- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Bedobom ide is a kérdést, gondolom páran Sensation-ről váltottak:
Sziasztok!
Anyukámnak van ilyen telója, igaz az XE verzió.
Most hívott telefonon, hogy folyamatosan ki-be kapcsolgat...
Aksit kivették, vissza, de utána is egyből...
Alap lap hiba, vagy valami orvosolható?
-
stilo18
addikt
Tudom nem itt van a helye, de esetleg ha valaki szeretne egy megbízható One X-et, keressen bátran...
-
stilo18
addikt
válasz
Jodanovich #28397 üzenetére
Elvileg nem...hacsak nem custom romot használsz, ami úgy van beállítva...
-
stilo18
addikt
válasz
batai15 #28347 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy az idei flagship telók, S4-One nem adnak nekem annyi pluszt, hogy megérje kiadni 100 000 ft-ot plusszba értük. Igy jött képbe a Note II. 130-ért lehet venni, méretből- S Pen-ből kifolyólag ad egy kis újdonságot..
Meg persze a brutál jó aksi nagyon tetszik...
-
stilo18
addikt
válasz
sprinter24 #25463 üzenetére
...mert ugyanúgy, ahogy te is észrevettd, Ő is...és egyből ment az apróra, hisz nem akart "garancia mentes" csúcstelót.
Szerintem. -
stilo18
addikt
Ma megjött a HOX-om végre. Az Xperia S után felüdülés, noha azzal se volt bajom...elfelejtettem mennyire jó teló a One X.
Szervízes csávó kérdezi néztem-e az új One-t. Mondom igen, csak még nem tudom mi legyen, S4 vagy a One.
Elkezdett nevetni, azt mondta ne is gondolkodjak...Egyébként mintha kontrasztosabb lenne a One X képe, bár lehet csak bemagyarázom magamnak...
-
stilo18
addikt
Remélem jövő héten megjön a One X-em. Jó kis teló ez az Xperia S, de azért...
Egyedül a feketéje jobb az S-nek...
-
stilo18
addikt
válasz
Avicularia #24721 üzenetére
A gyenge alsó időre kíváncsi leszek, mert pl egy másik oldal 8óra folyamatos video nézést ír...
-
stilo18
addikt
HTC One The Verge teszt:
-
stilo18
addikt
Én is így vagyok vele...aztán, ahogy olvasom a teszteket, mindenki elvan ájulva tőle..."feltörli a padlót az Xperia Z-vel"...
Egyre jobban tetszik.
Megvárom az S4 mit virít, aztán döntök...csak sajna júniusig várni kell, akkor tudok telefont venni...
Nekem pl a One X hátulja nem tetszik annyira...különbözőek vagyunk, így van rendjén...
-
stilo18
addikt
Első, rendes unboxing videó:
-
stilo18
addikt
Nem túl jó hírek...
-
stilo18
addikt
No,tegnap leadtam a telót szervizbe. Egy Xperia S-t adtak csere telefonnak...
-
stilo18
addikt
Ha megnyitjátok látjátok az Antutuban a Galaxy S4 pontjait...
Mégis 4+4magos lesz...
-
stilo18
addikt
válasz
balazs0102 #24092 üzenetére
Nekem is ugyanott van... Jövő héten adom le én is szerintem...
Egyébként igen, aksival együtt cserélik...
-
stilo18
addikt
válasz
Darth_Revan #22686 üzenetére
Véleményem: a Nexus4 izmosabb, itt nem fognak akadozgatni a játékok. Kijelző egyértelműen gyengébb viszont, ez nem vita téma. Rendesek garanciád van, bár hallottam olyat, hogy az LG nem nagyon akar foglalkozni a külföldön vásárolt telóval. Iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatot. Illetve ha már mindkettő fix memóriás, én a 32gb-ot választanám... Kevés fotó, pár program, illetve 2-3 komolyabb játék aztán szeva... Betelt a memória.
-
stilo18
addikt
Tegnap osszevettetem a telót a Nexus4-el...
Sebességben kicsit gyorsabb volt az LG, multitasking tökéletes, viszont kijelzőben csúnyán elvérzett az IPS kijező...
Amennyivel gyorsabb volt, annál gyengébb a megjelenitő... Én a HOX-ot venném a kettő közül... -
stilo18
addikt
Az normális, hogy ha nagyon felmelegszik a telefon, akkor megjelenik egy pici sárga folt a kijelzőn?
-
stilo18
addikt
válasz
Intel q8200 #21567 üzenetére
Nálam ha jól emlékszem ilyen 2 hét körül volt... (este töltöttem mindig)
-
stilo18
addikt
válasz
Intel q8200 #21554 üzenetére
Még kell neki pár töltés, hogy beálljon az aksija... De tényleg tény, hogy jobban bírja az SIII.
-
stilo18
addikt
HTC kint van a CES-en?
-
stilo18
addikt
Erről a Playstation Mobil Store-ról tud valaki valamit mondani?
-
stilo18
addikt
válasz
Avicularia #19362 üzenetére
Én 9 %-al feküdtem le, reggel 8 volt...
-
stilo18
addikt
Nagyon adja most az aksim...Játszottam, neteztem, nyomkodtam...és még mindig bőven van benne nafta...!
Valahogy így kellett volna kiadni az elején a one X-et...
Xaels: Én meg pont, hogy megvagyok vele elégedve...
-
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19201 üzenetére
Honnan tudtam volna, hogy azt ki kell kapcsolni...
-
stilo18
addikt
Leszedtem a 1, 5megás frissítést,telepitette,írta indítsam újra, megvolt... Aztán semmi. Se hálózat, se további frissítés...
-
stilo18
addikt
Jót röhögtem...Mobilport oldalon 8x teszt. Tesztelő a kijelzőt a középmezőnybe sorolja...látom sok pénze van a Samsungnak...
-
stilo18
addikt
Hm, másik oldalon már olvasni, hogy nem jön Európába a HTC DLX.
Remélem csak más néven fog jönni, kizártnak tartom, hogy mi ne kapjunk SLCD3-as, Full HD-s csúcs telót a HTC-től.
A miénkbe legyen nagyobb akksi, illetve Sense 5.0, átrajzolt, új widgetekkel.
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
Egyik barátom vett a lányának karácsonyra Egy laptopot. Természetesen kipróbáltuk minden működik -e. És a beállításoknál volt egy olyan opció, hogy a számítógép képének beállítása. Mivel SII-ese van, így Ő a teltebb színeket preferálja. Be is állította magának a kijelzőt, frankó kicsattanó színekkel operált ezután a laptop. És ugye ekkor jött a felvetés: mobiloknál miért nincs ilyen program? Mindenki saját szája íze szerint alakíthatná a saját kijezőjét... Szerintem nagyon sikeres program lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest