- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
WiZARD #21596 üzenetére
Idézet a topic 17. oldaláról: "my mod doesen't interflict in any other mods, only with DAEMONS, like shstem tuner or simillary, witch changes the settages of the cpu.. "
A működési elvéből következően (kisebb órajel, kevesebb fogyasztás) valamennyit lehet vele nyerni, de nagyon látványos javulást (napokat) ne várj tőle. Szerintem normális használat mellett talán egy plusz 1 óra, de ezt hasraütve mondtam, mert nem próbáltam ezt a modot (nem is fogom).
-
-FreaK-
veterán
-
rígel
őstag
válasz
WiZARD #17870 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy picit vastagabb, arányaiban kb annyival amennyivel nagyobb a teljesítménye. kb. 0,4-0,5 mm-rel. Ez első ránézésre fel sem tűnik. És a telefon is nehezebb. Hogy ez az akku +tömegéből adódik-e, nem tudom. Este utánanézek. Most már nagyon kíváncsi vagyok. Ha nincs igazam, elnézést a téves feltételezésért.
-
twine
veterán
válasz
WiZARD #17541 üzenetére
Nekem soha nem kapcsolta le még a töltést....igaz nem is játszottam több órát egyhuzamban,,,de azért volt hogy "huzamosabb" ideig toltam töltőn,,,és a töltés "szinten" maradt,....
Ezzel azt hiszem egyben el is köszönök a topictól...
most csomagolom a jövőbeni gazdájának szeretett készülékemet....
"Finom, 60frémes" zselésbabot kívánok a jövőben mindenkinek -
Snücü
tag
válasz
WiZARD #17398 üzenetére
Ahogy rígel is írta... áprilisban lett vásárolva a telefon és átlag napi 2 alkalommal töltöm, de bizony megesik, hogy rá-rá kell töltenem. Hozzá tartozik, hogy a munkahelyemen nincs wifi, így folyamatos 3G-n megy, már amikor/ahol van 3G az épületen belül. Ma nyugis napja volt a telónak, mással voltam elfoglalva, így 11:34 készenlét után, 1:40 kijelzővel -játék nélkül- az akksi 33%-on áll. Nem is olyan rossz.
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #17304 üzenetére
Ja, tudom és írtátok is, hogy a HTC azért azzal kedveskedett a felhasználóknak, hogy beletette a flash támogatást a gyári böngészőbe JB alatt is. Azt viszont már tapasztaltam NEXUS 7-en, hogy hiába van fent JB alatt is működő flash, az új, már JB-re kiadott böngészők nem használják.
A lényeg, hogy számomra még mindig csak fél megoldás az a böngésző/OS ami nem kezeli a flasht, de gondolom vannak sokan, akiket meg pont nem érdekel. -
simico
aktív tag
válasz
WiZARD #17258 üzenetére
Hoppá! A JB-s HOX romokban már nincs benne a mass storage mód??
Ez elég fura nekem, hiszen pont a mass storage miatt lett kettéválasztott tárral kiadva a telefon (illetve fordítva is nézhetjük, a klasszikus kettéválasztott tár miatt hagyhatta a mass storage módot ICS-ben is a HTC). Utólag csak ezt elvenni semmi értelme, hacsak nem kerül újrapartícionálásra a teljes belső tár, amit viszont erősen kétlek.
Elég nagy baromság lenne HTC részéről, ha a hivatalos JB romban nem lenne mass storage mód.
-
simico
aktív tag
válasz
WiZARD #16724 üzenetére
Jaja, kevés nyomgatással elég sokáig kibírja egy feltöltéssel. Nekem 3 óra kijelzőhasználat és auto szinkronizálás (wifin és 3G-n) mellett simán megvan a két és fél nap és akkor még csak 20%-on áll az akku.
Eddigi két rekordom: 100%-ról 13%-ra 1 óra 50 perc kijelzőhasználattal 3 nap 22 óra 23 perc, illetve e hét elején 75%-ról (nem volt idő teljesen feltölteni) 18%-ra 2 óra 18 perc kijelzőhasználattal 3 nap 37 perc.Wifi: routert a
routerboltbólroutergyártótól, azaz a Cisco leánycégétőlSoha semmi gondom nem volt még a Linksys routeremmel, pedig 5 éve folyamatosan megy.
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #15670 üzenetére
Nálam a legtöbb univerzális tartó itt bukik el. Még ma is visszasírom a Desire-t, az alján lévő USB aljzattal.
Mondjuk a HOX-tól még a Sensation is rosszabb volt ilyen szempontból, mert annak oldalt alul volt. Szinte semmilyen tartóban nem lehetett tölteni.
Akkor csak várok még, amíg kicsit jobban lehet tweak-elni.
-
Loboda
senior tag
válasz
WiZARD #15191 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Ez XDA-n azt írják hogy téves a hír!
Az ember nem JB romot kapott! -
hurrikan
addikt
válasz
WiZARD #14986 üzenetére
Megyeget, rebbootolgatja 5másodpercenként, meglássuk....
ha sikerül küldök egy láda sört xDÉs akkor szájbarágósan:
Látogass ide
1.Másold át a kódot az idézőjelek kitörlésével a jegyzettömbbe
2.Mentsd le
3.A létrejövő txt fájlt nevezd át battery.bat fájlnak
4.A bat fájlt másold a fastboot mappába
5.Csatlakoztasd a telefont Fastboot módban
6.Futtasd a bat fájlt ameddig akarodA telefon folyamatosan, kb 4-5másodpercenként újra fog indulni amíg le nem választod a gépről.
Remélem működik.
-
LouiS22
veterán
válasz
WiZARD #14904 üzenetére
Hát, lehet hogy lesz: [link]. Másrészt senki nem állította, hogy ugyanaz a ROM fut a két készüléken. A frontkamera más, ergo annak lehet más drivere, és azt sem tudjuk, hogy belül változott-e valami apró összetevő, ami szintén igényelhet más meghajtót (a logika azt diktálná, hogy nem, hiszen így egyszerűbb gyártani).
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #11071 üzenetére
Igen, Method 1.
Ehhez a 401-esek jók. Sajna még nincs kint komplett 2.17-es RUU, ezért trükközni kell. Ha felteszed ezt: "RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_
Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe"
Utána pedig az OTA frissítést, ezt, akkor kész a végtermék.Újra kinyit és ennyi.
-
lcee79
addikt
válasz
WiZARD #10881 üzenetére
Na most jó, thanx
Gomb is úgy müxik, pötty sincsKezd alakulni
Antutu most sem csinált sokkal többet... 10600... (mondjuk ilyen 11500-akat mint amit a holland tesztben is csináltak, azt nem tudom hogy lehet előidézni? Miket kell kikapcsolni, hogy gyorsuljon esetleg? Most szinte semmi nem ment..)
-
vatoteam
tag
válasz
WiZARD #10553 üzenetére
Szerintem annyi történik, hogy a HTC már azelőtt elkezdte csiszolgatni a kernelt, mielőtt az nv kiadta volna az újat. Ezért hülyeségnek tartották kidobni az ablakon azt, amit eddig csináltak és inkább kiadnak egy majd' tökéletes rom-ot (igaz a régebbi kernellel). A JB pedig úgyis 3.1-el jön...
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #10320 üzenetére
Csak az első karcot kell túlélni, a többi már könnyen megy.
Az enyém már nem bejáratos, az biztos. A hangerőgomb magasságában lepattant egy darabka a kijelzőből, itt/ott sérült a burkolat, a kamera védő plexije totál karcos és a kijelző is karcolható, minden nehézség nélkül. De nincs rosszabb állapotban, mint a többi HTC-m, ennyi idősen. -
twine
veterán
válasz
WiZARD #10317 üzenetére
"már így is 10k felett költöttem a HOX tokokra, és kezdem túlzásnak érezni..."
Lassan már komplett házat rendelhetnél hozzá ennyi pénzért...(csak vicc,,soha nem néztem mennyibe kerül egy ház)
Galaxy S-nél gondolkodtam épp ezen,,hogy a Samsung Mobile-ban vettem eredeti hátlapot valami 3-4 ezer forintért,,,mikor emberek ennek többszörösét költötték tokra,,,hogy ne karcolódjon a hátlap
-
Jamesch
tag
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #10183 üzenetére
Szerintem kell mennie a MIUI-val is, mivel HTC romból építkezik az is, de nem próbáltam. Esetleg ha megnézed, majd referáljál róla.
Nekem a Franco kernel vált be, fogyasztásban mondjuk nem váltja meg a világot ez sem, de stabil és gyors. Arra figyeljél a custom kernelekkel, hogy a legtöbbje két részből áll. Van egy szokásos boot.img ami fastbootból megy fel és van egy modul hozzá, ami simán recovery-ből. A boot.img flash előtt és után érdemes csinálni egy-egy "fastboot erase cache"-t, mert nálam volt már csak ez miatt boot loop. -
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #10181 üzenetére
Hát ja, kicsit szívás ez a külön kernel flash, de meg lehet szokni. Már csak ez miatt is kellene nagyon az S-OFF.
A hétvégén egyébként visszazártam a bootloadert, mert frissítettem a firmware-t az utolsó 1.29-es romhoz, mert nekem még a legelső változat volt fent. Számomra, így sokat javult az újabb radio-val, főleg a GSM térerőn vettem észre. Aztán persze gyorsan visszanyitottam, mert a gyári romra nem vágyok. -
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #10179 üzenetére
Azért volt gyanús a dolog, mert majdnem 2 hónappal ez előtt próbáltam és akkor még jó volt.
Úgy emlékszem ment 4.0.4-el is. -
Eli577
senior tag
válasz
WiZARD #10170 üzenetére
Az a bizonyos "may" az angol szövegben szerintem arra utal, hogy majd a szakszerviz eldönti, hogy van-e még garid vagy nincs.
Más: gondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen a root jogok használata miért nincs benne alapból az SW-kben. Nyilván nem lenne rögtön elérhető, de egy pár sornyi információ és OK-zás után megnyilna. Miért fájna ez bárkinek is? Ha meg mondjuk túlhúzás miatt elszáll a proci, azt a szakszerviz meg tudja állapítani és akkor arra nincs garanciád, de csak arra, és a csere után újra élne a teljes gari. Az meg milyen már, hogy SW-s módosítás miatt pl. ha kiesik a hangerőgomb a helyéből akkor nem csinálják meg?....
-
LouiS22
veterán
válasz
WiZARD #10168 üzenetére
A 4.0.3-asokkal kell mennie, pl. Modaco. a 4.0.4-gyel (ami a leaked test base-en alapul) nem fog menni, ne is kísérletezz vele. Plusz, ha elindul, akkor az a 10 dolcsit tudod csak elkölteni, de utána macerás lesz töltened (nem is nagyon lehet, illetve csak ráfizetéssel). Inkább igényelj egy PayPassos bankkártyát, ugyanaz. Tuti hülyének néznek majd, amikor a telefonoddal akarsz fizetni
-
mumk1
addikt
válasz
WiZARD #10136 üzenetére
Jól emlékszel, gyengém a MIUI.
Most ugyan éppen nem az van fent, de az RD-MIUI-t csak ajánlani tudom!!! Én semmi hibát nem találtam benne, ami köszönhető annak is, hogy a kiszivárgott 4.0.4.-es HTC-s 2.05.401.2 rom az alapja. Külön szuper, hogy az eredeti HTC kamera van hozzá. Ez már csak azért is jó, mert pont a hétvégén próbáltam egy 4.1.1-es CM10-es JB romot és sírógörcsöt kaptam az eredeti Android kamerától. Ilyenkor érzem miért is szeretem a Sense-t.
Kernelt nem cseréltem, a hozzávaló stock kernel volt fent.
Ami a bootloader nyitást illeti, szerintem sem dobhatják vissza a szervizben azzal, hogy kiküldték a tokent erre az IMEI-re, mivel azt vagy használtad, vagy nem, az S-OFF meg csak meglesz már valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest