhez(no meg ki is hallatszik), de azért vesz egy 50k+ fülest és divatból mindig a nyakában van, pedig egy zenét nem tud megvágni csengőhangnak. -
LouiS22
veterán
válasz
Zirowe #28956 üzenetére
Idézet egy Homár posztból: "a sztornózást azért nem engedik, mert akkor a kedves pénztáros minden második tételt kitörölne, miután a pénzt zsebre vágta. Persze ez rosszmájú feltételezés, hiszen Magyarországon senki nem csinálna ilyet."
Nem általánosítás, nyilván a 99 százalékuk becsületes. De az ördög sosem alszik, ha meg te lennél a cég tulajdonosa, nyilván a hajad tépnéd
-
Töpi
tag
válasz
Zirowe #28927 üzenetére
Igen csak ezzel az a gond, hogy barmire rafoghatjak szinte, hogy biztos tulhuztad a cput vagy hasonlo hulyesegekkel lekoptathatnak. Ez tenyleg ha akarjak akkor megcsinaljak, nem akkor nem. Hiaba egyertelmu esetenkent a gyarto hibaja. Ha bal labbal kelt fel a faszi akkor leszedi a garanciad. Aztan mehetsz oda, hogy pedig nem ez okozta a gondot. O szetteszi a kezet, hogy pl nyitva a loadered. Ez szerintem is nagy baj, hogy eleg homalyosan fogalmaz a gyarto.mondjuk en nem is akarom lecserelni. Volt egy s2-m az borzalmas volt gyari rommal... Ezzel meg vagyok elegedve. Nagy elvarasaim nincsenek a romokkal. Ne akadjon, mert attol falnak tudok menni
-
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
Zirowe #28319 üzenetére
a vírusirtó dolog csak mellékes, hogy nyugodtan aludjon az ember
amikor használtam se azért tettem, hanem főleg a magánszám blokkolója miatt, meg a anti theft miatt...
mellesleg csak a "lite" verzió ingyenes...(#28321) Ed3r_X_: hogy ismételjem magam: még az idők kezdetén, amikor azt se tudtam mi az az android akkor használtam...
és mégegyszer leírom: én a hívás blokkoló részét ajánlottam egy elég megbízható szoftvernek...
mellesleg "vírusok" (trójaik) vannak szép számmal, csak a gerinctelenek által letöltött warez tartalomból lehet összeszedni nem kis valószínűséggel, meg a play store 2 napos, orosz "nude poker" appjaiból... -
g0n21
senior tag
válasz
Zirowe #28312 üzenetére
Amikor bevittem a telemaxba egy pénteki napon, két hetet mondott a srác. Napra pontosan két hétre rá megérkezett (más téma, hogy nem mindent javítottak ki, amit leírtam hibának, és még jött elő még új hiba). Ha a papírokon helyesen volt feltüntetve, csütörtök du. érkezett vissza a csehektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest