- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
pixta78 #36599 üzenetére
A kijelző egybe van ragasztva a digitizerrel és a keret is a része, így kell megvenni is, ha még használni szeretnéd a telefont, de 20 fontért ilyesmit venni, az aztán olyan minőség is lehet, de persze mindenkinek joga azt venni, amit akar, de ennek ellenére én ezt a tanácsot nem fogadnám meg.
A csatlakozó kicsúszni nem tud, ezt leírták előttem is, az akksit meg ha cseréled, akkor csak gyárira cseréld, ha nem akarsz magadnak a későbbiekben problémát, valamint a fóliát is érdemes beszerezni, ezekről pontosabbat a topikban visszakeresve találsz, mert már én is ajánlottam többször beszerzési helyet.
-
kirkri
addikt
válasz
pixta78 #36596 üzenetére
Kijelző csati nem tud kicsúszni, sajnos komolyabb lesz a probléma.
Ha "szerencséd van" akkor megúszod egy kijelző cserével, ha nincs, akkor alaplapot kell cserélni. (Az alaplap L alakú a készülékben és ha arra az oldalára esik a telefon, ahol az L alakú szár van, akkor sajnos előfordul, hogy eltörik a panel)Amikor újraindítod a telefont, nem látod a háttérben nagyon halványan a zöld HTC feliratot? (Előfordulhat az esésnél a háttérvilágítást vezérlő tekercs sérülése is, azért kérdezem)
-
kirkri
addikt
válasz
pixta78 #36577 üzenetére
Attól függ, hogy EU modellről van-e szó.
Ha igen, akkor jár rá a két év garancia és papírok nélkül is igénybe tudod venni.A HTC ügyfélszolgálatot hívd fel, (vagy chat is van, az gyorsabb, de csak angol nyelvű) ők IMEI alapján megmondják, hogy meddig érvényes a garanciája.
-
törölt tag
válasz
pixta78 #36496 üzenetére
Kell egy vékony pengető + esetleg egy műanyag kés-szerű.
SIM tálca ki.
Ragaszd a hátlaphoz cellux-al a bekapcsoló és a hangerő gombokat.
A telefon alsó részén pattintsd ki az üveget a polikarbonát tokból. Pengetővel segíts, de ne feszítsd nagyon.
Pengetővel segíts az oldalán is.
Ha valamelyest már engedett, a kis résen benyúlva a késsel kicsit segíts rá, hogy az akksi elváljon a hátlaptól.
Pengetőt húzd végig az oldalakon is.
Utána a hátlapból húzd ki a teló többi részét - egyben van.De a felelősség a Tied!
Amúgy meg:
http://www.youtube.com/watch?v=r-vdrbiBePA -
-
szunyi777
őstag
válasz
pixta78 #32981 üzenetére
Nyelv megváltoztatása magyarra Android 4.2.2 alatt (root nélkül is!)
Ha rootolt, akkor csak a MoreLocale 2 kell!
Én más megoldást nem tudok.@kirkri Még irtam megelőztél!
-
kirkri
addikt
válasz
pixta78 #32981 üzenetére
Parancsolj, itt megtalálod a választ.
-
-
bounty123
őstag
válasz
pixta78 #17653 üzenetére
A telefon fül szerintem a legjobb találmány a sense-ben, messze a kedvenc tárcsázóm. Eleve a T9 nagyon jól használható. Ezen a fülön a felső részen a legutolsó hívóid vannak, alatta a kedvenc kontaktok, azalatt pedig az összes kontakt. Így nyilván előfordulhat, hogy valaki mind3 szekcióban feltűnik.
Engem nem zavar, ha nincs a legfelső látható részen akkor úgyis max 3 érintéssel előhozza a T9. -
lcee79
addikt
-
LouiS22
veterán
válasz
pixta78 #17000 üzenetére
Legvégső esetben visszaviszed a boltba és cserét kérsz. De az mindenesetre kicsit furcsa, hogy a SIM feloldást nem tudta megcsinálni és mindezt frissítés után? Nekem gyanús, hogy ez egy más régióba szánt, brandelt telefon volt... Lehet, hogy barkácsolt telefon volt? Hova szól a garijegy?
-
Loboda
senior tag
válasz
pixta78 #17010 üzenetére
Ez nem így működik!
A cid számod határozza meg mely régióba szánták a készülékedet, és csak az ahhoz kiadott változatot lehet feltenni!
Másik nem megy fel, ezért kell tudni a cid számot, és ez alapján megkeresni a legfrissebb letölthető gyári telepítőt!Ha sehogy se tudsz legalább a botloaderbe bejutni, vidd vissza a boltba, és cseréltesd ki a készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest