- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Lacopapi #36142 üzenetére
Gyárilag rajta van
csak hagytam, hogy frissüljön meg működjön
Amúgy nálam most már dropbox is véges 6 napom van és 23 gb-ot levesz (nálam csak ennyi, nem 25... gondolom mert már így is 7 gb-ot gyűjtöttem, az megmarad)
Az m8 ad 60 gb google drive tárhelyet, az nem rossz, haveromnak mondtam nézze meg, és 75GB van neki azóta...Amúgy munkahelyemen van wifi, de cserébe minden közösségi oldal, dropbox, youtube le van tiltva
örülhetünk hogy gmail van...
Úgyhogy ott sem tudok használni sok funkciót sajna... -
lcee79
addikt
válasz
Lacopapi #36129 üzenetére
Igen az érdekes, hogy most már tényleg az van, hogy ha valaki csúcsmodellt akar venni, akkor az márkanév, vagy forma v szín, vagy épp, hogy melyiknek tetszenek jobban az ikonjai... alapján kell választania.
Ezt elég jól ledegradáltákEddig legalább a választás illúziója megvolt, most már az is kezd elúszni
Így meg is gyártják az okos telefonhoz a buta ember kategóriát
Amúgy érdekes hogy évről évre egyre jobban feszegetik a pénztárcán határait, és minden évben 20-30-40 ezer forinttal drágább egy csúcstelefon
Kiváncsi vagyok meddig mennek el? -
lcee79
addikt
válasz
Lacopapi #36127 üzenetére
MOndjuk arra lennék kiváncsi hogy kinek csinálta a google a kitkat-ba azt hogy 512 mega ramon is elvan, ha egyszer régiekre nem adják már ki, (ugye az előbbi okokoból), az új gépek meg 1-2-3 GB rammal rendelkeznek már...
Kissé ellentmondásos dolog ez így
Az összes gyártó összetörhette volna magát hogy kiadja a kitkat-et a régi 2.3-as androisos telefonokra,
nálam ez nagyobbat ütött volna mint az hogy ha felfrissítjük nem vesz senki újat... -
lcee79
addikt
válasz
Lacopapi #36122 üzenetére
Én m8-at nézegettem, és nézegetem
Egy haverom vettis egyet (mert a one x-et széttörte... kissé ideges típus
)
Az a helyzet, hogy nagyon gyors, és tényleg mindenre azonnal reagál az akkuja is nagyon jól bírja, és ami tetszett lehetett hozzáadni rss-eket a blinkfeedhez, nála ott volt a mobilarena stb...
Az egyik bajom vele, hogy nagyobb mint ez, pedig elhatároztam hogy kisebbet akarok vagy max ugyanekkorát... ez nem tudom hogy fog összejönni
Ja a boomsoundtól nem voltam elájulva, mert kicsit zajos helyen, teljesen halknak bizonyult...
Kamerában van sok effekt, el lehet vele szórakozni, meg lehet sima képre akár animált hulló faleveleket is tenni
Widgetekből kivették pl a teljes képernyős fotóalbumot...MOndjuk már múlt héten már rootolva és s-offolva is volt...
már rá volt heggesztve a harman kardon-os szoftveres tuning, stb...De valahogy hiába minden szépsége mégsem érzem azt az érzést, hogy kell...
Főleg hogy a hírek szerint a hivatalos ára 260 körül lehet(ő mondjuk ~180-ért vette)
-
-FreaK-
veterán
válasz
Lacopapi #36033 üzenetére
Először flash a kiválasztott boot.img, utána recoveryből a zip, bár itt a sorrend igazából mindegy.
wopi:
Hogy melyik kernel azt igazából ki kell tapasztalni, de túl sok különbség nem lesz köztük. Csak a hotplugban különböznek, meg ugye az MV verzió alapból alulfeszelt kicsit. a Hotplug szabályozza hogy mikor és hogyan legyen kikapcsolva a cpu magok ha nincs rájuk szükség,erre vannak különböző megvalósítások:
LS seria - stock HTC best trade hotplug, LM seria - mpdecision hotplug, LQ seria - nvidia cpuquiet hotplug, LI seria - intelli hotplug
Bővebben meg a topic-jának a második posztjában katt a "Short explanation"-ra és ott olvashatsz róluk. Rákérdeztem valamelyik nap, hogy UI sebesség szempontjából melyik a legjobb jelenleg, de nem kaptam rá értelmes választ. Én most az LM verziót használom. Ha valakinek van kedve próbálgatni őket ossza meg a tapasztalatait legyen szíves -
simico
aktív tag
válasz
Lacopapi #35926 üzenetére
Tegnap délután óta
a smartmax_eps-t, előtte a smartmax-t próbáltam. Egyéb változások: max freki levéve 1,2 GHz-re, - 25 mV fesz minden frekin, CPUQuiet Power Management balanced-ra állítva (ez utóbbival is kísérletezgetek). Mindez az LQ változattal, később az LI-t is kirpóbálom. Szóval egyelőre kísérletezgetek, hogy az én használati szokásomhoz milyen beállításkombó a legmegfelelőbb. Cél: minél kisebb fogyasztás és melegedés.
-
simico
aktív tag
válasz
Lacopapi #35854 üzenetére
Köszi! Az LQ és az LI között vacillálok, azt hiszem pár napra mindkettőt kipróbálom, meglátjuk melyik teljesít jobban nálam.
Ha lesz egy szabad napom (ami munka és gyerek mellett esélytelen
), akkor talán még a Slimkat is felmegy egy próba erejéig. Bár a Sense után olyan sivár, primitív számomra a stock Android, főleg a tárcsázó & névjegyzék.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #35408 üzenetére
"Hja s2w alapból van a kernelben."
No az enyémben nincs ilyen.
Pontosan melyik miui van a telefonodon(#35455) kirkri!
Esetleg próbáld meg ezzel. -
-FreaK-
veterán
válasz
Lacopapi #35426 üzenetére
Értem, okés, nem bántottál meg, csak nem értettem
Azt hiszem teszek én is egy próbát újra, legutóbb pár hónapja próbáltam. A JB 4.1 alapút viszont hagyom, a 4.2 alapú kell, ha Sense-re épül, ha nem.HUTCHDB: Innen a felsőt
csak kicsit lassan jön, nekem épp most végzett.
Ez azt hiszem AOSP alap, Sense5 alapra még csak a 2.7-es MIUI ver. készült el. Nah, ez így a valós tényállás a verziókról. -
-FreaK-
veterán
válasz
Lacopapi #35423 üzenetére
Rendben, köszönöm.
A többit nem tudom ugyan miért írtad nekem, már évekkel ezelőtt használtam MIUI-t, a legjobb dolognak tartom ami az Androiddal valaha történt, de sajnos a One X portok eddig nem ütötték meg az általam elvárt gördülékenység szintet. Bár azt hiszem HUTCHDB írta még nekem korábban hogy a V5 portok igazából egyik telón sem futnak tökéletes sebességgel.
Erősen gondolkozom amúgy egy MI3 beszerzésén, csak még azt nem tudom, hogy a pénzt hogy szedjem össze rászerk.: kösz, ott a következő oldal alján van a legújabb verzió (2.14), de a miuiandroid oldalon van egy másik, ami gyorsabban lejött. Amit te is linkeltél az azthiszem AOSP alapú ugye? a Másik meg elvileg a Sense alapú lesz. (vagyis talán pont fordítva...) A leírásnál szereplő 4.1 ne tévesszen meg, ha kattintasz a letöltésre akkor a legújabbat dobja fel.
-
-FreaK-
veterán
-
illes0102
aktív tag
válasz
Lacopapi #35406 üzenetére
hogy muzsikál mostanság?
mikor legutoljára próbáltam akkor léptek át talán 4.2.2re(?!) aztán eléggé akadozott szegényke pedig elég pofás kis rom, csak a témákkal nem voltam kibékülve amelyik nagyon jó lett volna persze fizetős volt
emlékszem Galaxy S-en mennyire jó volt, nem tudtam leszakadni róla
-
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #35400 üzenetére
Úgy értettem, kevésbé tűnik ki, ha valami nem oké, ha csak a rendszer összetevői vannak használva.
Mindenesetre én egyelőre rajongok érte. Tetszik a letisztultsága, fittsége. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan izléses. Egyedül ez a hangtorzítás, ami kicsit zavar, de hát nem ezen kell zenét hallgatni. Na meg a s2w hiánya, de szerencsére van egy egyszerű widget, amivel csak egy gombnyomás. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #35379 üzenetére
Nálam is ez van, az ARHD+ az xposed és a sense 5 toolbox, de nálam az alsó billentyű világítás vacakol.
Addig működött hibátlanul, míg a xposedet nem aktiváltam, magyarul csak az ARHD volt fent.
De nekem kell a sok átlátszó dolog....
No felteszem az LQ-t.
Állítottál valamit a procin? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #35366 üzenetére
Lekapcsolt készüléknél is világítottak, és fordítva is, vagyis mikor müködnie kellett volna a gombok világímegoldottákkkor meg sajna nem.
De lehet az xposed lesz a hibás, no majd probálgatom.(#35367) Pob20!
Véleményem szerint nem működik más telefonon, csak a one-on, és ki sem "szedhető", mert akkor már az xda-n megoldották volna. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #35322 üzenetére
IONELyX kernel nem is tűnik rossznak!romból mondjuk csak sense jöhet szóba....bocs
(#35323) ferob !
egy véleményen vagyunk.... szerintem marad a romban lévő "képfájl"!MÁS:
használja valaki a htc biztonsági mentését?
nálam az istennek nem akar menni csak dropboxból, holott én drive-ra mentettem... -
-
ferob
őstag
válasz
Lacopapi #35308 üzenetére
Az hagyján, hogy eltűntek a névnapok, de azóta nekem a gyári ROM-on óránként több százalékot merült a telefon, pedig hozzá se nyúltam.
Aztán sokra nem is jutottam a dologgal, mert csak a kernel volt nagy fogyasztó, de tegnap levettem a naptár widgetet a képernyőről, amikor én is felfedeztem ezt, majd csodák csodájára megszűnt a merülés.Majd még próbálkozok, egyelőre inkább nem nyúlok hozzá, mert ma nem örülnék, ha napközben lemerülne.
-
bzoley
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
Lacopapi #35258 üzenetére
Néha lehet nagyon jó vételeket csinálni, sok svédet nem érdekel, hogy jóval olcsóbban adja el a dolgot. Csak sokszor az arabok lecsapnak rá. Egyre többször látom hirdetésben, hogy csak akkor telefonálj ha normálisan tudsz svédül, meg sokszor nem is hirdetik meg a cuccot igazán. Ez is egy helyi adásvételi topikból van a Facebookból.
-
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #35197 üzenetére
Szerintem másra nem nagyon van szükségem belőle. A dt2w nekem is problémás volt, gyorsan ki is kapcsoltam, de túl hasznosnak nem is találtam.
Kipróbáltam a telefonálást is, én is hallottam szépen, engem is hallottak, ez is pipa. Wifi is működik minden irányba, perpill több nem is nagyon kell jó lesz ez, főleg ha átveszi a többi csapat is.
Akksit majd meglátjuk hogy viselkedik.
Aztán remélem a frissítés tényleg annyi lesz, hogy ráküldöm az új romot, és megmarad minden. Naponta azért csak nem szeretnék mindent újra beállítani. Mondjuk a mai nightly-t élből kihagyom, nem látok benne nekem fontos változást. -
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #35195 üzenetére
De igen, csak nem tudtam róla, hogy van ilyen. Köszi
Most már csak újra végig kell olvasni, mit is beszéltek róla.
Aztán lehet, hogy valahol a beállítások között is be lehet kapcsolni, de már egy párszor végignyomkodtam mindent, és nem találtam. Talán később belekerül. -
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #35193 üzenetére
Nyilván van benne bug, szinte órás szinten olvasgatom a topicot, a legfontosabb in-call echo elvileg megszűnt, még nem próbáltam. De minden nap jön ki új nightly, és szép számmal vannak változások is.
Csak azért mertem feltenni, mert alapfunkciókat használok: telefon, ébresztés, 3G Wifi ad-hoc leginkább.
Eddig egy hibával találkoztam, a háttérkép néha elmászott, újra be kellett állítani, meg még ami a listán van, hogy a kamera képe néha fekete, ha a galériából lépek vissza.
A stabilitással eddig semmi gond, nem volt FC sem. A meglévő Philz-en keresztül is települt.Eddig a 1206-os SlimBean(SlimX) volt fönn, wifi ki-bekapcs nem volt problémás, csak tether nem volt, BT-n kellett netet osztani.
Egyelőre a S2W hiányzik kicsit, meg a navigomb villogtatós értesítés -
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #35189 üzenetére
Kétlem, hogy ennek bármi haszna is lenne. Az akksi aegyon jól tudja, hogy mennyi töltésre van szüksége. Ezzel max összezavarni lehet, jobb nem lesz.
Más:
Nem bírtam kivárni a stabil verziót, feldobtam az aktuális CM11-et. Végre van újra Wifi tether. Kicsit szegényesebbek a lehetőségek, mint amit megszoktam, de később majd lesz talán SlimKat, vagy Paranoid. -
-
Lacopapi
addikt
válasz
Lacopapi #35048 üzenetére
Trónfosztás lesz,alighanem...a secXces nevezetű rom a végtelenségig lecsupaszított verzió,nagyon jól testreszabható és az alatta ketyegő Alex kernel kifejezetten kiterjedt beállítási lehetőségeket mutat.Igaz,csak 4.2.2-es,de ez látva az elenyésző különbségeket,már nem igazán érdekel. Egyelőre remekül fut,smooth,hogy magyarul mondjam,úgyhogy marad kicsit
-
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #35000 üzenetére
Igen-igen, csak béták de remélem befejezik, vagy legalább is használhatóra készitik.
A 3.99 RC mennyire volt használható ? Volt olyan mint a Slim most?
Mert van itt egy pa_endeavoru-3.99-RC2-20131108 , nem ezt próbáltad?
Szerinted stabil lehet?
Mert még mindig a Slim van, ami eddig bevált..Szerk: Akkor érdemes megpróbálnom?
Hoz olyan üzemidőt mint a Slim, vagy hasonló romok?Nah mind1 már downloading.........
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest