- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Asus magyarország kitette a padfone 2 antutu-s teszteredményét...
Elég durvaEzzel már nem tudunk versenyezni...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
hurrikan
addikt
Tud valaki olyan téma visszaállítót ami visszaállítja a megváltoztatott témát eredetire?
akku ikon, statusbar stbHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Jamesch
tag
fakk
nyomtam egy factory reset, és elment a magyar, hogy varázsolom vissza?
HTC_044en vagyok gondolom azért, vajon a magyart a boltban tették rá?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Szpisti
addikt
Hát... Nagyon úgy tűnik, hogy novemberben sem jön meg a frissítés...
-
Davzone
senior tag
Telenoros vagyok és nálam kb 10bol 1szer van 2Gn mobilnet. A 3g még hsdpa jó mindig, gyors is sose szakad de ahol csak 2g van még ha maxon is akk sem jön semmi se böngészve se semmilyen appba. Telefonálni tudok rendesen. Látszólag ok mert jelzi csak épp adat nincs. Nem jöttem rá az okára de nem sokszor vagyok ilyen helyen szóval nem volt időm szórakozni vele. Gondoltam már arra is hogy szolgáltató vagy APNel kapcsolatos hiba.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Snücü
tag
Belefutottam egy érdekes jelenségbe. Korábban is tapasztaltam, de azt hittem, csak valami átmeneti hálózati hiba, de mivel most már több rommal (gyárival is unlock előtt!) tapasztaltam, ezért feldobom, hátha valaki tud rá megoldást: A téma a mobilnet. Elég vegyes térerő van a munkahelyemen. Az épület egyik felében csak 2G, a másikon gyenge 3G, kint természetesen jó erős minden. Mivel legtöbbet a gyenge 3G-s helyen vagyok, ahol rohadt sokszor váltogat hálózatot, gondoltam "leveszem" fix 2G-re... Na, itt jön a gond. Ha csak átkapcsolok "Csak GSM" módba, akkor nincs mobilnet egyáltalán. Ha újraindítom a készüléket, akkor van ugyan adatkapcsolat, de semmilyen forgalmat nem tud bonyolítani rajta a készülék. Ha visszaváltok automatára, akkor megy minden rendesen. Ha 2G-n áll, akkor ott, ha 3G-n, akkor ott... Tapasztaltatok már ilyet?
-
-
Anulu79
addikt
Az aksi mennyit bír ki sok böngészéssel? Travian-nal tolom. Kibírná reggeltől estig ha sokszor ránézek a játékra? Közben azért menne az emailezés meg néha egy kis facebook.
-
Agony
aktív tag
válasz Lazika #18576 üzenetére
Találtam 1-2 appot ilyen problémára:
Signal Reset Donate
No Signal AlertDe jobban örülnék ha normálisan működne. HTC Desire S-nél is hasonló tipushiba volt és arra se volt megoldás, bár ott azt produkálta sok készülék, hogy sávváltásnál néha beakadt, újrainditotta a telefont, aztán amikor kivetted a zsebedből várt az Insert PIN képernyő.
Most egyenlőre a *#*#4646#*#* szerzivmenüben átállítottam GSM autora, megnézem ért-e valamit, aztán ha újra produkálja kipróbálom a GSM módot, de azért köszi a választ, bízom benne, hogy nem kell gariztatni, mert bár csak hétfőn vettem, de nem szívesen adnám ki a kezemből.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Lazika
senior tag
Nekem is volt már ilyen, én t-mobile-os vagyok. Wcdma-ra volt állítva a mobilhálózat és ugyanez fogadott amit leírtál és nem akart vissza jönni a térerő. Aztán átraktam sima gsm-re és ment. Érdekes... :S Azóta nem volt ilyen.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Agony
aktív tag
Találkozott esetleg már valaki közületek olyan hibával One X esetén, hogy gyengébb térerejű helyen a készülék elveszíti a hálózatot, ami eddig teljesen normális is, azonban "elfelejti" újra felvenni.
Kiírja, hogy csak segélyhívásra alkalmas és ott áll. Ez igazából azért kellemetlen, mert ha pl órákig nem nyúlok hozzá és nem veszem észre, akkor addig nem is ér el senki.
Ettől eltekintve a térerő nagyon jó, a hangminőség is tökéletes, a HSDPA és 3G sebességgel sincs gond.
Próbáltam kicsit rázni, kocogtatni a készüléket, hátha kontakt hiba, de nem történik semmi.A jelenségre a város szélén, és a mai napon a kórházban lettem figyelmes, mivel a kórház panel (vas-beton) falai jelentősen rontották a térerőt. Ha észreveszem és nyomok például egy repülő mód on-off -ot, akkor azonnal helyreáll a rend, de akár egy újraindítás is megoldja. Én valami szoftveres bánatra gyanakszom, de ötletem sincs, hogy mi okozza. A készüléket vodafone hálózaton használom.
Ami érdekes lehet, hogy VODAP_203-as CID-del rendelkezik, így bár európai, de francia a készülék. Semmi vodafone logo vagy ilyesmi nincs benne csak egy pár SFR App, amik a következők:
Appliscope
m.sfr.fr
SFR Conso Data
SFR Jeux
SFR Mail
SFR Mes Applis
SFR Mon Compte
SFR Répondeur+
SFR TV
SFR WifiEzeket én a Beállítások/Alkalmazások/Mind menüben mind letiltottam, hogy ne csináljanak semmit a háttérben és eltűnjenek a menüből, de nem gondolnám, hogy ezek közül bármelyik okozhatja az említett problémát.
A telefon adatai:
SN: SH273W106951
Android: 4.0.4 (gyári)
Szoftverszám: 2.17.163.4
Kernel: 2.6.39.4
Radio: 2.1204.137D.21Kissé tanácstalan vagyok a problémát illetően...
[ Szerkesztve ]
Start with a whisper, end with a scream!
-
Davzone
senior tag
Ezen kívül a legtöbb neten igényelhető debitnel be kell menni aláírni is egy megadott időn belül. SSN pedig már szinte alapfeltétel a nagy bankoknál. Én most akarok majd HSBCs mastercardot valami visara cserélni csak nemtudom melyik bank legyen. Igaz májusig még van időm kitalálni. A wallmartban vehető prepaidhez is kell ssn de azt még pl nem is lehet netes vásárlásra használni sok helyen mert nincs rajta név...
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
mumk1
addikt
Honnan kukáztad azt a régi romot egyáltalán? Egyébként valószínüleg a nem megfelelő kernel miatt nem indult el. Ezzel tegyél fel egy TWRP recoveryt, mert azzal fel lehet csatolni az SD-t, fastboot-ból nem fogod látni.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
O.G
csendes tag
Sziasztok,
Valaki Rom telepítéssel kapcsolatban tudna segíteni nekem?
Problémám az, hogy megpróbáltam feltenni az Insertcoin 4.5 Rom-ot, viszont valamiért nem tölt be telepítés után.
Ezzel önmagába semmi gond nem lenne, de az sd kártyáról leszedtem mindent hogy megmaradjon és most a régi Rom-ot sem tudom feltenni mivel a gép nem érzékeli a telefont, függetlenül attól, hogy fastboot usb módba van.
Valakinek valamilyen tippje, hogy tegyem láthatóvá a telefont?
Kicsi öngólt rúgtam így most magamnakRyzen 7 2700x+2080TI+MSI Carbon lap+16GB ram/ Fanatec ClubSportWheel & F1 kormány
-
jose999
senior tag
Google Map-ban egész Magyarországot nem lehet kijelölni offline-ba valahogy?
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
mumk1
addikt
válasz dani993 #18565 üzenetére
A leírások szerint ilyenekkel is működik, csak nem biztos hogy megéri 50$-t venni 69$-ért.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
vakondvok
tag
Elvittem a vodához tegnap a telefont, először kicserélték a SIM kártyát, hátha csak az a rossz, de végül nem javult semmit úgyhogy szervizbe küldték. 1-1,5 hét (elvileg) amíg elkészül. Ha 1 nappal előbb adom be akkor helyben cserélték volna újra
(Addig szerencsére itt a Note, hogy ne maradjak android nélkül ) -
mumk1
addikt
válasz dani993 #18558 üzenetére
Eléggé megszigorították az amerikai prepaid/debit kártyák beszerzését, már csak kinti címre lehet igényelni és célszerű onnan elvégezni az aktiválást is. Általában kell social security number is.
-
dani993
senior tag
Ez alapján feltettem, működik.
-
Davzone
senior tag
válasz dani993 #18549 üzenetére
Sztem nincs,mert azt írja hogy az oldalon fizetett vele az meg egy sima gomb mint a checkout with PayPal.
A wallet szolgáltatást én 2 éve használom itthon is és kint is. Telora viszont az app nem elérhető sajna :SMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
mumk1
addikt
Online lehet csak használni magyar bank kártyákkal, de terminálról nem. A Wallet app pedig egyenlőre csak root után lehet felbarkácsolni.
-
Snücü
tag
Fogalmam nincs, nekem miért megy. Google apps felhasználó vagyok, eddig nem ment. Most a taskert vettem meg vele, semmi fennakadás nem volt. K&H-s MasterCard van a fiókomhoz rendelve. Nem csináltam semmi különöset, simán a tasker oldalán a Wallet-el való fizetésre nyomtam és működött..
-
Snücü
tag
Lejárt a szerkesztési időm... Mióta működik itthon a Google Wallet? Most vásároltam vele és fizetés után jutott eszembe, hogy mint ha pár hete még nem működött volna...
-
Snücü
tag
Nem vesézném ki nagyon, szerintem hibátlan. Semmi gondom nem volt vele. Gyors, gördülékeny, üzemidő rendben.
-
Aszi10
tag
Üdv.Az az igazság,hogy már annyira elegem van ebből a frissítés várásból, hogy komolyan elgondolkodom rajta,hogy megnézem ezt a Maximus romot.Valakinek személyes tapasztalat a 10.0-val?
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
FeRRaR1
őstag
válasz hurrikan #18532 üzenetére
Mondjuk ezt eddig is sejthettük volna
hatalmas, de még mindig a dark knight a legjobb
Más: Valaki találkozott olyannal, hogy néha rezzen egyet a telefon, pl ébresztés után pár percel hallom hogy rezzen egyet, használta után tokba teszem, majd zsebre és rezzen, kiveszem semmit nem látok, kijelző is off, noti bar is üres, ritkán csinálja, de akkor sem kéne neki.
-
lcee79
addikt
Nagyon termékeny ez a ONE X fórum
Akkor én is gratulálok mindenkinek a babákhoz
-
hurrikan
addikt
Nem tudom mennyien néznek közületek F1-et, de ez kib@sz@tt nagy videó:
Raikkonen eltévedésének okai az Interlagosi pályán
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
r4z
nagyúr
Na, ma kipróbáltam a telefon lassított felvételét. Van ugyan framedrop, meg baromi zajos a videó, de a célra tökéletesen megfelel, nem is számítottam GoPro minőségre.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
kosturica
őstag
Tudja valaki, hogy a kamerát védő plexi házat hogy kell kicserélni? Hátulról lepattintható, vagy a hátlapot szét kell hozzá kapni?
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
BenHans
addikt
Hazaérek, olvasok itt jellybeanről mindenfajta egyéb problémáról, és egyszer csak jönnek császárral a babák, már azt hittem valami tech baba & mama topikot lőttem be így fáradtan.
lcee79: Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot és egészséget kívánok! és persze komplikációktól mentes normál születést!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
lcee79
addikt
Majd meglátod, hogy ha márciusban megszületik a jövő márciusra azt fogod mondani hogy most volt
A kislányom még anyatejet eszik, rendes kaját alig akar, és már lassan jön a következő, aki anyatejre pályázik
Ja és akinek most születik az első gyermeke az készüljön fel hogy túl sokat nem fog aludni
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
Xaels
félisten
Ha a természetes közben van valami akkor tudnak még császározni viszont utólag ha rendben megy a rendes verzió akkor kevesebb a probléma.
(#18521) kosturica: nekem is átjött. Custom ROM-ok közül is van 1-2 amit meglesnék, de magam nem vágyok a mókolásra.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Xaels
félisten
Nem vicces mert tényleg így van. Rohamosan nő a császározások száma. Benne vagyok a témában jelenleg.
(#18519) LouiS22: egyszerűbb meg gyorsabb. Viszont a gyógyulás fájdalmasabb és hosszabb. Utólag a heg bevérezhet és 2-3 gyerek után a varrat sem lesz szép.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
válasz lcee79 #18514 üzenetére
Mondjuk nem csoda: egyrészt egy ügynökség viszi a kommunikációt (szerintem nagyon bénán), másrészt meg ők kb. az angol sajtóközleményből értesülnek majd, hogy kigurult a WWE frissítés. Harmadszor: nem mondanak dátumot, mert mi van, ha közbejön valami? Olyan ez, mint amikor várod a gyereked születését: kiírják az asszonyt december 5-re, de lehet, hogy már elsején megszületik a gyerek. Vagy még bent marad két hétig.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
lcee79
addikt
válasz steadywarp #18512 üzenetére
múltkor írtam én is facebookra nekik, jött is hozzá segítség.. páran még jöttek a saját problémáikkal
De csak amikor a htc magyarország hozzáállásáról írtam (mert tőle kérdeztem, de sz@rt rá) arra reagált csak egyedülNem tiltottak ki, csak annyit mondtak, hogy végül is fogalmuk sincs mikor lesz JB
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #18512 üzenetére
Előbb leszel onnét kitiltva
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
steadywarp
tag
Decemberben sem lessz frissitês meg nézheti magát a htc face oldala mert rommá offolom őket XD
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
LouiS22
veterán
-
g0n21
senior tag
válasz falijja #18509 üzenetére
a képeket a végén egyaránt 2512 px szélesre változtattam (vagy 25xx px), a magasságon, képarányon nem változtattam..
A sony képe a szélesvászon miatt 9mp-ben készült, de 12mp-ben is ugyanígy festett...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
http://db.tt/7uSzgWCy
HOX vs. SXS vs. iPhone 4 (alul)
Az iPhone tulaj csinálta a képeket, egy percen belül, nagyjából ugyan abból a szögből, full alapbeállításokkal. sxs-sel volt pár próbálkozás, ez lett a legnormálisabb...
Fura...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
lcee79
addikt
Mit tartalmaz a Jelly bean frissítés ONE X-en? Ezeket
-
Jamesch
tag
Az normális hogy 8 óra alatt az Android rendszer 180szor ébreszti a telefont, mellette a Google Play szolgáltatások még 140szer?
A Mapsra meg a Sensre a beépített elemző 2-2% fogyasztást jelez a GSam meg 22 és 16. Mondjuk utóbbi a 1,5 óra kijelzőre csak 19%-ot ír, a többi nagyrésze App Usage
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
VD
őstag
válasz istnag #18500 üzenetére
Nem biztos! Sajnos egyre több az ilyen ingyenes app. A Go Locker egy-két témájával kezdődött pár hónapja, de azóta már játékok is csinálják! Minap is szedtem le valami ingyenes tili-toli játékot, ami telepítés után az arcomba tolt egy 2 oldlas szerződés feltételeket amiben egy sorban le volt írva, hogy a status barban is fog reklámozni! Úgyhogy érdemes ezeket átolvasni!
Pityukaka
Nincs mit!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!